Prikaži potpunu verziju : Star Wars Outlaws
Pored Avatara Ubisoft Massive sada radi i na Star Wars igri.
https://twitter.com/LucasfilmGames/status/1349363457557098499
Lol bice zanimljivo videti kako ce se SW uklopiti u bezlicni copy paste ow koji Ubisoft servira vec godinama, pogotovu ako Massive nista nije naucio sa dva promasena Division-a
Umesto da remasterizju remek delo kao što je "Star Wars Knights of the Old Republic" oni opet prave neko generičko đubre...
EA pravi zabavnije igre od Ubisofta, pure fax... Koliko god EA bio smeće ima šta kod njih da se odigra - a i Fallen Order je bio jako jako dobar. Ubisoftove splačine su mega dosadne a i neretko krindž.
Fingers crossed da ispadne dobro ali moja očekivanja su bukvalno ispod nule. Samo da ne bude klon AC formule i u startu ima neke šanse da barem bude zabavno.
Ono što ja čekam - a umreću verovatno pre nego da se desi - je neki spiritual successor Jedi Knight serije igara. Kad se setim Jedi Knight 2 kakva je to igretina bila, rags to riches kampanja, od šibanja sa Stormtrooperima sa E-11 BR do krljanja sa Rebornima u Jedi Templeu - čisti fan service. Verovatno najbolja SW igra ako mene pitate. Akcija sjajna, osećaj avanture neprevaziđen, solidna pričica da pokreće stvari, dinamična atmosfera, izgled i prezentacija... Ali to je bilo doba Ravena (Bog da im dušu prosti) i sjajnih linearnih akcionih igara.
Barem sto se price tice imace nadzor. Lucasfilm mora sve da odobri sto se price i likova tice.
nexexcalibur
14.1.2021, 1:33
Neka zovu Favreau-a da producira :D
Barem sto se price tice imace nadzor. Lucasfilm mora sve da odobri sto se price i likova tice.To onaj Lucas film koji je nadzirao priču i za ovu najnoviju triologiju? :) Super, sad sam siguran da će priča biti dobra!
Ne verujem da cu to da pitam, ali EA je i dalje zaduzen za Fallen Order? Jedino sto iz SW univerzuma valja od KOTOR-a i Dark Forces-Jedi... serijala! Ne da valja nego vrhunska igra! Nadam se da se nece na tome zavrsiti...
Ako se ne varam Ubi nije odradio ni Beyond Good and Evil, a rade ovo?!
To onaj Lucas film koji je nadzirao priču i za ovu najnoviju triologiju? :) Super, sad sam siguran da će bćpriča biti dobra!
Niceg tu Lucasovog nema...
A i taj Lucas se pokazao u onoj prequel triologiji. :) Star Wars, ubedljivo najprecenjeniji serijal ikada!
Realno od ovoga mozemo samo da se nadamo prequel trilogiji a dobicemo verovatno zavrsnicu Skywalker sage...
Ubisoft’s open-world Star Wars game is still quite far away (https://www.dsogaming.com/news/ubisofts-open-world-star-wars-game-is-still-quite-far-away/)
https://youtu.be/ymcpwq1ltQc
Igra se zove Outlaws i gameplay stize na ubisoft direct
Pretpostavljam da nije vitlanje sabljom nego neki FPS.
Opis igre. Gameplay sutra.
Experience the first-ever open world Star Wars™ game, set between the events of The Empire Strikes Back and Return of the Jedi. Explore distinct planets across the galaxy, both iconic and new. Risk it all as Kay Vess, an emerging scoundrel seeking freedom and the means to start a new life, along with her companion Nix. Fight, steal, and outwit your way through the galaxy’s crime syndicates as you join the galaxy’s most wanted.
Ah yes Ubijev open world...šta može loše da se dogodi right? XD
Ah yes Ubijev open world...šta može loše da se dogodi right? XD
Malo sam optimisticniji jer je Lucas Arts ukljucen. Kao sto je Nintendo bio ukljucen za Mario I Rabbids igre.
LucasArts je odavno u vlasništvu Diznija i osim obične licence oni se ni za šta ne pitaju, šta Dizni kaže, to je to. A koliko su oni bljutavi, to je posebna priča.
Svi "old school" likovi iz LucasArts su odavno otišli iz firme i sigurno ne bi dozvolili da se "Mandalorian" serija pretvori u "Bo Katan" woke fest, da lik Obi-Wan Kenobija bude, maltene, sporedan lik u seriji o njemu, Da Bobba Fett bude rasklimatani starkelja kojeg ne bi nigde bilo bez Fennec Shand, a kakva će levičarsko đubre biti "Ahoka" to će, bar meni, biti odlična stvar kad mi bude muka i treba da se nateram na vomiting.
A što se igara tiče "Fallen order" je pre statistička greška nego trend. S obzirom da se, kako ponegde pišu, radi remake "Knights of the Old Republic" gotovo sam siguran da u novom izdanju nećete moći da igrate kao muškarac, jer je Darth Revan žena. I to gay crnkinja. Sve u stilu modernog inkluziviteta.
A ovo pišem kao fan Star Wars-a kome se smučilo ovo što rade sa tom franšizom i kome je kompjuter upravo u SW stilu...
Malo sam optimisticniji jer je Lucas Arts ukljucen. Kao sto je Nintendo bio ukljucen za Mario I Rabbids igre.Nadam se da si u pravu...samo to mogu da kažem
LucasArts je odavno u vlasništvu Diznija i osim obične licence oni se ni za šta ne pitaju, šta Dizni kaže, to je to. A koliko su oni bljutavi, to je posebna priča.
Svi "old school" likovi iz LucasArts su odavno otišli iz firme i sigurno ne bi dozvolili da se "Mandalorian" serija pretvori u "Bo Katan" woke fest, da lik Obi-Wan Kenobija bude, maltene, sporedan lik u seriji o njemu, Da Bobba Fett bude rasklimatani starkelja kojeg ne bi nigde bilo bez Fennec Shand, a kakva će levičarsko đubre biti "Ahoka" to će, bar meni, biti odlična stvar kad mi bude muka i treba da se nateram na vomiting.
A što se igara tiče "Fallen order" je pre statistička greška nego trend. S obzirom da se, kako ponegde pišu, radi remake "Knights of the Old Republic" gotovo sam siguran da u novom izdanju nećete moći da igrate kao muškarac, jer je Darth Revan žena. I to gay crnkinja. Sve u stilu modernog inkluziviteta.
A ovo pišem kao fan Star Wars-a kome se smučilo ovo što rade sa tom franšizom i kome je kompjuter upravo u SW stilu...
Naprotiv Lucas Arts je ukljucen u sve Star Wars projekte. Jedi Fallen Order I Jedi Survivor su igre na kojima je Lucas Arts blisko saradjivao sa Respawn-om I vodio racuna da se sve slaze sa trenutnim lore-om.
Fallen Order i Survivor par godina posle su pokazali da su ipak više od statističke greške, a i Mandalorian i Andor su pokazali da u Disney-u i dalje ipak ima entuzijasta zaljubljenih u SW Lore, tako da se i ja nadam da ćemo dobiti nešto lepo iz SW univerzuma.
Fallen Order i Survivor par godina posle su pokazali da su ipak više od statističke greške, a i Mandalorian i Andor su pokazali da u Disney-u i dalje ipak ima entuzijasta zaljubljenih u SW Lore, tako da se i ja nadam da ćemo dobiti nešto lepo iz SW univerzuma.
Pre bih to nazvao poslednjim trzajima nego bilo kako drugačije. Da nije Grogua u trećoj sezoni "mandalorian" bi jedva videli Manda. A kad vidiš trailer za AHSOKA bude jasno šta će dalje biti sa SW franšizom. U AHSOKI trejleru videćeš JEDNOG JEDINOG muškarca kao zlog protagonistu i 17 ženskih vođa i heroja.
Nemam ništa protiv feminizma, LGBT, WOKE i drugih budalaština, ne bih imao ni najmanje protiv da prave serije, filmove, štagodveć gde su svi inkluzivni i levo orjentisani, ali takvo đubre ogromna većina ne bi gledala, osim njih samih, pa zato se kao lešinari obrušavaju i unakažavaju ono što ogromna većina ljudi voli. Na Star Wars i Lord of the Rings.
Mislite da će biti treći deo Fallen Order??? Naravno. Cal će biti sporedan lik, a glavni će biti Cere Junda i Nightsister i svi ostali ženski likovi.
Mislite da će biti druge sezone Andora??? Serije u kojoj nije bilo glavnih ženskih, crnih, gay likova??? Ni pod tačkom razno!!! Nema šanse.
Mislite da će biti Pedra Paskala u 4. sezoni Mandaloriana??? HA! Možda da se prošeta kroz par scena. Bo KAtan je sad glavna.
Mislite da će biti 2. sezone Obi-Wan Kenobi kad su svi ženko-inkluzivni likovi mrtvi??? Nema teorije.
Zar mislite da će Ahsoka dobro proći??? To neće niko gledati, iseći će je i publika i kritičari, ali će imati minimum pet sezona!! Bitan je narativ, ne kvalitet.
Da se prebacim na drugu franšizu - Šta mislite koliko će Geralta biti u trećoj sezonij, a koliko Siri i Jenefer??? Zašto je Kavil napustio seriju???
Gledao li je neko Indijanu Džonsa 5 ??? Pogodite ko je glavni, najrazboritiji lik koji želi da očuva istoriju??? Ne, nije Indijana, zaboga, to je tako zastarelo, nego Helena Šo, koja je, gle čuda, junak namesto junaka.
Treba li još primera koji će krenuti i na igre koje se malo duže prave???
Nemam ništa protiv Lare Kroft, ali Lara kroft u svakoj igri je previše!
Sve ono što volite će ubrzo biti iskasapljeno.
Pa dobro,ti ionako nemaš ništa protiv toga.
Imam kad mi uništavaju Star Wars, Witcher i Lord of the Rings.
Srećom, još uvek imam izbora da ne gledam ovo novo đubre, samo sad se postavlja pitanje do kad. Uskoro će tako nešto biti obavezna stvar. Da te nateraju da gledaš te budalaštine.
Znam, deluje smešno, smejali su se i Pavlu Vujisiću kada je pričao da će ljudi doći na mesec... :) :)
Izvinite me zbog ovog rant-a, malo sam, možda, i preterao, ali uvek sam voleo Monty Python seriju i od parade apsurda oni su postali normala u kojoj živim, a još pre 40 godina su predvideli današnjicu - https://www.youtube.com/watch?v=jlo7YZW8vPA
Бољи си када пљујеш Doom Eternal, него када овако палаmудиш
Proći će i to podilaženje "manjinama" kad prestanu da budu manjine ali pre svega kad prestane da bude profitabilno... Naleteće nešto drugo što će donositi aplauze i tapšanje po leđima. U međuvremenu svako može da zaobiđe ono što mu se ne dopada.
Ni meni se ne sviđa povraćanje po long-standing franšizama (a i novim kreacijama) jer kapitalizam trenutno to diktira umesto da se diverzitet poštuje kroz tihu i prirodnu integraciju negoli sa ciljem da marketing departman ima šta da uglavi u kampanju. Od toga mi je muka a ne od samog diverziteta. Boli njih ona stvar i za diverzitet i za sve ostalo, samo $$$ bajo.
No, kod ove konkretne igre je najzabrinjavajuća stvar što imamo spoj "open world Star Wars experience-a" i Ubisofta, znamo kako to izgleda... I ceo setup deluje baš mlako. Mogli su da naprave neku i trans BLM azijatkinju - nije bitno šta je što se diverziteta tiče - ali da naprave pravu pravcatu heroinu bounty huntera/outlawa da idemo da mlatimo, bijemo, kršimo zakone i pravimo haos po galaksiji. A ne još jedan mlada-i-jaka-samo-još-to-ne-zna-ali-i-izgubljena-devojčica-koja-pronalazi-sebe-i-traži-slobodu storyline... Isto kao Tomb Raider reboot trilogija, uzeli Laru Kroft i napravili ono od nje, sasvim nepotrebno.
SW univerzum je od pocetka bio hit and miss. I uvek je bio neko ko je drzao buktinju upaljenom. Npr. u najproblematicnijem periodu imali smo jedan odlican SW Rebels. Hiperprodukcija ce doneti vise prosecnosti ali i priliku za dobrim stvarima poput Andora.
Бољи си када пљујеш Doom Eternal, него када овако палаmудиш
Doom Eternal NIKADA nisam pljuvao, osim što sam pisao da ja LIČNO ne volim tu igru i da nikada nisam išao na temu o njoj i da je pljujem, niti da ikome nabijam budalaštine kako sam pametniji od svih njih zbog toga.
Sva druga inteligentna bića za bilo koji komentar sa kojim se ne slažu daju simislene odgovore sa kontraargumentima, ostala bića samo napišu "lupaš", "nemaš pojma" ili "*******iš".
SW univerzum je sam sebi najveći neprijatelj.Prosto ima toliko prostora da se svi sada reprezentuju sa svojim pričama.Kao i kod Marvela.Trenutno je sve to što tebi i većini smeta aktuelno ali kada se pare potrose a ne zarade, videćemo koliko će i njima biti opušteno da podilaze grupacijama.Niko nije voleo Obi One-a ali su zato svi voleli Mandaloriana.Ako bude dobar nastavak serijala sa njom, sa zanimljivim pričama što da ne.Ako bude smor, imamo dobre 3 sezone i jedan deo Bobe.Ne vidim stvarno zašto Andor ne bi nastavio u pravcu u kom je išao u prvoj sezoni.U ovom sad novom talasu bili su dobri i Tales of the Jedi i Visions.Nije baš ipak sve toliko otišlo na mračnu stranu.
Osoba koja je writer na ovoj igri je takodje bila pisac za FC6...takodje iz nekog razloga me je dotična dama blokirala na twiteru (totalni sam anonimus sa 60 pratilaca) iako nikad nisam imao kontakt sa njom. Verovatno je u pitanju chain block zbog naloga koje pratim, fun staff XD
Deluje bolje nego sto sam se nadao sto svakako nije nikakav hvalospev za Ubishit ali jeste korak u dobrom smeru ka tome da se nadam da mozda docekam jos jednu solidnu SP SW igru... Od Jedi Knighta naovamo je tek Fallen Order bio dobar u toj kategoriji...
Deluje bolje nego sto sam se nadao sto svakako nije nikakav hvalospev za Ubishit ali jeste korak u dobrom smeru ka tome da se nadam da mozda docekam jos jednu solidnu SP SW igru... Od Jedi Knighta naovamo je tek Fallen Order bio dobar u toj kategoriji...
Jedi Survivor je barem 5 stepenika iznad Fallen Order-a. Sto se tice ovoga izgleda mnogo, mnogo bolje nego sto sam ocekivao od Ubisoft-a.
Nije bolji trejler od Beyond Good and Evil.
Nisam video da ima i gameplay, izvinjavam se.
Jedi Survivor je barem 5 stepenika iznad Fallen Order-a. Sto se tice ovoga izgleda mnogo, mnogo bolje nego sto sam ocekivao od Ubisoft-a.
Nisam igrao, cekam da padne cena ili da udje u EA Play :D Malo su zeznuli sa tehickim aspektom, taman da se ispegla...
Inace - samo ne znam kad ce da izumre ovaj preglupi trend gde lik kog vodis kroz igru usta ne zatvara tokom gejmpleja. Ovde nije toliko izrazeno ali i dalje je krindz hocu da se izvrnem. Treba ja bre kao igrac da dozivim igru a ne da mi se servira i kako da je dozivim...
Meni deluje predobro, što nisam ni malo očekivao iskreno.
Ja ne mogu ovu igru da gledam kao "Ubisoft igru", ipak je ovo Massive Entertainment u pitanju. Oni su uvek kidali pocev od Ground Controla pa zavrsi cak i sa Division 2. Za razliku od dexa ja sam bas ocekivao mnogo od njih, ispostavilo se da su ocekivanja bila opravdana. Ovo moze da bude jedna od njihovih najboljih igara do sad, potencijalno i jedna od najboljih Star Wars igara generalno.
Izgleda kao standardni ow tps što je sasvim ok kada je u pitanju Ubisoft. Nazalost datum je 2024 a znajući kako Ubi funkcioniše...will see
Zanimljivo kako su gotovo sve ove nove SW igre i dalje smeštene u og SW tj Djoletov setting, gotovo da i nema Diznijevog universa koji su kreirali sa zadnjom triologijom. Wonder why :D
Han Solo?
https://i.imgur.com/5tgpQ0o.png
Bas sam se zaleteo. Meni se 'dja. Bice zahebana ta '24.
Ako nista drugo, Ubi zna da napravi svet pa ce tumaranje ovde biti zabavno. A i izgleda dobro ovako upakovano da izgleda dobro.
Han Solo?
https://i.imgur.com/5tgpQ0o.pngMoguće pošto radnja igre jeste smeštena izmedju ep V i VI (3-4aby)
rendzer25
15.6.2023, 14:10
Meni deluje kao neki pokušaj GTA izvođenja u Star Wars univerzumu, ako išta Ubisoft ume da napravi to su dobri trejleri i hayp, Watchdog je najdrastičniji primer. Neka se trude možda im se posreći ovaj put.
tommy gun
17.6.2023, 19:10
Kupljen sam!
Prokleti Ubisoft i njihov jezivi launcher. Dokle god ne dodje na Steam ova igra i sve njihove, ako iole sta valjaju su za mene non event.
Druže koga briga gde dolazi, odigraš i to je to. Posle lepo pirata igraš kad ti dođe da opališ replay... Samo za početak treba da valja igra.
Druže koga briga gde dolazi, odigraš i to je to. Posle lepo pirata igraš kad ti dođe da opališ replay... Samo za početak treba da valja igra.
Druze i kolega, ja sam Steam fanatik i nista sto dolazi van njega za mene ne postoji, a igre ako su dobre su za mene umetnost. Ne moze to shvatiti svako.
То што си Стим фанатик је до тебе, не до Убисофта. :dedica:
Druze i kolega, ja sam Steam fanatik i nista sto dolazi van njega za mene ne postoji, a igre ako su dobre su za mene umetnost. Ne moze to shvatiti svako.
Jesi probao sa nekim psihijatrom da popričaš,ili bih ti preporučio manastir Crna reka da monasi to izbiju iz tebe.
Sad sam već siguran da sam naseo na klasično trolovanje
Stvarno ne znam šta se dešava s čovekom....
Bio je drugačiji... Neko mu je hakovao nalog 100%
Jesi probao sa nekim psihijatrom da popričaš,ili bih ti preporučio manastir Crna reka da monasi to izbiju iz tebe.
Kad se Peranović vrati sa službenog puta...
Isto se osecam, veruj mi.
Koliko vidim bice samo na Ubisoft launcheru.. Kakvi su oni po pitanju kljuceva, ima li ih na 3rd party sajtovima po jeftinim cenama ?
Koliko vidim bice samo na Ubisoft launcheru.. Kakvi su oni po pitanju kljuceva, ima li ih na 3rd party sajtovima po jeftinim cenama ?
Saceka 3 mjeseca i bice jeftino XD Tehnicki Ubisoft kljuceva vise nema nigdje nego moras povezati Ubisoft nalog sa prodavnicom gdje kupujes pa se automatski igra aktivira na tvom nalogu. A za sada se en zna da li ce Ubisoft prodavati igru van svoje radnje.
Ubisoft has delayed a ‘large game’, thought to be Star Wars Outlaws, to next fiscal year (https://www.videogameschronicle.com/news/ubisoft-has-delayed-a-large-game-thought-to-be-star-wars-outlaws-to-next-fiscal-year/)
Nisam bar 10 godina video likable lika u nekoj igri koji ne odvaljuje generične krindž one-linere i izjave i vrši debilnu naraciju dešavanja i priče. Od Ubishita ništa bolje nisam ni očekivao, ajd videćemo, samo da ne naprave side/fetch quest simulator.
Datum izlaska - 30. Avgust.
https://www.dsogaming.com/news/star-wars-outlaws-release-date-leaked-by-ubisoft-japan/
Пише датум и на самом трејлеру...
Telepatic
10.4.2024, 21:19
Ne znam, meni svaka Ubi open world igra ista, ovo kao reskin avatara, avatar reskin far cry, itd.
Pih, obećavala je nekako...
pentraksil
22.4.2024, 17:06
Pih, obećavala je nekako...
Sama igra i dalje moze da bude OK....ali mislim da, ma kakva sama igra bila, ovo ne zasluzuje medijsku paznju. Treba jednostavno da umre kao i Suicide Squad.
Sama igra i dalje moze da bude OK....ali mislim da, ma kakva sama igra bila, ovo ne zasluzuje medijsku paznju. Treba jednostavno da umre kao i Suicide Squad.
Ovo je barem singleplayer igra tako da nije u istom rangu kao SS XD
pentraksil
23.4.2024, 0:48
Ovo je barem singleplayer igra tako da nije u istom rangu kao SS XD
Naravno, ali cak i da je ona old-school istinska SP igretina.....zasluzuje potpuni potop za ovo sto radi Ubisoft. Zao mi je ljudi koji bi se (mozda) svojski trudili oko same igre, ali citava situacija izuskuje istu onu poruku koji je dobio i SS.
Ne vidim ništa loše u ovom gejmpleju? Uvek navijam za SW u kakvom god da je stanju trenutno.Bilo bi lepo da iznenadi UBI kao sa PoP The Last Crown i da ovo ipak bude zanimljiva avantura u SW univerzumu.
pentraksil
11.6.2024, 2:39
Nije toliko lose, cak i onaj nesrecni AC Shadows meni izgleda sasvim OK.....
ALI
Ubi je to, mimo svih ovih s*anja oko pre-ordera i ostalog, ne treba verovati nicemu prikazanom.
Makar je ovaj Ubi dostupan u nasoj zemlji od starta :kreza: (looking at you Sony!)
Igra je Ubisoft The Game sa Star Wars skin-om. Nista manje i nista vise. Ce se odigra ali Jedi serijal je I dalje remek djelo u odnosu na ovo.
https://www.eurogamer.net/after-a-worryingly-dated-hands-on-with-star-wars-outlaws-ubisofts-galactic-open-world-feels-less-exciting-than-expected
bas ga ocrniše, ali verujem da je tako
Lmaohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20240803/b5c1a343dc002b6a1066b6fbdd39a1fc.jpg
Igram par poslednjih dana, sve u svemu:
https://i.gifer.com/Jbmy.gif
Star Wars Outlaws | Reviews
9 - PSX Brasil
8.5 - GamePro
8.5 - GamingTrend
8 - PSU
8 - Shacknews
8 - TheSixthAxis
7 - IGN
6 - PressStart
5 - Gamer Guides
4/5 - Twinfinite
4/5 - Screen Rant
3.5/5 - TheGamer
3.5/5 - GamesRadar
3/5 - VGC
3/5 - PCMag
2/5 - Eurogamer
MC: 78
OC: 76
Nit smrdi nit miriše, rekao bih po ocenama...
Kažu li i šta ne valja konkretno?
Свиђа ми се женски протагониста и фризура. Због ње би играо. Не делује лоше овако на прву.
Cinjenica da je ova igra dobila 7ce i 8ce pokazuje koliko su gaming urinalisti retardirani...worst igra koju sam video od strane Ubisoft-a u zadnjih nekoliko godina. To koliko se Massive srozao je tek posebna prica, da nema mimova ova igra bi vec bila zaboravljena (Star Wars je manje vise dead brand)
pentraksil
30.8.2024, 19:03
Jel neko mozda igrao igru ili samo izgleda kao da vam je losa?
Da me ne shvatite pogresno, ne zelim ni u ludilu da branim Ubi zbog ociglednih stvari koje zaista ne vredi vise pominjati, ali igre su im generalno u rangu tih ocena oko 6-7 do neke do neke jako slabe osmice. Tako mi izgleda i ovo neka 6-7. Nisu to nikakve igre vredne toliko paznje i cene ali su isto tako i daleko od katastrofe. Ono, nit smrdi nit mirise.
Generalno su mi bezveze te pomame oko ocena gde svaka igra mora da bude ili 9 (inace kukamo na ocene) ili mora da bude 1-4 (inace opet kukamo na ocene) :kreza: Sta znam, da su dali devet, deset pa i ajde da kazes da li su normalni...ali 7-8 me ne cudi previse.
Mislim da je nasa mrznja prema Ubiju toliko uzela maha da i sasvim OK igre moraju da budu uzas zato sto je to Ubi :kreza:
Pocetak igre je solidan, jedan od boljih u Ubisoft igrama. Tek sam dosao to prve open world planete tako da ce neke detaljnije utiske kasnije da iznesem. Ali ovo do sada je ok.
pentraksil
30.8.2024, 20:56
Pocetak igre je solidan, jedan od boljih u Ubisoft igrama. Tek sam dosao to prve open world planete tako da ce neke detaljnije utiske kasnije da iznesem. Ali ovo do sada je ok.
Mada se bojim da ce to biti to, u pocetku mozda sasvim solidno i onda ce kao i Valhalla poceti da se razvlaci i bas da preteruje negde od sredine. Iako sam voleo Valhallu, ipak meni taj deo nije legao.
Aj javi utiske za na dalje svakako :D
Igra je zapravo prilično fokusirana, za čas se odradi glavni quest line kada se otvaraju ostale planete, gde isto nema mnogo tupljenja. Sporedne aktivnosti su dovoljno dobro osmišljene da ne smaraju i omogućavaju brz progres po pitanju opreme i naoružanja, a ko hoće može da lovi sve kovčežiće sa kozmetikom po mapi 200 sati (čak i pri tome igra potencira istraživanje, zavlačenje svuda i rešavanje jednostavnijih terenskih zagonetki i manevrisanja, jer nema milion markera koji sami od sebe iskaču po mapi).
https://youtu.be/g1q3HHzIiq8?si=GNQ_SXo7z37-XRLo
AAAA XD
Koreli A.
31.8.2024, 22:25
https://www.metacritic.com/game/star-wars-outlaws/user-reviews/?platform=playstation-5
36/10 od publike. 78/10 od "novinara". Na PC-iju doduse 54/100 ali PS ima najvise komentara pa valjda je bolji uzorak.
:)
https://www.metacritic.com/game/star-wars-outlaws/user-reviews/?platform=playstation-5
36/10 od publike. 78/10 od "novinara". Na PC-iju doduse 54/100 ali PS ima najvise komentara pa valjda je bolji uzorak.
Metacritic je najgori sajt za User reviews. Nazalost igra nije na Steam-u a to je najbolje mjesto za User Reviews. Kao sto rekoh igra nije nesto nevidjeno do sada li je dobra igra. Ima par stvari koje zaista nisu klasicni Ubisoft i Massive je probao malo da izmjeni stvari u Ubisoft Open World formuli.
Људи играјте Wukonga :alealeee:
pentraksil
1.9.2024, 13:05
Metacritic je najgori sajt za User reviews. Nazalost igra nije na Steam-u a to je najbolje mjesto za User Reviews.
Na Metacritic mogu ja da odem i dam keca igri koju u zivotu nisam video,
Ne znam zasto bilo ko njega uzima za nesto iole relevantno kada su ocene u pitanju.
Nazalost cak i Steam moze da bude problematican sto se toga tice, ali naravno neuporedivo bolje od raspalog Metacritica
@sp01
Na nekom prvom popustu i kada malo srede optimizaciju :D
Nazalost cak i Steam moze da bude problematican sto se toga tice, ali naravno neuporedivo bolje od raspalog Metacritica
Jedini problem je sto za Steam ne treba smatati rejting kao "ocenu", nego procenat igraca kojima se igra svidja, ne vezano da li se nekome svidja malo za 7/10, ili mnogo za 10/10 ocenu.
Igra zaista tako prihvacena kako jeste .
Spojlovao sam je posto me ne zanima posle nekoliko opisa dal pohvale ili suprotno i apsolutno nema sanse da bi na Stimu dobila vise od 60% i to zato sto je Star Wars . Cim ni novine nisu dali vise od 80 jasno je sve. Svaka AAA igra se ili podize ili spusta tu nema vise izuzetaka. Od boje koze protagoniste do koliko lezbejki ima u igri utice na te stvari.Gluposti.
Vise te ocene zapadnih medija nemaju apsolutno nikakav smisao , bas nikakav.
ЉŃƒди играŃ˜те Wukonga :alealeee:
Ne mogu da verujem koliko je iznad onog sto sam ocekivao. Nisam video vise neprijatelja razlicitih u nijednij igri (po glavi stanovnika svakako:) ) . Mozda gresim ali nema mini bosa ili bosa da je slican a ima ih mnogo cak su i neki zavedeni kao obicni neprijatelji a de facto su mini boss . A sporedni sadrzaj je svuda.
Jedini problem je sto za Steam ne treba smatati rejting kao "ocenu", nego procenat igraca kojima se igra svidja, ne vezano da li se nekome svidja malo za 7/10, ili mnogo za 10/10 ocenu.
To je dobro jer izbegava se neujednacenost kriterijuma .Sta znaci 7/10 za mene , tebe ili nekog treceg nego vrlo verovatno razlicito . A ovako kad je igrac ni tam ni vam neko preporuci neko ne ,pa se opet izadje ne prosek.
Da Steam nije savrsen ali jeste najbolji ,90% igraca mislim da bi se slozilo . Metacritic je bas kako ljudi kazu , polu raspao. Samo sto ovde izgleda nema nekog "dodatnog" razloga sem da igra stvarno nije prihvacena.Pravedno ili ne to je drugo.
PS -Ja nisam igrao ne mogu ipak da tvrdim da se ne bi slozio da je 4/10 premalo, verovatno i bih samo eto , video sam dosta i ne privlaci me . Ali da , objektivno ako je to moguce verovatno je malo vise od 4/10.Sklon sam da verujem da ljudi koji su kupili igru ovde blizi su realnoj oceni od prosecne ocene na MC. Razumno je. :)
Nego malo razocarenja i ljudi 'kaznjavaju " igru . Nista novo. A novine ne pomazu sto ne moze vise da im se veruje.
Kao što rekoše ostali na ovoj temi Metacritic je teško *****e lol
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240901/4a55445080388f4acb6148a678d22aa7.jpg
Mislim da bi trebalo bi da ima i neki neutralni glas, nesto izmedju ne samo negativno i pozitivno.
Recimo skoro je izasao Update za HUNT SHOWDOWN koji je fenomenalan...nazalost, novi UI je dosta los i navodi ogroman broj igraca da da potpuno negativnu ocenu samo zbog toga. Zato je RECENT pao na Mostly Negative, ljudi bi pomislili da je igra potpuni uzas...ali eto, samo zbog UI koji, iako los, nakon malo navikavanja ne remeti igru ni najmanje, u pitanju je samo meni (a i najavili su ispravke).
I eto, potpuno legitimna kritika ali ispada da je cela igra podbacila sa apdejtom.
Tako da, treba gledati sto vise recenzija za pravu sliku, ocene su samo broj ne gledati ni samo NEGATIVE/POSITIVE vec i procitatko. Ko ima vremena najbolje je proskitati do nekoliko recenzenata na Youtube koji su poprilicno raznovrsni.
ACG, SKILL UP, Worth a Buy, Mortismal Gaming i jos neki.
Kao što rekoše ostali na ovoj temi Metacritic je teško *****e lolhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20240901/4a55445080388f4acb6148a678d22aa7.jpg
Ovo nema veze sa vezom. Za PS5 gde ima najviše opisa (75) i gde je ocena 76, IGN ih ima ukupno 5. Njihova prosečna ocena - identičnih 76. Ali naravno da su oni jedini razlog zašto ocena ne pada ispod 7... :facepalm:facepalm:facepalm
Ubisoft’s share price has fallen to a near 10-year low since the release of Star Wars Outlaws (https://www.videogameschronicle.com/news/ubisofts-share-price-has-fallen-to-a-near-10-year-low-since-the-release-of-star-wars-outlaws/)
Malo ste preterali sa hajtom pogotovo kad nadjete neke teske debile koji sceniraju glitcheve u open world igrama i postavljaju na youtube-e... nikad ovo nisam razumeo ali izgleda ljudi vole da izigravaju debile
Sad sto im neki pridaju paznju tu je veci problem
U oskudici nakon Wukonga hteo sam da uzmem ovo i da odigram (lik sa kupujem prodajem mi je čak i davao da je probam malo pa da je obrišem ako mi se ne sviđa), ali sam odgledao par klipova pre i količina tih gličeva me je u potpunosti odvratila od uzimanja igre.
Voleo bih da Wukong postane nova jedinica mere, jer ovde je u pitanju jedan UBI koji je svoj zanat kalio decenijama a igra je u SW univerzumu.Zar to nije moglo sa malo više ljubavi prema obožavaocima? Sa malo manje agende? Sa malo manje alavosti?
Preko 18 miliona prodatih primeraka do sada za Wukonga! Nije open world ali nije ni malo linearna igra.Gličeva nema, samo poezija u pokretu, animacije i koreografije borbi iz nekog drugog univerzuma.Svaki lik malo remek delo.Zvuk i muzika...
Koliko još igara UBI treba da napravi da za jednu možeš da kažeš :tapsh:
Prince of Persia nekako ispade odličan na kraju, ali mislim da da bi i Raymana upropastili da ga sada prave...
Krajnje je solidna igra, kritikujući je samo zato što je Ubisoftova je nefer prema svom evidentnom trudu koji je uložen u nju. Da ima gnjilih i loših elemenata ima, počev od glavne junakinje, repetativnih (ali opcionih) zadataka, do nekih sporednih stvari. Sa druge strane igra prilično odiše jakim Star Wars vajbom, i to onim izvornim iz prve trilogije, uz neznatna i neprimetna woke glupiranja koja lako mogu da se ignorišu.
Obratiti pažnju samo na način na koji je odrađena Tatuina npr., kao pravo i živežno mesto, sa uverljivim osećajem prostranstava i realistično uglavljenim naseljima, a da ne pominjemo milion i jednu (vizuelnu i svaku drugu) referencu iz filmova, uključujući i prikvele (čak mislim da ima pre-omažiranja i Mandalorijancu). Bukvalno, sjajna interaktniva simulacija života na Tatuini. Ili recimo Imperijalci koji su odrađeni perfektno u glumačkom smislu, sa tim dekatentno-arogantnim birokratsko-nacističkim tonom u obraćanjima i obaveštenjima koja direktno vuku na 4. i 5. filmsku epizodu.
Što se tiče bagova, ja sam je prešao na PS5, bukvalno ni jedna jedina glupost ili glič se nije desio, mimo par problema sa motorbiciklom kada se pozove, to pripisujem Ubosoftovom poslovičnom prokletstvu sa ponašanjem summonova iz njihovih igara (doduše, lice glavne junakinje je toliko jadno odrađeno, da je pitanje da li se gličuje u realnom vremenu ili je tako zamišljeno).
Cracked But Whole
24.9.2024, 13:40
Posle Wukonga uzeh ovo da igram, mislio sam da će mi biti problematično jer Wukong jeste jedna krajnje fenomenalna igra, ali iskreno - prija mi Outlaws!
Ko što reče Pipboy, zaista dobro odrađen worldbuilding, toliko detalja na svakom koraku. Vizuelno izgleda super, iako ima problema (shimmering tu i tamo) i očekivao sam više od endžina koji je zasijao kod Avatara. Sound design - verovatno najbolji do sad što se Ubisofta tiče koji su imali ozbiljan problem sa kompresijom zvuka u dosta igara.
Priča je solidna, mnogima smeta glavna junakinja al meni odgovara to što je totalni hack i pojma nema ni o čemu. Mali companion je sjajan dodatak. Stealth nekad baguje al što više opcija i alatki se otključaju, to je zabavniji.
Leveling sistem gotivim, ovo je definitivno bolja opcija umesto klasičnog levelovanja a la Assassin's Creed RPG igre.
Samo napucavanje je jedino loše, ali kao što rekoh, sa dosta stealth opcija nije toliko problem.
Gotivim mini-igre hakovanja i karata.
Sve u svemu, ja sam baš zadovoljan.
Nakon nekih 12h prevedenih u igri na PC-ju nisam imao nikakvih vecih bug-ova. A nisam ni vidio da se gura neka agenda. Tako da pricati o igri na osnovu video klipov gdje neko nakupi par videa bug-ova koji se dese jednom ili ni jednom (najpoznatiji bug za Assassin's Creed Unity gdje NPC nema lica je slican slucaj gdje je ta slika obisla svijet, a bug se desio tipa samo jednom).
Igra je i dalje standardni Ubisoft outpost raiding simulator ali ovaj put su se potrudili da sve vece lokacije imaju solidan dizajn. Takodje nakon duzeg niza godina ponovo imamo u Ubisoft igri linearne cinematic momente kao i nesto zatvorenije sekcije poput onih u Uncharted-u i Tomb Raider-u. Sve u svemu solidna igra, nista spektakularno ali po meni bar stepenicu iznad igara koje je ubisoft izbacio u posljednih par godina.
Pričate o Ubisoftu kao da su juče počeli da prave igre... pa kao dajte ljudima šansu...
A oni prave igre koje u najboljem slučaju nemaju baš baš katastrofalne bagove, gejmplej i priču koja je ipak bolja nego sve što su pravili u poslednjih par godina. Glavna junakinja je žensko ali nije dovoljno ni što je žensko nego ne sme da bude baš žensko nego mora da ima crte lica koje neće nikog da uvrede...
Ubisoft has admitted its open world Star Wars Outlaws has underperformed and announced a Steam release date alongside.
"Despite solid ratings (Metacritic 76) and user scores across the First Party and Epic stores (3.9/5) that reflect an immersive and authentic Star Wars universe, Star Wars Outlaws initial sales proved softer than expected," Ubisoft said.
Svakako je necu uzeti sve dok je 3rd party launcher neophodan. A cini mi se da nezanemarljiv broj ljudi isto razmislja.
Ubisoft se raspada na sve strane, sve ovo sto rade su potezi ocajnika, mada im dzaba i povratak day one na steam sve dok su im igre mediokritet
Ubisoft’s Board is Launching an Investigation Into The Company Struggles (https://insider-gaming.com/ubisoft-investigation/)
Ubisoft Stock Prices Falls To New 52-Week Low Amid Company Turmoil (https://insider-gaming.com/ubisoft-stock-prices-falls-to-new-52-week-low-amid-company-turmoil/)
perablenta
25.9.2024, 23:52
Brate...
Oni su trebali da se raspadnu pre jedno 15 godina. Nego previše ljudi kupovalo Asskrindž i Farcry from actual Farcry iznova i iznova.
Ovo je više udarac za Epic. Ubisoftu će sad bolje da krene.
Uprkos ceđenju jedne iste formule Ubisoft je dugo bio odlična mašina za pravljenje novca, pogotovo AC i FC serijali. Oni idu na 10+ milki i kad pomisliš da će se ljudi zamoriti - AC Valhalla ode preko 20 mil. To je ogroman uspeh po bilo kakvim standardima i voleo ih ja ili ne teško je osporavati ga.
Za Outlaws ne mogu realno da procenim koliko je problem u samoj igri i gameplay-u, koliko je do opšteg zamora Ubijevim outpost stilom u svakoj igri, a koliko do blagog DEI vajba po pitanju kog su mnogi došli do tačke zasićenja pa ne trpe isti ni u tragovima. Verovatno je kombinacija svega navedenog. Možda sama igra i ne zaslužuje toliki hejt u izolaciji ali joj se ne sudi u izolaciji već sa višegodišnjim akumulacijom svega i svačega.
Star Wars zasićenje. Dizni je upropastio ceo univerzum svojom suludom hiperprodukcijom.
Cracked But Whole
26.9.2024, 22:54
Dizni je isto tako doneo i najbolju Star Wars seriju ikad, i možda najozbiljniji narativ u čitavom SW univerzumu :) Andor
Јесте, али истовремено и најпрецењенији SW материјал. :Freddy:
Dizni je isto tako doneo i najbolju Star Wars seriju ikad, i možda najozbiljniji narativ u čitavom SW univerzumu :) Andor
Hm, pitam se šta je to zbog čega je Andor najbolji ikad i ima možda najozbiljniji narativ u čitavom SW univerzumu...
Star Wars Outlaws Has Sold Just 1 Million Copies In The Month Since It Launched (https://insider-gaming.com/star-wars-outlaws-sales-1-million/)
Ouch!
https://i.imgur.com/CKUoOYa.png
Ako nista drugo ovaj zadnji patch je doneo dosta unapredjenja (da mislim na one ogavne instant stelth mission fejlove)...verovatno way too late tho
pravo vreme da se skine zaštita...
Roronoa Zoro
28.11.2024, 23:33
samo što ubisoft ne skida iste
Generalno uzivam igrajuci igru i vidi se pomak u odnosu na tipa prethodne 3 AC igre. Pomak je u dizajnu smaoga svijeta i ako se tako moze nazvati u dizajnu "nivoa" (postoje neke linearnije sekvence). I dalje je osnovni gameplay loop napadanje baza i ciscenje istih ali su ovde velike baze poprilicno dobro dizajnirane sa dosta nacina da se udje u iste i krece po njima. Veliki razlog za ovo je to sto su ukinuli mogucnost penjanja po svemu i svacemu pa su morali obratiti paznju kako da dizajniraju svijet.
Prica i likovi su i dalje najveca mana, jednostavno Ubisoft nema dovoljno dobre pisce, da su oni odradili bolji posao ova igra bi daleko vece ocjene imala.
Iskreno, uživanje je bilo u Jedi-ju, a Outlaws baš nit smrdi nit miriše.Koliko je dobar, toliko je i nezanimljiv.Od lokacije do lokacije. Od mini igre do mini igre. Od side questa do side questa.Od lika do lika...
Open world deo prilično krš, tj. nezanimljiv ali određeni delovi unutra odlični.U kantinama super atmosfera ali mi se ne juri ni jedan ugovor.Iako za mene prica sa ovakvim likom pije vodu samo ako negde na pola saznajem da ipak imam moći, ovde mogu da progutam i samo taj plaćenički život, ali sa druge strane ne vidim neku težinu u sticanju reputacije.Do duše nisam baš nešto puno double-crossovao.
Kao arkadna svemirska simulacija dosta dobra.Svemirske bitke umeju da budu prilično igrive i da itekako vrate u neka davna vremena.Uglavnom se leti oko planeta, interesantne lokacije mapirane kao i na planeti, a sve ostalo je skriptovano (poletanje, sletanje, hipersvemir...)
Na osnovu onog što sam do sada odigrao main story je ipak vredan pažnje i tu i tamo igra ume ipak da zablista.Mogao bih i da ostanem u nekoj od kantina i igram sabacc do početka VI epizode...
Inače, na PS5 u performance modu igra očajno izgleda, pa je igram u quality modu u kom je prilično igriva a i liči na nešto.
Sad kad sam igru završio moram da priznam da je dosta dobro SW iskustvo bilo.Nema ni J od Jedi-ja ali priča dosta sazreva u odnosu na sam početak i kraj je dostojan jedne filmske epizode.
Sasvim dovljno poznatih likova i lokacija i šunjanje po nekim lokacijama kao i hvatanje razgovora znanih nam likova prilikom tog šunjanja je prava poslastica.
Igra jeste zamišljena kao taj neki Han Solo mercenary fazon i dosta je tu frakcija čiji zadaci mogu da se rešavaju, kao i da se te frakcije koriste i okreću jedna protiv druge i na taj način stiče i dobra i loša reputacija i zaista ima tu dosta side misija ali me to nekako nije preterano zanimalo.Da li je igra podbacila u tom smislu ili je do mene ne znam i ne opterećuje me puno jer ono što sam radio prateći main je sasvim dovoljno za mene.
Osim povremeno nekog glitcha u međuanimacijama, ja mislim, nisam naišao apsolutno ni na jedan bug.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.