PDA

Prikaži potpunu verziju : Koji mp3 player je po vama najbolja prodaja

6ojaH
17.1.2007, 11:48
Koji mp3 player je po vama najbolja prodaja? Da bas to, ali ipak i najsigurnija.

Mislim na one od 5-6 hiljada din (70-etak evra).Takvi playeri su uglavnom chineese junk ali nemam kesa za iPod. :cool:

Veoma bitno mi je da ima dobar zvuk, fm radio i pregledne menije za lako biranje pesama (iz plejlisti) a ne da 55 puta klikcem na next da dodjem do 55-e pesme :boodala: Pa onda po mogucstvu ugradjen zvucnik.

Trenutno se dvoumim izmedju:
Transcend T.sonic 610
mp3 wna waw fm-radio 1"ekran

i BlueberryCat player
isto ovo plus amv, ugradjen zvucnik, 1.5"ekran

Mislim d je Blueberry malo bolji za te pare, ali sam cuo na par mesta kako se lako kvari i da moze da te strefi neki dobar, a moze neki koji nece ni da se upali. A transcend je ipak malo poznatija marka i support je bolji (brate bar ne daju laznu internet adresu!!!:icon_scra )

Molim vas Hitno mi je :)

Magneto
18.1.2007, 22:33
Misliš najbolja kupovina, ne?

Elem, kaže: Creative MuVo TX SE sa 512MB kapaciteta, jedno nema FM.

6ojaH
19.1.2007, 1:05
A sta ima? Nikad cuo za taj

Bez tog fm, pa neznam bas :(

Magneto
19.1.2007, 1:11
Pa ima sve što treba da ima. :) Nije mi jasna logika potrebnosti FM-a na jednom MP3-plejeru, al' 'ajde.

Probaj onda da nađeš za tu neku cenu Creative Zen Nano Plus, istog kapaciteta. Ima FM.

I nemoj mi to: "Nikad čuo za Krijejtiv". :)

mad_skillz
19.1.2007, 6:27
Elem, kaže: Creative MuVo TX SE sa 512MB kapaciteta, jedno nema FM.
imam dotichnog i stvarno nemam zamerki , baterija traje neverovatno dugo ako se uzme u obzir da ga stalno koristim kad nisam kuci...nedostatak FM tuner ne smatram za manu vec za prednosti jer ga koristim kao mp3 plejer dakle slusham ono shto sam ja stavio a ne radio...jedina zamerka je shto nema da se uzme u beloj boji (to je onaj model sa 1Gb memorije ako se ne varam) jer u toj varijaciji izgleda fenomenalno...

6ojaH
19.1.2007, 11:26
Cuo sam za Creative, ali za taj model playera koji si naveo nisam znao...

A sto se tice fm-a pa ja i kuci non stop slusham radio, a slusam i mp3 na compu, zavisi kako mi dodje, i onda fino zasto ne bi imao stvarcicu koja ima i jedno i drugo...

E da a sta mislite o ova dva koja sam stavio na pocetku, transcend i blueberry???

OFPNogix
19.1.2007, 18:05
Blueberry Cat ima veoma dobre specifikacije ali cuo sam price a i imam druga kome su se dva takva pokvarila jedan posle kupovine a drugi posle reklamacije tako da ti ga ne bi preporucio

6ojaH
20.1.2007, 13:38
Ne znam sta reci, bas je tesko naci sobar za ovakve pare. Eh da sam burzuj i da mogu ladno da pljunem 250evra i kupim ipod ali sta ces :(

Pazi, ja jos zivim u Subotici, tako da za razliku od bg-a ponuda je ovde bas siromasna... Tako da mislim da ce ipak biti narucivanja...

Ima li jos neko neki predlog...

Koji player vi koristite, gde ste ga nabavili i za koliko para, i kolko vas dobro sluzi???

NEMUS
20.1.2007, 13:49
A sta ima? Nikad cuo za taj

Bez tog fm, pa neznam bas :(

Ni ja

6ojaH
20.1.2007, 19:58
Eee, ja sam saznao o tome... Malo prospartao po netu i nasao, i mislim da cu kupiti bas taj, posto cujem da baterija dugo drzi...

Klikni ovde (http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=12720) da odes na sajt...

SirDuck
21.1.2007, 1:44
Pogledaj Samsung YP-F1
http://www.mobile-review.com/mp3/review/image/samsung/yp-f1/pic1.jpg

http://imagecloset.com/uimages/cqs1169336756b.JPG

Ja imam taj, i idalje savrseno radi, posle dve god.
1GB kapacitet, FM, mikrofon, odlican meni, ima sve sto je potrebno.

Shadow
21.1.2007, 20:12
Procitao sam komentare i da kazem da i ja imam isti problem , hteo bih da kupim neki mp3 player a da nije puno skup.By the way pogledao sam i ja neke sajtove i preporucio bih ti da pogledas http://www.itsvet.com/MP3-plejeri/nw-comp_tehn_mp3 stranicu naci ces specifikacije o raznim mp3 plejerima i komentare onih koji ga imaju, a evo ti i link sa gore vec linkovane adrese o zen nano plus koji se i meni svidja i mozda ga kupim ako nenadjem nesto bolje http://www.itsvet.com/Creative-Zen-Nano-Plus-1GB/p-comp_tehn_mp3-39-33 :)

6ojaH
22.1.2007, 13:06
Hvala, mada ja vec znam za taj sajt, i posetio sa ga vec 500 puta u potrazi za svojim buducim playerom... :)

Sto se tice Samsunga, brate ne znam bas, radije bi uzeo creative, znas ako prave tako dobre zvucne kartice, onda moraju i mp3 playeri da im budu solidni :)

A cuo sam da je stedljiv po pitanju baterije, koja je uzgred AAA, tako da i ako ti se ispraznis dok si na putu, svratis do trafike i kupis novu...
Jedino ne znam kakav je meni, jer me jako iritira ono kliktanje na next 50 puta da dodjem do odredjene pesme :n-cc2: Ali navici cu se...

Da, moze neko da mi objasni kako se biraju pesme kod tog zen-a (molim vas recite mi da nije klasicno next i prev song), i da li se mogu organizovati plejliste ili po folderima???

Magneto
22.1.2007, 16:47
Mogu da se organizuju pesme po folderima.
A cuo sam da je stedljiv po pitanju baterije, koja je uzgred AAA, tako da i ako ti se ispraznis dok si na putu, svratis do trafike i kupis novu...
Treba kupiti dve odlične punjive baterije i punjač. Nešto malo veća investicija, ali se debelo isplati.

6ojaH
22.1.2007, 22:12
Pa ok onda, verujem da se isplati...

Jedino me moze predomisliti neki posetilac koji mi ponudi bolju spravu:)

6ojaH
5.2.2007, 10:36
A da li je moguce kretanje po folderima dok traje playback, znaci da ne prekidam pesmu, u tom creative zen nano plus playeru???