Prikaži potpunu verziju : HP Inkjet D2360
Ima li neko ovde da je licno koristio ovaj stampac? Razmisljam se da ga kupim, pa me zanimaju utisci.
Kakav je kvalitet stampe i da li se desava da se stampac zaglupi (nadam se da ne posto ima ugradjenu memoriju).
Hvala.:n_klanja:
Poceo sam da razmisljam da uzmem Lexmark X2330 posto je slicne cene, a s vremena na vreme skeniram ponesto.
Znam da je kvalitet pomenutog diskutabilan, ali posto mi je stampac potreban u narednih godinu dana, a ne trazim preteran kvalitet zanimaju me licna iskustva u vezi ovog multija. Napominjem da verovatno necu stampati vise od 200 strana sveukupno (skeniracu oko 50-ak).
Ja uvek koristim HP stampace,ali nisam za multi.Nesto li se pokvari,imaces uredjaj na pola.A sto se stampe tice,sve je to samo zadovoljavajuce,tj.kvalitet za kucnu upotrebu.Konkretno neznam o tom uredjaju skoro nista,ali nemoj da ocekujes nesto ekstra.Tekstovi su tu korektni...
Ja uvek koristim HP stampace,ali nisam za multi.Nesto li se pokvari,imaces uredjaj na pola.A sto se stampe tice,sve je to samo zadovoljavajuce,tj.kvalitet za kucnu upotrebu.Konkretno neznam o tom uredjaju skoro nista,ali nemoj da ocekujes nesto ekstra.Tekstovi su tu korektni...
Ma, sve ja to znam. Kazem potreban mi je stampac za bukvalno jednokratnu upotrebu - za stampanje 2 pisana rada sa nesto malo grafikona, nekoliko formulara i tako. Skeniranje nekih potvrda... Sve u svemu - krajnje neprofesionalna upotreba.
Sad, zanima me ako uzmem ovaj Lexmark za koga vec znam da je s..nje da li ce me izdati za 3 meseca ili ne.
Zato pitam da li je neko ovde koristio duze vreme neki od ova 2 modela?
PS U principu bilo koji od stampaca treba da izdrzi godinu dana nakon cega, sto se mene tice, slobodno mogu da idu u kantu.
Dajte ljudi ne mogu da verujem da na ovom forumu nema nikoga ko je koristio ove stampace!!!:eek: :n-cc2:
Stvarno mi je potreban savet posto bih da kupim stampac sledece nedelje.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.