Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Potreban veliki ventilator (20-25 cm)

Pivalica
20.12.2006, 22:48
dakle, treba mi veliki ventilator (20-25cm)
jel ima to da se kupi kod nas?
tj da li uopshte ima to u prodaji bilo gde...
neshto malo sredjujem neko starije kutjishte, kome treba neko fino hladjenje, pa sam razmishljao da ubacim veliki ventilator na bochnu stranu (ideja preuzeta sa TT armor).
ako ne to, onda tju morati neshto drugo da improvizujem...

Mario Pavićević
21.12.2006, 12:51
dakle, treba mi veliki ventilator (20-25cm)
jel ima to da se kupi kod nas?
tj da li uopshte ima to u prodaji bilo gde...
neshto malo sredjujem neko starije kutjishte, kome treba neko fino hladjenje, pa sam razmishljao da ubacim veliki ventilator na bochnu stranu (ideja preuzeta sa TT armor).
ako ne to, onda tju morati neshto drugo da improvizujem...
Ja sam ih video u nekoj prodavnici pre neki dan.15cm 20cm 25cm 30cm a kolko kostaju nemam pojma i to je neka vrljava prodavnica tako da verujem da ces ih naci bez problema.

Pivalica
21.12.2006, 16:30
poshalji mi pm koja prodavnica...
plz!
tnx!

VojaM
21.12.2006, 19:37
Pogledaj, recimo, BG Electronic ili Radio Klub.
Inače, ti veći ventilatori su često ili za 24 V jednosmerno ili čak za 220 V naizmenično.

Mario Pavićević
22.12.2006, 10:16
Pogledaj, recimo, BG Electronic ili Radio Klub.
Inače, ti veći ventilatori su često ili za 24 V jednosmerno ili čak za 220 V naizmenično. Vojo onda je najbolje resenje da iscupa venitlator iz juga on radi na 12v i da ga ugadi u kuciste:) i da dokupi ono kalorifier napajanje koji si pominjao;)

DorianGrey
22.12.2006, 15:43
Jedan moj drug je nesto slicno radio, ali sa pojacalom, koje je imalo kutiju otprilike slicnih dimenzija kao prosecno kuciste racunara, i stavio je ventilator iz golfa da ga hladi, radilo je perfektno. Dakle eto ti preporuke:D

Pivalica
22.12.2006, 15:46
a da ja imam juga/golfa ne bi ja visio ovde... :D

pomogao mi je malo voja...probatju da iskombinujem neshto...

tnx svima!

Bond_007
2.2.2007, 18:35
nemoj se toliko zanositi i ako nadjes nesto toliko verovatno ce biti ili za vecu voltazu ili cak za 220 naizmenicno a verovatno ce i da bruji i trese. tako da kupi neku 12icu ili dve od coolermaster-a ili chieftec-a i budi miran