Prikaži potpunu verziju : Hitachi SATA HDD
Sta mislite o ovim diskovima? Imam neku ponudu za 250 GB Hitachi disk, a ne znam kakav je njihov kvalitet. Koliko su postojani, tihi, itd...? I moze neka usporedba sa Western Digitalom, Seagateom, Maxtorom...
Sta mislite o ovim diskovima? Imam neku ponudu za 250 GB Hitachi disk, a ne znam kakav je njihov kvalitet. Koliko su postojani, tihi, itd...? I moze neka usporedba sa Western Digitalom, Seagateom, Maxtorom...
Hitachi je preuzeo IBM-ovu liniju za proizvodnju diskova, tako da se radi o veoma kvalitetnim diskova.Pouzdani su, tihi (ne bash kao WD ali tihi).
sokratbg
23.12.2006, 15:55
oko je cena dobra nemoj da se dvoumis.
poredjenja radi
Seagate 320 gb/16mb kes /sata/5 godina garancije/ 8.000 din
seagate je seagate ali i hitachi sasvim zadovoljava moje kritrijume cak toliko da sam sa kompom dovio sata 80gb a posle par meseci sam kupio jos jedan od 160 i sad planiram da kupim taj od 250 (da zaokruzim 0.5tb)
bladerunner
3.5.2007, 23:00
Hitachi su odlični diskovi, relativno tihi i prilično brzi... Nakon kupovine IBM-ove grane koja se bavila proizvodnjom diskova, hitachi je nastavio da razvija IBM-ove tehnologije (koje su dobre, ali su IBM koštale dosta para)...
Glavno unapređenje u odnosu na poslednje generacije prodavane pod imenom IBM bi trebala da bude pouzdanost, pošto su usavršili ramp load/unload sistem za parkiranje glava koji je na pojedinim serijama IBM-ovih poslednjih diskova znao da pokarabasi glave...
veoma su pouzdani, a za nase trziste su veoma povoljni! mada WD je WD!
aleksandar macedonian II
4.5.2007, 0:34
Na testovima uvek pobedjuje Hitachi,dovoljno za pazar.:aplauz:
Ja sam uzeo pre jedno 2 nedelje isti taj 250GB sata, pouzdan je, a otkako sam mu ukljucio Acoustic management ne cujem ga u kucistu uopste. Korisna stvar kod ovih diskova je Hitachi feature tool sa kojim mozes da mu ogranicis brzinu, buku, cache, da ga stavis u Sata1 mod, itd.... Takodje, veoma malo se greje. U svakom slucaju, moja preporuka.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.