Prikaži potpunu verziju : Midi Tower kućište do 70E
Sklapam novu konfiguraciju, zasad imam samo rtx 2060 super, procesor će verovatno biti ryzen5 3-će ili 5-te generacije, a ploča će verovatno biti mATX. Od ostalog, potreban mi je i prostor za optički uređaj, ssd i jedan stari 2TB hdd. Nemam ništa protiv RGB, dok god može da se isključi.
Vidim da ljudi dosta hvale LCPower i Thermaltake kućišta i da imaju dosta dobru ponudu u cenovnom rangu od 6000-8000din., ali nisam siguran koje bih odabrao.
Hvala unapred na odgovoru
Bolje onda MB511, ima mesh na prednoj strani.
EDIT: Džabe ovo, njemu treba rupa za optiku...
*zanimljivo sto ljudi citaju samo naslov*
Mozda LC Power Gaming 984B, MS Falcon Blue (ima bolju provetrenost), MS Black Widow (nema rgb).
Ima LC Power 2011MB kuciste sa DVD rezacem na KP po dobroj ceni, pa baci pogled.
Cm mb520.
Nema rupu za optiku. Znam da je optika u 2021 možda suvišna, ali volim da mi se nađe kad zatreba, a da ne moram da tražim externi dvd drajv po fiokama.
*zanimljivo sto ljudi citaju samo naslov*
Mozda LC Power Gaming 984B, MS Falcon Blue (ima bolju provetrenost), MS Black Widow (nema rgb).
Ovaj LC Power izgleda super :tapsh: Ne znam šta da mislim o MS kućištima, video sam ih par u Win Winu, nekako mi to sve izgleda jeftino i previše lagano.
Ima LC Power 2011MB kuciste sa DVD rezacem na KP po dobroj ceni, pa baci pogled.
To je micro tower kućište... Da mi ne treba optika, hdd i grafička, možda bih i uzeo u razmatranje. Kad sve dođe na mesto, biće previše klaustrofobično unutra.
Hvala svima na odgovoru!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.