Prikaži potpunu verziju : Q-Tech napajanja.
Kakav je kvalitet ovih napajanja?
Nikad čuo za tu marku. Najverovatnije neki kineski shit.
pa izgleda da je "Kinez" Evo šta sam ja pronašao na Net (http://www.redstore.com/fx/prc_gen.php?manuf_id=292)-u 450W za 12.75Ł = ~1580 Din.... Neznam šta da kažem ....Nisam oduševljen....
Ispravka... Q-TEC je pravi naziv.
Ispravka... Q-TEC je pravi naziv.
Kako god da se napajanja zovu Q-Tech ili Q-TEC badava ti kinez pa kinez....:kreza: Link ka sajtu koji ih prodaje sam ti našao još pre tri dana , baci pogled na sajt naćićeš i specifikacije napajanja .....videćeš da nisu ništa posebno....
subzero r1
26.12.2006, 19:16
ja sam uzeo njihovo kuciste Big xtreme gamer nudili mi napajanja ali ja sam ih zaobisao
ja sam uzeo njihovo kuciste Big xtreme gamer nudili mi napajanja ali ja sam ih zaobisao
Ja sam ipak uzeo ovo napajanje od 500W. Moj drugar ga ima vec dve godine i kaze da je odlicno, u sta sam se i uverio. C2D odlicno radi, a ventilator je izuzetno tih...
Mean_Machine
11.1.2007, 11:07
Kako god da se napajanja zovu Q-Tech ili Q-TEC badava ti kinez pa kinez....:kreza: Link ka sajtu koji ih prodaje sam ti našao još pre tri dana , baci pogled na sajt naćićeš i specifikacije napajanja .....videćeš da nisu ništa posebno....
Sva napajanja se prave u Kini samo je pitanje kakve se komponente stavljaju u njih. Ako su kvalitetnije onda je napajanje skuplje ali ponekada plaćaš samo ime. Ako je suditi po stranim forumu jedino što valja od jeftini je Antec i Enermax. Ne zaboravite da je Kina najveće elektronsko tržište na svetu, zato se sve proizvodi tamo.
Prema slikama sa neta čak i EuroCase kupuje odredjena kucista u Kini i prodaje ih kao češka. Ne bi me čudilo da i napajanja uvoze iz Kine.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.