Prikaži potpunu verziju : problemi Mech Commander 2 i radeon 9800 pro
rejnar teran
17.12.2005, 0:22
da li neko zna kako da pokrenem mechcommander 2 na radeonu:(
Probaj sa instalacijom najnovijih drajvera. :cool:
To je prilicno matora igrica.Mislim da nece da ti radi zato sto nije kompatibilna sa XP-om.Skini najnoviji update za nju.
101st Airborne
1.1.2006, 23:07
Hmmm...ja isto imam Radeona (9250) i ni meni nije htela da radi...ali ne znam tacno zasto...pokrenem ja nju...ali posle glavnog menija, kada pokusam da igram kampanju ili bilo sta, izbaci me jer mu kao fale neke teksture i sta ti ja znam...a pouzdano znam da nije tako...
Hmmm...ja isto imam Radeona (9250) i ni meni nije htela da radi...ali ne znam tacno zasto...pokrenem ja nju...ali posle glavnog menija, kada pokusam da igram kampanju ili bilo sta, izbaci me jer mu kao fale neke teksture i sta ti ja znam...a pouzdano znam da nije tako...
Ako se igra pokrene, do nekompatibilnosti sa XP-om sigurno nije... Posto fale teksture 100% su u pitanju drajveri (koji i onako nisu tolerantni prema starim igrama)! :icon_smil
Ja sam lupao glavu mesec i kusur pokušavajući da na 9800Xt nateram mech2 da proradi i nisam uspeo....a instalirao sam jedno 7-8 varijanti drajvera....:mad: :mad:
i naravno spisak se tu ne završava....ali ajde da se okrenemo lepšim temama probao sam F.E.A.R. demo danas.... :mrgreensa :mrgreensa..
Leti na max detaljima...ha haha!:mrgreensa
Ja sam lupao glavu mesec i kusur pokušavajući da na 9800Xt nateram mech2 da proradi i nisam uspeo....a instalirao sam jedno 7-8 varijanti drajvera....:mad: :mad:
i naravno spisak se tu ne završava....
Zato je tu stari dobri Win98 na kome rade sve stare igrice pravljene za Windows. Napravis lepo particiju od 500mb za njega, a na drugu stavis XP i nema zime.
ali ajde da se okrenemo lepšim temama probao sam F.E.A.R. demo danas.... :mrgreensa :mrgreensa..
Leti na max detaljima...ha haha!:mrgreensa
Jeste lepsa tema, ali o tome necemo ovde, nego u temi koja je vec posvecena doticnoj igri.
Eh postavio bi ja particiju( u stvari i imam odbojenu 1 particiju od 2.3Gb za njega )ali je moj pametni drug uspeo da me nagovori da je prebacim u NTFS i sad zbogom win98 svete..:mad:
rejnar teran
1.2.2006, 23:26
ma zbog toga i imam particiju 98 ali ni to mi nije pomoglo kao ni stariji drajveri od 3. *
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.