Prikaži potpunu verziju : t 72 problem
Skinuo sam igru, instalirao je, instalirao patch 1.3, i (isto je bilo i pre instalacija patcha) bas kada misija treba da se ucita i krene igra puca i iskace mi notepad sa ovim txt fajlom. Konfiguracija je sledeca: Asus P4S8X-X, Celeron 2,4, 256 RAM, graficka GF MX440 (64 MB). Probao sa da stavim rezoluciju na 800x600 i 16 bita, ostala podesavanja su na medium. O cemu se radi?
BigBadVuk
17.1.2007, 13:04
Teško je reći napamet ovako ali 256MB je već godinama beskorisno za igranje...A ni grafička ti nije baš zmaj...Probaj da se skrpiš bar za 512RAMa pa pokušaj "jope"
Ako hoćeš moš da pokušaš da vrtiš kojekakve testove ,možda nešto ispliva od problema,ali mislim da je generalno problem u preslabom hardwer-u...
Ja sam je prešao još zimus sa 1.3 zakrpom (koja uspot nije baš popravila neke stvari,ali ajde de) i nije zabola nijednom a znam da je komšija imao sličnih problema dok nije dokupio Rama
Mnogo slaba mashina.Igra je strasno neoptimizovana.
Igra nije vredna tvojih muka a ni tvog kompa.. Igra je shit manje vise...
Ja mislim da ti treba jaca graficka sa Shaderom 1.1 tipa FX-a ili Radeon 9250 pa na vise
Igra nije vredna tvojih muka a ni tvog kompa.. Igra je shit manje vise...
Ja mislim da ti treba jaca graficka sa Shaderom 1.1 tipa FX-a ili Radeon 9250 pa na vise
Prvo,FX ima shader verzije 2.0
Drugo,igra je neoptimizovana.
Trece igra nije shit.Mislim,kako za koga.Vidis meni i Vuku nije.Ono sto najvise smeta je nemogucnost quick save-a u toku misije.Tako moze da se desi da te sredi jedan RPG gunner posle 2 sata igranja,unistena 4 Leoparda 1 ,4 AT orudja i gomile pesadije...I obicno tu upadne i pokoji BTM sa lanserom raketa.
Iskreno,dokupicu jos rama i poceti ponovo da je igram.;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.