Prikaži potpunu verziju : One more Casual game
Evo i moja jedna igra za Casual igrace, 2d svemirska pucacina.
Inace igru sam davno radio sa opengl i c++.
http://d.turboupload.com/d/1369337/GAME.rar.html
Igrica ti je dobra samo dodaj malo više boja brodovima.
Not bad at all. Samo da je kretanje malo preciznije... i uocio sam da su ti texture skoro 4 puta vece nego sto ih koristis u igri, tako da kad bi ih smanjio ustedeo bi dosta na memoriji pri istom kvalitetu. Meni i intro screen lepo izgledaju, muzika je isto cool. Ubaci raznovrsnije neprijatelje (kako o izgledu tako i po ponasanju), jos nivoa, popravi kretanje i bice mnogo bolje.
sucur_87
27.12.2006, 19:49
Not bad at all. Samo da je kretanje malo preciznije... i uocio sam da su ti texture skoro 4 puta vece nego sto ih koristis u igri, tako da kad bi ih smanjio ustedeo bi dosta na memoriji pri istom kvalitetu. Meni i intro screen lepo izgledaju, muzika je isto cool. Ubaci raznovrsnije neprijatelje (kako o izgledu tako i po ponasanju), jos nivoa, popravi kretanje i bice mnogo bolje.
Ma to sam sve radio prije vise od godinu dana, kada sam ulazio u vode opengl-a, pa je i sam kod dosta neoptimizovan itd itd.
Al' tako je kako je, nemam vremena da se vracam na nju, imam nekih mnogo boljih projekata (3d) koji stoje vec nekih 9 mjeseci, pa mi je i njih lijeno raditi.
Aksic Srdjan
27.12.2006, 20:11
Interesantna... to je sve sto bih rekao:)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.