Prikaži potpunu verziju : Verbatim USB Flash
Jel ima neko neka iskustva sa ovim? Bar duplo su jeftiniji od svih ostalih sa istim brojem GB pa se zato malo dvoumim da li da uzmem???
ako mislis na onaj od 1Gb sto kosta 2000din ,ja licno mislim da je OK jer u poslednje vreme dosta pada cena flash memorijama.
Ja zalim sto sam dao za svoj kingston od 256mb 1700 din, pre pola godine. Sada ako zelis da uzmes neku pristojnu za 2000 verbatim ti je najbolji izbor.
Mogu reći da je veoma "pristojna" flash memorija.....pored korektne cene od ~1500 din za model od 1GB koliko me je koštala , meni se izuzetno dopala "doživotna" garancija koju sam dobio na flash memoriju.....mislim da oba kvaliteta preporučuju kao Best Buy !
Mogu reći da je veoma "pristojna" flash memorija.....pored korektne cene od ~1500 din za model od 1GB koliko me je koštala , meni se izuzetno dopala "doživotna" garancija koju sam dobio na flash memoriju.....mislim da oba kvaliteta preporučuju kao Best Buy !
Stvarno dobra kupovina,hajde posalji mi na PM gde si kupio
hvala.....pozz......
Preporuke i s moje strane za Verbatim. Imam ga nekih 2 meseca i radi odlicno. 1GB za te pare extra :)
Uglavnom je sve to isto,gledaj da nadjes najjeftinije,a da je od neke krstene kompanije(sto Verbatim jeste).Inace,cijene flash USBova velikih kapaciteta rapidno padaju,skoro sam nasao u Kotoru 2GB Kingston TravelMate za samo 45 evra.
daj nek i meni neko posalje gde ima se kupi taj verbatim za dz
verbatim od 1 gb je ocajno spor.
ima u imtelu apacher ah320 1gb za 1100din on je malo brzi,
od jeftinih usb kingston je najbrzi koji sam probao
verbatim od 1 gb je ocajno spor.
ima u imtelu apacher ah320 1gb za 1100din on je malo brzi,
od jeftinih usb kingston je najbrzi koji sam probao
koliko je spor ,koliko je vremena potrebno da se napuni?
koliko je spor ,koliko je vremena potrebno da se napuni?
Moj Verbatim STORE'N'GO primerak 2 Imidž fajla ukupne veličine 930MB su se prekopirali na drajv za 7M : 33S . Nije nešto ali....:p
Moj Verbatim STORE'N'GO primerak 2 Imidž fajla ukupne veličine 930MB su se prekopirali na drajv za 7M : 33S . Nije nešto ali....:p
to je oko 2Mb/sec
to je oko 2Mb/sec
Tako nekao , to je situacija kod "velikih" fajlova ..... situacija kod "malih" fajlova tipa JPG slika i sl. bila bi barem duplo nepovoljnija.....ali šta je tuje nije loše ako se uzme u obzir da sam ga platio ispod 1500 Din. i na njega dobio "doživotnu" garanciju....
Tako nekao , to je situacija kod "velikih" fajlova ..... situacija kod "malih" fajlova tipa JPG slika i sl. bila bi barem duplo nepovoljnija.....ali šta je tuje nije loše ako se uzme u obzir da sam ga platio ispod 1500 Din. i na njega dobio "doživotnu" garanciju....
ma da ,super stvar ,meni i nije toliko bitna brzina mada nekad bas ume da iznervira pogotovo ako zuris negde i treba neki mali fajl da stavis
Jel svaki usb verbatim ima doživotnu garanciju??? Mislim, jel to više prodavaca nudi ili samo neki???
Ajde napišite gde je to kupljeno ili pošaljite i meni pm :)
Ja mislim da ima toga u _etro-u... bar sam ja video neki Verbatim 512MB 700 din
Jel svaki usb verbatim ima doživotnu garanciju??? Mislim, jel to više prodavaca nudi ili samo neki???Kada je u pitanju doživotna garancija, uvek čitajte šta piše sitnim slovima. Konretno, kod Verbatima to znači - doživotna garancija dok se model proizvodi. Kada se prestane sa proizvodnjom konkretnog modela, prestaje i garancija, jer ne mogu da vam zamene uređaj.
marko_informaticar
9.7.2008, 17:18
Znam da je ova tema stara, ali nisam hteo novu da otvaram.
Molim Vas pomozite mi!
Kupio sam pre mesec dana Verbatim USB Flash 4GB Store'n'Go. U pitanju je USB 2.0 transfer i fat32 (jedina opcija) kao fajl sistem.
Problem je u sledecem:
oko dve nedelje sve je normalno funkcionisalo, posle cega je usledila poruka:
This USB device can perform faster
This USB device can perform faster if you connect it to a Hi-Speed 2.0 USB port.
For a list of available ports, click here.
Portovi su u redu. Testirao sam ih sa drugim USB 2.0 Flash-evima, kao i mog Verbatima na oko 5-6 racunara. Svugde je isti problem. Probao sam i formatiranje (obicno i quick), ali nista. Drive je sasvim ispravan, 100% je provereno citljiv. Koliko sam gledao na officijalnom sajtu Verbatima, tamo nepostoji nikakav driver (osim za Win98) ili neki firmware, ili tome slicno....
Molim Vas dobri ljudi, imate li neki predlog?
Portovi su u redu. Testirao sam ih sa drugim USB 2.0 Flash-evima, kao i mog Verbatima na oko 5-6 racunara. Svugde je isti problem. Probao sam i formatiranje (obicno i quick), ali nista. Drive je sasvim ispravan, 100% je provereno citljiv. Koliko sam gledao na officijalnom sajtu Verbatima, tamo nepostoji nikakav driver (osim za Win98) ili neki firmware, ili tome slicno....
Ukoliko ti isto javlja za taj fleš i na drugim računarima, predlažem da ga reklamiraš u prodavnici u kojoj si ga kupio, jer je na njemu očigledno nešto otišlo (mada je prilično neobično). Za USB fleševe ne postoje firmveri, a drajveri su potrebni samo za Windows 98, za novije Windowse nisu.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.