Prikaži potpunu verziju : Gde cete docekati Novu godinu?
Dakle, pitanje je jasno i glasno. Gde cete docekati Novu 2007. godinu? Napisite gde idete i kako ste se proveli, ili bolje receno kako cete se provesti. :icon_cool
Da pocnem...:)
Idem kod prijatelja kuci, skuplja se odabrano drustvo, nas 18-oro, pice i klopa nasa, muzika nasa, ma milina Bozja! :) A za utiske cu da vam javim posle 1.1. PozZz! :icon_wink
Evo i ja da se ukljucim.Slavim kuci NG sa porodicom i nekim drugovima.Pice, klopa, grickalice, pirotehnika ima obilno tako da ce biti najbolje.
davidian
31.12.2006, 14:33
Kod ortaka do jedno 1, pola dva nas petoro. Posle u obilaza nekih zurki. Bice zanimljivo nadam se :D
btw Srecna Nova Godina svima!
Ja slavim u lokalnom clubu NY , a NY cu docekati na trgu uz vatromet sa drustvom! NY smatram kao poseban dan, i uvek mora da se proslavi u veselju i sa drustvom!!!
mad_skillz
31.12.2006, 15:02
idem sa drushtvom u klub da banchimo celu noc..:D
Ja slavim u lokalnom clubu NW , a NW cu docekati na trgu uz vatromet sa drustvom! NW smatram kao poseban dan, i uvek mora da se proslavi u veselju i sa drustvom!!!
A zasto NW?
A zasto NW?
:o NY,ispravljeno!
U diskoteci, biće prepuno ali nema veze. Posle još do jedne "diskoteke", jbg ne mogu da propustim Go go plesačice... :)
Na trgu. Jbg smorio sam se od ovih zurki, jer sam u decembru bio na 20-25 zurki, tako da su mi na vrh glave!:to_care:
Nash Knight
31.12.2006, 16:36
na netu :D
Zasto nema opcija "na poslu"?
DISKRIMINACIJAAA, DISKRIMINACIJAAAA!!! :)
Elem, sretna vam svima nova godina i lepo se provedite gde god da ste. :)
Ljudi jel ima neka zurka na SK forumu???
Na trgu sa drustvom jedno vrijeme,muka mi da stojim cijelu noc tamo i gledam idiote koji ce na svaku pjesmu No Namea(doticni gostuju,plus Boris Novkovic i Andrijana Bozovic) da dizu dva prsta :boodala:
Posle idem sa djevojkom po gradu.
bah....ja cu da budem u glupoj diskoteci ,zato sto me vodi jedno 10 devojki (vidis ti to...dabome) prakticno ce morati da me odvuku od kuce.
Telepatic
31.12.2006, 17:59
Ja u kaficu sa ortacima,pa na trg u ponoc:alealeee: :alealeee: :alealeee:
Tek sam pre 10 minuta odlučio šta ću i kako ću. Napunim ranac svakakvim đakonijama, devojčicu pod ruku i kroz grad. Kasnije ćemo kod mene, jer ne planiram da se mrznem cele noći.
Ja kod druga na gajbi na zurku, puuuuno alkohola, vatromet, bice dobro :)
A sad da se spremim...
Telepatic
31.12.2006, 19:00
Ja kod druga na gajbi na zurku, puuuuno alkohola, vatromet, bice dobro :)
A sad da se spremim...
Uh da,pirothenika i alkohol ce dobro da rade veceras:D
E deco, da vas mame i tate cuju sada.... ;)
Telepatic
31.12.2006, 19:15
E deco, da vas mame i tate cuju sada.... ;)
Bah:D
Moj cale mi je danas kupio gajbu piva da nosim na zurku :to_care: :to_care:
E tata ti je onda'k pravi car, sto ja neam takog!
mad_skillz
31.12.2006, 19:55
zna tata da nisam normalan.. :D
Ih, a oni nisu isli na zurke i pili razne vrste alkohola u nasim godinama :a_whistli
Za koliko vas drugova?
100? :dzavo: :D :)
Za koliko vas drugova?
100? :dzavo: :D :)
E, ne, ja samo dodajem na vec postojecu zalihu....ima dovoljno, nema sta da brines :D
A nije ni samo pivo...:a_whistli
DorianGrey
31.12.2006, 20:18
Idem tamo gde me vetar odnese, a odnece me nadam se tamo gde ima piva :D
A bre, prilicno sam siguran da sam postovao na ovoj temi, samo gde li mii je poruka?!:paranoia:
Anyway, dok jos ne padnem u alkoholisano stanje, da napisem kako sam ja zamislio ovo vece: U devet napustam kucu i odlazim do Svetosavskog parka, koji je udaljen pola sata hoda. U pola dvanes stizem, do lokalnog kafica, zaobilazim shabane i zajedno sa ortakom zauzimamo sto, a zatim cekamo drugarice da dodju. Onda kada se sve to lepo zavrsi, svo cetvoro se spakujemo u taxi i dolazimo do kuca u nekih pola 3... Onda se igramo sa pirotehnikom kao napaljeni sestenci, onda upadnemo na zurku kod drugara iz skole, i ostajemo tamo dok jos ima pica (Coca-Cole :a_whistli ), a onda... uhh... gde cemo zavrsiti, saznacu sutra ujutru!:kreza:
Ae sad lepo nocas uzivajte, a ja vam zelim da dobijete na Loto-u, srecu da imate.... ma sve ono sto sami sebi zelite, zelim vam i ja!:to_care:
A, dok ima soka od hmelja, soka od grozdja i djusa :D
Nista alkohol, a a;)
A, dok ima soka od hmelja, soka od grozdja i djusa :D
Nista alkohol, a a;)
Ma taman posla, mi da se opijamo, samo sokic!:a_whistli
Ja kući, sam, ko neka budala :(
phoenix[illusion]
1.1.2007, 0:40
Nazalost kuci:( , slab sam sa budzetom, pa nisam mogao nigde drugde.
Ja kući
'] kuci
Jedino ja glasao da ću uz forum :to_care: , šta kažete na ovo
The internet is really, really great.
I’ve got a fast connection so I don’t have to wait.
There's always some new site, I browse all day and night.
It's like I’m surfing at the speed of light! :qliranje:
Nemam baš "fast connection" , ali nije ni tako loša
SRECNAAA NOVAAAA 2007 GODINAAAAAA
ili
SRECNA NOVAAA 111 1101 0111 GODINAAAA
molim modere da ne brisu ovaj post
phoenix[illusion]
1.1.2007, 1:02
Evo ja sam otvorio novu temu
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=11272
Evo ga! Srećna nova, 2007 godina! SVE NAJBOLJE!!!:alealeee: :alealeee: :alealeee: :alealeee: :alealeee: :alealeee:
BTW, kod kuće sam...:)
Bilo ok sinoc,prvo se sprdao na trgu sa napaljenim Dukljancicima na bini,pa se nalivao sa drustvom.Posle opet na trgu stajao malo i psovao u sebi(nisam htio pred djevojkom) Borisa Novkovica kad je rekao "Treci put sam u Niksicu i drago mi je da sam ovaj put u nezavisnoj Crnoj Gori"...A lutka mu je aplaudirala...:(
Posle smo mlatili po gradu i parku i qlirali raznorazne pijane idiote i petarde sto su nam pucale ispod nogu.
Ni po cemu noc za pamcenje,btw.
Po 10^200 kazem sebi necu vise piti, ali i nisam je neki covek od reci. Bilo super sinoc. Jbt jos sam pijan. Problem mi da gledam ove skakaonice, ali nema veze ovako je zanimljivije!
6am3 Fana71c
1.1.2007, 15:56
Bio sinoc u Expo centru u BG, bio David Morales, bilo je nezaboravnoooo.... tekile, pivo, puno ljudi, extra atmosfera, nema seljaka... ma 'de ces vise :to_care:
A, ooovaj, gde cete za srpsku novu godinu ?:D
Highlander
1.1.2007, 21:10
Ja sam mislio da ću da budem kući, ali sam ipak sa nekim društvom otišao do "grada".
Srećna svima Nova godina, puno zdravlja i zdrave pameti vam želim!
Obecao sam vam da cu vam javiti kako sam prosao, pa evo sada javljam. :icon_bigg
Bio sam sa kod druga od 21:00 do 09:00!:icon_cool
Pevalo se i igralo, hrane i pica na pretek, raspolozenje na nivou. Do kulminacije je doslo u 00:00 kada je poceo da se ispija sampanjac i ispaljuje vatromet. Super provedeno vece, a sada over and out, i'm going back to bed... :icon_razz
I da... SRECNA NOVA GODINA SVIMA, jos jedanput!!!
A, ooovaj, gde cete za srpsku novu godinu ?:D
Dobro pitanje. Kada sam postavljao ovu temu i glasanje na njoj nisam vodio racuna da je Srpska Nova godina 14. :boodala:
Molio bih da neko od moderatora pomeri ovaj time limit za glasanje bar do 15-16. Hvala. A mozda je dobro i da se postavi nova tema sa istim ovakvim glsanjem al' da bude vezana za NASU novu godinu. ;) Sta vi mislite? :confused:
"nasu" = Pravoslavnu.
hacker_aca
2.1.2007, 21:30
Sinoć je bila Colonia na trgu, bum su napravili. Ona žena je luda, totalno. Samo da ste videli šta je radila.... :nov_explo
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.