Prikaži potpunu verziju : Svecka zavera
ljudi, a sta ce to google da uradi? cuo sam da ce da se udruze sa samsungom i da osvoje ceo svet? evo ja imam samsung mobilni, monitor, hard, misa i tastaturu, i tv i mikser i frizider i privezak za kljuceve i dvd i podmetac za casu. ahhhhhh... sta je sledece?
goran.rs
15.12.2005, 14:35
Covece jesi ti u skolu isao radi uzine?Sta ti znaci to "svecka"?
ljudi, a sta ce to google da uradi? cuo sam da ce da se udruze sa samsungom i da osvoje ceo svet? evo ja imam samsung mobilni, monitor, hard, misa i tastaturu, i tv i mikser i frizider i privezak za kljuceve i dvd i podmetac za casu. ahhhhhh... sta je sledece?
Elaboriraj malo.
Jel se zezaš ili pišeš na osnovu neke vesti što si pročitao?
Covece jesi ti u skolu isao radi uzine?Sta ti znaci to "svecka"?
Nisi u toku, ali ne možeš ni biti ;)
U pitanju je lokalni fazon sa jednog davnašnjeg BBS-a.
Tag na porukama (nešto slično današnjem sigu) je glasio
"SVE JE TO SVECKA ZAVERA"
Dakle, namerno nepravilno napisano.
Inače, znaš li ti nešto o tome što mfritz priča?
goran.rs
15.12.2005, 15:54
Ne.Zasto?
Elementarna Nepogoda
15.12.2005, 16:46
Ja imam Samsung tepih i Google patike (ustvari pise Reabok, ali ja citam izmedju redova). A uzina koju sam najvise voleo je bila pekmez na 'lebac.
Inace, ja sam cuo da ce M$ da se udruzi sa Toyotom, pa ce svi automobili u buducnosti ici na Windows, a ne na gorivne celije kao sto se prognozira.
a na volanu tri tastera: ctrl, alt, del...
a sto se tice price o osvajanju sveta, podseca me na rimljane i jedno malo selo koje je odolevalo svim napadima. :) ne damo se ;) nece srbin dozvoliti da mu se neki tamo samsunzi setkaju po krajoliku, a ne.... ko na nas krene iz mesta se ****** (ah, ta cenzura :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.