PDA

Prikaži potpunu verziju : nvidia t500 4gb

musculus4
10.1.2023, 17:48
Imam ovu graficku u okviru lenova p14s, i ima 24gb rama, cpu 11gen, koristi se najvise za programiranje i obradu video materijala sporadicno.

Elem , hteo sam da testiram kada instaliram cs go, koji po specifikacijama i nije toliko zahtevna igra, dobijam neke bagove na skoro identicno vreme. Npr kada se krecem pravolinijski mapom to pocne na svakih 2 sekunde da se javlja da sece igra. Pa me zanima sto je to tako ako neko zna, je li moguce da je ova grafika slaba za CS GO?

pored ove graficke lap top ima i intel iris xe. I kada recimo odem na display information obadva monitora su mi preko te intel iris graficke ne preko t500. Cak sam i drivere updateova.

DeCoy
10.1.2023, 17:56
Pa stavi da je diskretna grafika, a ne integrisana, primarni izvor slike...

Desni klik na desktop, pa Nvidia Control Panel, Manage 3D settings i iz padajućeg menija izabereš high performance nvidia ili kako već piše.

musculus4
11.1.2023, 17:04
Probao sam stavio i isto je nema promene.

DeCoy
11.1.2023, 17:16
Probaj onda ovako samo za konkretnu igru/igre da staviš da se pokreću sa diskretnom

https://youtu.be/CzBY5S3ibPo?t=19

musculus4
13.1.2023, 0:59
Ovo sam uradio u medjuvremenu i opet isto. Cak sam sve na medium spustio iako je po difoltu bilo sve na high i opet isto. Ne verujem da je do konfiguracije