PDA

Prikaži potpunu verziju : Placen download

ACHTUNG
2.2.2007, 15:35
Moja veza je bedni 64Kb kablovski.Sa ovim nikako nisam u mogucnosti da skinem fajl od 10GB(ako se neko pita sta je to,u pitanju su knjige:icon_stud ).

E sad moje pitanje je:da li neka firma kod nas daje mogucnosti placenog downloada ove velicine?U pitanju je torrent(Osprey i jos neke).Naravno,ne pada mi na pamet da placam velike cifre,posebno ako im za to treba mesec dana.
Meni je najveci problem to sto nikad nisam kuci i mali protok.Ako je neko imao iskustva sa ovim bicu mu zahvalan ako to podeli.:)

B@NE
2.2.2007, 15:44
Koliko znam takvih firma kod nas ne postoji!
Verovatno na neko na ovom forumu ima brzinu up 256 kb/s i verujem da ce moci da skine to, ne predstavlja veliko opterecenje. I zamoli ga nakon toga da ti posalje postom! Ja bih rado to downloudovo ali nazalost isti slucaj kao ti;(

Eni
2.2.2007, 18:01
Ma ljudi imaju i po 756kbs bre... Neko će sigurno hteti da ti skine...

korisnik
2.2.2007, 18:07
A sta to treba da se skine, kolko je seedano. Ide li brzo?

ACHTUNG
3.2.2007, 13:03
Iskreno da kazem,ne znam.Kada sam video 8Gb...:(
I dalje ne mogu da verujem da ama bas ni jedan provajder ne radi takve stvari...A da mucim nekog ipak je previse...Mada izgleda da ima sado-mazo ljudi ovde:D

Deusdies
3.2.2007, 15:18
OT

ti ga sa 10 GB sveo na 8 Gigabita (Gb) :D

pa dobro, samo 1 GB :D

Preporučujem ti da počneš pa kad završiš - završiš ;)

Freško
3.2.2007, 17:06
Mada izgleda da ima sado-mazo ljudi ovde:D

Baš se pitam koji li su ti likovi :D :D :D

ACHTUNG
3.2.2007, 17:41
Evo,ovde da iskoristim priliku da se javno zahvalim Fresku.Covek ima 256 wireless i sve ce da mi skine.Cirka 11Gb(juce sam gledao Tito i Ja:D ).
Fresko,alal ti vera.:tapsh:

SirDuck
3.2.2007, 21:28
Ako nekome nesto treba neka se javi, pa ako nemam nesto vazno da skidam za sebe skinucu za vas.
Svakako mi je stalno upaljen komp, a na flat-u sam...

vladale
9.2.2007, 22:33
Zašto ne uplatiš 128K, mislim da ćeš moći da za jedno 15 dana skineš taj fajl od 10GB-a. Ja sam skidao i više, i uspešno završio download (naravno, torrent).

ACHTUNG
9.2.2007, 22:36
Zato sto je nemoguce :(
Ovo moje selo tek treba da dobije ADSL.A ne moze da se uzme vise od 64 jer je kao "promotivno"...:(

Freško
10.2.2007, 0:49
Zašto ne uplatiš 128K, mislim da ćeš moći da za jedno 15 dana skineš taj fajl od 10GB-a. Ja sam skidao i više, i uspešno završio download (naravno, torrent).

čak i kad bi uzeo 256 a ne 128 kao što ti kažeš nebi imao šanse da skine sve ..

- Ja sam se prihvatio da !AHTUNG!-u skinem knjige...jer ga cenim... i mogu ti reći da sa 256k koliko ja imam ide lagano kako kad ali sve u svemu lagano...ali biće...nije sve do brzine konekcije ima nešto i u seed-ovima....sve zavisi koliko ih je trenutno na netu i kakve oni konekcije imaju...

poz.

ACHTUNG
10.2.2007, 13:21
čak i kad bi uzeo 256 a ne 128 kao što ti kažeš nebi imao šanse da skine sve ..

- Ja sam se prihvatio da !AHTUNG!-u skinem knjige...jer ga cenim... i mogu ti reći da sa 256k koliko ja imam ide lagano kako kad ali sve u svemu lagano...ali biće...nije sve do brzine konekcije ima nešto i u seed-ovima....sve zavisi koliko ih je trenutno na netu i kakve oni konekcije imaju...

poz.

Damn,Fresko,pusticu suzu...:D
U svakom slucaju nigde ne zurimo.Pustis kad imas vremena pa nek ide...
Treba biti strpljiv zarad toliko znanja...Koje cu sa zadovoljstvom da posisam.:kreza: