PDA

Prikaži potpunu verziju : Q-Tech napajanja.

vertigo
22.12.2006, 18:29
Kakav je kvalitet ovih napajanja?

Lord
22.12.2006, 22:39
Nikad čuo za tu marku. Najverovatnije neki kineski shit.

Freško
23.12.2006, 1:31
pa izgleda da je "Kinez" Evo šta sam ja pronašao na Net (http://www.redstore.com/fx/prc_gen.php?manuf_id=292)-u 450W za 12.75Ł = ~1580 Din.... Neznam šta da kažem ....Nisam oduševljen....

vertigo
26.12.2006, 14:10
Ispravka... Q-TEC je pravi naziv.

Freško
26.12.2006, 14:25
Ispravka... Q-TEC je pravi naziv.

Kako god da se napajanja zovu Q-Tech ili Q-TEC badava ti kinez pa kinez....:kreza: Link ka sajtu koji ih prodaje sam ti našao još pre tri dana , baci pogled na sajt naćićeš i specifikacije napajanja .....videćeš da nisu ništa posebno....

subzero r1
26.12.2006, 19:16
ja sam uzeo njihovo kuciste Big xtreme gamer nudili mi napajanja ali ja sam ih zaobisao

vertigo
10.1.2007, 16:36
ja sam uzeo njihovo kuciste Big xtreme gamer nudili mi napajanja ali ja sam ih zaobisao

Ja sam ipak uzeo ovo napajanje od 500W. Moj drugar ga ima vec dve godine i kaze da je odlicno, u sta sam se i uverio. C2D odlicno radi, a ventilator je izuzetno tih...

Mean_Machine
11.1.2007, 11:07
Kako god da se napajanja zovu Q-Tech ili Q-TEC badava ti kinez pa kinez....:kreza: Link ka sajtu koji ih prodaje sam ti našao još pre tri dana , baci pogled na sajt naćićeš i specifikacije napajanja .....videćeš da nisu ništa posebno....
Sva napajanja se prave u Kini samo je pitanje kakve se komponente stavljaju u njih. Ako su kvalitetnije onda je napajanje skuplje ali ponekada plaćaš samo ime. Ako je suditi po stranim forumu jedino što valja od jeftini je Antec i Enermax. Ne zaboravite da je Kina najveće elektronsko tržište na svetu, zato se sve proizvodi tamo.
Prema slikama sa neta čak i EuroCase kupuje odredjena kucista u Kini i prodaje ih kao češka. Ne bi me čudilo da i napajanja uvoze iz Kine.