Prikaži potpunu verziju : [Android] Snimanje razgovora
Imate li predlog za dobru i jednostavnu besplatnu app za snimanje razgovora (potrebno za Redmi Note 9)? Bilo bi dobro da snima u mp3, ali nije presudno bitno.
Da li postoji neka mogućnost da se takva app prebaci sa starijih Xiaomi telefona (ja imam ugrađenu app na mom Redmi Note 6 Pro)?
Ako mislis na snimanje phone call razgovora, teško. Sto je telefon noviji, veca sansa da postuje nove gdpr direktive. Kod novijih xiami je google phone ubacio call recording ali sa neophodnom zvucnom najavom za drugu stranu.
rick_fox
27.11.2021, 20:28
Cube ACR, jedini koji je normalno radio na mom Samsungu S10 a sada na S10+. E već za Xiaomi ne bih znao kako bi se ponašao,možeš da pokušaš...
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
True caller je dodao opciju u verziji 12, pre nekoliko dana.
Poco F3
Cube ACR, i to skinut direktno na Play prodavnice, u verziji androida 11, security update 10.2021 na XIAOMI mi 10t pro radi sada vrhunski, znam da sam ga i prije probao, ali nije radio kako treba, sagovornih se nije cuo dobro.
Jedina mana koju sam mu sada nasao je da je zvuk slisalice pojacan na maksimum kad se uspostavi razgovor, pa ga svaki put moram smanjivati da okolina ne bi slusala razgovor.
Pošto je u pitanju Xiaomi telefon, evo rešenja. Otključa se boot loader na telefonu i instalira se Indijski ROM koji u sebi već ima snimač razgovora.
link ka uputstvu (https://c.mi.com/thread-3142050-1-0.html)
A, da, zaboravio sam da napomenem: bez rutovanja, instaliranja novih ROM-ova i slično.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.