Prikaži potpunu verziju : Cime se slade admini :D
Uvek sam se pitao koliko daleko dodju admini da bi prilagodili forum korisnicima ali nikad nisam pomislio da i oni imaju dusu :D
lol Nadam se da admini nece raditi cenzuru i da je ovo slobodna zemlja :D
http://img144.imageshack.us/img144/4945/untitledck5.png
6am3 Fana71c
14.1.2007, 16:42
woot! omg wtf, 'ocu i ja takav login window :n_klanja:
Da stvarno ljudi ajde imam i ja neki mali vB forum mogli biste da stavite to na download :D
To je holodocovo maslo! :kreza: :)
E pa svaka mu cast :D
Dobro odradjen posao u svakom slucaju...:D
Al' je ime dobro ime nadenuo svaka mu cas' :D
Uvek sam se pitao koliko daleko dodju admini da bi prilagodili forum korisnicima ali nikad nisam pomislio da i oni imaju dusu :D Pa valjda su praznici i za nas. :icon_wink
lol Nadam se da admini nece raditi cenzuru i da je ovo slobodna zemlja :DDa smo hteli da radimo cenzuru, ne bismo postavili taj skin da bude default pri logovanju. Pitao sam se kad će neko od korisnika da primeti. :)
Samo mi reci šta si ti tražio na tom skrinu, pa si još i ukucao ime. Da nisi pokušavao da "uhakuješ" forum? :rolleyes:
Ljudi, mozda sam ja glup, ali ne znam kako da pristupim tom panelu:confused:
Dobra fora svakako :)
Pa čitate li vi uopšte šta piše u tom prozoru :D
Lepo piše "Administratorov kontrolni panel" što verovatno znači da veoma mali broj ljudi treba da ima pristup tom delu :)
Herr "marxo" ima kod sebe na računaru instaliran vBulletin pa je otprilike provalio koju stranicu treba da upiše u address bar da bi stigao tu gde jeste. Naravno ta stranica jeste potpuno javna i potreban je tačan username i pasword tako da nije učinjena nikakva šteta osim što sada ljudi znaju koje mu je dužine password za forum SK-a jer Firefox je čudo kad počne da pamti sve šifre odreda :D
Pa samo admini imaju vidljiv link ka Admin CPu
Ja sam se nekad zaebavao sa vbulletinom pa znam kako to ide :to_care:
Mada nista posebno neces videti ,ionako ne mozes da se ulogujes,nemas te privileeegije, jedino ako nisi neki haker :) . A da si haker znao bi i gde je ovaj CP :)))
Dobro, znaci nisam glup :D
Ajde momci, dosta vam je bilo :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.