PDA

Prikaži potpunu verziju : Rise and Fall demo problem


Cheguevara
19.12.2006, 15:34
Ne znam gde da stavim ovu poruku jer ne znam koji je pravi zanr, jer je mesavina RPG i strategije. Molim moderatore da premeste ovo gde treba.

Znaci neko sa foruma mi je preporucio ovu igru i ja sam skinuo demo (oko 400mb) i na vise od 70% mi se pojavi neka poruka (vidi attached file) i ja naravno kliknem ignore i zavrsim instalaciju. Kada pokusam da pokrenem igru prijavljuje gresku. U cemu je problem, u drajverima za dX ili nesto sasvim drugo, pomagajte.

Dimo
19.12.2006, 16:01
Ovakve i slicne poruke se cesto javljaju i kad pokusas da patcujes piratsku verziju igre.
Koju verziju imas? :dzavo:

Cheguevara
19.12.2006, 16:28
to je demo. skinuo sam ga besplatno sa oficijelnog sajta.

holodoc
19.12.2006, 17:00
Klasičan slučaj "corrupted downloada" :) Instalacioni fajl koji si skinuo nije prošao kontrolu tzv. ciklične redundanse (u narodu poznat kao "crc 32" :D) što znači da izvorni fajl na serveru odakle si skidao se ne slaže sa fajlom koji si ti skinuo, najverovatnije zbog problema prilikom downloada pa su se neki paketi izgubili.

Imaš dva načina da rešiš ovaj problem. Jedan je da ponovo skineš taj fajl ali ovaj put ako si koristio neki download manager pokušaj da to ne radiš već da ideš na klasičan download pošto menadžeri ponekad umeju da zeznu stvar sa raznim mirror sajtovima odakle skidaš materijal.

Druga varijnata ti je da nekako pokušaš da zaobiđeš instalaciju DirectX-a pošto je očigledno da setup ne može da nađe odgovarajući fajl koji ide uz instalaciju DirectX-a 9.