Prikaži potpunu verziju : Heavy Rain PC
igra se pojavila na PC-u
ko je igrao na ps3 ili ps4 zna o čemu se radi,za sve ostale..
https://www.youtube.com/watch?v=kOETdpyaWck
Retko dobra, akciona igra.
Meni igra baguje max , desi se da kamera pobegne da ne reaguje na komande, itd
ne odma ali nakon 3h igranja desilo mi se 3-4 puta, jednom sam cak morao krenut jedan chapter iz pocetka jer je kamera ostala zaglavljena
Neoplantius
29.11.2019, 16:03
Ne mogu reći da mi baguje igra, ali definitivno imam problema sa menjanjem pogleda pri promeni scena. To je uobičajeno kod ovog tipa igara, ali svejedno iritira.
Ne mogu reći da mi baguje igra, ali definitivno imam problema sa menjanjem pogleda pri promeni scena. To je uobičajeno kod ovog tipa igara, ali svejedno iritira.
Ja sam uspeo da zavrsim, jedan chepter sam morao iz pocetka i bilo je par zeznutih bagova
Ali igra je linearno smor tezak, celukupna prica nije losa ali nista vise od toga, pritikanje na testere je teska besmislica samo za teske umobilnike, sad rzumem zato su je samo na kozulama izbacili jer samo tamo magu naci ludake kojima je to ok
Mene nije kupila, a toliko sam želeo da je probam kada je izašla za Soni. Tek sam je ove godine prvi put probao... stalno se natežem da nastavim, nikako da se naviknem na qte, priča se sporo odmotava... obrisao sam nakon nekoliko sati igre.
Mene je Heavy Rain qte toliko ubio u pojam da više ne želim da odigram ni jednu igru sa takvim sistemom.
Uzeo na Epicu zimus na kupone ovo i Beyond 2 souls. Odigrao prvo onu noviju jelte, ona me interesovala od kako sam slučajno video neki motion capture trailer. Oduševio se. Ok, više je interaktivni film al je doživljaj nema šta.
Posle probao ovu, ništa me nije vukla, kiša, boleštine, gluposti... Vidim da je i posle 10ak godina atmosfera stvarno mučno dočarana, da su likovi ok, teksture, sve je "na nivou"; al što ogisha reče, terao sam se da nastavim terao i batalio.
Fahrenheit, Heavy Rain... Probao sam takve igre kad god su izlazile jer su ih tretirali kao remek-dela. I to jednostavno:
1. Nisu dobre i zabavne igre.
2. Nisu ni dobri interaktivni filmovi.
Baš neka lolčina od žanra ali očigledno ima veliku publiku...
Fahrenheit, Heavy Rain... Probao sam takve igre kad god su izlazile jer su ih tretirali kao remek-dela. I to jednostavno:
1. Nisu dobre i zabavne igre.
2. Nisu ni dobri interaktivni filmovi.
Baš neka lolčina od žanra ali očigledno ima veliku publiku...
Uživam čitajući ovako visokokvalitetne postove koji pucaju od objektivnosti.
"lolčina od žanra"....
Isto kao kad bih otišao do teme o upravljački simulacijama ili strategijama i odradio copy/paste ovog što si napisao i bio maksimalno "zaje.an i žestok hardcore gamer".
Nije sve za svakoga i ne mora svaki žanr koji ti se ne dopada da bude klasifikovan kao "lolčina".
Beyond two souls i Heavy Rain su dve, da se tako izrazim "remek dela" igre.
Ne zna se koja je bolja i kreatorima stvarno skidam kapu.
Priznajem, nisu za svakoga, to stoji. Ali čovek kada se navikne na malo neobičniji pristup zabavi, sledi čisto uživanje.
Heavy Rain ima bolju priču od 70% krimi filmova, a ova druga od isto tako SFova.
Za mene su te dve igre apsolutno neophodno "štivo" u biblioteci.
Za Beyond Two Souls se slažem, po meni daleko bolja od ove (Heavy Rain). Na kraju se svodi šta je kome "leglo" od priče/prezentacije pošto je izvođenje manje više isto. U svakom slučaju, probaću i Detroit jer je SK ocenio sa najvišom ocenom, mada za sada sumnjam da iko može da prestigne Beyond :D
Silno sam želeo da probam ovu igru. Kad je GTA V bio besplatan na Epic-u dodeljivali su i 10$ za neku igru, te sam pazario upravo Heavy Rain.
Šta da kažem?? Priča mi se svidela, atmosfera takođe, ali ovo, jednostavno, nije igra. Ukratko, QTE fest/interaktivni film na kom ne možeš da radiš bilo šta što se makar i malo odvija van zadate priče.
Ne znam, meni lično nije "legla", jednostavno, neki QTE su takvi da ne možeš da ih pogrešiš, a neki su tako munjeviti da nema šanse da ih "pogodiš" jer bi to odudaralo od toka priče. Iskreno, više od 10€ za ovako nešto je prava pljačka, jer kad se jednom "odigra" ne verujem da će je iko ponovo odigrati, jer je "replay value" ravan nuli.
Šteta.
To je tačno.
Replay value nije značajan, ali mislim da ovakav tip igara i ne puca na to. Ovo je više nekakav eksperiment i fokus je na narativu.
Kao kada odgledaš neki dobar film.Meni su obe igre koje sam nabrojao ostale u sećanju mnogo više i bolje i od mnogih dobrih filmova, i u tome je vrednost ovakvih igara.
Heavy Rain ima bolju priču od 70% krimi filmova.
Možda od filmova B produkcije.
Priča je toliko šuplja da se ne zna gde više curi. Još one kretenske scene koje se tiču narativa udaljavaju svetlosnim godinama ovu igru od remek dela.
Možda od filmova B produkcije.
Priča je toliko šuplja da se ne zna gde više curi. Još one kretenske scene koje se tiču narativa udaljavaju svetlosnim godinama ovu igru od remek dela.
Neće biti baš da je tako, ali ok, poštujem svačije mišljenje.
Moraš priznati da je premisa sa Origami ubicom, nešto što se ne sreće svaki dan u filmovima, bilo kakve produkcije.
Premisa kao osnova radnje da, ali način na koji su oni sve ovo predstavili je krajnje amaterski odrađeno.
Igra je toliko kontradiktorna sa svojim scenarijem da je to komično. Počevši od samog motiva Origami ubice do toga što nelogičnosti u scenama i događajima ima gotovo sa svakim likom. Još kada ubaciš onoliko klišea, dobijaš baš tu B produkciju.
Igru sam platinirao još za vreme PS3 ere, sada na PS4 joj dao šansu kada sam je dobio uz PS Plus i ponovo je kompletirao za platinu i osećaj oko nje mi se nimalo nije promenio. Čak su mi tih 8 godina razlike i donele detaljnije razloge koliko je sve oko ove igre nenormalno šuplje.
Zasto ne odigrate Detroit: Become Human? Isti fazon igranja, a osetno bolje od konkurencije!
Ta igra mi je na repertoaru, ali nikako da se nakanim.
Čuo sam dosta hvalospeva i o njoj.
Zasto ne odigrate Detroit: Become Human? Isti fazon igranja, a osetno bolje od konkurencije!
fugno,da ne može biti veće
ispucali su se već na heavy rain i beyond TS
detroit je toliko mlak da je to strašno
a kad se setim da sam platio igru 50e
HR sam presao na Sony3,nzm meni je pala ok. Posto volim simulacije voznje i sporta,+pucacine ovo đi doslo nesto kao relex. Malo ima tezu Pricu,zaista pogotovo koje roditelj kao ja,pa ti neke scene bas nisu prijatne (na pocetku u trznom centru)
To souls,sam poceo da igram,nesto nisam nasao sebe u njoj,al citajuci vase postove eto dacu joj priliku koliko veceras da nastavim.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Partybreaker
23.5.2020, 21:01
Na žalost, i ja moram da se složim sa većinom negativnih komentara jer sam negde na pola igre batalio HR :( Ne znam da li je zbog kontrola koje na PC-ju nisu lepo ispeglane (imao sam bag još u kući na početku da aktiviram određene sekvence) ili je do tzv. "QTE fest-a" koji je @NastyB pomenuo... jednostavno to nije to u odnosu na ono što sam očekivao kada se prvi put pojavila na PS3. Zato je letela sa harda i nekako nemam želju uopšte da igram njoj slične igre.
Cracked But Whole
23.5.2020, 23:14
Detroit je ipak za klasu bolji, QTE nije zamoran, ima napetih momenata i inkorporirali su sve one novotarije ps4 kontrolera.
Priča pati na nekom nivou, ali se dovoljno dobro drži (jedan storyline je baš kliše, ali ostatak je okej, i likovi su mostly dobro izgrađeni).
Pritom, i da je sve to loše, ipak vredi odigrati jer je grananje zaista neverovatno, za razliku od dosta igara koje se prodaju kao story-branching narativi (khm Telltale khm), ovde zaista svaka sitnica može da utiče na priču.
Uživam čitajući ovako visokokvalitetne postove koji pucaju od objektivnosti.
Pucaju i ove igre od kvaliteta koliko i moj post od objektivnosti. Pisao bih još ali ljudi su u međuvremenu napisali sve što treba pa nema potrebe da smaram dalje od toga.
Da, lolčina od žanra jer je nit film nit igra nit je produkcija A klase, nit je bilo šta u A klasi. Al' dobro ima ko gotivi I to, kapiram. Za mene B-movie fazon uz QTE predstavlja mentalni napor a ne zabavu.
Potaknut diskusijom ponovo sam odigrao Beyond 2 souls i samo mogu reći, koje jbn remek delo.:n_klanja:
Oduševljen i raspamećen.
Mnoge igre mogu samo da se sagnu po svemu.
Ponosno mesto medju mojim omiljenim igrama.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.