Prikaži potpunu verziju : Spider-Man 2
Stize u januaru na PC ali ne i za nas posto mi i dalje ne postojimo za PSN koji je ponovo obavezan.
wOJaeD0Si04
tommy gun
18.10.2024, 23:51
Ccccccc, igrace se, samo na drugi način...
Roronoa Zoro
19.10.2024, 13:45
a i onako je u divljini još odavno
Telepatic
21.10.2024, 22:56
Ima li nekih vesti, da li ce moci u nekoj bar daljoj buducnosti da se kupi na Steamu Sony igra kod nas?
Ne volim da piratizujem igre koje su veoma kvalitetne a Sony-eve to jesu. (Jedino da kupim PS5 mada mi se to ne radi bar dok ne izadje GTA 6)
Povremeno bacim pogled na vesti oko otvaranja novih regiona za psn i nikakvih novosti nema. Od "zvučnijih" imena zemalja koje još uvek nemaju psn i koje se bune su baltičke zemlje. Oni kao organizovano šalju mejlove Soniju oko situacije ali su i dalje ignorisani kao i mi.
pentraksil
30.1.2025, 1:25
Sony je odlucio da, za predstojece igre poput Spiderman 2 i The Last of Us Part 2, PSN nalog bude opcioni. Davace neke besplatne stvari ukoliko se prijavis.
E sad, sta to znaci za zemlje koje su blokirane ostaje da se vidi
https://www.pcgamer.com/games/sony-finally-surrenders-psn-accounts-will-be-optional-for-games-on-steam-including-spider-man-2-and-the-last-of-us-part-2-but-theyll-give-you-free-stuff-if-you-sign-up/
Pre par dana Ghost of Tsushima je dodat na nekoliko manjih zemalja, mada nista jos konkretno. U pitanju su neke teritorije ili kolonije odredjenih zemalja koje vec imaju pristup (ako se ne varam)
Svakako korak u dobrom pravcu
Izgleda da je ovo jedan od najlosijih ako i najlosiji port oder strane Nixxes-a.
Makes sens da nisu objavili systemske zahteve gotovo do dana izlaska, nesto se desava i sa njima.
Cracked But Whole
31.1.2025, 11:56
Samo su hteli da testiraju kako prolazi igra bez marketinga (a i uštede tu), pogotovo kad je ovako veliki IP u pitanju, što bi po difoltu značilo da će se prodati dobro.
polarnimeda
31.1.2025, 12:29
previse ih ljudi hvalili sto prosto rade ok posao (umesto ocajan, kao vecina), i odmah se pokvarili. :)
Hteo sam upravo da kupim ovu igru na Steamu, ali nema i dalje.
Dakle, ćorak za ovu zemlju? Čekamo ispod žita da stigne?
Cracked But Whole
20.2.2025, 9:58
Ima domaća :)
Izašao i jedan patch, sredio neke stvari, za sad nije bilo crasheva, i dalje nisam mnogo igrao jer iskreno, zašto bih se baktao s ovime kad je izašao Kindom Come 2 :D
Combat je vrlo fluidan, priča deluje mnogo bleda mada meni se ni prvi deo tu nije nešto svideo.
I kad smo kod bledila, kao da sama igra vizuelno izgleda nekako isprano. Pokušavao sam da čačkam podešavanja da to ispeglam, al ne vredi. Probao RT, probao bez, slična stvar. Prvi deo, i Miles, bili su mi mnogo impresivniji vizuelno, kao da je došlo do downgradea ovde.
pentraksil
20.2.2025, 17:59
Hteo sam upravo da kupim ovu igru na Steamu, ali nema i dalje.
Dakle, ćorak za ovu zemlju? Čekamo ispod žita da stigne?
Ispod zita ima jos odavno.
Za kupovinu se jos ceka, da li ce se konacno opametiti videcemo. Nakon odluke oko PSN-a nema razloga da se bilo sta vise blokira.
Sony spor ko creva, kao i uvek.
Odigrao prvih sat vremena!
Igra je okej, ista šema kao prethodna igra, samo na steroidima. Meni se lično svideo Prvenac, tako da - neće se ni promašiti sa ovom igrom.
Sve mi ide na very high sa konfom iz profila, bez CTD za sada, stabilan FPS oko 80 do 90, piči i preko, ali ne ide ispod.
Mada mi nije jasno zašto onolika zahtevnost kada igra uopšte se grafički ne razlikuje od prethodne, doslovno je ista, možda malo i gora. Morao sam da isključim onaj shrapness, odvratan je, kao i u prethodnoj.
To je to, javljam se kada je odigram jednom. :ciao:
nexexcalibur
26.2.2025, 19:33
Ne vredi, nije ni cudo sto nisam uspeo ni keca ni miles moralesa da zavrsim, igre su im toliko umobolne sa liberalnim bullshitom da je to previse za mene.
Sa druge strane kombat je na nivou u dvojci, generalno gameplay, tako da steta velika.
Ovaj drugi deo ne donosi ništa novo u odnosu na prvi, već ga samo eventualno proširuje u nekim segmentima i nastavlja priču kojoj fali originalnosti, oštrine, pa čak i malo zrelosti.
Okozio sam se, dok sam je prešao. I to ne zbog toga što je ova igra previše dugačka, već zato što je razvučena i prezasićena nebitnim drugim zezalicama, koje su suštinski nepotrebne ovakvoj igri.
Priča je mlaka, predvidljiva i poprilično benigna, dok je sam gejmplej na ivici blokbasterskog visokobudžetnog filma, stoga jedno drugo u tome nivelišu, pa te to nekako i tera da cepaš dalje.
Bilo kako bilo, žao mi je što nikada nećemo dobiti nekakvog Spajdermena za odrasle kao što je to bio eventualno "Logan", ali možda sam i ja previše ga romansirao i uzdigao na nivoe na kojima on verovatno nikada nije bio, osim u pojedinim brojevima stripova, koji su bili, zapravo, veoma ograničenog sadržaja.
pentraksil
3.4.2025, 13:58
Taman je OW krenuo malo nekim "normalnijim" stazama da se ne PUMPA sve i svasta i ubacuje gomila gluposti za ciscenje mapa....kad ono medjutim, vratili smo se ponovo :(
Ovaj drugi deo ne donosi ništa novo u odnosu na prvi, već ga samo eventualno proširuje u nekim segmentima i nastavlja priču kojoj fali originalnosti, oštrine, pa čak i malo zrelosti.
Okozio sam se, dok sam je prešao. I to ne zbog toga što je ova igra previše dugačka, već zato što je razvučena i prezasićena nebitnim drugim zezalicama, koje su suštinski nepotrebne ovakvoj igri.
Priča je mlaka, predvidljiva i poprilično benigna, dok je sam gejmplej na ivici blokbasterskog visokobudžetnog filma, stoga jedno drugo u tome nivelišu, pa te to nekako i tera da cepaš dalje.
Bilo kako bilo, žao mi je što nikada nećemo dobiti nekakvog Spajdermena za odrasle kao što je to bio eventualno "Logan", ali možda sam i ja previše ga romansirao i uzdigao na nivoe na kojima on verovatno nikada nije bio, osim u pojedinim brojevima stripova, koji su bili, zapravo, veoma ograničenog sadržaja.
Svaki film o Wolverine-u je trebalo da bude kao Logan, jer je on prosto anti-heroj uvek bio.Spiderman će, uvek, kao prijateljski komšija, biti to što jeste u filmovima i igrama.Koliko god ga, tu i tamo, uspešno i manje uspešno, stavili u neko crno odelo...
Zato mislim da je Batman Arkham City bio savršeni proizvod ovakvog žanra. Svega je imao taman, ravnoteža između main story, sporednih kvestova i sakupljanja Ridlerovih upitnika i koješta bila je ujednačena. Nažalost, Arkham Knight je tu takođe pao i otišao u drugu krajnost.
Mnoge igre, pa i ova, pokušale su da preuzmu tu baklju, ali sve je to bila bleda kopija.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.