Prikaži potpunu verziju : MSI 533
YellowDog
28.12.2006, 22:36
Kakav je MSI 533 256 mp3 plejer?Cena oko 35 evra.Moja sestra bi htela da ga kupi pa ipak da pitam za neko misljenje.
Kakav je MSI 533 256 mp3 plejer?Cena oko 35 evra.Moja sestra bi htela da ga kupi pa ipak da pitam za neko misljenje.
Moze sasvim pristojan kvalitet zvuka, dizajn je tu i tamo , ali zvuk je najbitniji;)
jedna moja drugarica ga poseduje!
Cena je niza od 35e ima i za manje tj. oko 30e baci oko na pcberzu recimo tu ces dobiti spisak prodavnica sa cenama...
Sto se plejera tice za te pare odlican, jedino mali ekran i nepostojanje playliste pravi problem...
Ona opcija sto se dobija sa flashovanjem novog firmwarea, a treba da posluzi za playlistu nije bas najfunkcionalnija....
Sasvim OK plejer za taj novac. Slušalice su žali Bože uzgredbudirečeno, tako da računaj na kupovinu drugih.
tacno tako....
ajde sto su lose, ali sto su NEUDOBNE, bolece te usi posle 15min kao da ih nosis sesnaes' leta :D
Mane:
1.Krs (blago receno) slusalice.Trebas da izdvojis pare za pristojne slusalice.
2.Lose pretrazivanje FM stanica.
Da bi trazio stanicu moras da udjes u meni i izaberes opciju Preset CH.Pritiskom na duge za sledecu pesmu frekvenciju menjas za 0.01(ne pomaze duze drzanje tasrera).
3.Ne postoji opcija playlist.
Tu opciju dobijas fleshovanjem firmware-a,ali je losije odradjena,ali opet moze da posluzi.
4.Relativno kratko trajanje baterije.
Recimo Duracell baterije su mi trajale 1 ili 2 dana uz slusanje muzike oko 2-3 sata dnevno.Stanje se drasticno poboljsava kupovinom punjivih baterija(imam baterije od 1000 mAh) koje traju 4 ili 5 dana uz slusanje od oko 2-3 sata.Svakako preporucujem kupovinu punjivih baterija.
Prednosti:
1.Dobar zvuk(ne bas kao na Creative Zen-u,ali..... zadovoljavajuc) sto neces primetiti sa slusalicama koje idu uz player.
2.Podrzava MMC ili SD memorijske kartice.By the way mini SD kartica od 1GB kosta oko 25 evra,uz koju normalno dobijas adapter za SD slot.
3.Veoma lak rad sa playerom,jer ima svega 6 dugmica (racunajuci hold i volume tasere).
4.Moze da se koristi kao flash disk.
Ako se odlucis da ga kupis preporucujem ti da mu odmah flesujes firmware sa kojim se povecava brzina prenosa podataka za 150 do 200 KB/s sto nije zanemarljivo.U svakom slucaju odlican player za male pare.Imam ga od Avgusta i zadovoljan sam.Svaka preporuka.
Koliko para toliko muzike... Za te pare je solidan, jos dokupis SD ili MMC karticu od 512MB ili 1GB i da te Bog vidi... Ali slusalice koje dolaze u paketu su takav krs da to nije zdravo. Sasvim solidno se pokazao i kao prenosni usb disk. Od njega ne mozes da ocekujes neki ekstra kvalitet zvuka, ali ako ti treba samo da svira, i pri tome, da to bude pristojno, slobodno kupi.
I jos da napomenem da ovaj plejer posedujem vec godinu dana...
Dobar mp3 player još bolji sa ovim slušalicama!
5365
Ako se odlucis da ga kupis preporucujem ti da mu odmah flesujes firmware sa kojim se povecava brzina prenosa podataka za 150 do 200 KB/s sto nije zanemarljivo.U svakom slucaju odlican player za male pare.Imam ga od Avgusta i zadovoljan sam.Svaka preporuka.
DAJ LINK
Evo ti link:
http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=617&kind=6
Ove Logitech-ove slusalice sto si postavio sliku ne znam kakve su ni koliko kostaju,ali ja imam Logitech PlayGear Stealth slusalice za PSP koje ulaze u uvo i odlicne su.Ne mogu da se porede sa ostalim slusalicama zato sto imaju odlicnu izolaciju,pa iz okoline skoro nista ne cujes kad ih samo stavis a jos kad pustis muziku......Ako te zanimaju kostaju oko 1500 din
Master Neo
14.1.2007, 17:57
Ja imam 538, koji je identican, samo nema svoju memoriju i radio, vec ima SD slot. Solidan, slusalice su blagi uzas, ali uz neki logitech player je vec solidan.
Dobar mp3 player još bolji sa ovim slušalicama!
5365
Imam bas te sluske i bas su g*v*o! Ozbiljno slabe su do bola i vise cuje neko ko je pored tebe nego ti...Dobre su za trcanje....ako nemas kapu....jer greju usi....
Prave sluske Sony MDR-j20 imam injih i one kidaju...
Da se razumemo, nisam procenjivao na osnovu nekog krs plejera nego iz SONY NW-HD5 20Gb, koji posedujem....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.