PDA

Prikaži potpunu verziju : Predstavite se!

Strane : [1] 2

vladale
28.10.2005, 0:07
Dolazim iz Leskovca, imam 16 godina, ucenik sam Leskovačke Gimnazije, bavim se pravljenjem sajtova ( HTML, PHP), a dosta dobro baratam i sa mySQL bazama.

SK čitam od '02.

Reloader
28.10.2005, 0:44
SK citam od '99 a ,moj ujak ima sve od 1. broja :D

Johny Atos
28.10.2005, 1:03
Ya sam iz NS i imam 19 god, zavrshio sam ugostiteljsku shkolu i bojim se vojske ;) Ne radim nishta pametno na kompu jer me manjak znanja sprechava :sigh:
Inache SK chitam od marta 2003 i omiljene rubrike su mi Test Run, Test Play i PD Kutak. :)

WAKAWAKI
28.10.2005, 8:50
Zovem se Stevan Nikolic i iz Smedereva sam.Imam 23 godine,studiram nemacki i engleski(kao drugi jezik) na filoloskom i Informatiku.Crtam i pishem volonterski za jedne smederevske novine(da se sad ne reklamiramo).Drzim sajt www.taraba.org (ajte nemojte kriticki o dizajnu..jedva stizem da spavam a kamoli i sajt da odrzavam...)I taaako...jednom su hteli da me postave za podpredsednika jedne stranke u smederevu...a ja sam ih oter`o u ....skolu :)Mrzim politiku! Hoby:crtam stripove,pravim igrice i volem Roleplay(sa pravim figuricama)

vladale
28.10.2005, 21:22
Preko cega pravis igre?

Magneto
28.10.2005, 22:13
Bez uvrede, ali ne znam čemu ovaj tred... Sve što neko želi da zna može se pročitati u profilu korisnika, a i vidim da ste lepo izreklamirali svoje sajtove...

Carl Jonson CJ
28.10.2005, 22:43
Iz BG-a sam,imam 14 godina,hobi su mi internet,igre...SK čitam godinu i po dana...Omiljene rubrike su mi Test Run,Test Play,PD Kutak i Phone Zone...

vladale
28.10.2005, 23:48
Nije ovde cilj reklamiranje sajtova. Vec cime se bavis, sta najvise volis, od kada citas Sk itd... Nemoj da ti bude krivo ;) Predstavi se i ti ;)

vladale
29.10.2005, 11:23
Ovo je brbljaonica, ukoliko ti se ova tema ne svidja, ili ukoliko se ova tema ne svidja SK-u mogu da je lockuju ili izbrisu a ti je zaobidji ukoliko ti se ne svidja ;)

WAKAWAKI
29.10.2005, 14:48
Preko cega pravis igre?

Zavisi od toga kakvu igru pravim..al necemo o tome ovde...da ne odemo u offtopic

Shang Tsung
29.10.2005, 19:26
Ovo je brbljaonica, ukoliko ti se ova tema ne svidja, ili ukoliko se ova tema ne svidja SK-u mogu da je lockuju ili izbrisu a ti je zaobidji ukoliko ti se ne svidja ;)
Chek, chek malo. Ne zmash ti skim prichas. Ne chachkaj zmaja...znash taj chovek biti opasan, imati duboke veze ovde... siguran sam da i sam ima vremena bio bi mod.;)

pyost
30.10.2005, 16:58
Evo i ja da se pojavim, saznao sam da je forum najzad otvoren preko Reloadera.
Imam (skoro) 15 godina (jos mesec dana, yay!), iz Beograda sam, ucenik Matematicke gimnazije. SK citam od oko sredine 2000. godine, ali tek u skorije vreme sam poceo intenzivno. Vecinu vremena na kompjuteru provodim na internetu - sto po raznim forumima i sajtovima, sto radeci na sajtu (ako nekoga iole zanima, ima moj profile). Inace sam ogroman Coldplay fan ( :D ) kao i obozavao kvalitetne muzike (vi zapravo ne zelite da znate sta je meni kvalitetno. U slobodno vreme se pored gubljenje vremenja na internetu bavim ulazenjem u vode programiranja.

Knez Milos
30.10.2005, 21:23
Zovem se Milos imam 17 godina, idem u ETS "Nikola Tesla". Citam SK od februara 2002 i od onda nisam preskocio ni jedan broj niti imam nameru to da ucinim u buducnosti...:D
I svaka cast za forum, evo sada cu da cimnem ortake na fon da se i oni registruju...

pyost
30.10.2005, 23:23
Opet skupljas celu ekipu... :D

fazza
2.11.2005, 3:28
Ukratko, odakle dolazite, koliko imate godina, svoje karakterisitke, sta volite u SK-u.. itd..

Dolazim iz Leskovca, imam 15 godina, ucenik sam Leskovacke Gimnazije, bavim se pravljenjem sajtova, sto u html-u sto u php-u. Sada sam uzeo prvi placeni hosting za moj sajt www.rock-serbia.com Nije lose, tek sam poceo ;)

Inace, SK citam vec 2 godine i iskreno da vam kazem, dobri ste :D

Vladale, svaka chast za sajt!

Ne mogu da verujem, imash tek 15 godina a onakvu stvar si napravio. :)
Samo napred! ;)

fazza
2.11.2005, 3:30
Ya sam iz NS i imam 19 god, zavrshio sam ugostiteljsku shkolu i bojim se vojske ;) Ne radim nishta pametno na kompu jer me manjak znanja sprechava :sigh:
Inache SK chitam od marta 2003 i omiljene rubrike su mi Test Run, Test Play i PD Kutak. :)

Skroman si, ne valja ti to! :) Znash ti gde djavo spava... ;)

fazza
2.11.2005, 3:51
Evo ga jedan matorac medju vama! :)

Imam 26 godina (frishkih), iz BG-a, zaposlen na RTV Politika.

Prvi broj SK-a sam kupio u martu '91 godine, i prvi kompjuter dobio iste godine
samo koji mesec kasnije (Commodore 64), i u odabiru mi je naravno pomogao
Svet kompjutera. Promenio sam nekoliko rachunara, izmedju ostalog Atari i
nekoliko modela Amige, i na kraju se zaustavio na PC-ju, nadam se ne zadugo. :)
Jednog dana ce na red doci i Mac... :)

SK sam pocheo da bojkotujem pre nekoliko godina kada su prestali da pishu o
Amigi, i od tada sam jednostavno izgubio naviku da ga kupujem, tako da se sada
u glavnom informishem preko foruma.

Fan sam satelitske televizije, obozavam tehniku, zanima me web design...etc..

VojaM
2.11.2005, 13:28

Ti beše onaj A.A., spor na rečima a brz na tastaturi, a? ;)
Dobro došao ;)

bachi
2.11.2005, 14:01
Moje ime je Vladimir Vučićević i volim sve što vole mladi. :) Mnogi od Vas me već znaju sa Politika BBS-a, tako da ću biti kratak. :) Rođen sam 6.2.1983. godine, a u horoskopu sam vodolija. :)) Oženjen sam, imam jednu ženu i jedno dete. :)

Eto, toliko od mene za sada. :>

vladale
2.11.2005, 14:21
Moje ime je Vladimir Vučićević i volim sve što vole mladi. :) Mnogi od Vas me već znaju sa Politika BBS-a, tako da ću biti kratak. :) Rođen sam 6.2.1983. godine, a u horoskopu sam vodolija. :)) Oženjen sam, imam jednu ženu i jedno dete. :)

Poznat si mi nesto! Ah da, gledao sam tvoj sajt, bese neki forum u pitanju? Znam da ga reklamiras na nekom forumu, ali trenutno ne mogu da se setim :D Nema veze, dobrodosao !

vladale
2.11.2005, 14:22

Hvala na pohvalama. I ja bih voleo da kada porastem radim u nekoj TV stanici. Kako si dospeo do posla tamo? :)

Wolverine
2.11.2005, 14:31
Zovem se Milos. Iz Trstenika (kod Krusevca).SK citam od prvog broja 2003!:):icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_mrgr :icon_smil :worshippy

VojaM
2.11.2005, 19:24
Hvala na pohvalama. I ja bih voleo da kada porastem radim u nekoj TV stanici. Kako si dospeo do posla tamo? :)
Ja sam ga pozvao.
Dalja priča putem ličnih poruka.
Važi?

vladale
2.11.2005, 19:27
Ja sam ga pozvao.
Dalja priča putem ličnih poruka.
Važi?

Heh, sve povezano! Ma okej ;)

Marko_L
2.11.2005, 21:05
Hebote, nije valjda da sam ovde međ najstarijima :)
Elem, ono glavno "Dragi SK, imam 23 godine i čitam vas od kada sam naučio da čitam.Vaš časopis čitam od korica do korica, s tim što kolumnu Ja igrač overim i po nekoliko puta.U vašem časopisu bih voleo da vidim postere Max Payne-a i Backstreet Boys-a ili makar Lepe Brene.Puno pozdrava od vašeg vernog čitaoca." :)))

urke
2.11.2005, 22:43
Де си Бачи, муњо матора! :) Искористићу тренутак непажње администратора Воје и Тиксија да приватизујем ову поруку и поздравим твоје клинче и твоју госпоју, а тебе сам већ поздравио па немој да се буниш и трзаш ;)

bachi
3.11.2005, 14:31
Де си Бачи, муњо матора! :) Искористићу тренутак непажње администратора Воје и Тиксија да приватизујем ову поруку и поздравим твоје клинче и твоју госпоју, а тебе сам већ поздравио па немој да се буниш и трзаш ;)

Pa ovo je ipak brbljaonica, zar ne? :) Pozdrav i tebi urke. :>

Nenad Vasovic
3.11.2005, 16:51
zaposlen na RTV Politika.

Pa ti poznajes Aškovića, nesrećniče... Moja sućut...

bobzilla
3.11.2005, 17:23
Vidim da sam među starijima ovde. :) 24 godine, Beograd. U principu se slažem sa Magnetom, tako da mislim da je to sasvim dovoljno. ;)

jaksa
3.11.2005, 23:11
Ja sam od mladjih ovde :D a svojevremeno sam licno na kiosku kupio nov novcijat 1. broj SK.

Jaksa, sa benchmark foruma, 34 godine, volim sve sto ne vole mladi :)

absonic
4.11.2005, 16:45
ja sam ja i dolazim iz zemuna...
volim kompjuter je je tu jedini napor pomeranje glave levo-desno i zamaranje desne ruke i kaziprsta na istom...

omiljena rubrika - internet

M@rsh@LL
6.11.2005, 17:35
Ukratko - Najveci Star Wars freak u celoj jugoistocnoj Srbiji

bobi
6.11.2005, 22:37
Sta reci...

23 god. star.

Ime mi je Boban od oca Miodraga; volim devojke, metal i kompjutere.

Trenutno radim na lokalnoj i regionalnoj TV, a san mi je da postanem freelancer.
Citam sk od 94 do danas, i mogu reci da su se malo opravili (period izmedju 98 i 2002 je bio uzasan), jos samo da ubace (nove) Pedjine karikature za ocenu igara...

goran.rs
6.11.2005, 23:18
Goran.26 god. Fan igre Gothic.Pri kraju Pravnog fakulteta. Jedan od onih sto posecuje Zvezdin sever

bez_nika
7.11.2005, 13:52
Ja sam od mladjih ovde :D a svojevremeno sam licno na kiosku kupio nov novcijat 1. broj SK.

Eh sta bi mi bez nasih mladih nada :D :D :D

Slavisa 28 god sa raznih foruma :D

Ogi
7.11.2005, 15:53
Ivolim devojke, metal

Ovo mi nekako ne ide jedno sa drugim ali ajde......

bobi
7.11.2005, 23:43
bobi kaze:

Gde si video gej metalca?

Sale KG
8.11.2005, 0:28

Opasni Jaksa sa bencha :D
Pozdrav za mog druga Dinga, Valjevo 2000/2001 - Miško

mare [bre]
8.11.2005, 22:19
Mare iz BG... Citam SK od ''99, i od tada nisam propustio ni jedan br...
Imam 17 god. i idem u ETS Nikola Tesla... Pozz za III-16...

PS-ovim "matorcima".... Ma ljudi lepota ovoga je sto uopste nema veze koliko imash godina... Ako pises pametno, svi ce da te gotive, bez obzira na godiste....;) ;) :D :D

Simke
9.11.2005, 18:20
Ja sam starac Hočo od stotinu ljeta.

Imam prijatelja psihologa sa kojim idem na fishing ali ću brate izgleda morati i na pregled kad vidim da sam aktivan sve više i više na forumu gde pola
članova mogu da mi budu deca.

Ostala mi navika još od Sezamovog BBS-a / VukMS / nekad davno...

Nemojte ovo da shvatite kao neku kritiku mladima.
Vi ste ono što valja iako i medju starijima ima junaka koji se hrabro nose sa najezdom elektronskih čudesa, novog software-a ...

Inače u računare sam uleteo davno preko slikarstva pa dizajna pa saveta/popravki komšijama i prijateljima pa sad radim na održavanju računara u jednoj ozbiljnoj državnoj firmi. Čak mi se i deo porodice primio, mladja sestra mi je profesor informatike a sin radi isti posao u drugoj firmi.

Zarazni ovi računari pa to ti je, nikad ne znaš na šta može da izadje.

Čestitke i puno uspeha mladim članovima, da sad ne nabrajam imena.

jozvan_Kg
9.11.2005, 18:42
Vladale svaka cast za sajt!
Inace zovem se Jovan Vrencovski,imam 19 godina i idem u Prvu Tehnicku u Kg-u.U slobodno vreme snimam Fensy mans (Kragujevacka verzija Jackass-a) sa ortacima. Malo kompovi, malo elektronika ... i po malo sve ostalo..:cool:

vladale
9.11.2005, 20:31
Hvala na pohvalama, jos samo da se javi onaj ko hoce da radi :D :D :D

Salu na stranu, jos jednaput hvala.

Peka80
10.11.2005, 14:25
Pozdrav svima, malo sam zakasneo sa predstavljanjem.
Zovem se Petar, iz Novog Sada sam. Student Vise poslovne skole, odsek
Informatika. SK citam od 1999. god. I do sad sam propusti sve ukupno
mozda 5-6 brojeva. Najomiljenije rubrike su mi IO port i sve vezano za internet
tehnoligije.
Nadam se da cu na ovom forumu moci nailaziti na razna resenja, pre nego
sto budem docekao nov broj SK-a!

Pozdrav! :cool:

natalinna
10.11.2005, 20:06
jeez, toliko grizze savesti oko forumisanja na ovom forumu od strane starijih od 20 godina :( kako ja tek treba da se osecam?! imam 23 i zemsko sam :eek:
al ako nekog ipak zanima - neka od izdanja SK jos iz 80ih godinam proslog veka gajio je moj tjale. Ja ih danas ljubomorno chuvam... Najnovija izdanja malo kupujem ja, malo dechko...
Elem, ne volem sve sto i mladi; ne volem sve sto i matori...
Sirok je dijapazon onog sto volim... PozDr

vladale
10.11.2005, 22:23
jeez, toliko grizze savesti oko forumisanja na ovom forumu od strane starijih od 20 godina :( kako ja tek treba da se osecam?! imam 23 i zemsko sam :eek:
al ako nekog ipak zanima - neka od izdanja SK jos iz 80ih godinam proslog veka gajio je moj tjale. Ja ih danas ljubomorno chuvam... Najnovija izdanja malo kupujem ja, malo dechko...
Elem, ne volem sve sto i mladi; ne volem sve sto i matori...
Sirok je dijapazon onog sto volim... PozDr

Pa nema veze sto si zensko, ionako nam treba neko zensko :D :D :D
Dobrodosla ;)

natalinna
10.11.2005, 22:40
Pa nema veze sto si zensko, ionako nam treba neko zensko :D :D :D
Dobrodosla ;)

hvala :)

Deusdies
11.11.2005, 13:04
ey

Ja sam Deusdies (ako prevedete to sa latinskog na srpski, znacete kako se zovem) zivim u Kragujevcu, idem u Prvu kragujevacku gimnaziju i imam 15 god...

A da: citam SK od broja 'Lord of the Rings", mislim da je to 1/2001 ili 1/2002...

pyost
11.11.2005, 16:21
ey

Ja sam Deusdies (ako prevedete to sa latinskog na srpski, znacete kako se zovem) zivim u Kragujevcu, idem u Prvu kragujevacku gimnaziju i imam 15 god...

A da: citam SK od broja 'Lord of the Rings", mislim da je to 1/2001 ili 1/2002...

Budi pozdravljen, Bogdane! Latinski ne znam, posto ga ne ucim, ali iz deus ex znam da je deuz bog. E sada,da li ima jos neko ime na Bog, ja ne znam :D

vladale
11.11.2005, 18:59
Dies je u prevodu dan, deus bog. Bog Dana or something else.. Izvor: Latinski jezik za prvu godinu gimnazije.

Harvester
12.11.2005, 3:39
Evo da malo "popravim" prosjek godina, hehe :D Zovem se Aleksandar, iz Sarajeva (studiram matematiku i informatiku u Banjaluci), 26 godina, volim avanture, horor filmove, progresivni rok i Nervozni poštar. SK čitam od 94, od onog broja u kojem su opisane igre Darkmere, Puggsy, Perihelion: The Prophecy i sl.

bachi
12.11.2005, 10:14
Inače u računare sam uleteo davno preko slikarstva pa dizajna pa saveta/popravki komšijama i prijateljima pa sad radim na održavanju računara u jednoj ozbiljnoj državnoj firmi.

Ozbiljna državna firma? Ozbiljna? :-)

VojaM
14.11.2005, 0:43
100 evra?!
Dnevno?!

Hajdemo malo više podataka, malo manje offtopica.

Možeš ti to, Bači ;))

Simke
14.11.2005, 15:15

Rizikujem da mi brišu odgovor ali moram da ti odgovorim.

- Ne bavimo se politikom i sl. glup... ako si to pomislio, već popravkom ljudi a nije policija.
Možda negde i navratiš, ko zna, imamo raznih službi?

sirNemanjapro
15.11.2005, 20:37
Moje ime je Nemanja Cosovic i rodjen sam 1984. 5 januara.
Studiram Racunarsku Tehniku na TF-u u Cacku.
Imam svoju firmu ***** kojoj je primarni zadatak doprinos nasem unistenom IT drustvu. Uglavnom preko nase web stranice koja je u pripremi *******.net (http://www.cakucica.net)
Nismo jos registrovani, ali uskoro. Imamo logo vec naveliko. Sve koje interesuje kako izgleda neka svrate do ********.com (http://www.plumts.com) . To je to.
Svoj prvi broj sk sam kupio u februaru 95 (barem mislim da je tako), i nikada nisam ni slutio da cu postati SKaovac u dusi.
Obozavam StarTrek kao i StarWars.

Volim da pricam sa ljudima argumentaovano, ali volim i da se zezam. :cool:

Ja sam ozenjen covek sa svojim poslom, dok mi je devojka ljubavnica. Tako da je nikada necu prestati da je volim. Poz za nju ovom prilikom i ako nikada nece procitati ovo (ako citas ovo nisam ja pisao).:D

Toliko od mene! Veliki poz!:)

Shlaymara
15.11.2005, 21:13
Zovem se Miroslav, imam 24 g i zivim u NS.
Radim u jednoj firmi i pravim reklame.
Obozavam igre:D .Avanture najvise, mada igram i druge zanrove pogotovo ako je tema WWII(Blitzkrieg rula :D :D :D ).
Svakog meseca jedan vikend provodim kod drugara u garazi sa jos 10-12 ortaka i igramo klasike(cs,W:ET,CoD...)
Takodje volim SF literaturu.
poz

SuperG
16.11.2005, 11:01
Vladale, svaka chast za sajt!

Ne mogu da verujem, imash tek 15 godina a onakvu stvar si napravio. :)
Samo napred! ;)

Pa i moja baba zna da instalira PHP-Nuke! :D

fazza
17.11.2005, 0:51

Posle sam video. :D Ali sve jedno, bitna je ideja! :)

vladale
17.11.2005, 1:14

Ne bih rekao daje PHP-Nuke ;) Slicno tome, ali nije.

A da vi znate koliko sam vremena potrosio editujuci ovu temu sto je sada na sajtu... MNOGO! :D

SuperG
17.11.2005, 12:29
Ne bih rekao daje PHP-Nuke ;) Slicno tome, ali nije.

Jeste PHP-Nuke!!! :cool:

vladale
17.11.2005, 16:31
Jeste PHP-Nuke!!! :cool:

e107
Version v0.6174 build 20051020

PHP Version
4.3.11

Odosmo u offtopic..

Janmix
18.11.2005, 0:52
Pozdrav,

Zovem se Milos Zivojinovic,iz Zemuna sam i kao sto je neko na pocetku ovog thread-a rekao imam 19 godina,zavrsio sam Ugostiteljsko-Turisticku skolu i pokusavam da izbegnem vojsku dok se trudim da nadjem posao(bilo sta sa kompjuterima).
Wolem zene (mladje),pivo,kompjutere,internet,zurke itd.
Inace u SK najvise volim hardware,IO port,kao i Qzmina dela...

vladale
18.11.2005, 15:40
Opet taj Kuzma :D
Dobrodosao ;)

Highlander
18.11.2005, 21:25
Hi everybody, I'm dr. Nick...

Šalim se... zovem se Miloš Milošević, student na I god. ekonomskog fakulteta u Nišu, inače pomalo computer freak (kao i svi ovde)... SK kupujem redovno već dve godine, za dan pročitam sve što piše unutra, i tako svaki put... Čitamo se!

Ninoslav
19.11.2005, 3:21
Ninoslav, pre 10 dana napunio 22 godine... SK uzimam od pocetka 1997... od tad imam sve brojeve... Navucen na metal, webdesign i net... ali necu da reklamiram sajtove...

911s [SK]
20.11.2005, 0:05
Ja sam Stefan Krstic, iz BG-a sam, imam 16 i po godina. Idem u 2. razred ETS "Nikola Tesla", smer telekomunikacije. Slusam 80's pop i rock. Volim (ili bolje receno, obozavam) da radim na kompu, uglavnom da se bavim web dizajnom i da igram dobre igre.
SK kupoujem vec tacno tri godine.
BTW, mislio sam da je 98% ljudi na ovom forumu starije od mene...

Guliver
20.11.2005, 1:17
Danijel iz Vranja sam imam 16 godina.2 razred ETS smer "elektrotehnichar racunara".Slusham Heavy metal(MEtallica,Iron Maiden,Black Sabath,"Him"etc)
SK kupujem nekoliko godina

hacker_aca
22.11.2005, 2:55
Mama i tata su mi ime dali Aleksić Aleksandar (u stvari, dali su mi ime Aleksandar-Aco a prezime mi od tate:D ) , iz Budve sam, rođen sam 24.02.1990 godine na Cetinje (najveća glupost što Budva nema bolnicu). Čitam SK od prije nekih godinu ipo, možda malo više, i sve teme mi se sviđaju! Mislim pravi časopis! I hardware, i software, i telefoni, i igrice...... Ma sve što čoveku treba, a za male pare! Idem u srednju školu, turistički tehničar, a ne bih volio da to radim (oću ja sad da vodim po gradu babe i đedove iz njemačke i odakle već i da im pokazujem okolo grad). Možda se to nekom sviđa, ali meni ne. Kompjuter imam odprilike pre nekih 2,5-3 godine i san mi je da programiram i naučim o hardware-u i da otvorim jedan mali servis u mom gradu. A zašto se predstavljam kao hacker_aca? Pa zato što sam u mom gradu neki od "najjačih" sa znanjem u vezi kompjutera. Nije da se hvalim ali tako je. A u stvari imam neko odprilike prosečno znanje u vezi kompjutera (ako oduzmemo overklokovanje). Zamislite to kad vas zovu prijatelji preko telefona da im objašnjavate kako se narezuje muzika u Windows Media Playeru. Ili kad neznaju da pretisnu desni klik na My Computer i stave Properties da vide koji im je procesor. A šta ja da radim, sam u ovom gradu?:( Inače, na kompu igram igrice i surfujem po internetu, sakupljam slike u video klipove (slika imam preko 7000, a klipova nešto preko 800). Ponekad napišem i ponešto na njemu.

Villy
23.11.2005, 19:15
Back on topic

Veljko Bogdanovic...Kragujevac..1 Tehnicka skola, odesk Elektrotehnicar Racunara/86 god...citam SK od 2000

p0z

Carl Jonson CJ
23.11.2005, 20:17
Mama i tata su mi ime dali Aleksić Aleksandar (u stvari, dali su mi ime Aleksandar-Aco a prezime mi od tate:D ) , iz Budve sam, rođen sam 24.02.1990 godine na Cetinje (najveća glupost što Budva nema bolnicu). Čitam SK od prije nekih godinu ipo, možda malo više, i sve teme mi se sviđaju! Mislim pravi časopis! I hardware, i software, i telefoni, i igrice...... Ma sve što čoveku treba, a za male pare! Idem u srednju školu, turistički tehničar, a ne bih volio da to radim (oću ja sad da vodim po gradu babe i đedove iz njemačke i odakle već i da im pokazujem okolo grad). Možda se to nekom sviđa, ali meni ne. Kompjuter imam odprilike pre nekih 2,5-3 godine i san mi je da programiram i naučim o hardware-u i da otvorim jedan mali servis u mom gradu. A zašto se predstavljam kao hacker_aca? Pa zato što sam u mom gradu neki od "najjačih"" sa znanjem u vezi kompjutera. Nije da se hvalim ali tako je. A u stvari imam neko odprilike prosečno znanje u vezi kompjutera (ako oduzmemo overklokovanje). Zamislite to kad vas zovu prijatelji preko telefona da im objašnjavate kako se narezuje muzika u Windows Media Playeru. Ili kad neznaju da pretisnu desni klik na My Computer i stave Properties da vide koji im je procesor. A šta ja da radim, sam u ovom gradu?:( Inače, na kompu igram igrice i surfujem po internetu, sakupljam slike u video klipove (slika imam preko 7000, a klipova nešto preko 800). Ponekad napišem i ponešto na njemu.

Šta znaci msconfig?
Da li je IE jedini browser?
Kakva je razlika izmešu Socket 754 i 939 područija.:) :) :)

SuperG
23.11.2005, 20:59
Šta znaci msconfig?

Bas "hakerska" pitanja, nema sta... BTW sta znaci "područija"?

VojaM
23.11.2005, 21:17
Bas "hakerska" pitanja, nema sta... BTW sta znaci "područija"?Verovatno je mislio na podnožIJa :D:D

SuperG
23.11.2005, 21:27
Sve "haker" do "hakera" ... :D

Carl Jonson CJ
23.11.2005, 22:19
Bas "hakerska" pitanja, nema sta... BTW sta znaci "područija"?
Sory:) Mislio sam na podnožja,a i samo se zezam :)

vladale
25.11.2005, 12:14
Da se vratimo na temu i da novim korisnicima ne kvarimo ovu temu ;)

VojaM
25.11.2005, 19:16
Da se vratimo na temu i da novim korisnicima ne kvarimo ovu temu ;)
Što bi rekli stari Latini,
"Nolli tangere themae meae" ;)

Marko_L
25.11.2005, 19:59
Hehehe, to me podseti na ono
"EGO teneo eum sanus amo nonnullus antiquus caliga res, tamen vere eum est iustus pomum crustum recipio" :D

hacker_aca
1.12.2005, 1:29
Šta znaci msconfig?

Ne kažem ja da znam sve, u stvari znam poprilično i upgrade-ujem se. A ta glupa pitanja mi nemoj postavljati. Nisam mislio da kažem da znam sve, nego kako je grad razvijen, stvarno sam neki od boljih. A znaš li ti išta, osim da pucaš monstrume na monitoru? Prvo pogledaj sebe, pa onda druge zezaj, "područija".

phox
2.12.2005, 21:38
Što bi rekli stari Latini,
"Nolli tangere themae meae" ;)

Ili josh bolje "PENIS BONUS PAX IN DOMUS". ;> Ipak latinski morash da pishes samo velikim slovima... ccc Vojo i ti si mi neki (ko)lektor... ;D

vladale
3.12.2005, 0:05
Vojo vidim da znas da prevodis sa srpskog na latinski jezik. Ja imam 3 iz latinskog. Moze na privatne casove? :D:D :D

Avenger
3.12.2005, 1:45
OK,
jos jedan BGD teslash (IIIgod/racunari)
Sta jos: bavim se hardware-om koliko mi znanje dopusta , i tu mi je cesto problem sto u mojoj konfiguraciji nemam bas neko mesto na manevrisanje (a nijedna firma nece da me pusti da petljam, ma ni da gledam dok rade sa 64bit/PCI-E & other new stuff #!@!!)
jos kao klinac sam pravio razne dodake za PC (hehe "grejac za misa sa regulacijom temperature" i sl stvari), a sad sam u fazi pravljenja nekog extra kucista, ali nije ovde mesto za pricu o tome...
well, to je to
poz

dex73
3.12.2005, 2:28
Pozdrav svima. Zovem se Dejan i imam 32 godine. Inače iz Kraljeva sam.Svet kompjutera čitam od 1998 godine i imam sve brojeve. Interesuje me sve u vezi IT. Toliko za sada.:p

Bokile
3.12.2005, 3:28
Zovem se boris imam 20 god.
SK citam otkad znam za sebe,
serviser racunara,radio u jednoj firmi kao administrator racunarskog sistema,
trenutno skupljam kintu za MCSA,(sponzori dobrodosli)
ucim borland,maya...
trenutno nezaposlen...:(

skupljam salvete i slicice:D :D :D

Speedlimit
3.12.2005, 16:47
Djura smeker 84 god
Leskovac
Sk od 96 godine fale mi 9 brojeva
Student Ekonomije 3G>(3generacija)

Covenant
4.12.2005, 17:30
Zovem se Mladen
24 godine,studiram istoriju(Filozofski Fakultet u Beogradu),zivim u Loznici gde sam i rodjen,ali planiram da dodjem u Bg kada zavrsim faks...
Ljubitelj sam Forgotten Realms-a i veliki fan metal muzike....
Zanimam se kompjuterima-uglavnom igre,linux i net....
SK kupujem od '92 godine,odrsatao sam na njemu i imam gotovo sve brojeve od tad...
Imao sam prvo C64,zatim A500,potom PS 1 i konacno PC
Covenant je inace naziv albuma meni omiljenog death-metala benda Morbid Angel-znaci "covek koji je vezan zakletvom"
PoZ!

bobi
4.12.2005, 23:09
Covenant je inace naziv albuma meni omiljenog death-metala benda Morbid Angel-znaci "covek koji je vezan zakletvom"
PoZ!

Da li si znao da postoji i bend pod istim imenom?

VojaM
4.12.2005, 23:16
@Covenant: Da li si znao da postoji i bend pod istim imenom?A šta sa serijom knjiga "Letopisi Tomasa Kovenanta, nevernika"? ;)

bobi
4.12.2005, 23:22
A šta sa serijom knjiga "Letopisi Tomasa Kovenanta, nevernika"? ;)

Drugog objasnjenja nema.

Verovatno su i Morbid Angel i Covenant inspirisani tim likom :)

zvucnjak
4.12.2005, 23:35
Ja sam Vlada rodjen sam u Pozarevcu inace zivim svuda pomalo, trenutno sam u Bratislavi na Muzickoj akademiji, studiram ozbiljnu muziku, ali se zanimam i za jazz i sl.....
SK uzimam redovno (kad god ga spazim na kiosku) od 97 godine i to mi je bukvalno jedan od najomiljenijih casopisa. Doduse, odkad studiram ovde nemam prilike bas da ga redovno uzimam, vec samo kad odem kuci... (ali zato imam adsl :D :p ;) )... I upravo sam prvi put u zivotu uradio flash biosa ! :D Bogami nije mi bilo svejedno ;)

Anak1n
4.12.2005, 23:43
Aj kao i ja da kazem nesto. Ime Goran...sttudent Tehnoloskog fakulteta druga godina...ljubav hemija hobi racunari...
Mrzi windows (iako je probao skoro sve verzije win-a) voli linux :D
Sta vise reci sk nemam pojma od kad citam posto kupujem vise casopisa ne volim da se ogranicim na jednom...to bi bilo to.....
P.S. Trudi se da zna o svacemu po malo :D

Covenant
4.12.2005, 23:51
@Bobi
Naravno,cuo sam za grupu Covenant-oni sviraju otprilike elektro-metal-dobri su...
@VojaM-mozda je Morbid Angel bio inspirisan knjigom za koju sam cuo,ali nisam citao-ali je ta rec upotrebljena u drugom smislu-satanistickom-kod Morbid Angel-a oznacava coveka koji se vezao za tamu(citaj Satanu).....
Momci se nimalo ne sale,ali sviraju fenomenalnu muziku,a i tekstovi su super,bez obzira na tematiku.....
Bye!

sandolina
5.12.2005, 2:36
здраво :D, ја сам Сандра, 23год.
место боравка; околина НС-а...
радим као фотограф,
Свет компјутера читам редовно,
а од рубрика издвајам
test play и ja, igrač.
честитке за форум..
поздрав :rolleyes:

Wizard
5.12.2005, 11:16
zaposlen na RTV Politika.
Zaposlen? Ja sam mislio da tamo svi volontiraju. :D

Ja sam mator, SK sam počeo da kupujem u vreme ZX spectruma, negde '84. valjda. Pa nisam kupovao, pa sam kupovao, pa onda opet nisam, pa sad opet kupujem, i tako.

Sagittarius
6.12.2005, 21:48
Zovem se Momir, sa' cu 28 godina. iz Novega Sada sam, jos uvek studenat (stidim se). Strelac u horoskopu (zato Sagittarius - latinski naziv). Mozda sada neozbiljno zvuci, ali tako se nazivam vec 10-15 godina kad god se dopisujem, igram u igraonicama (posto moj komp ne moze ni pseto da potera a ne neki C&C:Generals npr.) Volem da komentarisem (lalinski geni) pa evo:

@bachi: "Oženjen sam, imam jednu ženu i jedno dete. "
Jednu zenu? A planiras vise? Koliko ja znam ovdi ni ne moze vise odjedared, zar ne? Mislim zena. A i poranio si sa decom, svaka cast.

@fazza&@VojaM&@NenadVasovic:
(VojaM: "Ti beše onaj A.A., spor na rečima a brz na tastaturi, a?"
NenadVasovic: "Pa ti poznajes Aškovića, nesrećniče... Moja sućut...")
HM. Da li je u pitanju namerna zezancija ili ne pitanje je: A.A., Aleksandar Askovic, Aca, faca, fazza - kako vam se cini ovaj razvojni put? A mozda Askovic ima razlicito godina u odn. na 26 koliko fazza ima...hm.

@Simke: "Ja sam starac Hočo od stotinu ljeta."
Hoco, ili Foco?!?

@Bobi jos samo da ubace (nove) Pedjine karikature za ocenu igara...
Joj sto ja volem Pedjine karikature, dajte Pedjine karikature!!!

@Janmix: "imam 19 godina... Wolem zene (mladje),pivo...
HM. Volis udate? A koliko si ti to udatih (tj ZENA, a ne devojaka...) nasao a da su mladje od tebe?!? Ili sve delis crno-belo, muskarci-zene, dan-noc (nista divni prelazi tipa sumrak, svitanje, po' mrkle noci, cik zore itd.)

@VojaM A šta sa serijom knjiga "Letopisi Tomasa Kovenanta, nevernika"?
Svaka cast Vojislave! Jesi li procitao svih sest knjiga? A Dan Simmons:Hyperion/Endymion?

Pozdrav devojkama natalinni i sandolini!

E sad jos ako svi ovi goreisprozivani krenu meni da odgovaraju, ode tema u persun. Nemojte se ljutiti, ja to onako iz potrebe da prokomentarisem (zato nije zdravo biti sa mnom u istoj prostoriji i gledati neki film-ne zaklapam).
Taki sam kaki sam (kaki boje nisam).

F@n@T!c_KV®
7.12.2005, 1:03
pa sta reci...
Ja sam Aleksandar iz Kraljeva i 88 sam godiste...
Idem u srednju ekonomsku...
Sk kupujem vec nekih 6 godina redovno (svakog prvog u mesecu)!
gotivim racunare i igram igrice ali pre svega mi je racunar 'leglo" muzike jer se time i bavim!

sandolina
7.12.2005, 11:11
PozDr
:) jos jedno zeMsko :D
otpozdravlja :rolleyes:

zvucnjak
7.12.2005, 12:00
Pozdravljam i ja obe ;)

Arnediad
7.12.2005, 19:00
Ukratko, odakle dolazite, koliko imate godina, svoje karakterisitke, sta volite u SK-u.. itd..

Dolazim iz Leskovca, imam 15 godina, ucenik sam Leskovacke Gimnazije, bavim se pravljenjem sajtova, sto u html-u sto u php-u. Sada sam uzeo prvi placeni hosting za moj sajt www.rock-serbia.com Nije lose, tek sam poceo ;)

Inace, SK citam vec 2 godine i iskreno da vam kazem, dobri ste :D
Jesi razmisljao o uclanjenju u mensu?:D 15 godina a ovakav sajt??Deset bambija za tebe

[RHY]
7.12.2005, 19:54
Vera, 21 g zemsko, 3.godina arhitekture, PG, BG, HN.... Svet Kompjutera od malih nogu u paketu sa Zabavnikom..... 90-60-90 (if only... :o )

Poz!!!

REDisLAW
7.12.2005, 21:44
Hay! Ja sam Milos iz Medvedje, 89' sam godiste i citam SK od 2000 god. Obazavam igrice, posebno RTS i FPS. Drugo jos, treniram fudbal i malo se bavim ,,bizmisom,,. Salim se. Posto ovde kod mene nema da se prodaju igrice, a moj cale svaki dan poslom ide za Leskovac, tamo kupuje igrice (koju mu ja kazem) pa ih ja ovde prodajem itd...

E i idem u srednju Ekonomsku i odlican sam djak, da se pofalim. To sam zaboravio...

Johnnyy
8.12.2005, 0:17
Ja sam i zaboravio da l' sam se već predstavljao ovde...Anyway ja sam Nikola, 83.god.(godište ne godina:-), studiram FON. Ne znam ko je to provalio da se ističe od koje godine kupuješ SK, ja se iskreno i ne sećam, davno je bilo. Volim i pratim nove tehnologije, filmove, radim vežbe (fizičke:-), ponekad volim da dremnem popodne posle ručka, volim pivo, dobru domaću radžu, sok od jabuke, sarmu, pasulj, roštilj, baba mi je nešto bolesna u poslednje vreme pa moram stalno da je obilazim (znam, strašno - mada mi je davala dosta para kad sam bio mali), imam dve ribe pa sad ne znam za koju da se odličim, nerviraju me mali monitori ( ne toliko veličina koliko mali refresh rate u većim rezolucijama )...Mislim stvarno bre ljudi kakva vam je ovo tema, k'o da smo u nekoj agenciji za spajanje samaca, a i k'o da će nešto nekome da znači ako zna par pojedinosti o nekome!
Bez uvrede, pozdrav svima!;)

Rockwell
8.12.2005, 1:59
Nikola iz Kraljeva
27 godina
radim kao serviser racunara u lokalnoj firmi
u slobodno vreme volim da sviram bubanj, bavim radio amaterstvom, igram igrice :)

pozdrav

vukascar
8.12.2005, 22:27
Hajde sada da vidimo ima li neko stariji od mene . 33 godine - Kraljevo . :)

YZ7SJN
9.12.2005, 1:45
Mislim sha reci...
ime Miloslav,godiste 85,javljam se iz NS-a,hobi elektronika,radiotehnika,mreze i linux.

Master Neo
13.12.2005, 12:54
What`s uuuuuuup!!! Pozdrav svim sk-ovcima!Ja sam Lanmi iz BG-a, gotivim sk i sve u vezi kompa a i borilacke vestine, karate, judo, kung fu, i jos 30 opasnih reci!;)

Master Neo
13.12.2005, 13:15
Jel ima ovde neke zenske osobe ili su sve muskarci, ma nije moguce hajde predstavite se devojke...Ako vas ima!;)

vladale
13.12.2005, 14:01
Jel ima ovde neke zenske osobe ili su sve muskarci, ma nije moguce hajde predstavite se devojke...Ako vas ima!;)

Ima. Prelistaj poslednje strane ove teme.

-Vertex-
14.12.2005, 18:50
Zanima me Programiranje i Animacija (MAYA)...
Idem na faks (Beogradska Poslovna Skola)...
Od Igara igram samo RPG: Diablo, Sacred, Neverwinter Nights, Dungeon Siege, IceWind Dale, Baldur's Gate, Fallout, itd...
Od muzike slusam samo IV grupe Iron Maiden, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, i domace Osvajace, i nisam METALAC... (da se razumemo)...
Volim da gledam Anime... :cool:

REDisLAW
14.12.2005, 22:11
@bachi: "Oženjen sam, imam jednu ženu i jedno dete. "
Jednu zenu? A planiras vise? Koliko ja znam ovdi ni ne moze vise odjedared, zar ne? Mislim zena. A i poranio si sa decom, svaka cast.

@fazza&@VojaM&@NenadVasovic:
(VojaM: "Ti beše onaj A.A., spor na rečima a brz na tastaturi, a?"
NenadVasovic: "Pa ti poznajes Aškovića, nesrećniče... Moja sućut...")
HM. Da li je u pitanju namerna zezancija ili ne pitanje je: A.A., Aleksandar Askovic, Aca, faca, fazza - kako vam se cini ovaj razvojni put? A mozda Askovic ima razlicito godina u odn. na 26 koliko fazza ima...hm.

Hoco, ili Foco?!?

@Bobi jos samo da ubace (nove) Pedjine karikature za ocenu igara...
Joj sto ja volem Pedjine karikature, dajte Pedjine karikature!!!

@Janmix: "imam 19 godina... Wolem zene (mladje),pivo...
HM. Volis udate? A koliko si ti to udatih (tj ZENA, a ne devojaka...) nasao a da su mladje od tebe?!? Ili sve delis crno-belo, muskarci-zene, dan-noc (nista divni prelazi tipa sumrak, svitanje, po' mrkle noci, cik zore itd.)

@VojaM A šta sa serijom knjiga "Letopisi Tomasa Kovenanta, nevernika"?
Svaka cast Vojislave! Jesi li procitao svih sest knjiga? A Dan Simmons:Hyperion/Endymion?

Pozdrav devojkama natalinni i sandolini!

E sad jos ako svi ovi goreisprozivani krenu meni da odgovaraju, ode tema u persun. Nemojte se ljutiti, ja to onako iz potrebe da prokomentarisem (zato nije zdravo biti sa mnom u istoj prostoriji i gledati neki film-ne zaklapam).
Taki sam kaki sam (kaki boje nisam).

A bre jel si se ti prijavio na forum da se zezas i naucis nesto, ili da samo ispravljas??:mad:

vlajko
15.12.2005, 0:59
Da se predstavim i ja :D

Jedan od starijih ovde...
26 godina, neozenjen jos uvek, nadam se zenidbi uskoro i dobijanju dece za prvu postavu kosarkaskog kluba Bolech

Nesudjeni novinar SK i ostalih racunarskih casopisa, posto me niko nije hteo sa drugom sam napravio 2 sajta www.piratesunited.com o hardveru i www.3dpirates.com o igricama.

Clan svih mogucih i nemogucih stranaka (partija)

mnogoooo visok i mnoooogooo krupan

detaljnije o meni na http://vlajko.piratesunited.com

Volim da slusam EKV i Azru (za mladje to su grupe nisu devojke :))).

Night Hawk
15.12.2005, 1:10
Moje ime je Night Hawk a zovu me Slobodan :D
Imam 20 godina. Zavrsio sam ETS Nikola Tesla. Zivim u Opovu.
Ne radim :D :D :D :D :D . Moj posao su igrice :D :D

Simke
15.12.2005, 17:36
Zovem se Momir
Volem da komentarisem (lalinski geni)

Pre mi deluješ da si pripadnik nekog brdskoplaninskog naroda koji voli da drži govore. Meštančić, ma nema šanse.

(Ovo nema veze sa nacionalizmom, šovinizmom, rasizmom, medjunacionalnim nerazumevanjem ... a ni sa politikom)

Pitanje: Da li sam pogodio?:)

Hoco, ili Foco?!?

Hočo, normalno. Fočo je lik iz narodnih pesama.:)

PS
Mi ostali, takođe, posedujemo po nešto malo percepcije.

Simke
15.12.2005, 17:38
Ne brini, debelo si u minusu.

zvucnjak
16.12.2005, 10:38
jos uvek, nadam se zenidbi uskoro i dobijanju dece

Kakve veze ima jedno s drugim?:confused:

vlajko
16.12.2005, 11:35
Kakve veze ima jedno s drugim?:confused:
Zasto mora da ima veze ???

A ima naravno da ima.

VeNoM
16.12.2005, 17:20
e ovako ...ime....piše..heheheh
inače imam 24 god i ono volim kompove....i još gomilu toga /ono volim sve što vole mladi hehehe/
naravno čitam sk još od ranije.....
prešao spektrum commodore amigu i trenutno sam na pc.......

volim stare igre i rado ih se sećam...
i volim da čitam kuzmana i njegove revizije...čovek ispade pisac,.,.,.,.,:) :)

[Imzadi]
17.12.2005, 2:12
Imzadi, drago mi je...

bojongo
17.12.2005, 21:01

Evo gledaj : Vladimir, 37 godina,iz Beograda.
Ekonomista, radim u privatnoj firmi. ;)

flash_back
19.12.2005, 20:33
Pozz :p Flash_Back 19 Bg

web design - devolopment, and extreme sports :))) pure tuning:D

Wolverine
21.12.2005, 18:42
Hay! Ja sam Milos iz Medvedje, 89' sam godiste i citam SK od 2000 god. Obazavam igrice, posebno RTS i FPS. Drugo jos, treniram fudbal i malo se bavim ,,bizmisom,,. Salim se. Posto ovde kod mene nema da se prodaju igrice, a moj cale svaki dan poslom ide za Leskovac, tamo kupuje igrice (koju mu ja kazem) pa ih ja ovde prodajem itd...
E i idem u srednju Ekonomsku i odlican sam djak, da se pofalim. To sam zaboravio...
Medvedja kod Z.Morave
:worshippy :icon_mrgr :icon_smil :icon_ques

vladale
22.12.2005, 12:16
Medvedja kod Z.Morave
:worshippy :icon_mrgr :icon_smil :icon_ques

Sta imas iz geografije? :D

FRIghTMaN
2.1.2006, 22:10
Godina 19,SK citham nekih 6-7 godina i od bitnijih podataka bih naveo sledece:"Alkohol definitivno unistava jetru" a moje opravdanje sam nasao u D.Radovicu i njegovoj poznatoj izreci "Ljudi koji piju umiru pre ljudi sviju,al' sudbina isto sklepa ko ne pije isto krepa"
Toliko,STaY :icon_twis

Alexandar
28.5.2006, 20:46
Aleksandar Negovanovic, zivim i radim u Sapcu. Radio svasta u zivotu, od uredjivanja, realizacije i vodjenja muzickog programa lokalne radio stanice pa sve do montaze i servisiranja liftova sto i dan danas radim u svojih 24 godine. SK citam od pre 2 god. Volim muziku, malo se igram i sa obradom zvuka. Jedno vreme dobro zaradjivao na izradi radio reklama........... i ovako mogu pisati cveo dan..........

Eddie
28.5.2006, 23:39
Zovem se Mladen
24 godine,studiram istoriju(Filozofski Fakultet u Beogradu),zivim u Loznici gde sam i rodjen,ali planiram da dodjem u Bg kada zavrsim faks...
Ljubitelj sam Forgotten Realms-a i veliki fan metal muzike....
Zanimam se kompjuterima-uglavnom igre,linux i net....
SK kupujem od '92 godine,odrsatao sam na njemu i imam gotovo sve brojeve od tad...
Imao sam prvo C64,zatim A500,potom PS 1 i konacno PC
PoZ![QUOTE]
A ja mislio da ti se svidja serijal o Covenantu Neverniku:rofl:

IceMan
28.5.2006, 23:59
Zovem se Milos.Idem u 7. razred osnovne skole.Ceo dan provodim pored kompjutera.Potpuno sam zaludjen doticnim.Od muzike:mrzim narodnjake.Volim:Rock,Alternative,Metal,Hip-Hop(Rap).
SK kupujem od 2004 godine i dajem mu titulu najboljeg casopisa o kompjuterima u Srbiji.Komp imam od svoje trece godine i od tada sam dosta naucio o kompjuterima.Razumem se u kompove,mozda nisam pro,ali sam advanced user,skoro sve izmene na kompu radim sam.I toliko od mene.

Ice-Man
29.5.2006, 8:35
Zovem se Ivan.Idem u 7. razred osnovne skole: D.J. Stanko.Od muzike slusam uglavnom sve osim narodnjaka.Kod komp-a najvise koristim internet, ali volim i mnoge igre razlicitih zanrova.
SK ozbiljnije citam od 2004.Inace i ranije sam procitao neki opis igre koja mi se dopada,jer moj otac kupuje SK jos od njegove pojave.Mislim da ce se svi sloziti samnom kada kazem da je Svet Kompjtera najbolji casopis u vezi tehnike na celom balkanu (od stranih casopisa sam cuo samo za desetak a citao sam ih jos manje). Toliko od mene za sada! poz:)

Teva
29.5.2006, 9:08
Zovem se Stefan idem u 8. razred osnovne skole za koji mesec u 1. srednje...
Imam 15 godina(danas sam napunio :to_care: )....Od muzike slusam sve sem narodnjaka.....
U slbodno vreme igram basket ili fudbal sa drustvom ili sedim za kompom....
To je valjda to!

zzoP:ciao:

Miloš
29.5.2006, 9:23
Име ми је Милош и за петнаестак дан пуним 15 година. Завршио сам осми разред пре десетак дана са одличним успехом, а после распуста идем вероватно у Гимназију. Слушам народњаке (али оне праве) и мало од ex-Yu рока. Углавном волим старију музику. Читам СК и користим Линукс. То је то од битнијих ствари о мени.:)

LordofBlood
29.5.2006, 10:08
ime rade, panker ili lord of blood :D
20 godina od skoro .... sk citam zadnje 4 godine ....citao sam i pre ali .... zavrsio sam tehnicku skolu i vec 3 godine radim u servisu za racunare .... u slobodno vreme :rofl: koje slobodno vreme .... od skoro sam na forumu i to sa posla zato sto kuci nemam vremena da jedem .... i tako to .... hobi .... pa moram reci kosarka ....

priest (of_the_moon)
29.5.2006, 12:52
Moje pravo ime na jednom jeziku je Áraon, 85-o godište, studiram, živim u najzagađenijem gradu u Srbiji. Tradiciju čitanja SK-a sam nasledio od burazera, mislim da imam jedan broj iz 90-te na tavanu.
U osnovnoj sam bio zavistan od kompa, radio sam sve (sa manje ili više uspeha :), od pravljenja muzike, crtanja, 3d modeliranja, programiranja, web dizajna, do igranja. Do sada sam se ograničio samo na programiranje (i samo ponekad igranje 8), i što je moguće manje provođenja vremena za ekranom.

Volim: džabalebarenje sa društvom, devojke koje liče na Kylie Minogue (i ostale naravno :), dobru igru (RPG), smoki, SF, kvalitetnu muziku. Bez svega ostalog se može :).

Ne volim: pivo, šoping, opsednutost, neodlučnost, neodgovornost, politiku, inat i ljubomoru.
A najviše od svega na ovom svetu mrzim kada neko ne zna kako da lepo vaspita i uči svoju decu, i kada im ne daje dobar primer.

Možda nečega sad ne mogu da se setim, ali to je to.

bobi
29.5.2006, 13:05
Ne volim: pivo, šoping, opsednutost, neodlučnost, neodgovornost, politiku, inat i ljubomoru.

Ja od ovoga ne volim samo shoping i neodlucnost :)

Ghost
29.5.2006, 17:07
Добар дан ја сам Александар Килибарда.

Толико је довољно:D

Ајде још нешто.
Волим борбене авионе, вукове,рок музику,игре и уопште све што се тиче компјутера, ћирилицу.

HoochieMan
1.6.2006, 23:54
Izbledeli crni bluzer, mama me ispustila u varikinu kad sam bio mali :D Dok se daju poslednji ispiti trovachkog fakulteta, muzicka karijera je na ledu- ali zivot je sam po sebi veliki jam session...

Rekreativno cheprkam po elektronici i povremeno nesto spalim:nov_explo

Upraznjavao razne sportove, spao na teretanu.

huligan
2.6.2006, 16:23
treniram americki fudbal,pre toga 5 godina trenirao dzudo,ljubitelj bilijara,kompa(pogotovo fm-a) idem u teretanu,studiram saobracajni i geodetski fax u isto vreme i tako...
Usput,malo se huliganisem na severu,....

:alealeee:

PAIN
3.6.2006, 22:45
Zdravo,zovem se Marko i imam 16 godina.Zivim u Krusevcu i idem u Krusevacku Gimnaziju.Citam SK od 1998-1999.Navukao me je brat, video od njega pa poceo i ja da kupujem.Slusam sve od muzike.Inace igram kosarku, takodje igram Magic The Gathering(ako neko zeli menjazu nek mi pise na PM).Nisam nesto vest u programskim jezicima, posteno nesto me i ne zanima.A inace komp volim vise od bilo cega.

NjegovaWisost
4.6.2006, 20:39
Zovem se miloš, iz pljevalja sam, imam 17 i po godina, rođendan mi je 19. Septembra, idem u Gimnaziju Tanasije Pejatović. I to je to:D Imam nokiju 6630, a prije toga sam imao Samsung E 700, Nokiju 8310, Nokiju 3410, philips Savvy dvojku... Navijam za partizan, pa za Rudar.

Rocker
4.6.2006, 23:35
Добар дан ја сам Александар Килибарда.

Толико је довољно:D

Ајде још нешто.
Волим борбене авионе, вукове,рок музику,игре и уопште све што се тиче компјутера, ћирилицу.
Da si žensko, ženio bi' te odma'!!!:tapsh: :n_klanja:

DorianGrey
5.6.2006, 2:04
Evo ovako, zovem se Vladan, ove godine cu napuniti 23, iz valjeva sam, studiram ekonomiju... visim ispred kompa, gledam filmove, igram igrice, volim zene, i eto, to bi bilo to otprilike:aplauz:

Mario Pavićević
5.6.2006, 9:35
E pa i evo da se i ja predstavim.Ime mi vidite:opanachke posao:pa radim kao serviser fiskalnih kasa i povremeno pokojeg foto-kopir aparata i laser stampaca.U slobodno vreme:pa to vec zavisi.Citanje neke knjige,igranje igrica,voznja bicikla,sviranje gitare,devojka.....stade mi ceo zivot u 4 reda:ciao:

PeTkO
5.6.2006, 10:54
Zovem se Ilija Petkovic, zivim u Nisu, imam 13 i po godina i idem u OS "Dositej Obradovic"(Nislije znaju gde je to).Po ceo dan dr*am nesto na kompjuteru, mobilni telefonu, po neki put izadjem na bajs, treniram kosarku u KK Nisu...............I da navijam za Zvezdu, FK Radnicki i KK, FK Nis

Patrick
17.6.2006, 22:17
Živim u Vučju. To je mesto 17 km daleko od Leskovca. Do sada sam išao u OŠ "Bora Stanković" u Vučju, a posle raspusta ići ću i leskovačku Gimnaziju. Počeo sam da radim sajt o mom mestu i planini Kukavici.

darkado
18.6.2006, 0:57
darko, skoro 18 god., iz indjije. treniram americki fudbal a pre toga sam trenirao ovaj obican osam godina. volim rock i metal muziku, old-school igrice i svog (bivseg uskoro) bartona 3000+

EclipsE
18.6.2006, 1:27
-> database.connect
>>>> connecting
>>>> connection established
-> database.getinfo "EclipsE"
>>>> getting information

Profile: EclipsE
Name: Nemanja Miljkovic
Date of birth: 30.06.1990.
School: ETS "Zemun", First grade
Description: This member is crazy. If you see him procede with caution, and don't let him to start with rhyme bombing or the SWAT team will need to intervent. He is a sk8er. Be sure not to see while he is sk8ing because it is painfull. Sk8 video: http://www.freewebs.com/igors_parks/sk8%madness_0002.wmv . He is a programmer so beware when you are connected to internet, he is maybe hacking into your computer right at the moment. This guy is tough. 3rd in Serbia in karate.
His note:
What's the difference between me and you?
I kill with my rhymes and defeat your Taekwandoo

:rofl:

Psychon@ut
25.6.2006, 0:36
Zovem se Dubravko :D ,davnloadovan u banjaluci daleke osamdeset devete.......uh umoriću se od silnog kucanja
Od kada sam na forumu to je sve što sam smislio:D (genije nema shta)Dosta od mene.:D

caine
4.7.2007, 9:32
Odakle ste? Iz kog grada, ako ste iz Srbije, iz koje drzave ako niste?

Ovo je tema napravljena pretezno sa ciljem da se bolje upoznamo, da se ljudi iz istog grada malo ispricaju...

btw koristio sam pretragu i izgleda da nema slicne teme, sto mi je malo cudno... Nadam se da moderatorke nece da obrisu ovu temu, tj. nadam se da 5 minuta mog vremena nece biti protraceno :)

GoranSTX
4.7.2007, 9:39
Born and raised in Zagreb, Croatia.

Sticajem okolnosti sada u Loznici.

caine
4.7.2007, 9:44
Evo, ubacio sam i glasanje... Naravno, nisam hteo da lista bude prevelika, pa nisu stali svi gradovi... I necu da cujem da se neko buni za Zajecar, tu je zato sto je to moj grad! :)

Edit: Hehe Zajecar deli prvo mesto! :alealeee:

B@NE
4.7.2007, 9:46
Heh pa da 'vake teme do sad nema jos. Inace tematika je interesantna.:)

Meni pise u profilu gde sam, tj. u Velikoj Gredi, to je jedna varosica kraj Vrsca(Vojvodina). Necu sad da hvalim naselje, neki drugi put...

Kad vas put nanese svratite makar na pice;)

Garson
4.7.2007, 10:33
Zashto je na listi maleni Zajecar a nema mog rodnog Valjeva? :mad:

bobi
4.7.2007, 10:37
Poreklom sa Kosova (rođen u Kosovskoj Mitrovici).
Živim u Nišu 15+ god.

PeTkO
4.7.2007, 10:38
Rodjen u bolnici, ziveo sam nekih 9 godina u stanu u Nish (:)), a sad, evo vec 5 godina zivim pored kompjutera:)

Dimo
4.7.2007, 11:09
Rodjen na Cetinju, zivim od rodjenja u Niksicu.
Fin Grad (http://en.wikipedia.org/wiki/Nik%C5%A1i%C4%87), kao opstina najveci u bivsoj SRJ, kao grad drugi po velicini iza Podgorice. Centar metalurgije i proizvodnje piva u Crnoj Gori i drugi grad po razvijenosti (opet iza PG). Ubrzano se gradi i razvija, mada je zadnjim drzavnim urbanistickim planom prilicno zaobidjen, opet naustrb Podgorice i primorskih gradova, na koje ide ogroman dio budzeta...

baclawa
4.7.2007, 11:17

Ili Smedereva :n-cc2: .

PAIN
4.7.2007, 11:30
Grad u koji mi se u poslednje vreme sve vise svidja-Krusevac.Ovo su neke stare slike, sada je mnogo lepsi.Uslikacu je vec nesto pa cu da postavim.

MONTENEGRO
4.7.2007, 11:30
Rodjen na Cetinju, zivim od rodjenja u Niksicu.
Fin Grad (http://en.wikipedia.org/wiki/Nik%C5%A1i%C4%87), kao opstina najveci u bivsoj SRJ, kao grad drugi po velicini iza Podgorice. Centar metalurgije i proizvodnje piva u Crnoj Gori i drugi grad po razvijenosti (opet iza PG). Ubrzano se gradi i razvija, mada je zadnjim drzavnim urbanistickim planom prilicno zaobidjen, opet naustrb Podgorice i primorskih gradova, na koje ide ogroman dio budzeta...

takođe rođen na Cetinju, zivim od rođenja u Nikšiću :opanachke

nikola87
4.7.2007, 11:36
Beograd, Bulevar despota Stefana(ex 29 Novembar)

mada se uskoro selim na neko bolje mesto.

Ghost
4.7.2007, 11:37
Born Subotica, currently livin' Novi Sad.

SirDuck
4.7.2007, 12:12
Khm, iako ne volem Cecu i narodnjake..."znam za jedam grad, zove se Beograd" :)
Rodjen u njemu, ziveo 2 god na NBGD-u, sada na Vozdovcu :)
Ne znam kakve su price o BG-u ali meni je ovde lepo :)
Ali voleo bi da zovom u NS-u neko vreme, svidja mi se grad :)

hacker_aca
4.7.2007, 12:34
Rođen na Cetinje što mi je pomalo bezveze. Nemam ništa posebno protiv Cetinja nego svi koji žive u Budvi su rođeni na Cetinje. Da sam se rodio u BD bila bi mi banja. :)

Fin gradić, centar letnjeg turizma u regionu, aktivan leti a mrtav zimi. :( Cilj mi je samo da zavrsim srednju i da bigam za BG ili NS... Bolje BG. :)

Dimo
4.7.2007, 13:00
Rođen na Cetinje što mi je pomalo bezveze. Nemam ništa posebno protiv Cetinja nego svi koji žive u Budvi su rođeni na Cetinje. Da sam se rodio u BD bila bi mi banja. :)

Kako to da je vecina rodjena na Cetinje? :eek:Vi nemate neke posebne veze s njima.

DobroslaV
4.7.2007, 13:07
Ja iz Banje Koviljače(6km od Loznice).Poznata po kupatilu Kralja Petra.Zato se zove KRALJEVSKA BANJA.

http://www.banjakoviljaca.co.yu

Insecticide
4.7.2007, 13:08
Ja sam iz Novog Sada,pre sam ziveo u Celarevu(mesto gde se pravi tuborg i lav pivo:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::D:D:D )
Sa Novog Naselja sam,i lepo mi je

Corwin
4.7.2007, 14:18

Pa kad nema porodilišta u Budvi, što očekuješ? :D

hacker_aca
4.7.2007, 15:03
Kako to da je vecina rodjena na Cetinje? :eek:Vi nemate neke posebne veze s njima.

Odgovor:

Pa kad nema porodilišta u Budvi, što očekuješ? :D

;)

Kakav smo mi veliki grad, centar turizma u regionu i ne znam ni ja šta već a nemamo ni bolnicu. Koliko je ljudi izdahnulo na putu za Kotor kada je bilo aktuelno da se gliserima prelazi preko kupača... :(

A u Domu Zdravlja doktori baš znaju svoju struku. Pukne ti slepo crevo i umesto da te šalje odmah za bolnicu on ti kaže da nije ništa, pij tablete i proćiće... Imam par drugova i drugarica koji su mogli tako da stradaju...

Što ja volim da kritikujem pa to nema. :)

A M G
4.7.2007, 15:54
Rodjen u Nisu gde i sada zivim, nije lose pogotovu kada imas fin stan u novijoj zgradi. :)

4th Dimension
4.7.2007, 16:00
Odgovor:Kakav smo mi veliki grad, centar turizma u regionu i ne znam ni ja šta već a nemamo ni bolnicu. Koliko je ljudi izdahnulo na putu za Kotor kada je bilo aktuelno da se gliserima prelazi preko kupača... :(

A u Domu Zdravlja doktori baš znaju svoju struku. Pukne ti slepo crevo i umesto da te šalje odmah za bolnicu on ti kaže da nije ništa, pij tablete i proćiće... Imam par drugova i drugarica koji su mogli tako da stradaju...

Što ja volim da kritikujem pa to nema. :)
Nemože se graditi bolnica. Zauzela bi mjesto na kome će izvjesni krugovi preko rođačih veza da izgrade 5 spratni hotel sa apartmanima dok je u katastru tu upisana kuća jednospratnica. :D

Isto tako ti je i sa ostalim primorskim gradovima. U Boki samo u Kotoru ima porodiljsko, koliko ja znam. Tako da su svi iz Boke rođeni u Kotoru (sem dobrog dijela Novljana koji su rođeni prije raspada pa im je bio bliži Dubrovink.)

Inače ja sam ređen u onoj rupi Kotoru a živim na relaciji Tivat Podgorica zbog studija. :D
Inače u Tivtu mi je stalno mjesto prbivanja kraj kompjutera.

Ice-Man
4.7.2007, 16:07
Ja sam iz Nisa i sta ja znam nije mi lose. Ono navikavam se, imam drustvo mogu da izadjem do centra (u Atlantis, a u Operu i da hocu ne mogu jer nemam body majcu na prugice:p) ako me smori ovaj pantelej. Sad imam i gitaru tako da mi je zivot ispunjen. Ali manje sam (na zalost) za kompom sad.

A M G
4.7.2007, 18:13
Ja sam iz Nisa i sta ja znam nije mi lose. Ono navikavam se, imam drustvo mogu da izadjem do centra (u Atlantis, a u Operu i da hocu ne mogu jer nemam body majcu na prugice:p) ako me smori ovaj pantelej. Sad imam i gitaru tako da mi je zivot ispunjen. Ali manje sam (na zalost) za kompom sad.

Pozdrav za sugradjanina! :alealeee: :ciao:
A sto se tice Opere, tesko da se negde moze naci veca koncentracija debila na tako malom mestu! :kreza: Najtoplije ti preporucujem da zaobilazis to mesto...! :Freddy:

Psyho_Whisper
4.7.2007, 19:48
Ja sam iz Cuprije, imam 18 godina, idem u Elektrotehnicku skolu, smer el. tehnicar racunara. Osim Cuprije, non-stop sam u Despotovcu (ako je iko ikad cuo za ovo malo mesto)...
Mrzim GAND, nepravdu, i slicne stvari, volim rep, hip-hop , druzenje...a da, tesko da bi mogao da zivim bez interneta i mobilnog telefona...

mad_skillz
4.7.2007, 20:39
au forumski ludak se nije predstavio...:D..strashno..prelistao sam celu temu i vidim nijedan moj post..a jesam baraba..
elem ime mi je vukashin, dala mi ga je majka po nekom liku iz knjige koju verovatno necu prochitati dok sam ziv..svet kompjutera chitam sa prekidima od neke 1999te, 2000te godine...uglavnom su me zanimale igre u pochetku(pa kad sam dobio segu u 3. razredu shta ste ochekivali) ali onda krenuo ja da chitam druge rubrike i skontam da je chasopis skroz okej...interesuje me programiranje, web development, crtanje ali njime se ne bavim koliko sa ova prva dva..naravno gadan sam overklok entuzijasta i vechito neshto prepravljam, nishta mi nije out-of-the-box od kompjutera pa do obuce..treniram kosharku vec 7 godina, to mi je jedna od lepshih stvari u zivotu..amaterski vezbam tajlandski kik-boks(uglavnom time kanalishem -energiju)..i da osim pored kompjutera pola zivota sam proveo u garazi sa ocem pa prirodno sam tezak, shto kazu britanci - petrolhead i shta znam to je to..
ako nekog zanima neshto nek' pita sad da pishem historiju na 3 strane nije ni produktivno niti ce biti zanimljivo..
'aj u zdravlje

caine
4.7.2007, 21:03

Zato sto sam ja iz Zajecara :a_bleh:

btw izvinjavam se modovima, nisam znao da postoji slicna tema...

4th Dimension
4.7.2007, 22:54
au forumski ludak se nije predstavio...:D..strashno..prelistao sam celu temu i vidim nijedan moj post..a jesam baraba..
elem ime mi je vukashin, dala mi ga je majka po nekom liku iz knjige koju verovatno necu prochitati dok sam ziv..svet kompjutera chitam sa prekidima od neke 1999te, 2000te godine...uglavnom su me zanimale igre u pochetku(pa kad sam dobio segu u 3. razredu shta ste ochekivali) ali onda krenuo ja da chitam druge rubrike i skontam da je chasopis skroz okej...interesuje me programiranje, web development, crtanje ali njime se ne bavim koliko sa ova prva dva..naravno gadan sam overklok entuzijasta i vechito neshto prepravljam, nishta mi nije out-of-the-box od kompjutera pa do obuce..treniram kosharku vec 7 godina, to mi je jedna od lepshih stvari u zivotu..amaterski vezbam tajlandski kik-boks(uglavnom time kanalishem -energiju)..i da osim pored kompjutera pola zivota sam proveo u garazi sa ocem pa prirodno sam tezak, shto kazu britanci - petrolhead i shta znam to je to..
ako nekog zanima neshto nek' pita sad da pishem historiju na 3 strane nije ni produktivno niti ce biti zanimljivo..
'aj u zdravlje
Da te nije nazvala po onom Vukašinu iz epske pjesme?

mad_skillz
5.7.2007, 12:45
nije, ovo je neko prozno delo..

zdravkelja
5.7.2007, 13:01
Zovem se Stefan, ucenik 2. razreda ekonomske skole u Obrenovcu. Volim kompjutere (da ne volim sad bi verovatno radio nesto pametnije:D) Za sad ga koristim samo za igre, filmove i muziku ali polako pocinjem da radim nesto ozbiljnije (programiranje, Photoshop etc.)
Volim sve vrste muzike (osim ovih nasih narodnjaka) posebno rap i hip hop.
Engleski mi je drugi maternji jezik.

Inace pored kompjutera obozavam trkacke bicikle i vozim bar 2-3 sata dnevno.
I zavrsio sam muzicku skolu sa dobrim uspehom, sviram harmoniku.

To bi bilo to:)

PeTkO
5.7.2007, 13:13
Pozdrav za sugradjanina! :alealeee: :ciao:
A sto se tice Opere, tesko da se negde moze naci veca koncentracija debila na tako malom mestu! :kreza: Najtoplije ti preporucujem da zaobilazis to mesto...! :Freddy:

A sto?Mislim neizlazim stalno tamo, nekoliko puta sam isao, ali ono, cool su likovi.Barem neki.Mada ima i debila.Moja drugarica redovno tamo izlazi.E sa kim se ja druzim....

Inuyasha
5.7.2007, 13:14
Ime: Nepoznato
Prezime: Nepoznato
Codename: Inuyasha, Kuzma (zadnje se pretpostavlja da ima veze sa njegovim pravim imenom)
Datum Rodjenja: Pogledajte u profilu
Mesto rodjenja: Backa Topola / SFRJ Jugoslavija
Mesto stanovanja: Backa Topola / Republika Srbija
Selidbe: Data osoba je zivela u 4 drzave, bez promene mesta stanovanja.
Interesi: Racunari, anime, oruzija, taktike, borilacke vestine
Zanimanja: (M)Ucenik Srednje Tehnicke skole u Subotici, treca godina
.
.
.
Dajle informacije nisu dostupne o datoj osobi...terminating connection

mad_skillz
5.7.2007, 13:20
Ime: Nepoznato
Prezime: Nepoznato
Codename: Inuyasha, Kuzma (zadnje se pretpostavlja da ima veze sa njegovim pravim imenom)
Datum Rodjenja: Pogledajte u profilu
Mesto rodjenja: Backa Topola / SFRJ Jugoslavija
Mesto stanovanja: Backa Topola / Republika Srbija
Selidbe: Data osoba je zivela u 4 drzave, bez promene mesta stanovanja.
Interesi: Racunari, anime, oruzija, taktike, borilacke vestine
Zanimanja: (M)Ucenik Srednje Tehnicke skole u Subotici, treca godina
.
.
.
Dajle informacije nisu dostupne o datoj osobi...terminating connection
pishe ti boris u profilu za msn kontakt...pa kontam da ti je to verovatno ime..

Srlandand
5.7.2007, 14:31
Rodjen sam u Beogradu. Idem u VI beogradsku gimnaziju (drustveno-jezicki smer). Bavim se filmom, crtanjem i jos svakakvim glupostima. Zovem se Srdjan, sto nije tesko pogoditi. Slusam sve vrste muzike, najvise rock. Jedino sto ne volim da slusam je turbo-coban-folk (to ni ne racunam kao muziku), kao ni neke vrste metala (npr doom). Zvezdas sam.

SV 84
5.7.2007, 15:00
Ево пар речи и од мене

Зовем се Саво, рођен сам 18.11.1984. године у Приштини, где сам живео до 1999. Средњу школу сам завршио у Подгорици, и ево ме коначно у Београду (~3 године). Студент сам Географског факултета, тренутно 2. година. Свет компјутера читам, редовно, већ пар година. Сфера интересовања: компјутери, метал, астрономија...

Mil00rad
5.7.2007, 15:27
Ime mi je Milorad Knežević,kao što znate-živim u Kraljevu.Imam 12 godina,u slobodno vreme drndam komp,vozim bajs...SK ne čitam redovno,na forum idem da bi video mišljenja ljudi,a ne zbog SK.Muzika-slušam dve suprotnosti(Grand i tehno),redovno pratim domaći auto-moto sport.Evo i slike ako nekoga interesuje kako izgledam.
http://img165.imageshack.us/my.php?image=jafr1.jpg

A M G
5.7.2007, 15:49
A sto?Mislim neizlazim stalno tamo, nekoliko puta sam isao, ali ono, cool su likovi.Barem neki.Mada ima i debila.Moja drugarica redovno tamo izlazi.E sa kim se ja druzim....

Tri puta sam bio tamo i uvek dolazila murija zbog tuce i jos nekih gluposti...:kreza: Da li sam to izabrao los dan ili...? :confused:

hacker_aca
5.7.2007, 17:32

OFFTOPIC

Pogledaj ikonicu pored imena teme. Ako ima strelicu znači da si postavljao poruku a ako zadržiš miš čak će ti i reći kada si zadnju poruku postavio. Ako nema strelice znači da nisi ništa pisao.

Inuyasha
6.7.2007, 12:54
pishe ti boris u profilu za msn kontakt...pa kontam da ti je to verovatno ime..
Nije zabavno ako sve kazem, zar ne? :D

Covenant
6.7.2007, 15:28
"Zovem se Elmer Davez-posedujem palatu i jahtu!"

Mislim,ova tema je malo(ili malo vise:D)bzvz bar za mene(a verujem i mnoge druge)jer sve sto o meni treba ukratko da se zna pise u mom profilu i ja to nikad ne krijem :)

Belfegor
7.7.2007, 22:43
ovako, ja sam Jovanovic, Sreten Jovanovic, zivim u ulici Akacija broj 25, kad ne radim sednem u svoj privatni satl i odletim do okolnih planeta (jbg. zabranili mi banane)...

che daboli guz
23.6.2008, 21:30
Ja sam veoma veoma omrazena osoba.Toliko omrazena da sam gotovo ne primjetan.Sem za one koje me vole ne bas.

Sa Svekolikim Kompjuterashima sam u kontaktu jos od kraja osamdesetih.
Od brojeva sam ostavio samo par antiknih ,od kojeg je jedan i moje pitanje u rubrici za I/O port daleke `95.-`97. Taj broj mi je je itekako poseban jer nije sve objavljeno a mogli su ;) .Medjutim to je bio period kad se tesko dolazilo do novih informacija .

Odakle, itd. posavjetujete profil.

Rocker
23.6.2008, 22:07
Haha, kakav revival teme! :kreza: Sad sam je pročitao čitavu i izvalio da su svi moji postovi obrisani...a kad sam video šta sam piskarao...i bolje što su obrisani! :to_care:

che daboli guz
23.6.2008, 22:15
Pa vjerovatno si bio mnogo nestashan , a sad ko bi rekao saradnik SKa?!!!!
Ko jedan drugom jamu kopa sam u nju pada:):):):):)

Irena 93
2.7.2008, 15:16
Irena Mitrovic,iz Bg.Uskoro upisujem Poljoprivrednu skolu(za veterinara).Volim kompjutere,igrice(Generals,NFS Carbon itd).Od muzike rep.hip-hop,tehno,mrzim narodnjake:paranoia:.Volim da citam SK.Volim zivotinje.rafting,tenis....:opanachke

mr.marvin
2.7.2008, 15:32
Iz Crne Gore, ali nisam Crnogorac. Nick mi je ime, ali ne baš :opanachke Volim računare, uglavnom. Jezike volim dok me ne zaboli glava. Volim internet. Pruža slobodu. Zato na netu ne volim prava imena osim po službenoj dužnosti. Zapravo, kad bih vam rekao pravo ime odmahnuli biste rukom tvrdeći da mi je to drugi nick. Volim još i programiranje, fotografiju, kameru, knjige...

Renche
2.7.2008, 16:47
Aleksandar Gvozdenovic, iz Šida, rođen (piše mi u profilu :rolleyes: ) 04.02.1993. godine, imam 15 godina, preokupiran sam kompjuterima, volim sve što što drugi vole :)

Antony Kidis
2.7.2008, 18:07
Hajde da se i ja predstavim.:) Sve je pocelo kada sam se rodio 23.07.1993, u Novoj Varosi gde sam ziveo do svoje 6 godine. Potom sam se presilo u Uzice, gde sam upravo zavrsio osnovnu skolu "Dusan Jerkovic". Sada sam upisao gimnaziju prirodno-matematicki smer. Zovem se Nikola, treniram kosarku, volim izlaske, sviram gitaru, slusam rock, mrzim narodnjake, veliki sam obozavalac grupe RHCP, odlican djak. Volim kompjutere, omiljene igrice CoD, Medal of Honor, NFS, PES. Toliko o meni. :D

Mikas
6.7.2008, 23:08
Milan Ivanovic, 92 Godishte, Srpski Miletic (Selo u Vojvodini tj. Bogu iza Pantalone)... dosta... :kreza:

todos
7.7.2008, 8:15
Dejan Todosijević, čuvar u Komunalcu!!!:kreza:

Lokigodofirendlies
7.7.2008, 15:46
Obren Jankovic zvani Obrad. Bagra, budala i Tvorac.
Rodjen 92, u 16 letu ovog zivota.

Irena 93
22.8.2008, 16:01
Evo da se i ja predstavim.Ne znam zasto al me mrzi da gledam sad jel vec jesam...:kreza:.Evo da pocnem.Zovem se Irena Mitrovic,Iz Beograda sam sa Bezanije.Idem u Poljoprivrednu skolu.Slusam rap,tehno,house,malo rock.Volim kompjutere,sve vrste automobila,avione-lovce,zivotinje.Citam SK od '01...To bi bilo to.Ne znam sta vise da kazem...;)

A M G
22.8.2008, 16:03
Irena Mitrovic,iz Bg.Uskoro upisujem Poljoprivrednu skolu(za veterinara).Volim kompjutere,igrice(Generals,NFS Carbon itd).Od muzike rep.hip-hop,tehno,mrzim narodnjake:paranoia:.Volim da citam SK.Volim zivotinje.rafting,tenis....:opanachke

Evo da se i ja predstavim.Ne znam zasto al me mrzi da gledam sad jel vec jesam...:kreza:.Evo da pocnem.Zovem se Irena Mitrovic,Iz Beograda sam sa Bezanije.Idem u Poljoprivrednu skolu.Slusam rap,tehno,house,malo rock.Volim kompjutere,sve vrste automobila,avione-lovce,zivotinje.Citam SK od '01...To bi bilo to.Ne znam sta vise da kazem...;)

;):D:opanachke

Irena 93
22.8.2008, 16:08
Jao boze...strasno.Pa eto kad me mrzi...

Packy
22.8.2008, 16:34
Moje ime je Pavle Maric,rodjen sam 7.5.1991.Zivim u NS,ali vishe volim svoj rodni kraj Nish.Eto za koji dan cu da budem treca godine,,Jovan Jovanovic-Zmaj"(josh od ove godine imamo kapije ispred shkole,pa ulazimo sa karticama),prirodno matematichki sam smer.Uspeh mi se prelama izmedju vrlo dobrog i odlichnog(uvek).Naravno pravi sam pobunjenik,toliko ne volim shkolu,da sam pobegao chak i u selo kod svog dede,da se oslobodim svih loshih misli koje mi pruza shkola.Raspust-moja prva ljubav,mi omogucava sve shto mi ne pruza shkola.Imam nenormalno veliku slobodu,Internet(prve misli su ovaj forum,myspace,Shark Pool),pravljenje kucnih zurki(pola naselj hoce da bije zato shto ih nisam zvao)i naravno igranje igara.Uglavnom sam tokom moje gaming karijere odigrao svaki zanr,pa najvishe volim sportske igre,bilo koju simulaciju voznje(iznad-prosechnu)i FPS,dok slabo igram avanture i RPG.Najomiljeniji filmovi su mi:Iron Man,Batman Begins i Mrachni Vitez,SW:3,4 i 5,Kuma od stranih,a od domacih Ivkova Slava,Andjeli,IIII Chovek,Munje i Kad porastem bicu Kengur.Shto se muzike tiche,slusham onu u zavisnosti od okruzenja,ali preferiram rock.

ChHe_GuEvArA
31.8.2008, 2:12
Nikola Konjevic iz lacarka ako znate gde je to???:confused:

crazy_LG
1.9.2008, 12:59
Luka iz BG,tu sam i rodjen 1 decembra 1992.god. Sad u decembru punim 16 god. Idem u ekomosku,smer ekonomski tehnicar, volim kafane(kad sam sa drushtvom) ,fudbal,automobile , devojke i ,naravno, kompove. Kad sam na kompu, idem na Net, pravim fotomontaze kad imam aspiraciju, pikam PC igre, slusam mjuzu i mixujem pesme,tj. DJ sam. Slusam rap,rock,techno, ponekad rock.Domacu muzicku scenu ne pratim puno(ne spominjite mi kitic mileta,Bajica-Baju i ostale,plz). Retko citam SK,ali pratim ovaj forum odskora.:D

PeTkO
1.9.2008, 13:23
pravim fotomontaze kad imam aspiraciju

Aspiraciju?Prvi put cujem za taj izraz.Dosta nas ima ponekad nalete inspiracije, ali za aspiraciju nikad nisam cuo :)

Inace, po struci smo kolege, pa ako negde zaglavim, dobro bi mi dosla pomoc starijeg kolege :)

DeCoy
1.9.2008, 13:48
aspiracija = težnja ka nečemu...

crazy_LG
1.9.2008, 13:50
Aspiraciju?Prvi put cujem za taj izraz.Dosta nas ima ponekad nalete inspiracije, ali za aspiraciju nikad nisam cuo :)

Te izraze voli da koristi nas razredni:apropo,prequel,aspiracija,itd. Zeli da pokaze svoju enteligenciju.:rolleyes::kreza: Kao aspirator-:).

Сухой
1.9.2008, 19:29
Dolazim iz Leskovca, imam 16 godina, ucenik sam Leskovačke Gimnazije, bavim se pravljenjem sajtova ( HTML, PHP), a dosta dobro baratam i sa mySQL bazama.

SK čitam od '02.
Gde dolazis?:D Ja sam u Nisu. Idem kao i ti u gymnasium... Mada bih razrednu streljao bez sudjenja.:Battered:

meske23
19.4.2011, 10:12
Evo i ja da se predstavim :D
Zovem se Nikola, iz glavnog grada Srbije :D
15 godina imam, i gamer sam donekle :D
Dovoljno za sad.

DonCorleone91
20.4.2011, 0:32
cekcekcek.....od kad ovo stoji u zalepljenim temama... ^^

SirDuck
20.4.2011, 0:40
Od kad si ti rešio da se predstaviš ko student ETF-a :D

Čeka te tema :p

Long Shadow
20.4.2011, 1:27
Evo da se i ja predstavim posto sam nov na forumu. Zovem se Stefan imam 18 godina i da nisam gamer ne bih bio ovde :D.

A M G
20.4.2011, 1:33
Dobrodosao i bidni fini! :D

doctor
20.4.2011, 22:45
Iz Vranja sam, imam 17. godina (uskoro i tih 18.), bavim se svim i svačim kad su računari u pitanju i imam još hobija uključujući i elektroniku (a pohađam srednju medicinsku...) :) Većina ljudi sa foruma verovatno već zna ovo :)

Teva
24.4.2011, 17:32
Imam 15 godina(danas sam napunio :to_care: )....Od muzike slusam sve sem narodnjaka.....
To je valjda to!

ahahahahahahahahaha o Bože, kad je ovo bilo xD Nostalgija :šmrc:

EpicG
25.4.2011, 14:47
Pa,'vako.... Zovem se Nikola Kovacevic,imam 14 godina(15 u novembru(rodj mi je pet dana posle izlaska skyrima(buahahaha))),volim kompove,igre,i sve povezano,inace ne bih ni bio ovde. I za ovo vreme provedeno na forumu sam zaista mnogo naucio:D

davidhaker26
26.4.2011, 16:03
David Gataric, iz Banja Luke. Imam 14 godina, bavim se svacim sto se tice racunara, od programiranja do servisa racunara. Treniram plivanje a slobodno vreme provodim igrajuci fudbala ili basketa sa ortacima, ili sam za kompom.
Nisam neki ljubitelj igara , volim odigrati neke vanserijske naslove, i to je to :D

Ukratko o meni :ciao:

JohnnyNT
26.4.2011, 16:52
Ja sam Nikola (da se pretpostaviti...) i tek sam sad video ovu temu, za 5 godina koliko sam član :kreza:
Gajim sklonost ka računarima, web dizajnu, pirateriji, spamu i damama sumnjivog morala.Takođe volim duge šetnje po prirodi, romantične komedije i ljubavne romane...šalim se, naravno da ne volim to :to_care:

Lich_king2
26.4.2011, 17:02
Nikola, 17, vlasnik Zeusoft-a, web developer. Otkud li se ova tema pojavila?

Teva
26.4.2011, 17:29
Ja sam Nikola (da se pretpostaviti...) i tek sam sad video ovu temu, za 5 godina koliko sam član :kreza:
Gajim sklonost ka računarima, web dizajnu, pirateriji, spamu i damama sumnjivog morala.Takođe volim duge šetnje po prirodi, romantične komedije i ljubavne romane...šalim se, naravno da ne volim to :to_care:

Ne voli čovek ljubavne romane xD :P

JohnnyNT
26.4.2011, 17:31
Haha, imao sam neki predosećaj da će neko to reći :D :p

doctor
27.4.2011, 1:30
...Otkud li se ova tema pojavila?
Dosta nas se to pita... A "bitna" je i postoji od "28.10.2005, 0:07" :D

A M G
27.4.2011, 1:50
SK Forum je toliko veliki da ni najstariji clanovi ne znaju koje sve tajne krije! :to_care:

Bathoryy
29.4.2011, 22:59
Ajde i ja da se predstavim, čisto tako radi reda. xD

Zovem se Tijana, ime mi je prelepo, inače. :P Imam petnaest godina. Živim u glavnom gradu Srbije. Slušam metal, rok i pank. Nemam pojma šta da napišem pa ću da se samo udaljim sa teme. xD

Eddy
29.4.2011, 23:05
^Beš predstavljanja, imaš jednu bolju temu (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=20612&page=17).

jozvan_Kg
4.5.2011, 15:30
Link. Kliknite obavezno. (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=588701&postcount=166)
:dedica:

Shadow_Walker_
4.5.2011, 16:39
Dobar Dan Ja Sam Iz Okoline Kragujevca imam 16 godina i ne razumem se bas u stvari o internetu...Pa Bih Zeleo da naucim nesto korisno sto bi mi koristilo u daljem koriscenju interneta... :icon_stud:opanachke

SerbianFarmer
25.10.2011, 18:11
(Pricekajte dok nadjem font dostojan moga velicanstva :D)
Huh,evo ga.
Dobar dan!Nije vazno jel' vece il' je jutro kada ovo citate,mozda ste se u po' noci ustali jer ne mozete da spavate ali "Dobar dan" svjedeno :D
Ovo "Dobar dan" sam pokupio od nekog starca koji je u po' noci govorio dobar dan :D Pa tako i ja u 11 sati uvece udjem u prodavnicu i kazem dobar dan a ljudi me gledaju k'o retarda :D
Nego,da nastavimo...
Jedno 2 sata sam potrosio na trazenje dobrog imena na forumu te na kraju odlucih da uzmem neko ime sa Zynga foruma.(Inace igram FarmVille k'o neka budala,mogu 2 sata da sjedim i radim neke gluposti. :eek: A ko mi je kriv kad' sam budala :D).
E sada,sto se tice licnih informacija nemam se sta pohvaliti.Nit' imam Ferrarija,nit' imam 10,000$ u carapi,nit imam vilu na 4 sprata.
(Napomena:Vec pocnje da me boli ruka.)
Trebam ubacit' jos jedan dio.Ah da!
Ovo je moj 1 post,I ako ne zelite da trunete u paklu,zazelite mi dobrodoslicu.Muahahaha. :dzavo:
Inace,posto sam potrosio pola dana moga zivota da smislim ovaj post,odoh na spavanje u sto kracem vremenskom roku.
Aj zdravo.
EDIT:Nakon ovoga posta ne osjecam ruku.

Saty666
19.11.2011, 9:07
Zdravo svima, na forum sa dosao tako sto sam trazio gde se jos prodaje skyrim u novom sadu na googlu i eto tu sam sada. Zovem se Miroslav, slusam metal uglavnom, igram samo rpg i Heroes of M&M V. Crtam itd uglavnom hi svima

markos807
19.11.2011, 23:22
Hi,ja sam ovde vec duze vreme al nisam video temu.

Zovem se Marko,idem u 8. razred osnovne skole u Novom Sadu,imam 14 godina.Slusam tehno i pomalo rap,al nekad me uvate one starogradske xD

Igram fps i trkacke igre.Poceo sam da radim sa 3D softverom tako da planiram time da se bavim u blizoj buducnosti :D

Eto toliko,koga jos nesto zanima nek pita xD :)

Kojic_M
11.1.2012, 0:32
Bešale,da se i ja predstavim :dedica: Ja sam KojicMilutin,imam 18 godina,dolazim iz Valjeva i pevacu vam...salim se,necu pevati :D Volim sve sto se tice informacionih tehnologija,elektronike (posebno racunare,top touch telefone i tablete ... Igram tenis (kad je hladno stoni tenis ;) ) Toliko za sada :to_care:

Po mojoj konfiguraciji mozete zakljuciti da nisam gejmer ;)

Novarac23
30.5.2012, 17:21
Dolazim iz Subotice.Imam 18 godina,sad planiram da upisem informatiku.Volim da radim s video i audio materijalom i sa sve sto je vezano za web development.Takodje me zanima sve o hardveru i softveru uopste.Bavim se i kosarkom takodje imam svoj blog i tako svasta nesto :D :)

todos
1.6.2012, 17:13
Zanimljivo da ova tema nije zazivela na ovom forumu s'obzirom da na drugim forumima ova tema je pod obavezno.

Sun Tzu
1.6.2012, 18:11
^ Puno hakera na forumu, svi kriju pravi identitet. :D

Kojic_M
2.6.2012, 13:26
Boje se ljudi da ce,ako kazu svoje ime,FBI da im zakuca na vrata u 3 ujutru :D

nemam ime
13.7.2012, 17:09
Zzzzzz svima....:alealeee:
Drago mi je sto smo se upoznalii...
:aplauz:

Kidja
18.7.2012, 4:24
Boje se ljudi da ce,ako kazu svoje ime,FBI da im zakuca na vrata u 3 ujutru :D

FBI ili Iris ako ne stavljas spoilere gde treba:D

sale94
21.7.2012, 11:29
Kako pre nisam video ovu temu:D Nije fer vec me mnogo vas zna cak sam i jedini u ovom trenutku koji izdrazavam dve teske kazne u isto vreme :to_care: od strane moderatora:rofl::rofl: kazne koje sam zaradio za dva dana:D

Zovem se Aleksandar Nadimak Sale odavno sam svemu ovome oko kompova it-a i svega jos od kraja 99 pocetka 2000 godine . Volim da pomazem novim clanovima da resavam njihove probleme . Oko Hardverskog i Softverskog dela malo toga nisam izvalio vecinom sam i vise nego potkovan znanjem:cool: u toj oblasti vise oko softvera doduse . I za kraj sto se gaminga tice obozavam old school pucacine ,trkacke igre, football menager serijal, i Pes Normalno Toliko od mene.

Milan1997
16.9.2012, 19:37
Zdravo! Imam 14 (za 14 dana 15 godina punim godina) godina rođen sam u Majdanpeku, nakon mog 1. rođendana preselio sam se u Kladovo i tamo živeo do pre 4 nedelje i došao u Novi Sad da idem u srednju školu. Obožavam da radim sa Hardver-om, nameravam da se bavim programiranjem u dalekoj budućnosti, prvi kompjuter sam sastavio 2010 godine, a prvi kompjuter kupljen meni je star oko godinu dana. :)

NikolaDzoni
18.9.2012, 16:49
Aj da se i ja predstavim.Imadem 17 godina.Živim u Čačku idem u Gimnaziju i volim da za***avam profesorku hemije:D. Kao i 80% (mozda i vise) moje generacije trenutno polazem voznju kako me nebi uhvatio novi zakon...Volim racunare,muziku (uglavnom rok i rep), da vozim bajs, igram basket,cepam drva i da ogradu strizljem...

fla-vor-aid
24.9.2012, 16:27
Da se predstavim imam 17 godina dolazim iz Sarajevo volim vaš forum itd :D

Ragnar
3.10.2012, 16:38
Zdravo svima! Imam 25 godina, Svet kompjutera pratim od 1998 kada sam dobio moj prvi PC (pre toga sam imao commodore 64:)). Inace ovo mi je prvi domaci forum u koji sam se uclanio, iako imam internet ves 3 godine.

Dusan-DDY
15.10.2012, 12:56
evo ovo tek sad vidim :D zovem se Dusan sto kazuje i moj nick a ovaj DDY mi je nastao pre hrista po nekim znacima XD ja imam 18 uvek sam obozavao PC svet pratio sam igre i igrao previse njih a puno ih i imam razumem se dosta u svacemu vezano za PC telefone i ostale konzole, imao sam iskustva sa svacim, bavim se sportom kickbox, sviram gitaru, mozgujem o svemu i puno razmisljam i sve ostalo kako bih bio savrsen :D

MareNS
17.1.2013, 0:13
Pa..zdravo :)
Mare, NS, i nista ne znam :a_bleh: i da, zensko sam :ciao:

Teva
17.1.2013, 0:22
To je valjda to!

ahahahahahahahahahahaha kolko se osecam matoro kad ovo vidim xD :D

MareNS
17.1.2013, 0:42
Nisi jedini koji se oseca matoro :rofl: a, da..zaboravila sam da kazem..na ovaj forum sam naletela trazeci sta je Joomla :D

MareNS
17.1.2013, 0:46
aspiracija = težnja ka nečemu...
Aspiracija kod novorodjenceta... :ciao: cudan je ovaj nas jezik :)

Teva
17.1.2013, 0:50
Pa kad se uzme da je poruka napisana pre 7 godina xD Stvarno se osecam matoro xD

A na forum sam naleteo zato sto sam procitao u casopisu...
Eh kolko sam dial up casova ovde bacio :D Cale mi uveo novu liniju u kucu tada zbog interneta xD

MareNS
17.1.2013, 0:58
Ju, ju 'ladno ne gledam sta je kad napisano DAAAA znaaaaam to mi je mana i na drugim forumima :D a izvini nova sam lako se tebi samnom zezati :facepalm :)

Dreamfall
17.1.2013, 1:06
Aspiracija kod novorodjenceta... :ciao: cudan je ovaj nas jezik :)

Aspiracija je valjda primljen prevod engleske reci aspiration, sto znaci teznja ka necemu, I aspire to perfection :D ... zanimljivo da aspirator moze da se prevede kao usisivac, a koren reci mu je aspirat :)

Inace ovaj nalog sam cornuo od mladjeg brata, a on je napravio novi :kreza:

Teva
17.1.2013, 1:10
Ne gledam ni ja, zato sam se prestravio kad sam video xD

MareNS
17.1.2013, 1:13
Sve u svemu ja se i dalje borim sa tim Joomla sta god da je :D i vidim da mi fali baza..fali meni izgleda mnogo toga :qliranje:

Teva
17.1.2013, 1:24
baza za pocetak xD

MareNS
17.1.2013, 1:32
Da jasno mi je :rofl: