PDA

Prikaži potpunu verziju : Low budget Gaming Tastatura i Miš

Boshkosh
4.8.2020, 21:10
Ćao ljudi,

nov sam, pa budite blagi :),

kupujem tastaturu i miša, može komplet a može i razdvojeno, u cenovnom rangu do ~4000 din ukupno. Kupujem ih za dvojicu klinaca (mojih), od 9 i 11 godina, koji provode i više vremena nego što bih voleo igrajući fortnite. Kako sam se dugim nedruženjem sa tržištem, komponentama a i igricama doveo na nivo apsolutnog laika, a imam minimum vremena za istraživanje, da li biste mogli da mi date neku preporuku "from the top of your heads" za dobru kupovinu u ovoj kategoriji? Važan faktor bi mogao da mi bude izdržljivost, jer će ovo biti treći miš i druga tastatura za godinu dana. Glavna upotreba periferija je za Fortnite, pa ako neko ima iskustva, zaista bih cenio uput.... pretpostavljam da u niskom budžetu i nema mnogo izbora/razlike, ali svejedno me zanima šta bi bio neki vaš favorit od aktuelnih ponuda?

Thanks a heeps!

-B.

DeCoy
4.8.2020, 21:25
Za te pare nema ničeg kvalitetnog (tastatura + miš) a da može da se zavede pod "gejming" kategoriju, tj. da je šareno. Imaš Redragon komplet sa Centrophorus mišem baš za te novce ali ne očekuj neki kvalitet. S obzirom da su klinci u pitanju koji će to brzo da razdrndaju ne isplati ti se neka veća investicija, teraj to pa dokle izdrži.

Za jeftinog i kvalitetnog miša moja preporuka za A4Tech Bloody (2-2.5k dinara), ali ga nisam testirao u dečjim rukama :)

water wizard
4.8.2020, 21:56
miša gledaj da ima avago senzor, kao i taj a4, ja imam Natec bili jedno vreme manje od 1000 din a posle se promenio menadžment i poskupelo na standardnu cenu...

DBrave
4.8.2020, 23:58
Proveri cene za Cooler Master Devastator komplet.

Boshkosh
5.8.2020, 11:03
Prvo, hvala vam svima na brzim i sadrzajnim odgovorima! Odmah se bacam na proveru predloga :icon_stud, a ako neko ima jos neki naglasak na posebnu specifikaciju kao što je dao water wizard, da znam na šta još možda da obratim pažnju, bio bih zahvalan.

Još nešto, da li neko ima iskustva ili bi mogao da me posavetuje u vezi rampage smx-r85 za nekih 2.5k, klinci su ga pronašli na jednom domaćem sajtu, a vizuelno podseća na taj valjda čuveni "ninja air 58"... pa ako bi neko mogao da prokomentariše bio bih presrećan.

Hvala unapred!