PDA

Prikaži potpunu verziju : Ubrzanje WLAN-a

JovanK
22.12.2006, 0:28
Ako imam pristup WLAN mreži koja je besplatna ali ograničava brzinu download-a (iz razumljivih razloga) da li postoji šansa da se upotrebom proxy-ja ovo prevaziđe, to jest da se ova ograničenja zaobiđu. Čuo sam priče da u neki ovo radili i da su postizali astronomske brzine.

Dakle oni su se samo krili iza proxy-ja i sve je bilo drastično brže. E sada ako je ovo moguće, a možda i jeste, probaću i sam drugi put, koji mi onda programcic za ovo preporučujete (znam da je već dosta pisano o ovome), ali ponavljanje je majka znanja.

I da ako već neko zna kako se ta brzina ograničava nek napiše čisto me zanima kako sve to frcera.:icon_stud

Sada sve više vjerujem da je ovo moguće jer je download sa svih sajtova koji imaju ikakve veze sa fakultetom koji je inači i vlasnik ove WLAN mreže ide mnogo, mnogo brže nego sa ostalih sajtova.

Bug[Su]
22.12.2006, 23:54
dosta toga vaznog nisi rekao ,kakvu konekciju koristite (VPN,PPOE,Manual IP),ko ti je to rekao za proxy neki prijatelj il si cuo da je babin unuk reko tetki i sl.

ako ne dash ove informacije ......nishta od pomoci ;)

JovanK
23.12.2006, 0:22
']dosta toga vaznog nisi rekao ,kakvu konekciju koristite (VPN,PPOE,Manual IP),ko ti je to rekao za proxy neki prijatelj il si cuo da je babin unuk reko tetki i sl.

ako ne dash ove informacije ......nishta od pomoci ;)

VPN,PPOE,Manual IP

Kako da to provjerim jer nemam pojma?!?!

Ovo je CIS WLAN koji je besplatan na fakultetu.

Za proxy mi je rekao drug, a potvrdio mi je prije pola sata i neki momak koji je sjedao pored meni i lično sam vidio kako mu je brzina skidanja bila preko 1MB/s.

On koristi taj fazon. Kako neće da kaže, a razumijem i zašto.

Oliver
23.12.2006, 1:14
pa dobro, saznaj fakultetov proxy.
Ako ne znaš, prepiši http://forum.folding-community.org/images/smiles/bigeyes.gif

JovanK
23.12.2006, 1:22
pa dobro, saznaj fakultetov proxy.
Ako ne znaš, prepiši http://forum.folding-community.org/images/smiles/bigeyes.gif

Pa kad to saznam šta onda. Aj mi to malo detaljnije objasni na PRIVATE. O tome ne znam gotovo ništa.