Prikaži potpunu verziju : amd radeon r7 200
Moze li graficka iz naslova da podrzi monitor od 144 hz? Moze li da izvuce max od monitora ?Hvala.
E da ja znam sta je to?Moze pomoc?
water wizard
28.11.2020, 16:10
može ako nećeš da igraš igrice
Ukratko, da podrzi moze, ali da izvuce maksimum NI BLIZU! Mozda Counter Strike GO, sa jako oborenim detaljima. Ako hoces da izvuces maksimum iz takvog monitora, treba ti mnogo jaca graficka.
A posto si 88. godiste, kako si uspeo da ne znas sta je Minesweeper ? :kreza:
Ukratko, da podrzi moze, ali da izvuce maksimum NI BLIZU! Mozda Counter Strike GO, sa jako oborenim detaljima. Ako hoces da izvuces maksimum iz takvog monitora, treba ti mnogo jaca graficka.
A posto si 88. godiste, kako si uspeo da ne znas sta je Minesweeper ? :kreza:
Moze predlog za budzet grafiku na kojoj bi mogao da iskoristim pun potencijal monitora(ako moze link)?Hvala.
Nema budžet grafike koja to može, a bitan je i CPU.
Koja grafika bi mogla doci u obzir?
Minimum polovna GTX1070, nova 1660 Super. I to ne za maksimalna podešavanja u svakoj igri, naravno. Kao što sam napisao, potreban je i solidan procesor i OK napajanje.
Uzmi najbolju grafiku koju možeš da priuštiš i nemoj da se opterećuješ sa 144, izgledaće igre sasvim lepo i na nižim "brzinama".
Tvoj monitor skoro sigurno ima tehnologiju zvanu VRR tj. varijabilni refresh rate. Ako to aktiviraš, monitor se automatski prilagođava broju frejmova koji grafika može da izgura. Npr. kada grafika gura 120fps, monitor će raditi na 120Hz, kada grafika gura 65fps, radiće na 65Hz... Tako da sve izgleda prilično lepo i glatko iako nije 144.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.