Prikaži potpunu verziju : Ocushield
SportsGamer
8.9.2023, 8:40
Pozdrav svima zanima me dal ima neko iskustva sa:https://www.ocushield.com
posto imam suvije oci umaraju mi se brze zanima me vasa iskustva ko koristi ovo i koliko pomaze ovakva folija dal je vredno para nije bas da je jeftino posto koristio bi na 27 inch monitoru gde cena prelazi oko 100 evra..
polarnimeda
8.9.2023, 11:12
ne znam za foliju, ali u windwsu imas podesavanje da prakticno umanjis blue light: kliknes start, ukucas "night light" i udjes u njega, ukljucis i podesis koliko jako hoces da radi posao.
slicno podesavanje cesto postoji i na samim ekranima, a imas i naocare koje nisu skupe, pa probas prvo sa njima, da vidis dal pomaze.
ja licno foliju ne bih svakako stavljao, jer mozda nekad pozelis da pogledas ekran i bez blue light filtera.
Bolje naocare. Cak iako nemas nikakvu dioptriju, uzmes samo sa premazom za rad sa ekranima. Nedostatak je sto ce slika vuci na zuto, ako su ti boje mnogo bitne.
Ili f.lux ako ti se opcije u Windowsu ne dopadaju. Ja zadnjih deset godina uveče ne bih mogao da radim na kompu da nema f.luxa.
SportsGamer
9.9.2023, 15:33
^ hvala svima skinuo sam f.lux i stiklirao na opciju reduce eyestrain,a ima da se podesava na skali kako tebi odgovara isto,ali ovo za pocetak sam stiklirao da ne cackam previse trebalo bi da je to najbolje,vremenom cemo cackati i ostala podesavanja.al meni samo za par sati gejminga treba...
water wizard
9.9.2023, 15:51
jedino rešenje ti je da što manje gledaš u ekran, meni podočnjaci ko drakula..
^ hvala svima skinuo sam f.lux i stiklirao na opciju reduce eyestrain,a ima da se podesava na skali kako tebi odgovara isto,ali ovo za pocetak sam stiklirao da ne cackam previse trebalo bi da je to najbolje,vremenom cemo cackati i ostala podesavanja.al meni samo za par sati gejminga treba...
Čisto da imaš u vidu ranije je meni flux pravio probleme sa igrama, uticao na framerate i vsync u igrama... Možda je još pametnije rešenje da na samom monitoru podesiš kalibraciju da smanjiš temperaturu boja, brightness itd. Većina monitora danas ima i ugrađene eye care modove.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.