PDA

Prikaži potpunu verziju : Motion Blur za 30fps

ringloW
9.1.2021, 12:50
Kako mogu da podesim jos jaci motion blur u nekim igrama. Dopada mi se ta opcija kako je odradjeno u Cyberpunk 2077, tako da donekle prijatnije gledati 25 do 35fps na monitoru (jer mi je inace malo slabiji racunar)? Da li AMD Adrenalin ima slicne opcije ili da li postoji neki program koji to moze da poboljsa motion blur? Ipak vise volim da mi je grafika bolja nego veci fps. :boodala:

makiem
9.1.2021, 14:20
Mislim da je to do implementacije od strane same igre. Sećam se da je originalni crysis sasvim lepo mogao da se igra oko 25-35 fps, da nisam uključio pokazivač frejmova mislio bih da je oko 45-50. Ja nisam naišao na takvu opciju u drajverima.

doctor
9.2.2021, 14:59
Ipak vise volim da mi je grafika bolja nego veci fps. :boodala:

Sviđa mi se kako si svestan činjenice da grešiš :D

polarnimeda
9.2.2021, 15:52
ne znam kako bi bilo moguce imati neki third party motion blur a da pri pokretima ne zamuti vise nego sto treba, odnosno i lika kojeg pokreces (ako je prvo lice onda njegove ruke, oruzja itd).

doctor
9.2.2021, 21:24
Ne može, per object motion blur koliko ja znam mora biti integralni deo enginea i developer jedini ima kontrolu nad tim aspektom.

polarnimeda
11.2.2021, 1:47
Ne može, per object motion blur koliko ja znam mora biti integralni deo enginea i developer jedini ima kontrolu nad tim aspektom.

To sam i hteo da kazem, "pitanje" je bilo retoricko. :D