Prikaži potpunu verziju : Neki gejmpad za 3000-4000 dinara?
Ne igram mnogo, stari gejmpad of 1500 dinara potrajao prilicno dugo, ali na kraju pocela da crkava elektronika, dugme se polomilo i pojeo se sraf tako da ne mogu da ga otvorim i popravim...
Neke preporuke? Gledam na gigatronu, nista mi ne vata oko, jedan logitec za 4500, ali on mali kao igrackica...
Prelistaj ovu temu (https://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=41177&page=8) a prodavnicu sa najpovoljnijim cenama trazi na sajtovima itsvet i eponuda. Ljudi kompjuterske periferije kupuju na sajtovima kao sto je kupujem prodajem.
Kupiš Xbox kontroler i miran si dugo, dugo. Samo gledaj da nije lažnjak ako kupuješ na KP.
Johnny-24
20.1.2024, 23:23
Dualsense, gejmepd od Sonija 5, radi savrseno na PC (treba ti BT) odlican je, imas program DSX uz kog rade i adaptivni trigeri, TOP, a moze se lako naci na KP za oko 4000.
Ako su 4k onda su polovni ili fejk.
Половни наравно, нема код нас још увек да се нађу на КП фејк дуалсенсе, барем ја још увек нисам видео. Свакако су боља куповина од било ког редрагона, труста, гениуса и осталих....
polarnimeda
21.1.2024, 2:41
ali je i rizik uzimati polovnu stvar koja se ionako brzo haba.
bolje dodati malo jos bar, za 6.000 ima da se uzme logitech f710 (meni je super odradjivao posao nekih 6-7 godina, dok mu nije otisao klik na levom analognom sticku) ili 8bitdo pro 2 direktno sa zvanicnog sajta sa besplatnom dostavom (pisao sam o njemu detaljno ovde: https://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=2292973&postcount=127).
oba gamepada sve prepoznaju savrseno, kao xbox kontroler. plug and play.
a oba ova gamepada mozes da uzmes i u (cisto) zicanog verziji, ali je greota ne uzeti bezicne jer razlika u ceni nije tako velika, a input lag se maltene ne oseca (jedino ako hoces kompetitvni multiplejer neki onda uzeti zivu, mada bezicni 8bit pro 2 dolazi sa kablom koji moze da se skida).
ili to, ili dodati jos para pa uzeti neki PS/XBOX.
Kao što reče moja nastavnica srpskog kada smo imali pismeni:"Uvek se vraćaj na temu".
Ne posedujem, ali sam probao i DualSense i XBOX kontrolere. Zaista jesu vrhunski i odličan je osecaj igrajući njima, ali i koštaju shodno tome. Ukoliko neko ima potrebu na tom nivou da igra, sasvim je razumljivo.
Ja sam se odlučio za jeftiniju varijantu s obzirom na to da ne igram igre koje zahtevaju vrhunsku preciznost (Skul - The Hero Slayer, Streets of Rage 4, Hollow Knight, Ender Lilies...). Služi me dobro skoro dve godine. Za sada ništa nije riknulo. Ima usb-c, ima wireless (ogroman dongle, užasan je) koji zaista dobro radi. Može da se nađe za ~3.000 din. Potraži po netu, da ne reklamiram. To bi bila moja preporuka za cenovni rang koji si naveo.
XBOX klon (https://gaming.canyon.eu/product/cnd-gpw3/)
Johnny-24
21.1.2024, 15:39
Za kucnu upotrebu, gde se igra po 2-3 sata dnevno, habanje je zanemarljivo, drugo je koristiti ga u igraonici, gde ce da se ****e za godinu dana, ako ga aka i kurta i murta. Meni se licno XBOX dizajn ne svidja, posedujem i njega, ali on stoji na polici vec vise od mesec dana, jednostavno ne volim da igram sa njim, Sony mi je broj 1. Sve u svemu, uvek sam za kupovinu nekog kvalitetnijeg i jaceg brenda, jer idem logikom da je to i kvalitetnije. E sad, ne mora da znaci, ali u vecini slucajeva se skuplje ispostavi i bolje. drugar ima Sony 4 sigurno preko 6g i Dualshok 4 mu i dan danas radi kao nov, samo je menjana baterija, ako se dobro secam, tako da, moja preporuka ide za naslednika, odnosno Dualsense, ali opet, sve zavisi kako finansije dozvoljavaju coveku. :ciao:
polarnimeda
21.1.2024, 16:04
polovni PS/XBOX ako znas od koga uzimas ili mozes da isprobas je dobra varijanta, ali realno, gde to bude tako...
Xbox mislim da ima veći problem sa driftom. Meni se lično pojavio na 2 kontrolera, jedan iz treće generacije (xbox one) i jedan iz četvrte najnovije (x/s series). Na ovom novijem se to desilo posle izuzetno kratkog vremena, ne verujem da sam 100h odigrao sa njim. Tako da ću u budućnosti razmisliti šta uzimam jer je ovo postao idiotluk. Imaju ogromne margine na kontrolerima a ne mogu i dalje da stave hall effect stickove jer im je d*pe zinulo za još većim profitom. Premium cena, ali ne i kvalitet.
Lol, ne stize mi nikakav mejl da mi je neko odgovorio na poruku, stabim bump i odjednom odgovori! Ne treba mi nista exzoticno, sve igram misem samo to i tamo koristim gamepad za emulatore. Obicno bi otiso u prodavnicu i uzeo prvi koji vidim, ali reko sad da ne kupim bas prvo *****e koje naleti
*edit, jeftine stvari kupujem u gigatronu, ali sad bas nemaju nikakav izbor, postarina preko kurira ubije svaku razliku u odnosu na prodavnice, a u pirotu bas i nemas neki izbor
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.