PDA

Prikaži potpunu verziju : HP Inkjet D2360

noskich
26.1.2007, 12:54
Ima li neko ovde da je licno koristio ovaj stampac? Razmisljam se da ga kupim, pa me zanimaju utisci.
Kakav je kvalitet stampe i da li se desava da se stampac zaglupi (nadam se da ne posto ima ugradjenu memoriju).
Hvala.:n_klanja:

noskich
1.2.2007, 23:02
Poceo sam da razmisljam da uzmem Lexmark X2330 posto je slicne cene, a s vremena na vreme skeniram ponesto.
Znam da je kvalitet pomenutog diskutabilan, ali posto mi je stampac potreban u narednih godinu dana, a ne trazim preteran kvalitet zanimaju me licna iskustva u vezi ovog multija. Napominjem da verovatno necu stampati vise od 200 strana sveukupno (skeniracu oko 50-ak).

todos
1.2.2007, 23:25
Ja uvek koristim HP stampace,ali nisam za multi.Nesto li se pokvari,imaces uredjaj na pola.A sto se stampe tice,sve je to samo zadovoljavajuce,tj.kvalitet za kucnu upotrebu.Konkretno neznam o tom uredjaju skoro nista,ali nemoj da ocekujes nesto ekstra.Tekstovi su tu korektni...

noskich
1.2.2007, 23:34
Ja uvek koristim HP stampace,ali nisam za multi.Nesto li se pokvari,imaces uredjaj na pola.A sto se stampe tice,sve je to samo zadovoljavajuce,tj.kvalitet za kucnu upotrebu.Konkretno neznam o tom uredjaju skoro nista,ali nemoj da ocekujes nesto ekstra.Tekstovi su tu korektni...

Ma, sve ja to znam. Kazem potreban mi je stampac za bukvalno jednokratnu upotrebu - za stampanje 2 pisana rada sa nesto malo grafikona, nekoliko formulara i tako. Skeniranje nekih potvrda... Sve u svemu - krajnje neprofesionalna upotreba.
Sad, zanima me ako uzmem ovaj Lexmark za koga vec znam da je s..nje da li ce me izdati za 3 meseca ili ne.
Zato pitam da li je neko ovde koristio duze vreme neki od ova 2 modela?

PS U principu bilo koji od stampaca treba da izdrzi godinu dana nakon cega, sto se mene tice, slobodno mogu da idu u kantu.

noskich
2.2.2007, 19:33
Dajte ljudi ne mogu da verujem da na ovom forumu nema nikoga ko je koristio ove stampace!!!:eek: :n-cc2:
Stvarno mi je potreban savet posto bih da kupim stampac sledece nedelje.