Prikaži potpunu verziju : DVI to VGA adapter u Leadteku 7600GT
Widowmaker
16.12.2006, 17:26
Planiram da kupim graficku PCI-E LEADTEK, WinFast PX7600 GT TDH Extreme, Geforce 7600 GT, 256 MB, tv-out, Dual DVI pa me zanima zna li neko ima li ona u pakovanju adapter posto je dual DVI a ja imam CRT monitor pa mi treba VGA prikljucak ili cu morati da kupim posebno ?
Hvala unaprijed!
Mare[Bg]
16.12.2006, 17:50
Neces morati da ga kupujes, jer ces ga dobiti uz karticu (sem ako ga neko nije izvadio iz pakovanja :D ) .
Widowmaker
17.12.2006, 12:53
Zahvaljujem!
Maverick78
17.12.2006, 18:24
Imam bas doticnu kartu i kao sto ti je vec Mare napisao,adapter dolazi u paketu sa kartom :) Takodje vidi da u paketu bude i par CD-ova i DVD-ja,drajveri,CD sa Power DVD-om i Acrobat Readerom(nista posebno,al eto),i dvije igre,Serious Sam 2 i Track Mania :) Pokloni nisu bas nesto,ali eto,poklonu se valjda ne gleda u zube :)
Widowmaker
21.12.2006, 21:12
Dosao je adapter i 2 igre, trackmania i spellforce2, tako pise i na kutiji, vjerovatno posto je ss2 vec prilicno star naslov pa su ga zamijenili necim koliko toliko aktuelnijim.
Hteo bih da se nadovezem na ovu temu sa sledecim pitanjem. Naime, planiram da kupim konfiguraciju sa grafickom 9600GT koja mislim da ima samo taj DVI ulaz. E, sad. Ne bih jos uvek menjao CRT nekim novim TFT monitorom. Sada tu izgleda postoji i taj VGA-DVI "uredjaj", pomocu koga bi mogao da prikljucim ovaj monitor na pomenutu grafiku. Zanima me koliko ja sad tu gubim na kvalitetu grafike, prikaza...Koliko gubim sve te prednosti i performanse koje mi nudi gaficka?
S obzirom da nemas DVI monitor, ne gubis nista.
Game fever
23.2.2009, 19:08
Znam da sam picajzla, ali moram da kazem, nije DVI ulaz nego izlaz, on salje signal na monitor.;)
DVI -> VGA adapter ćeš dobiti uz grafičku. Nećeš time ništa izgubiti, kako u kvalitetu slike, tako ni u performansama, nema razloga za brigu.
hvala na brzim odgovorima
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.