Prikaži potpunu verziju : Filmovi koji će obeležiti 2007. godinu
Tema je napravljena po predlogu korisnika Belfegora, a maznuli smo ime slične teme u Igrama :D
Dakle, ovde ćemo pričati isključivo o novim filmovima koji su izašli i koje smo gledali, pa ćemo na kraju godine (ako tema toliko potraje, a trebalo bi), da sumiramo utiske...
Ovako uprvo sam gledao novog Rocky-a, sa starim matorim Staloneom. Sve u svemu film i nije toliko los koliko sam mislio, a u stvari to je jedini serijal fulmova sa Staloneom koji mi se bar malo dopao. Jednostavno ovde prebije samo jednog momka a ne njih hiljadu. I da svima bih preporuci krvavi dijamant, veoma solidan film. i jos nesto sta mislite ko ce osvojiti oskara za najbolji film van engleskog govornog podrucja?
ja glasam za panov lavirint, a vi?
I da poz. za Iris, hvala za temu:tapsh:
mad_skillz
22.1.2007, 15:56
ja sam odgledao relativno novo i to djavo nosi pradu , step up(kod nas ga preveli pojma nemam kako uglavnom ima veze sa igranjem) i iluzionistu, i sva tri su odlichna posebno iluzionista edvard norton me je odushevio...a i step up je odlichno uradjena prichica i ima dosta gotivnog plesa i muzike dobre...
Jednostavno ovde prebije samo jednog momka a ne njih hiljadu.
ovo ti je vrh...;)
http://www.imdb.com/nowplaying/2007/2/
Ovo su filmovi najavljeni za februar, pa možete birati šta ćete pogledati, ko je režiser, glumci i kratak pregled radnje svakog filma.
"Tipujem" na novi Diznijev film:
http://www.imdb.com/title/tt0398808/
Dobro dizni nije los, ali hannibal lector
Ja se nadam da ce Rush hour 3 biti dobar. :)
Gordon Freeman
27.1.2007, 12:53
Ozvi zvuce obecavajuce:
-Seraphim Falls
-Smokin' Aces
-The Number 23
-The Astronaut Farmer
-Reno 911!: Miami
Roronoa Zoro
27.1.2007, 14:06
Jedino što ću pogledati je Ghost Rider. Filmovi koji će obeležiti ovu godinu što se mene tiče neće nijedan.
Za mene Ghost Rider & F4 2
dajte ljudi, ghost rider. Pa nicolas ima hiljadu i jednu bolju ulogu, imam sve njegove filmove a ovaj ce biti najlosiji. Nije mi jasno gde su njega nasli da glumi u fulmu koji je raddjen po stripu, mislim strip nije los ali...
Jeste li mu videli glavu... ha,ha?
300 rula sve ostalo su sitnice
Fontana (http://www.imdb.com/title/tt0414993/) zvuči obećavajuće.
A Scanner Darkly (http://www.imdb.com/title/tt0405296/) bi mogao da bude zanimljiv, knjiga je odlična, ali znate kako je to sa ekranizacijama knjiga.
Gejmenovi Koralina, Stardust i Beowulf...
300...
Njegova Mračna Tkanja (po knjigama Severna svetlost, Čudotvorni nož, Ćilibarski durbin)...
Spiderman 3...
Wolverine ;)
A Scanner Darkly me je oduševio, ali on je iz 2006.......
ehh sad ne znam ali neko rece film 300
jel to film po knjizi "ognjena kapija"
kada 300 spartanaca sprecavaju persisku vojsku da prodre u grcku?"?
DorianGrey
2.2.2007, 18:54
Da, to je radnja filma :)
Inace pored 300, ja iscekujem jos Ghost Rider, Spiderman 3 i naravno Transformers :n_klanja:
Ne, film je inspirisan stripom Frenka Milera...
Imas vec temu o tome: www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=11321
P.S. A novi film iz serijala o Hari Poteru?!? Očekivanja, prognoze... Hajde malo neograničene sci-fi mašte ;)
Kazu za HP (kao i uvek) da ce biti jos mracniji.
Gledao sam trejler za "300", znaci samo sam se zalepio za sediste sa otprilike ovakvom facom:eek: Mislim da mi je i srce stalo za trenutak, mislim da ce ovaj film biti nesto posebno:Freddy: Inace jedva cekam Ghost Ridera, 15-tog je SVETSKA premijera u SC , dan pre nego kod Amera! Pa jos i F4 2, Spiderman 3, HP5, Transformers, AVP 2... ove godine ce biti veselo
Ovako cuo sam da izlaze simsons, film, koji ce biti ludo zabavan. Takodje jedan od blokbastera koji ce obeleziti sledecu godinu je i pirati sa kariba 3.
Ocean's 13 ( brad pitt, mat damon, al pacino:n_klanja: , andy garcia..) tesko da ce ovo ko da propusti
izlazi i novi shrek
I da, stize nama i novi umri muski sa starim bus vilisom
Negde na leto treba da počne da se prikazuje film Stardust (http://imdb.com/title/tt0486655/), rađen po istoimenoj knjizi Nila Gejmena. Vredi notirati...
P.S. A novi film iz serijala o Hari Poteru?!? Očekivanja, prognoze... Hajde malo neograničene sci-fi mašte ;)
Izgleda da su ljudi pomalo izgustirali Harija Potera... za razliku od mene ;)
Mrka Kapa
14.2.2007, 14:23
http://www.imdb.com/title/tt0411061/
Novi film Al Paćina "88 minuta" - slučaj psihologa koga progoni stari pacijent. Hm, ipak više volim Paćina u drugačijim ulogama.
Trailer: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=270&item=0
Što se Hari Potera tiče, sviđa mi se što je za novi nastavak jednu od uloga dobila Helena Bonam Karter: mislim da ume da da veoma ubedljivu mračnu atmosferu svojim ulogama, na tipično engleski način. Kako vidim, tu je i MadEye Moody - biće zanimljivo.
http://www.imdb.com/title/tt0442933/
Još jedan zanimljiv naslov: "Beovulf", i neka od kvalitetnih imena na spisku glumaca - Anthony Hopkins, John Malkovich... Režija: Robert Zemeckis.
Još jedan zanimljiv naslov: "Beovulf", i neka od kvalitetnih imena na spisku glumaca - Anthony Hopkins, John Malkovich... Režija: Robert Zemeckis.
Stani, zar Beovulf vec ne postoji onaj sa kristofer lambertom?:boxing:
Da, postoji jedan iz 1999. godine, sa C. Lambertom u glavnoj ulozi, ali je ovo najavljeno za 2007. god. Probaj link.:kreza:
Jerry McLafllin
15.2.2007, 12:57
Konačno !!! Ah,konačno !!!
Zaista me je prijatno iznenadila i obradovala informacija koju sam saznao pre par minuta. Pre izvesnog vremena u nekim dnevnim novinama sam pročitao informaciju o tome kako se snima film o Salvadoru Daliju i kako će film režirati Andrew Niccol.
Andrew Niccol je čovek koji je između ostalog napisao scenario i režirao izvanredan film Lord of War.U pitanju je mlad režiser pun svežih ideja i ogromnog stvaralačkog potencijala.Ta informacija bila je dovoljna da kod mene probudi interesovanje i velika očekivanja u vezi pomenutog filma.
Nakon toga nisam baš mnogo razmišljao o tom filmu.
Danas sam pogledao film "88 Minuta (http://www.imdb.com/title/tt0411061/)" u kome glumi Al Paćino,glumac kojeg smatram za verovatno najboljeg u dosadašnjoj istoriji kinematografije.
Pogledao sam film i pomislio:"Ovo je verovatno ubedljivo NAJGORI film u kojem je glumio Al Paćino".Da ne bude zabune,Paćino je i ovaj put iz svog lika izvukao najviše što je mogao,ali film je stvarno očajan zbog mnogih drugih stvari,kao što su scenario,režija,atmosfera,ostali glumci... Kao neko ko je VELIKI poštovalac Al Paćina mnogo puta mi je na pamet palo kako je zaista žalosno što se takav glumački dar troši na filmove koji ga ne zaslužuju.Prosto je neverovatno kako neko tom čoveku ne može da pruži glumački izazov u kome bi njegovo umeće konačno došlo do punog izražaja.
Potom sam pogledao Paćinovu stranicu na IMBD-u (http://www.imdb.com) i imao sam šta da vidim:
Među filmovima na kojima radi vidim i film : Dali & I: The Surreal Story (http://www.imdb.com/title/tt0893399/) i čitam da će Al Paćino glumiti Salvadora Dalija !!! FANTASTIČNO !!! Verujem da ćemo konačno videti svu raskoš Paćinovog talenta i umeća u ulozi koja je kao stvorena za njega.OZBILJNA ULOGA ZA OZBILJNOG GLUMCA.Već mogu da mu predvidim Oskara za najbolju mušku ulogu,kao i verovatno gomilu drugih nagrada koje će osvojiti,što je u ovom trenutku najmanje bitno.Vrlo je bitno ko će biti izabran za ulogu Gale ali o tome se još uvek ne zna mnogo.
Veliki umetnik će biti drugi veliki umetnik.Verujem da će biti veličanstveno.
,,Perfume: The Story of a Murderer'' Strava !!!
,,Apocalypto'' rezija Mel Gipson (jako zanimljivo)
,,Letters from Iwo Jima'' Klinta Istvuda - jos jedan glumac-
reziser, jako zanimljivo !
Znam da su ovi filmovi snimani 2006. ali gledaju se tek ove godine.
Nadam se da nisam of topic :o
Pa lista filmova koji ce obleziti godinu su
Shrek The Third
Transformers
Pirates Of Carrebean At Worlds End
TMNT
Spiderman 3
Fantastic 4 2
Oceans 13
Simprsons The Movie
Rush Hour 3
Daddy Camp Care (Nastavak Daddy Day Care aka Tatino Obdanishte)
Evan Allmighty (Pogadjate nastavk Bruce Allmighty samo shto ovaj put breme dobija nesrecni voditelj koga je Bruce javno ismejao na dirketnom emitovanju)
Are We Done Yet! (Are We There Yet je prvi deo ove fantastichne komedije sa Ice Cubom)
Itd....
Milan Maunic
16.2.2007, 11:41
Pogledao sam listu filmova koji su najavljeni za 2007. nisam nesto impresioniran sa izborom favorita.Ja licno glasam za:
300
The Simpsons
Ghos rider
Fantastic 4
Wolverine
Rocky
Harry Potter
Hannibal
Transformers
Zaista obecavaju!
Videcemo sta ce jos da najave.:ciao:
DukeofSerbia
16.2.2007, 20:34
Pirati sa Kariba 3 - ima da razbiju trziste kao dvojka.
Pirati sa Kariba 3 - ima da razbiju trziste kao dvojka.
kao prvo, da se razumemo, ja volim pirate, i imaju prilicno dobru pricu, i odlicne glumce, ali kec je odlican, dvojka je bila prilicno zbrzana i nedovrsena (ne mislim na to kako se zavrsila), ima previse propusta, gresaka, a gledana je samo zbog prvog dela. imam utisak da se i ovoj trilogiji smesi sudbina matrix-a.
PS: bar mi tako mirise:icon_scra
Dobro dizni nije los, ali hannibal lector
Slazem se 110%:aplauz: :aplauz: :aplauz:
Roronoa Zoro
21.2.2007, 1:52
Očekivanja: krš kao i ostali njegovi predhodnici
Prognoze: ali biće popularan (jer dosta ljudi gotive HP-a)
Master Neo
21.2.2007, 1:56
Ono sto sa sigurnoscu mogu da kazem jeste da ce vrh filmovi biti Harry Potter, Ghost rider i 300.
Očekivanja: krš kao i ostali njegovi predhodnici
Zašto krš? Nisam veliki fan ali HP serijal ima dobrih aspekata. Prvi je činjenica da je autor živ! Zatim sjajni glumci i tako to...
Jamiroquai
21.2.2007, 2:39
Highlander ?
Simpsoni, Srek 3 i Pirati 3 ce biti najupecatljiviji po meni.
300 kontam da ce da bude tesko pres.r.vanje o milionima persijanaca koji nadiru u grcku a 300 spartanaca bez mane i straha daje svoj zivot za spas zapadne civilizacije...
Simpsoni, Srek 3 i Pirati 3 ce biti najupecatljiviji po meni.
300 kontam da ce da bude tesko pres.r.vanje o milionima persijanaca koji nadiru u grcku a 300 spartanaca bez mane i straha daje svoj zivot za spas zapadne civilizacije...
ovako, termopili su stvaran dogadjaj i nisu pres****, mada je film radjen po stripu sto mi se i ne svidja, ali...
pirati su ipak vece pres****, ako cemo vec tako.:cool:
Mrka Kapa
24.2.2007, 19:02
Film "300", kao i strip, je svojevrstan umetnički doživljaj jednog mita i jedne ideje: mita o Spartancima, i ideje o časti, junaštvu i požrtvovanosti. Suvoparni istorijski podaci ne bi možda stvorili tako zanimljiv doživljaj celog događaja, i naravno da ne treba shvatati ovaj film kao istorijsku literaturu (kao što je i lektiru bolje pročitati nego gledati ekranizaciju dela). To što je neko u belom svetu izabrao da ga tako posmatra ne treba meni da umanji užitak u fotografiji, montaži, dijalozima i svemu ostalom što izdvaja ovaj film (a i strip) od dosadašnjih ostvarenja. A pošto se priča bavi univerzalnom temom "dobro protiv zla" neminovno je da svako bude inspirisan i svoje heroje (oca, brata, druga, zemljaka) poredi sa Spartancima, ne razmišljajući o motivima, koji su možda drugačiji od spartanskih. Žalosno je jedino što se ovakva ostvarenja vrlo lako koriste u svrhe za koje verovatno nikada nisu ni bila namenjena.
Sve ovo kažem jer mi je bespredmetno raspravljati o tome da li je film još jedan pamflet o moralnosti političkih blokova, doživeće ga ko kako hoće, u skladu sa duhom u kome živi.
PS. ovo bi bolje stajalo u temi o samom filmu "300", ali su me neki ovdašnji komentari isprovocirali.
Da li je moguce da se niko nije setio filma "Grindhouse" od Tarantina i Rodrigueza?
http://www.grindhousemovie.net/
http://imdb.com/title/tt0462322/
Sarmatian
27.2.2007, 22:31
ovako, termopili su stvaran dogadjaj i nisu pres****, mada je film radjen po stripu sto mi se i ne svidja, ali...
pirati su ipak vece pres****, ako cemo vec tako.:cool:
Prvo, da se ispardoniram, nisam znao da se radi po stripu Frenka Milera, sto menja situaciju. Mislio sam da ce biti "Troja" tip filma. Ovo moze da bude zanimljivo.
A sad da odgovorim :to_care:
Termopile nisu stvaran dogadjaj nego klanac, a bitka kod termopila je stvaran dogadjaj. Ali to sto je stvaran dogadjaj, ne mora da znaci da ce biti realno predstavljen u filmu, zar ne?
A Pirati nisu ni pretendovali na istorijsku tacnost niti je to ikad bila poenta filma. A mislio sam da ce "300" biti taj tip filma. Posto nije, povlacim ono sto sam rekao.
mad_skillz
28.2.2007, 2:32
tehnichki ako se kaze termopile moze da se portumachi kao metafora u trecem licu pa da se i samim tim mislio na bitku a ne samo na geografksu lokaciju :)
tehnichki ako se kaze termopile moze da se portumachi kao metafora u trecem licu pa da se i samim tim mislio na bitku a ne samo na geografksu lokaciju :)
Znam, ali kada neko ispali ovakvu recenicu "ovako, termopili su stvaran dogadjaj i nisu pres****", koja nema veze sa onim sto sam ja rekao, onda ga uhvatis za svaku sledecu glupost koju kaze...
a dobro to se podrazumeva..
Termopile nisu stvaran dogadjaj nego klanac, a bitka kod termopila je stvaran dogadjaj. Ali to sto je stvaran dogadjaj, ne mora da znaci da ce biti realno predstavljen u filmu, zar ne?
dobro,znas da sam to mislio, a pirati me nerviraju jer su previse komercijalizovani,prvi deo je bio ziska(pa ja obozavan depp-a),a drugi kao sto vec gore rekoh. takodje 300 ce takodje biti samo jos jedan blokbaster koji ce da napuni bioskope i o njemu ce se pricati jos mozda koji mesec i kraj! to je moje misljenje ali se ipak potajno nadam da nece biti tako!:Freddy:
Pravljenje filmova u dnevno politicke svrhe je odavno praksa u zapadnim predelima planete Zemlje. Po tom principu osecam, bice pravljen i taj 300. Naime Persijanci su preci danasnjih Iranaca a posto nam uskoro predstoji (u stvari njima) rat sa Iranom zbog toboznje nuklearne pretnje silnih i opasnih Iranaca koji eto prete jadnom malom i siromasnom zapadu (i ostatku covecanstva), osecam da ce 300 biti neko ideolosko p********nje.
Mislim da se filmovi ne prave toliko puno u političke svrhe, pre će biti da se tako tumače i nažalost previše često. I šta sad treba da učinimo? Da prestanemo da gledamo celokupnu Holivudsku produkciju, sem drama, ljubića i tako nekih neutralnih priča za koje ti trebaju ukupno dve aktivne moždane ćelije? 21. vek je doba kada "nema" tabua i kada svako može da kaže ono što misli, a na drugima je da to protumače ovako ili onako. Kako nekima tamo objasniti da ne mora sve da se gleda kroz istu prizmu? To bi bio Sizifov posao. Sve i da krenu da snimaju samo fantastiku, uvek će se moći naći neka analogija sa trenutnom politikom (btw. one uniforme Imperijalističkih oficira u SW1 mi imaju pomalo ruski kroj:kreza: )
Ontopic: Još jedan film najavljen za ovu godinu je "Severna svetlost" (The Golden Compass). Snimljen je po prvoj knjizi trilogije Filipa Pulmana, i kombinuje tumačenja religije i metafizike na vrlo zanimljiv način. Plašim se da ga preporučim onima koji su čitali knjigu jer je i sama knjiga izazvala popriličnu buru u Katoličkim krugovima, a po onome što sam pročitala čini mi se da će i sam film biti "prilagođen" i "politički korektniji". Pogodite ko je dao novac za snimanje - "New Line Cinema" - po uloženoj svoti ovaj film će biti odmah iza "Gospodara Prstenova". Videćemo kako će dočarati ovaj svet, koji im postavlja neke sasvim drugačije izazove u odnosu na Tolkina.
Mrka Kapice,ne guraj nosic tamo gde ne treba...300 jeste film koji ce prokleto obeleziti 2007. godinu,ali nije sve tako prosto ko sto ti vidis.Tek sam sad video ovu temu,ali necu da padam u raspravu jer sam vec na jednom mestu izneo svoje misljenje.
Ono cemu se ja divim jeste uvek perfektan tajming Holivuda...I jos nesto:ko misli da istorija ne moze biti interesantna bez maste moze da koristi DE 0.5cal na svom malom mozgu.Koliko ima samo interesantnih,ali nepotrvrdjenih,informacija vezanih za ovu bitku,...
Bas me interesuje da li su ubacili pokusaj Spartanaca da u asasin fazonu nocu ubiju Kserksa.
!ACHTUNGIĆU!: Ne mislim da je prosto; daleko od toga. Znam na kojim dubinama rade mozgovi tamo negde preko okeana, bilo oni na vlasti, bilo krajnji konzumenti njihove propagande. Samo odavno ne padam u vatru zbog toga. Jasno mi je šta hoćeš da kažeš. Ali moj mozak nije ispran!
Mislim da je Sin City bio veći "bum" u filmskoj industriji, jer je rađen na drugačiji način. "300" je neka vrsta sledećeg stepenika. Samo hoću da kažem da je film vizuelno primamljiv i kvalitetan, i da ga makar zato treba odgledati.
Naravno da ce biti gledan.I to vise puta!
u potpunosti se slazem sa !ACHTUNG! - om, sa onim sto je napisao ovde i sa onim na drugoj temi!
Mrka Kapice,ne guraj nosic tamo gde ne treba...300 jeste film koji ce prokleto obeleziti 2007. godinu,ali nije sve tako prosto ko sto ti vidis.Tek sam sad video ovu temu,ali necu da padam u raspravu jer sam vec na jednom mestu izneo svoje misljenje.
Ono cemu se ja divim jeste uvek perfektan tajming Holivuda...I jos nesto:ko misli da istorija ne moze biti interesantna bez maste moze da koristi DE 0.5cal na svom malom mozgu.Koliko ima samo interesantnih,ali nepotrvrdjenih,informacija vezanih za ovu bitku,...
Bas me interesuje da li su ubacili pokusaj Spartanaca da u asasin fazonu nocu ubiju Kserksa.
Ne znam sta si hteo da postignes ovim komentarom. Ali nebitno. Film se bazira na stripu. Nisam citao stripove frenka milera ali sam gledao sin city i ako je po tome suditi "300" nece imati mnogo veze sa dnevno politickim zbivanjima niti ce biti tipican holivudski film.
A da ne pricamo kako je ta sama bitka obavijena u veo misterije i njen znacaj prenaduvan.
Ima li više poente prežvakavati unapred jedan te isti film?
Sačekajte prvo da ga pogledamo pa ćemo onda da komentarišemo, a da li će biti nalik stripu, istorijskim događajima ili dečijoj predstavi - videćemo.
Do tada molim za manje nagađanja i offtopikovanja... Uostalom, čitava jedna tema je upravo posvećena filmu 300 pa budite ljubazni i vaše preuranjene i na mahove subjektivne komentare preselite tamo! :dedica:
PS. Obzirom da je ovo podforum Kompjuteri i film, bilo bi fino da svoju energiju malo preusmerite na komentare o efektima koji nas u pojedinim ostvarenjima očekuju, a ne o tipovima oružja i političkoj korektnosti jednog istog filma!?
PPS. Izvinjavam se ako sam zvučala "edži", samo bih htela i drugim ostvarenjima da dam prostora, i drugim razmišljanjima da se pojave. Sačekajmo molim vas premijeru!
Hmm,bice valjda najbolji specijalni efekti do sad u "Harry Potter and the order of the pheonix":-)
mislim da ce najgledaniji filmovi ove godine biti :
1)sin city 2
2)fantastic 4 drugi deo
3)ultimate spiderman
a najvise ocekujem max payne film samo ne znam dal ce nam doci 2007 mozda pocetkom 2008 (vredi cekanja):love:
polarnimeda
15.3.2007, 19:22
film: "300"! sada je vec ultra aktuelan u USA (za vikend prikazivanja se isplatio- 70 miliona $). Verujem da nije strava samo negova reklama! Video sam trejler- uradjen je tehnicki fenomenalno-originalno.
A ako cemo vec o efektima, pogledajte zastave nasih oceva i pisma sa iwo jime!
ceo 300 the movie je uradjen u halama tj specijalnim efektima, pa je savrsen za razgovore o gore pomenutom (specijalnim efektima, kompijuterskoj animaciji...),jer je samo jedna scena odradjena na lokaciji! :cool:
zdravkelja
17.3.2007, 16:20
Pirati sa kariba 3 i Spiderman 3 ce biti najbolji.Jedva cekam maj
mislim da ce najgledaniji filmovi ove godine biti :
1)sin city 2
2)fantastic 4 drugi deo
3)ultimate spiderman
a najvise ocekujem max payne film samo ne znam dal ce nam doci 2007 mozda pocetkom 2008 (vredi cekanja):love:
Zar ne mislis Spiderman 3 ?
Najgledaniji film ove godine ce bit Ninja Ko(fernace)rnjace. :a_bleh:
da i ja jedva cekam da odgedam kornjace, mislm da ce biti OK!
da, novi spiderman je trojka i bori se sa sandman-om!
Pile_glodje_kost
17.3.2007, 19:02
Izasao je novi film inspirisan Grckom istorijom...Bitka u Termopilskom klancu..Sve preporuke za gledanje :)
Sin City 2, nažalost, dolazi tek 2008.
Izasao je novi film inspirisan Grckom istorijom...Bitka u Termopilskom klancu..Sve preporuke za gledanje :)
Znamo, komentarisano na prethodnoj strani. Po onome sto sam video u quick preview-u, ovo ce biti film i po!!!
P.S. Skinuo sam i onu pesmu iz trejlera za 300, ako nekog interesuje u pitanju je "Nine Inch Nails - Just Like You Imagined"
Ma to je 300 prema stripu Frenka Milera o čemu se već bilo puno priče na ovom forumu i ovom topicu. Još jedan primer kako naši distributeri vole da izmišljaju imena filmova ("Alien" = "Osmi putnik" i sl.).
o filmu se vec dugo prica, neki ga vole, a neki ne! sve u svemu odgledajte ga, pa saljite komentare! i da prevod je ocajan!
Čekaj, da li je to zvaničan prevod ili si skinuo sa neta?
Zvaničan prevod je "300: Bitka kod Termopila", ako je verovati distributerima... Ali da ne širimo priču o tom filmu, pošto ima čitavu svoju temu (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=11321) na ovom podforumu!
ovako, da li ce obeleziti '07 god. neznam, tesko jer ni jedan nije obelezio godinu u kojoj je izasao, ali ipak treba pomenuti milu jovovic i treci deo resident evil-a;) i da, da li je neko primetio koliko je ili ce ove godine izaci filmova sa brojem 3?!:cool:
kad sam vec pomenuo, da dovrsim:
prati sa kariba3, spajdermen3, srek3, bornov identitet3(mislim nece se zvati tako), i da OCEAN'S THIRTEEN, da ne zaboravim! nadam se da nisam nista izostavio!
Mrka Kapa
30.3.2007, 20:52
I stumbled upon a treasure chest :)
http://www.themoviebox.net/trailers/
Trejleri za filmove koji će se pojaviti ove godine, uključujući i ostvarenja britanskih produkcijskih kuća.
Hannibal rising definitivno! odlicna prica, glumac od cije se face ledi krv u zilama (po meni je savrsen), neverovatno "lepa" ubistva, neverovatno izdetaljisan prikaz hanibalovog lika...
osdusavljen sam 9/10
Red Dragon
13.4.2007, 21:32
Ja mislim da ce 2007. obeleziti Uwe Boll(id) i njegovo najnovije remek-delo - POSTAL (:kreza: :rofl:). Sveza porcija smeca stize,a ima i tr(a)iler za ovaj film!
Marko Belsak
14.4.2007, 12:13
Uhh, Uwe Boll :boodala:
Mislim da ce ove godine biti jos jedan njegov film - In the Name of the King, valjda po igri Dungeon Siege.
Jos jedna prilika da nas Uwe obraduje. ;)
Inace, dosta ljudi ocekuje treci deo Pirata.
Pogledao sam trejler. Pored svih poznatih likova iz prethodnog dela, pojavljuje se i Yun-Fat Chow kao jedan od gusarskih kapetana. Prica se nastavlja na drugi deo. Kapetan Jack je i dalje vickast i sarmantan, Elisabeth i Will i dalje imaju problema sa njim, a "verna mu posada" je i dalje musava i blago izgubljena.
Izgleda da treci deo ne donosi koncepcijski ni vizuelno nista novo. Osim mozda piratskih posada sa svih krajeva sveta. Morska cudovista, engleska flota i guzve i borbe na palubama brodova su i dalje tu.
Da ne zaboravim da je citav film i dalje sav u nekim pepeljasto-budjavim tonovima. Brod, oprema i njihova odeca su svakako videli bolje dane. Samo cekam kad ce neko da propadne kroz budjave daske na palubi, ili da se prljava i poderana odeca konacno raspadne u komade. Barem ako moze odeca sa Kire Najtli :rolleyes: Ne bi mi smetalo ni sto je u filmu skroz musava. (napomena: na hdtv trejleru se lepo vidi koliko su svi odreda musavi, i koliko su im brodovi budjavi :D )
Die Hard 4. Definitivno. :to_care:
Pirati sa Kariba 3. I naravno novi Hari Poter :D
Die Hard 4. Definitivno. :to_care:
Taman sam hteo da ga navedem :)
+FF4 2
+Spiderman 3
+Shrek 3
Ali znam definitivno čemu ću se smejati u 2008:
RAMBO 4! :rofl:
http://www.imdb.com/title/tt0462499/
Slike sa snimanja sve govore
http://flynetonline.com/2007/03/rambos-last-mission-in-thailand.html
:dedica:
optimus_prime
10.5.2007, 21:54
Da li ste gledali trailer za Transformerse,sta mislite o filmu, sve imam utisak da su s****li onako divan serijal???
Gejmenovi Koralina, Stardust i Beowulf...
300...
Njegova Mračna Tkanja (po knjigama Severna svetlost, Čudotvorni nož, Ćilibarski durbin)...
Spiderman 3...
Wolverine ;)
Meni će srećnu novu 2007. godinu definitivno obeležiti "Zastave naših očeva" i "Pisma sa Ivo Džime" :alealeee: . Stari dobri Klint Istvud (sa koproducentom Spilbergom) je nadmašio samog sebe. Ko nije, neka prihvati preporuku da su ta dva filma "must see & must have" :dedica:. A pošto sam fan filmova čija je tematika Drugi svetski rat, mogu reći da su ova dva filma ubedljivo potisla na treće mesto lične top liste izvanredni "Spasavanje redova Rajana" :boxing:.
Master Neo
14.5.2007, 23:11
Po meni je 300 vec obelezio prvu polovinu godine. A drugu ce Die Hard 4, definitivno! Eventualno mogu prste da umesaju Harry Potter i Spiderman 3.
polarnimeda
14.5.2007, 23:29
masterneo- ostavio si me pretty much wordless. :D
300 mi je najveci favorit! mislim da nece biti necega originalnijeg.
Ja polazem velike nade u Zodiaka i Grindhouse.
Spiderman 3 je cisto solidno ostvarenje, ali daleko od toga da ce obeleziti ovu godinu. Naravno, to je samo moje misljenje, posle odgledanog filma. :)
Cudno da niko ne pominje nove Pirate sa Kariba.Taj film,po mom misljenju,ce sigurno biti jedan od filmova koji ce obeleziti 2007 godinu.
Po mom mishljenju Ocean's 13. Pravi block buster u najavi, kao i prethodna dva-spektakl. Režija, muzika, kasting, sve... Volim takve "šmekerske filmove". U naj novijem delu tu je još i Al Paćino pored svih ostalih. Jedva čekam.
slazem se sa Propelerom, film obecava, uz solidnu pricu i akciju iz dva prethodnika,naravno uz glumacku postavu koju imaju...
http://www.imdb.com/title/tt0496806/ evo i linka
stvarno me je iznenadila najava transformersa u nasim bioskopima, uskoro premijera, ko ide?
Predrag Stankovic
24.5.2007, 1:09
OK odgledah Spiderman 3, i manje vishe odusevio me je , poput X-man a i ovo su napravili da bude trilogija, tako da sledeci nastavak verovatno nece postojati, ali film je OK, bolji je po meni od prva dva dela kao i kod X-man 3 No happy ending (ovde gine Harry). Ali spec efekti su zaista dobri a naj od naj je Sand Man, Venom manje vishe taj fazon je vec "de ja vu" ali Sandmen je extra odradjen pogotovu na pocetku, takodje je i Fast motion dobro kadriran u momentima kad Harry juri Spiderman-a.
Najnoviji trejler za film Transformers, ovde (http://www.transformersmovie.com/main.html)i ovde (http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html)!
Dobar pogled na Optimus Prime-a :D
nesonjacc
27.5.2007, 10:55
Um...... Pa....... designwork je....... zanimljiv :a_whistli -
Po ovome što mogu da vidim.... transformersi više izgledaju kao ružne spodobe koje će se svakog trenutka raspasti....
Previše je designwork otisao u neku ćoravu stranu..( mogli su da nadju neki balans - pa da ove spodobe bar malo liche na originalni design
-a ne da izgledaju kao da se sastoje od ogmile đubreta - ala mi sa deponije dođosmo)
Nadam se da ovaj design tim nece da pridje potencijalnim Evangelion, Gundam, Macross live action filmovima.
To me je razočaralo :( .... a naravno izrada me je odushevila :D
Odgledali se Pirati 3. I zaista sam oduševljen. Pravi način da se završi franšiza. Svi likovi još jednom na okupu , humor odlican..... Sparow fenomenalan. a vizuelno je booomba....
PixelTerror
2.6.2007, 2:12
Ćao forumaši!
Imao sam priliku da pogledam Shrek 3, tj. Shrek the Third i ne kažem da film nije dobar, samo nema onog humor šmeka kojeg je bilo u prvom delu, više mi dođe kao neka animirana drama ili tako nešto. Malo sam "disapointed"... Šta je vaše mišljenje, jel se vama svideo film?
Nisam ga jos gledao a verovatno ni necu...
Ja odgledao danas Spidermana 3 i nisam se nesto odusevio. I dalje mislim da je prvi deo najbolji. Prica je previse skrenula u stranu posto 80% filma (a film traje dobrih 2 sata) govori o ljubavnim problemima Spideya. Onih ukupno 20 min akcije je dobro odrađeno, efekti su naravno izuzetni a pogotovo Sandman mada ni Venom nije los:Freddy:
Jedva cekam F4 i Transformerse:alealeee:
Um...... Pa....... designwork je....... zanimljiv :a_whistli -
Po ovome što mogu da vidim.... transformersi više izgledaju kao ružne spodobe koje će se svakog trenutka raspasti....
Previše je designwork otisao u neku ćoravu stranu..( mogli su da nadju neki balans - pa da ove spodobe bar malo liche na originalni design
-a ne da izgledaju kao da se sastoje od ogmile đubreta - ala mi sa deponije dođosmo)
E pa ovako... Da si malo posecivao sajt u razradi transformersa, ne bi pricao i pljuvao ovako po ljudima koji su se odvalili od zivota da nam u stvarnost prenesu ove motjne robote koji su mnogima obelezili detinjstvo kao i meni :D
Generalno u celoj prici nije bitno to koliko oni lice ili ne vec da se u njih unese njihov karakter koji ih je i krasio u crtanoj seriji.. takodje pored karaktera su jako bitni i njihovi medjusobni odnosi [tipa starscream otje da zezne megatrona i preuzme njegovo #1 mesto kao vodje deseptikona].. A i sam razmisli dvaput kako bi ih ti uradiuo da se uklope u realnost koja nas okruzuje svakodnevo... Sigurno nece da lice na transformerse iz crtane serije...
Skoro sam video neki trejler.
Prilicno su dobro uradili transformacije i slicno.
A i sam razmisli dvaput kako bi ih ti uradiuo da se uklope u realnost koja nas okruzuje svakodnevo... Sigurno nece da lice na transformerse iz crtane serije...
Nego na šta bi trebalo da liče?? Na General Motors??! Mislim da ne...
Srlandand
14.6.2007, 21:03
[QUOTE=Iris;193781]Tema je napravljena po predlogu korisnika Belfegora, a maznuli smo ime slične teme u Igrama :D
Ime moje teme ste maznuli...ccc...
Nego video sam skoro najavu za Umri muski 4.0 (umre li vise) i bas me zanima kako ce to izgledati.
U poslednjih mesec dana pojavilo se nekoliko blokbaster nastavaka i uglavnom su razocarali (Srek, Spajdi, Pirati,...) i ne mogu da verujem da je najbolji film koji sam pogledao ove godine 300. Ocekivao sam da ce biti shit, ali me je odusevio.
@ Iris: Ako si pravi Fan transformersa, znaces da je GMC bio sponzor mnogih serijala igracaka koje su izbacivali jos od nastanka animirane serije, tako da to nije nista cudno, cak se i ocekivala takva stvar... Kao sto sam vec rekao odite na sajt lepo u sekciju VIDEOS i videcete pitanja ljudi i odgovore glavnih krivaca koji su resili da se sada pravo vreme za film...
A i s' obzirom da je film stavljen u sadasnjost, ne mozemo da ocekujemo da ce se pretvarati u fitju ili mozda zastavu 101... Konkretan primer starscream F-22 a ne mig 18 :opanachke
A i s' obzirom da je film stavljen u sadasnjost, ne mozemo da ocekujemo da ce se pretvarati u fitju ili mozda zastavu 101... Konkretan primer starscream F-22 a ne mig 18 :opanachke
Ne u Zastavu, ali šta fali bubi!? TO im ne opraštam...
btw. Mig je ruski avion a i ne postoje parni brojevi :boodala:
Starscream u verziji F-22 je odvratan, a to će ti potvrditi svako ko ima iole ljubavi prema ovom liku. F-15 Eagle ima svoj šmek prilikom transformacije... Uostalom, sačekaj film pa ćeš i sam videti.
Druga stvar je prosto uverljivost, jer ne mozes fotorealisticno da napavis dobru transformaciju ako bi roboti izledali kao "kocke" iz crtane serije.
Bezveze sam naveo mig18 kao primer... Brate kao VELIKI fan transformersa [imam sve mogutje crtatje koji su vezani za transformerse, ali bukvalno sve] opravdavam sve promene koje se javljaju izmedju filma iz serije, jer sve ide u komercijalizaciju [jel neko pomenuo temu NOVO OD FRANK-a MILLERA i moje negativne reputacije tamo?? :P] ali se to jednostavno ne moze spreciti... Ipak skidam kapu jer ce ovo ipak biti vrh kompjuterske animacije, a takodje i ostvarenje mnogih dechachkih snova... Za bubu si u pravu, ali i kamaro ima svoju smekeraju... CAMARO SS CONCEPT BRE!!!!! :P
:ciao:
@ player1 u potpunosti si u pravu sto se tice transformacije.... pa ne mogu da budu od lego kockica kao sto si naveo...
A sto se tice same transformacije, samo vidite koliko se igracke razlikuju od originalnih likova iz crtane serije, jer je nemoguce odraditi transformaciju da bude realna skroz na skroz.... Transformers u reklami za C4 ako tako smem da ga nazovem izgleda takodje kao gomila djubreta, ali je bar realan...A ni spartanci nisu imali trbusnjake... :P nego salo....
Bojim se da neću nastaviti ovu diskusiju, posebno ne sa nekim ko se tek rodio kada su Transformersi kod nas puštani na tv-u i koji me oslovljava sa "brate"...
I ni malo mi nije "šmekeraja" menjanje koncepta u nešto što liči kao skrpljeno sa auto otpada. Uz dužno poštovanje, mnogi Transformers entuzijasti su to mnogo bolje uradili još pre nekoliko godina (potražite 3Dblasphemy na CGTalk-u). I to je sve što ću reći na ovu temu...
Transformersi su se kod nas prikazivali tek na kraju osamdesetih (reemitovanje stranog SUPER kanala, bez prevoda), na trecem kanalu. I to kasne epizode sa "novim" transformersima (radna posle dugometraznog filma).
Tek na pocetku devedesetih su emitovani "klasicni" na prvom ili drugom. I prilicno sam siguran ne sve epizode.
Koliko ja vidim, Transformersi ce biti film natrpan efektima i to je to. Igrace na nostalgiju. Ali kad sam procitao da je Stiven Spilberg producent i jos na 4. juli... Americki patriotizam, not again! :mad:
nesonjacc
14.6.2007, 23:01
E pa ovako... Da si malo posecivao sajt u razradi transformersa, ne bi pricao i pljuvao ovako po ljudima koji su se odvalili od zivota da nam u stvarnost prenesu ove motjne robote koji su mnogima obelezili detinjstvo kao i meni :D
Moćni roboti su preneseni u život tako što su od moćnih robota postali hrpa sa deponije pokupljenog đubreta i nalepljenog tako da jedva liči na humanoida...) u traileru se vidi) Izvini ali ja to ne smatram oživljavanjem , već skrnavljenjem..
Da si malo pročitao ono što sam napisao , video bi da se moj komentar odnosi na "Filmski designwork" , a da sa serijalima koji su nekome obeležili detinjstvo nema blage veze....
Tako da ni tvoja replika nema veze sa mojim reviewom trailera..... A to da li je nešto f-15 ili f-22 krajnje je nebitno. Ono što je u ovom slučaju bitno jeste kakva je humanoidna forma......
mozda sve ipak ispadne dobro!:D
sala mala, ovi transformersi nesto ne obecavaju, kao sto rekoste dole, igrace na slavu i nostalgiju, bice pretrpani efektima i pokazace samo snagu kompjutera i savremene animacije i ti je to ! (da ne spominjem komercijalizaciju)
Shlaymara
14.6.2007, 23:58
Danas sam slucajno naleteo na ovo, The Simpsons Movie (http://www.youtube.com/watch?v=XnCR3fAVPWs&mode=related&search=) (in 2D:D). Datum, 27 jul :).
Koliko ja vidim, Transformersi ce biti film natrpan efektima i to je to. Igrace na nostalgiju.
Kao da su Transformersi ikad imali pricu :rolleyes: Film ce biti o velikoj makljazi dzinovskih robota i to je meni dovoljno i da, i ja sam proveo detinjstvo uz Transformerse, Ninja Kornjace i ostatak kompanije, i nimalo mi ne smeta ako ceo film protekne u makljazi izmedju Autobota i Decepticona.
Danas sam slucajno naleteo na ovo, The Simpsons Movie (http://www.youtube.com/watch?v=XnCR3fAVPWs&mode=related&search=) (in 2D:D). Datum, 27 jul :).
Hahaha, jedva cekam ^^
Sve je to lepo kako si ti proveo detinjstvo, ali se u medjuvremenu malko odraslo, tako da me smara da u svakom mogucem filmu Stivena Spilberga (SS) cujem pricu o novim napadima na Ameriku i njihovom patriotizmu... Makar to bili i roboti!
nesonjacc
15.6.2007, 13:56
Zato ja uvek pribegnem "ne budi lenj" tehnici. Pa pokažem sledeće...
STARSCREAM(filmska verzija)
http://powet.tv/wordpress/wp-content/uploads/2006/08/screamer.jpg
http://dabizweb.com/jsp/images/transformers/pelicula/Starscream0001.jpg
Da li ovo nekome izgleda kao starscream....:eek:
Evo šta starscream misli o tome ( ako hoćete ovako da me oživite , onda evo vam....)
http://tfarchive.com/creative/content/590/fh_starscream.jpg
:rofl::rofl:
Marko Belsak
15.6.2007, 14:11
Lepo prikazano. U filmskoj verziji lici na neku bubu, ili u najboljem slucaju gorilu. Ne kazem da je obavezno da roboti budu sto slicniji ljudima, ali ipak zato se i transformisu u taj humanoidni oblik.
Nego, ja sam gledao samo trejler. Ono sto me brine je da nisam cuo robote kako govore. Nadam se da sam nesto prevideo. Ili da nisam dobro obavesten. Stvarno ne bih voleo mutave Transformerse koji se sporazumevaju mimikom sa ljudima. Ili SMSom i IRCom.
nesonjacc
15.6.2007, 14:16
Ako mislite da je ovo vrhunac..Varate se :D.
Megatron izgleda ovako ( u filmu)
http://www.themovieblog.com/archives/Megatron-Full.jpg
http://dabizweb.com/jsp/images/transformers/pelicula/megatron03uk4_bis.jpg (zubi... :eek:)
A evo sta Megatron misli o tome...(kad počnem da vas mlatim...:icon_evil)
http://www.marcus.es/wp-content/imaxes/megatron_orixinal.jpg
Ko pronadje i jednu sličnost dobija gajbu piva........:rofl::rofl:
boja...
A sad daj to pivo!
Dakle, sad zvanično, ja neću gledati taj film!
U znak protesta, upravo puštam The Transformers: the Movie iz 1986. godine :D
EDIT: Za filmofile, glas Unicronu u OVOM filmu dao je čuveni Orson Vels, Erik Idl je bio Wreck-Gar a Galvatron - Leonard Nimoj :)
zdravkelja
15.6.2007, 15:34
Sinoć sam gledao Pirate sa Kariba 3 i film je stvarno extra, najbolji ove godine uz Spajdermena 3
Ponasate se kao da Transformersi nikad nisu izgledali drugacije od 80 verzije. Postoji bilion verzija Transformersa i vi ko u inat poceli da se bunite oko filmske.
Sa transformersima je covek nekada i mogao da se poistoveti (kad klinci pocnu da se loze tome nema kraja). Ko ce bre da se poistoveti sa ovom hrpom nedefinisanog metala? Imam osecaj da su neki teski mangasi (Japanci) upropastili nase lepe transformerse... Kao i Nindza Kornjace koje vise nemaju zenice,... Sta znam, mozda smo jednostavno matori za takve crtace...
Srlandand
15.6.2007, 19:19
Ja nisam neki fan Transformersa, gledao sam ih do osme, ali ovo bi bilo smesno da nije tuzno.
Imam osecaj da su neki teski mangasi (Japanci) upropastili transformerse...
Grešiš mališa... pogledaj malo cast listu na IMDb-u! :opanachke
nesonjacc
15.6.2007, 21:40
Imam osecaj da su neki teski mangasi (Japanci) upropastili nase lepe transformerse... ...
Kamo sreće. Japanci (mangasi kako kažeš...) i mechanical design idu zajedno..... ( Shouji kawamori,Kunio Okawara,Akitaka Mika,Kazutaka Miyatake,Junya Ishigaki,Hajime Katoki.....)... i da su Mangasi radili mechanical design radovanju kraja ne bi bilo.......
Medjutim ovde japanci privirili nisu.....
Art Department
*John Hoskins - construction coordinator
*J.J. Lewis - lead art department assistant....
Visual Effects by
*Brad Alexander - pre-visualization lead
*Laurent Lavigne - pre-visualization
*Clint Reagan - previsualization artist/animator
Ponasate se kao da Transformersi nikad nisu izgledali drugacije od 80 verzije. Postoji bilion verzija Transformersa i vi ko u inat poceli da se bunite oko filmske.
Svaka cast majstore, upravo o tome i pricamo ovde... Samo pogledajte Transformers - Energon i na sta lice transformersi u tom serijalu... Mega ultra giga veliki Optimus prime vise lici na sebe u filmu nego u Energonu...
@ nesonjacc: A zasto nisi stavio i sliku Optimusa pa da vidimo dal on imalo lici na sebe :P
nesonjacc
15.6.2007, 22:27
Ajde da i to vidimo......)..:rofl:
http://dabizweb.com/jsp/images/transformers/pelicula/optimus3.jpg
http://images.shareapic.net/001197242.jpg:eek::eek::eek::eek:-ovo je screen iz trejlera...
I dalje hrpa otpada.....
Ako hoćete još... drage volje ću još par komada da pokažem...(mada ovo već počinje da boli...)
Samo pogledajte Transformers - Energon i na sta lice transformersi u tom serijalu... Mega ultra giga veliki Optimus prime vise lici na sebe u filmu nego u Energonu...
Tvoje reči bi možda imale težinu da zaista znaš o čemu pričaš. Nego lepo Google, pa ukucaš ključne reči, pa malo uporediš animaciju sa karakterizacijom aktuelnog filma... :ciao:
Nego preterali smo sa pričom o filmu koji zapravo nije ni počeo da se prikazuje. Molim sve zainteresovane da se suzdrže od komentara, kada film zvanično bude počeo sa prikazivanjem kod nas, možemo da otvorimo i novu temu pa ćemo onda da se raspričamo. Hvala.
PS. Isto važi i za postovanje slika. Opterećujemo server bez potrebe - koga zanima kako izgleda dizajn Transformersa, neka pretraži Internet! :dedica:
Master Neo
15.6.2007, 23:50
Sto se tice pirata, nisam ocekivao da onoliko traje, ali radnja je skroz ok, puna obrta... A spajdi je nesto posebno, danas sam ga odgledao, i fino sam se iznenadio. Zaista je vredan i vidi se pravi je nastavak i proslavice se kao i prethodni delovi.
Nego preterali smo sa pričom o filmu koji zapravo nije ni počeo da se prikazuje. Molim sve zainteresovane da se suzdrže od komentara, kada film zvanično bude počeo sa prikazivanjem kod nas, možemo da otvorimo i novu temu pa ćemo onda da se raspričamo. Hvala.
PS. Isto važi i za postovanje slika. Opterećujemo server bez potrebe - koga zanima kako izgleda dizajn Transformersa, neka pretraži Internet! :dedica:
Treba li nešto da dodam?
Master Neo
16.6.2007, 0:13
Evo jednog filma koji ce biti ekstra! Glavni glumci Jet Lee i Jason Statham(Transporter)War (http://www.youtube.com/watch?v=57pXsjfMhgg&mode=related&search=)
Master Neo
16.6.2007, 0:26
Evo jos jednog :)The Bourne Ultimatum (http://www.youtube.com/watch?v=VlHwct4D3Pw&mode=related&search=)
Master Neo
16.6.2007, 0:29
I jos jedne zanimljive komedije :D Rush hour 3 (http://www.youtube.com/watch?v=mPCrfsVzjyk&mode=related&search=)
Ovo može da bude interesantno: Bridges to Terabithia (http://www.imdb.com/title/tt0398808/).
Opet dečiji film, opet rađen po knjizi, opet spisateljica... definitivno preti poređenje sa Hari Poterom i Narnijom ali urađen je "with a twist", koliko sam čula. Plus, CGI u velikim količinama ;)
Iako se puno ne reklamira, počeo je da se daje u bioskopima kod nas.
madhatterYU
18.6.2007, 19:43
Ovo može da bude interesantno: Bridges to Terabithia (http://www.imdb.com/title/tt0398808/).
Opet dečiji film, opet rađen po knjizi, opet spisateljica... definitivno preti poređenje sa Hari Poterom i Narnijom ali urađen je "with a twist", koliko sam čula. Plus, CGI u velikim količinama ;)
Pomalo tuzan film, nema preterano mnogo CGI ali se umereno uklapa u pricu i lepo izgleda.
posto sam lud za "decijim" filmovima odgledao sam ga, pre nekog vremena, zanimljiva radnja, nije radjena po sablonu, sve u svemu preporucujem ga svoj deci sveta i onima koji se tako osecaju!!!:cool:
nestasica vode, je nas prevod, ne znam a nisam ni trazio kako se originalno zove, film sa veoma realnom pricom iz uglova vise likova, koji imaju totalno razlicite zivote, i upravo je ta prica adut na koji igra film, tj prikaz iz vise uglova koji se relativno preklapaju, inace nista drugo zanimljivo, pokusajte odgledati!
Dr Zoidberg
18.6.2007, 22:30
Evo malo vesti za fanove Futurame
Futurama Movie ! Bender's Big Score !
Legenda se vraca u obliku filma na Bozic :)
Za sada nema trailera niti screen shootova ali bice u medjuvremenu.Enjoy !
http://www.imdb.com/title/tt0471711/
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama:_Bender's_Big_Score
Gledao sam sinotj terabitiu i mogu reci da me je film razocarao koliko i odusevio... Mozda malo suvise decije... Ali otkaceno na svoj nacin... Ipak mi je Panov lavirint favorit u odnosu na ovaj gore pomenuti... Mada je Pan iz 2006 :D
Master Neo
18.6.2007, 23:21
Ja zaista polazem velike nade u Die Hard 4. Ne mogu da docekam da izadje! "Yipee kayee motha' fuckaz!" Iris don't punish me, morao sam! :D
Da li je iko odgledao Panov lavirint koji se toliko hvali???
Hmmm, ja sam ga odgledao i iskreno da ti kažem nisam nešto preterano oduševljen. Daleko da je loš, ali na mene nije ostavio neki poseban utisak.
Tezak i tuzan film.
Prica u prici.
Tezak i tuzan film.
Prica u prici.
da ali umetnicki docaran i odradjen, tek posle gledanja jednog takvog filma shvatis zasto je ovo umetnost (mislim na filmove)!
Slučajno sam naišla na preporuku za film "Resurrecting the Champ (http://www.imdb.com/title/tt0416185/)", koji će premijeru u SAD imati krajem avgusta.
Iako nije blockbuster, kažu da su glavni glumci ostvarili fantastične role...
Ljudi ne znam da li je ovo vec postovano ali pre neki dan sam naleteo na trailer, gledao sam prethodna dva dela i mislim da ovo nije lose:
RESIDENT EVIL 3: Extinction (http://www.youtube.com/watch?v=U1ABcNP9AJc)
pentraksil
24.6.2007, 13:21
Ovo je odlican film......super stvarno nemam zamerki...neki kazu mnogo nasilan ali znamo mi amere....ako je ovo nasilno sta onda reci za 300 i za Die Hard....niko za njih nije rekao da je mnogo nasilan (zato sto su americki).....inace Faun se zove lik...Pan je samo za americko i englesko govorno podrucje....super film obavezno pogledati
evo jos jedne preporuke
http://www.imdb.com/title/tt0256009/
P.S. Transformers ili mozda Stardust bi mogli da obeleze 2007
http://www.cbc.ca/arts/film/story/2007/06/22/freeman-mandela.html?ref=rss
morgan freeman kao nelson mendela, trebalo bi da bude dobra stvar!
Red Dragon
25.6.2007, 13:20
Izgleda da se najvise nade polazu u Fantastic 4:RotSS, Live free or die hard 4, Transformers........ mada Evan Almnighty isto izgleda obecavajuce.
Off topic(mada i nije mnogo, tek 1 godinu kasnije)
http://www.imdb.com/title/tt0468569/
Izgleda da zaista obecava, pogotovo je dobra glumacka postava.
Off topic(mada i nije mnogo, tek 1 godinu kasnije)
http://www.imdb.com/title/tt0468569/
Izgleda da zaista obecava, pogotovo je dobra glumacka postava.
Kog nadjose za Jokera :boodala: Kad ovo vidi Dzek Nikolson bice :boxing:
Raspodela uloga nije baš najsrećnija, ali hajde da ne pričamo o tome bar još 6 meseci :D
A sad malo aktuelnosti: tokom leta premijerno će biti prikazan rimejk mjuzikla Hairspray (http://www.imdb.com/title/tt0095270/) iz 1988.godine. Za one koji ne znaju, u pitanju je film o rasnoj segregaciji koji je smešten u šezdesete, a glumačka postava je bila fantastična. Doduše i rimejk obećava, obzirom da Džon Travolta glumi ženu (!?), Kristofer Voken njenog muža a tu su još i Queen Latifah, Mišel Fajfer, Džejms Marsden...
www.imdb.com/title/tt0427327/
Auuu, ovo neću propustiti. Obožavam da gledam Vokena kako igra. :D
Pogledajte i spot za pesmu Weapon of Choice od Fatboy Slima. Čovek je legenda.
a kako tek travolta izgleda!!!
film ce izgleda biti jedan od uspesnijih rimejka, bar tako obecava!
Simpsons The Movie naravno!!!!!!!!!!!!!:alealeee:
I kad ce vise da neko napravi film zasnovan na igri F.E.A.R.?:D
Simpsons The Movie naravno!!!!!!!!!!!!!:alealeee:
I kad ce vise da neko napravi film zasnovan na igri F.E.A.R.?:D
To se i ja pitam.. Igra je definitivno vredna filma:alealeee:
Hitman ofkors
http://www.imdb.com/title/tt0465494/
pentraksil
2.7.2007, 23:04
Hitman ofkors
http://www.imdb.com/title/tt0465494/
Ne znam...nisam nesto odusevljen....glumac mi je nekako homo....pubertetlija...ali sve je moguce...mada retko koji film po igri je dobar
I tako. Odgledali se i transformersi.... I kao što šmo očekivali,dobili smo još jedno 4-july američko bla bla bla...:eek:
Ako ste mislili da su u ovom filmu glavne dase Autoboti i Deseptikoni...varate se. U ovom filmu glavni dasa je jelte US national security(sector 7..) + naravno US Army....:n-cc2:
Jelte amerikanci su uvek spremni za alien invasion.....:rofl:
Neću da spoilujem( odgledajte pa zakljucite sami...). Inače mechanical designwork je Pure PAIN.( apsolutno katastrofalno). Imam i zamerke na kameru, Battle scene su previše konfuzne, transformacije takodje( iz silne zelje da izgledaju kompleksno)... a disaster montaža tome najviše doprinosi. Sam film se naprasno završava(scenario je prilično konfuzan...). Muzika takodje ništa naročito....
I još povrh svega... ima više humora od većine komedija danas.....
Sve u svemu ...veliko razočarenje..(kao što smo i očekivali). Tipično. Akcioni filmić za jedno popodne. Ništa više od toga...
Hmm...
A dobio 8.4/10 na IMDBu (10.230 glasova).
Pa naravno da jeste..... Kad je robotech shadow chronicles dobio 6.1( a vredi za 2).
Imdb je sve osim vernog pokazatelja.... Vishe alat za promociju filmova. (uostalom film je tek izashao. Bice potrebno vreme da se ta ocena stabilizuje..)
Primer.
- Pirates of the caribean At the worlds end ima 7,3( sa 55,822 glasova... od kojih je 16 241 sa desetkom, 7000 devetki i 8000 osmica)
- Transformers ima 8.4 (sa 10,230 glasova)....od kojih samo 5,560 sa desetkom, 1,822 devetki, i samo 968 osmica)...
Dakle polako, doci ce na svoje mesto. U drustvu najboljih 250 mu nije mesto...
Nego nessonjac ili kako ti je vec nick, nisi napomenuo gde si gledao transformerse:icon_scra... Mozda onu cam kopiju kojoj fali 1/3 slike i sa zvukom koji se cuje kao da je iz bunara??? Ne moze 60% ljudi koji su gledali film i dali svoj review na imdb-u [naravno gledali u bioskopu] da mu daju okej prosececnu ocenu... Ne razumem sta imas toliko protiv filma...
Ne razumem sta imas toliko protiv filma...
Pa mozda to sto ne valja.....(rekoh sačekajte koji mesec sa IMDBom..doci ce na svoje mesto)....
I povrh svega.... Najgore je to sto su Autoboti i Deseptikoni gurnuti u drugi plan, odmah posle almighty US forces...( uz 0 character development...)
Protiv filma imam to što transformersi zaslužuju bollje...(mnogo bolje)
Master Neo
5.7.2007, 20:09
Odgledao sam i fantastic 4. Svidja mi se, zaista ima zanimljivu pricu. Mada ima konfuznih stvari... Ona velika sila sto na kraju hoce da guta zemlju, pa kad surfer uleti u nju a ona naprasno nestane, mnogo mi to nesto zbrzano... Pa onda kad lete onom njihovom superbrzom letelicom, a sa otvorenim kokpitom, a lete brzinom 1mah a mozda i vise... WTF? A Jessici Albi samo blagi povetarac u kosi... LOL
Odgledao sam i fantastic 4. Svidja mi se, zaista ima zanimljivu pricu. Mada ima konfuznih stvari... Ona velika sila sto na kraju hoce da guta zemlju, pa kad surfer uleti u nju a ona naprasno nestane, mnogo mi to nesto zbrzano...
Nije zbrzano, namerno su to uradili, ocekuj uskoro film o srebrnom letacu... ;)
...generacija koja nije bas mnogo citala stripove, oseti se. Bez namere da vas uvredim.
Master Neo
5.7.2007, 20:21
Nije zbrzano, namerno su to uradili, ocekuj uskoro film o srebrnom letacu... ;)
...generacija koja nije bas mnogo citala stripove, oseti se. Bez namere da vas uvredim.
Nisam uvredjen, ali nisam ni imao gde i odakle da ih citam. Sve sto sam nalazio bili su zagor, kapetan black, i jos neki stripovi, i to uglavnom tatini. A na kioscima sam nalazio samo Zagora. Drage volje bih citao ja to. Inache sto se tice Jessice Albe u ovom filmu: I think I'm in love! :D
Što se tiče stripova, ništa nisi propustio - ako govorimo o američkim strip-junacima, Marvelu i sl. Mene više pogađa što kod nas nikad nije bilo pristupa evropskom stripu, a i danas ima retkih oaza gde se isti mogu naći...
Kamo sreće da neko ekranizira Prata, Manaru... ili retka kvalitetna američka strip-izdanja.
Ali da ne idemo dalje u off, postoji tema Stripovi (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=4207) u Brbljaonici.
Mada ima konfuznih stvari... Ona velika sila sto na kraju hoce da guta zemlju, pa kad surfer uleti u nju a ona naprasno nestane...
AJDE MALO SPOJLERA UBACUJ.
Pa naravno da jeste..... Kad je robotech shadow chronicles dobio 6.1( a vredi za 2).
Imdb je sve osim vernog pokazatelja.... Vishe alat za promociju filmova. (uostalom film je tek izashao. Bice potrebno vreme da se ta ocena stabilizuje..)
Primer.
- Pirates of the caribean At the worlds end ima 7,3( sa 55,822 glasova... od kojih je 16 241 sa desetkom, 7000 devetki i 8000 osmica)
- Transformers ima 8.4 (sa 10,230 glasova)....od kojih samo 5,560 sa desetkom, 1,822 devetki, i samo 968 osmica)...
Dakle polako, doci ce na svoje mesto. U drustvu najboljih 250 mu nije mesto...
Ni ne cudi me sto nisi zadovoljan filmom. Od pocetka si ga mrzeo i pogledao si ga cisto radi reda. Ovo sad sto radis je cisto trollovanje, i poceo si da smaras sa jednim te istim recenicama.
Transformerse nisam pogledao, ali pogledacu u skorijoj buducnosti i ako me ne bude mrzelo ostavicu svoj utisak ovde.
Hajde još jednom da ponovim - kada bude premijera u našim bioskopima, otvorićemo celu temu ako treba, posvećenu isključivo Transformersima! Do tada, molim pojedince koji su pogledali (ionako piratsku) verziju filma da se uzdrže od komentara...
Dakle, do daljeg, molim da se u ovoj temi više o Transformersima ne diskutuje.
Hvala.
Evo i popularna porodica je dosla ne veliko platno:D
Film pocinje 27.7.2007. da se predovno prikazuje u bioskopima.
Evo i linka The Simpsons Movie (http://www.simpsonsmovie.com/#splash/)
I ja bih voleo da se vise ne pominju Transformersi, ali kako??? Trebamo da cekamo 2 meseca da bi odgledali premijeru u nasoj stupidnoj zemlji... Tako ti je to kad zivis u tunguziji...:n-cc2:
I ja bih voleo da se vise ne pominju Transformersi, ali kako??? Trebamo da cekamo 2 meseca da bi odgledali premijeru u nasoj stupidnoj zemlji... Tako ti je to kad zivis u tunguziji...:n-cc2:
Cekaj malo... kad izlaze Transformersi kod nas?
Pa krajem avgusta... Dotle cu da osedim, a onda sedu kosu pocupam s' glave, a onda tu pocupanu kosu spalim brenerom, i izbijem sebi zube macolom od iscekivanja... :kreza:
E ljudi imam jedno pitanje u vezi transformersa ako ima nekog ko bi razglabao sa mojom malenkoscu... Pod uticajem velike zelje da odgledam ovaj film [procitao sam sve review-e koji postoje i sve sajtove ukljucujuci i official site] dosao sam do jednog malog zbuna... U zvanicno trejleru za transformerse koji sam odgledao jedno 100 puta, za oko su mi zapali transformersi kojih nema u sekciji "robots" na oficijalnom sajtu, a to su Bonechrusher i Scorponok... Da li Bay cuva jos neke robote za film koji se ne pojavljuju na zvanicnom sajtu vec ce se naci samo u filmu???... Ako je tako onda blago nama :D
Da li Bay cuva jos neke robote za film koji se ne pojavljuju na zvanicnom sajtu vec ce se naci samo u filmu???.
Hoćeš da kažeš -našli u filmu-.
Sobzirom na činjenicu da je svetska premijera održana još 12 juna u Sidneju a film već i pregurao prvu nedelju worldwide prikazivanja(pa se sada sve već zna)
A što se robota tiče(12 komada).... Wikipedija daje odgovore na to i sva ostala pitanja...
http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers_(film)
E ovo stvarno nije fer... Pa em su zlotje, em ih ima za dva komada vise... Stvarno nije u redu, ali sto vise CGI-a to bolje :D
Jel', a šta ja napisah (http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=291476&postcount=162)gore?? :dedica:
Telepatic
12.7.2007, 21:45
Uh..kao i obicno,malo sam se razocarao u film "Harry Potter and the order of the pheonix" :kreza::D,al dobro,nisu losi efekti ako ista:)
Uh..kao i obicno,malo sam se razocarao u film "Harry Potter and the order of the pheonix" :kreza::D,al dobro,nisu losi efekti ako ista:)
Bili smo na novinarskoj projekciji i moram da kazem da mi je ovaj bio najdosadniji od svih do sada. Mnogo su ga uprostili, rastegli... nije mi se svideo. :(
Telepatic
13.7.2007, 17:39
Bili smo na novinarskoj projekciji i moram da kazem da mi je ovaj bio najdosadniji od svih do sada. Mnogo su ga uprostili, rastegli... nije mi se svideo. :(
Pa dobro,ali makar je imao najbolje efekte do sad:D,a i pravo da ti kazem,po meni je 5 deo hari potera inace najdosadniji,tako da ovo i nije tako lose:)
Srlandand
13.7.2007, 19:20
Meni se nijedan HP film ne svidja. Knjiga je mnogo zanimljivija. Inace, mrzim filmove po knjigama.
Gas do daske 3 trejler (http://www.youtube.com/watch?v=KHj2hpoerOs) :D:rofl::kreza:
Mnogo dobra fora, ako je to onaj trejler sto se vidi po bioskopima (oko Francuske).
e ovako ove stvari ne izlaze ove a ni sledece godine ali vredi okaciti vesti o ovakva dva blokbastera!!!
superman, novi deo, jedino sto je zanimljivo je da ce leksa glumiti povratnik, patrik svejzi!!!
http://www.imdb.com/title/tt0770828/
Konan 2, film koji je proslavio arnija, e sad nekog ce sledece vesti raspoloziti, tj obradovati a neke nece (zavisi ko ih voli) jer prava za film su otkupili braca vanovski (matrix) + oliver stoun + robert rodrigez + dzon milijus, e kad sve zbuckas... videcemo!
serbian scars, mesavina domacih i stranih glumaca, citaj Majk Medsen i mark dakaskos (tako nesto) da ne pisem na engelskom ([posto sam sve dosad pisao na naskem)!
http://www.imdb.com/title/tt0892392/
zidan grobar
27.7.2007, 18:19
Harry Potter and Order of Phoenix
Harry Potter and Order of Phoenix
gresis sinko, grdo gresis!:dedica:
Pile_glodje_kost
31.7.2007, 18:35
Zlatni kompas,prvi deo trilogije zasnovane na romanima Filipa Pulmana (Zlatni kompas , Cudotvorni nož ,Cilibarski durbin )...Zna li mozda neko nesto o filmu?Nacuo sam da izlazi ove godine,glumacka postava nije losa, Nikol Kidman, Denijel Kreg..A knjige su fantasticne.
Zar se prva knjiga u trilogiji ne zove Severna Svetlost?
Mrka Kapa
31.7.2007, 21:52
Zlatni kompas,prvi deo trilogije zasnovane na romanima Filipa Pulmana (Zlatni kompas , Cudotvorni nož ,Cilibarski durbin )...Zna li mozda neko nesto o filmu?Nacuo sam da izlazi ove godine,glumacka postava nije losa, Nikol Kidman, Denijel Kreg..A knjige su fantasticne.
"Zlatni kompas (http://www.goldencompassmovie.com/)" (kod nas prevedeno kao "Severna svetlost", deo trilogije "Njegova mračna tkanja") je najavljen za decembar ove godine. Posle dugih priprema, kastinga i komplikacija oko izbora reditelja sve se dobro završilo, pogledaćemo i ovu ekranizaciju jedne fenomenalne knjige.:)
Pomenula sam bila već taj film ovde (http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=218585&postcount=49), u njega New Line Cinema ulaže dosta novca, videćemo koliko će imati veze sa samom knjigom, pogotovo što se bavi škakljivim religioznim pitanjima. :)
Pile_glodje_kost
31.7.2007, 22:01
Zar se prva knjiga u trilogiji ne zove Severna Svetlost?
Jeste...ali film je verovatno dobio naziv zlatni kompas po onom 'kompasu' altimetru,altiometru,kako se vec zove zaboravio sam :) ,sto Lajra koristi za gledanje u buducnost...
Eniaroyah (http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=201133&postcount=15) i ja (http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=209476&postcount=23) smo takođe u ovoj temi preporučili "Stardust" rađen po knjizi Nila Gejmena, takođe fantasy tematike i sa sjajnom glumačkom ekipom!
EDIT> Izvinjavam se što prekidam roll, htela sam samo da dodam informaciju o filmu koji je takođe adaptacija dobre knjige i, koliko mi se čini, slične tematike :ciao:
Mrka Kapa
31.7.2007, 23:23
Jeste...ali film je verovatno dobio naziv zlatni kompas po onom 'kompasu' altimetru,altiometru,kako se vec zove zaboravio sam :) ,sto Lajra koristi za gledanje u buducnost...
Alethiometer (http://en.wikipedia.org/wiki/Alethiometer) (grčki aletheia-istina), iliti aletiometar - je napravljen za merenje međusobnog uticaja planeta, ali je sasvim slučajno utvrđeno da "meri" istinu, tj. da istinito odgovara na pitanja. Koja je to istina, otkriva se u trećoj knjizi trilogije. ;)
I ja bih rekla da je po tom instrumentu film dobio ime, ipak je to veća i zanimljivija novotarija od Aurore Borealis. Mada i sama Aurora ima zanimljivu primenu, bar u knjizi, videćemo kako se na filmu to odvija. :)
Iskreno, mene zanima ekranizacija Joreka Birnisona. :)
Pile_glodje_kost
4.8.2007, 21:34
Gledao sam neku najavu filma tj. neki demo juce u bioskopu..Beli medved koji prica,sta znam,nista preterano upecatljivo na prvi pogled :) ali vestice su mnogo lepo odradjene :)
Pile_glodje_kost
4.8.2007, 21:38
[QUOTE=Mrka Kapa kaze...Alethiometer "meri" istinu... [/QUOTE]
Zaboravio sam,proslo je skoro 2 godine od citanja...:a_whistli:)
tih,kada ce taj decembar da gledamo film xexe
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6900524.stm
evo ga novi "x files", gospodin duhovni je konacno pristao
X - Files :alealeee: !!!!!!
Odgledao sam Simsponove, film je urnebesan ali i kratak :(
Ocean's 13 je odlican! Nastavak vredan paznje :)
Red Dragon
11.8.2007, 21:10
zanimljivo, mnoge je zainteresovao ovaj naslov (http://www.imdb.com/title/tt0486655/).
Srlandand
13.8.2007, 20:34
Ja jedva cekam da se pojavi "Serbian Scars'. Boli me uvo za pricu, zelim da vidim kako su nas predstavili.
Snimanje filma "Largo' bi trebalo uskoro da pocne. Prica je po stripu, postoji i serija, prikazuju je na Fox Crime. Od nasih glumaca pojavljuje se Miki Manojlovic, kao i jos neki drugi.
"Simpsons the Movie" definitivno ima da ostane najduze upamcen, svuda u svetu.
bornov ultimatum - pa met donosi najvise para holivudu
pukotina ili fracture sa entoni hopkinsom koji je opet ubica!!!
zatim filmovi koji ce biti prikazani u veneciji : the darjeeling limited - dobra komedija, dobra glumacka postava; kukavicko ubistvo dzesija dzejmsa - volim vesterne, a trebalo bi da prikaze upravo zivot ubice dzesija (najslavnijeg revolverasa), koliko on god trajao posle; in the valley of elah i jedan evropski film les amours dastree et celadon !!!
i jedan film za dame - bez rezervacije
Bryan Fury
21.8.2007, 10:19
Ne znam da li je već pomenuto, ali ako i jeste, može još jednom. :) Hot Fuzz (http://www.imdb.com/title/tt0425112/), obavezno pogledati ko je u mogućnosti, film je ludnica. :)
nisam znao gde da postujem pa sam stavio ovde
Resident Evil: Extinction
http://www.sonypictures.com/movies/residentevilextinction/index.html
Malopre sam odgledao doticni film... odlican je, ali su najavili da nastavka verovatno nece biti :( ... mada ne verujem obzirom kako se film zavrsava... (samo jos negde da nadjem HQ verziju :D)
Postal, definitivno :)
hih... bice zabavno... (Uwe Boll... hm... )
i AVP2 izlazi negde u decembru...
Return to castle Wolfenstein :D
LebronMVP
1.10.2007, 21:31
Return to castle Wolfenstein :D
Zar se to snima?
i AVP2 izlazi negde u decembru...[/QUOTE]
a bolje da ne izlazi, pa neznam sta ljudi ocekuju posle onakvog prvog dela?
a izasao i bloodrayne 2, posle veoma lose odradjenog niskobudzetnog prvog dela, bolja visokobudzetna verzija!
ma bice dobrih filmova po igrama, ali ne u 2007 - oj!
Za komentare o filmovima koji će biti pravljeni na osnovu igara molim koristite sledeću temu (http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=281&page=17), da ne mešamo babe i žabe :ciao:
Zar se to snima?
Tako pise u novom SK :ciao:
Straightheads je film vredan pažnje. Nije holivudska franšiza, već brutalni britanski triler, pomalo(više) težak, ali dobar. Preporuka.
film je odlican, mnogo bolji od holivudskih blokbastera koji su izasli u zadnje vreme, cist biser
engleske kinematografije i pun pogodak
LebronMVP
4.10.2007, 22:59
10 000 B.C. Doduse izlazi 2008 ali je po mom ukusu (http://www.youtube.com/watch?v=Dwfs7GN_-SU)
Zasto niko ne spominje American Gangster :n_klanja:
Nisam znao da se uopste snima ovo cudo i da je vec izaslo ali meni izgleda kao ubica, tako da uzivajte u trejleru :D link (http://www.imdb.com/video/trailer/me60340887)
Novi Resident Evil će obeležiti 2007god kao još jedan u nizu propaliteta.. Ne razumem zašto svaki nastavak nekog filma mora da bude gori od predhodnog? Opet su napravili glupost kao u matriksu, sad imamo i super moći u opticaju..
Film me je totalno razočarao a pogotovu kraj.. Ali srećom film 28 dana kasnije (ili slično) me je oduševio. Bolje na tu foru da su uradili i RE 3.
Pored ovoga sam shvatio da promovisanje filmova uzima novac a ne njegov kvalitet.. Kao što je film Sunshine.. Tuga..
Nisam znao da se uopste snima ovo cudo i da je vec izaslo...[/URL]
Beowulf (http://www.imdb.com/title/tt0442933/)... još jedan iz serijala tzv. epskih filmova koji su ponovo dobili na popularnosti, zapravo je adaptacija istoimene anglosaksonske legende. I film još nije počeo sa prikazivanjem!
Ne znam, nisam oduševljena ovakvom digitalizacijom filmskog ostvarenja, osećam se kao da gledam jezivo dugi intro za neku igru... Obzirom da me Final Fantasy: The Spirits Within na koji podseća nije ni najmanje oduševio, imam utisak da će tako biti i sa ovim filmom.
Carl Jonson CJ
8.11.2007, 19:03
Ali srećom film 28 dana kasnije (ili slično) me je oduševio. Bolje na tu foru da su uradili i RE 3.
Мислиш на наставак 28 дана касније, 28 недеља касније?
Мени је тај филм пректатак, превише наиван и пун крви и "БУ!" елемената. Добар хорор филм није онај од кога може физички да ти се смучи због превеликог броја крвавих сцена, нити онај где ће на сваких 5 минута неко чудовиште да искочи иза ћошка, већ онај који стрпљиво гради радњу и ликове, уз лагано дизање тензије до коначног разрешења... Много сам више очекивао од 28 недеља касније.
Мислиш на наставак 28 дана касније, 28 недеља касније?
Na njega sam mislio. I ja sam očekivao više od njega ali mi je posle Resident Evil 3 razočarenja lepo legao..
Carl Jonson CJ
8.11.2007, 19:16
Na njega sam mislio. I ja sam očekivao više od njega ali mi je posle Resident Evil 3 razočarenja lepo legao..Сад бар знам да RS3 сигурно нећу гледати :)
Beowulf (http://www.imdb.com/title/tt0442933/)... još jedan iz serijala tzv. epskih filmova koji su ponovo dobili na popularnosti, zapravo je adaptacija istoimene anglosaksonske legende. I film još nije počeo sa prikazivanjem!
Ne znam, nisam oduševljena ovakvom digitalizacijom filmskog ostvarenja, osećam se kao da gledam jezivo dugi intro za neku igru... Obzirom da me Final Fantasy: The Spirits Within na koji podseća nije ni najmanje oduševio, imam utisak da će tako biti i sa ovim filmom.
Iris hvala na edukaciji...:D To delo sam procitao, zbog toga sto mi je sestra imala kao obaveznu lektiru na filoloskom fakultetu, pa ja uzeo da prelistam cisto reda radi, kad ono boom... Odgledao sam i istoimeni film sa Christofer-om Lamber-om u glavnoj ulozi, i jako mi se dopao i pored toga sto ga mnogi smatraju za krs... Da li ce biti razocarenje ili ne to ostaje da vidimo... A sto se tice FF The spirits within, normalno da je krs kada ga nije radila originalna ekipa iz square enix-a [vec ameri koji bi hteli da prisvoje sve sto nije njihovo :D], ali su zato radili Advent Children koji sabija...
luka borovic
8.12.2007, 15:37
Meni je najbolji film ove godine bio Harry Potter and the Order of the Phoenix. Kul likovi, radnja i specijalni efekti!:qliranje:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.