PDA

Prikaži potpunu verziju : Sbb novi paket

ekvi
19.1.2023, 23:44
Danas sam prešao iz telekoma u sbb. 12 meseci jedan dinar, kao novi korisnik... Nisam se nešto raspitivao. Sad provalih da je daljinski na drugom tv-u drugačiji, I da je uređaj drugačiji - na onom "glavnom" piše EON a na ovom drugom miniD3. Sad, ni to mi nije problem, nego što ne znam da vratim unazad programe na tom mini D3. Pitam se da li je uopšte moguće to uraditi s obzirom na drugačiji uređaj?

polarnimeda
20.1.2023, 0:33
ja mislim da nije moguce vracanje kao na tom sa eon znakom, ali ako ti je smart tv, taj sa d3, mozes verovatno da na njemu instaliras eon aplikaciju i preko nje gledas 7 dana unazad. malo je sporija varijanta ako hoces na brzinu da vratis nesto par desetina sekundi, ali zavrsava posao. i tu je i bioskop onda i sve.

bachi
20.1.2023, 8:55
Na D3 mini nije moguće gledati TV unazad.

filnibg
20.1.2023, 14:42
Ne moze d3 mini nista da vraca, kao sto clan rece. On je samo za gledanje. EON uredjaj moze ako je prikacen na internet, kao sto verujem da jeste i to je to.

el_corona
20.1.2023, 15:46
D3 mini je najprostiji uredjaj koji nema opciju vracanja u nazad.

Treba ti minimum D3 PDS 2100 uredjaj ili onaj jedan, prijavi reklamaciju i trazi da ti ZAMENE D3 mini sa drugim uredjajem sa opcijom premotavanja. Ako ti budu trazili da im platis dodatno mesecno po 200-300 dinara, onda nemoj, bolje kupi polovan na oglasima za ~2000 dinara i onda samo trazi aktivaciju uredjaja od strane korisnickog servisa. Na oglasima mozes da nadjes i PDS 2100 i EON uredjaje. Vidjao sam da ima i onih PDS 3121 ali nije vredno uzimati ih jer su skuplji a ne pruzaju nesto vise, bolje je ici na EON smart box umesto njega, osim ako ne nadjes po nekoj povljnoj ceni.

polarnimeda
20.1.2023, 15:48
ali stoji da mozes eon aplikaciju da instaliras na tv (nebitno sto je sa d3) i onda biras sta hoces iz poslednjih 7 dana. to su odvojene stvari i ja tako vec godinama. samo ne znam dal na svakom modelu tv-a mozes to da uradis. mislim da moze BAREM na svakom samsungu i lg-u a da nije bas star.