Prikaži potpunu verziju : Watch Dogs Legion
Watch_Dogs Legion is set in a near-future, dystopian version of London. It's a post-Brexit world in which society, politics and technology have changed and altered London's fortunes. London is one of the most iconic cities in the world and has had a massive influence on all of Western Culture for centuries… London makes total sense for WD, as the city has one of the highest surveillance levels in the world making this the perfect playground.
Play as anyone, Every individual you meet in the open world, has a full set of animations, voice over, character traits and visuals that are generated & guided by gameplay systems
Amazon postavio stranicu malo ranije nego sto je trebao.
Šta znam zvuči interesantno na papiru. Valjalo bi malo ozbiljnije da se pozabave navedenim temama, isprepletanost društva, tehnologije, politike, doza cyberpunka, što da ne!
EDIT: Meanwhile na Redditu: Jason Schreier on Watch Dogs Legion: 'I can confirm that this is real' (https://twitter.com/jasonschreier/status/1135687178955235331)
U sustini Ubisoft se krece ka tome da kreira ogroman svijet I pusti AI da kreira misije. I to je to. Nema glavne price samo quest-ovi I sitne price oko njih.
Ne znam, jeste da je to sledeći prirodan tok u razvoju tehnologije i guranja AI-a u sve i svašta. Naravno i da je jeftinije imati 1 AI koji štancuje questove i priču umesto plaćati 5 scenarista, pisaca. Ali svi znamo čemu onda to vodi, nije taj AI na tom nivou da kreira kompleksne smislene questove sa nekom porukom, već ćemo dobiti štancovanje generičkih fetch questova i automatizovano popunjavanje levela sa quest markerima i point of interests, samo da bi se veštački svet učinio "živim".
Kako ne kapiraju bez obzira na metod rada i količinu posla koji su uložili ali GTA V i Witcher 3 su imali odlične side questove, a to dugo neće moći AI da generiše da bude kohezivno u većoj celini.
From what we’ve heard, each NPC will have a full backstory which is created procedurally with some AI trickery. It will also be more systemic than previous games and development is headed up by Clint Hocking, the director behind Far Cry 2.
https://www.vg247.com/2019/06/04/watch-dogs-legion-watch-dogs-3-london/
S.t.a.r.a.c.
4.6.2019, 11:28
Ne znam, jeste da je to sledeći prirodan tok u razvoju tehnologije i guranja AI-a u sve i svašta. Naravno i da je jeftinije imati 1 AI koji štancuje questove i priču umesto plaćati 5 scenarista, pisaca. Ali svi znamo čemu onda to vodi, nije taj AI na tom nivou da kreira kompleksne smislene questove sa nekom porukom, već ćemo dobiti štancovanje generičkih fetch questova i automatizovano popunjavanje levela sa quest markerima i point of interests, samo da bi se veštački svet učinio "živim".
Kako ne kapiraju bez obzira na metod rada i količinu posla koji su uložili ali GTA V i Witcher 3 su imali odlične side questove, a to dugo neće moći AI da generiše da bude kohezivno u većoj celini.
Upravo si opisao Skyrim, a kojeg mnogi nahvalise ;)
Nego nema od tog AI dizajniranja nista, jer to se sve svodi na isto, to jest programiranje quest logike kao sto se uvijek radilo.
I ovo mirise na online only...
Upravo si opisao Skyrim, a kojeg mnogi nahvalise ;)
Nije mi bila namera :)
I ovo mirise na online only...
Verovatno!
Gledam watch dogs a citam sleeping dogs, pa sam jos hteo da prokomentarisem da ova trojica na slici izledaju kao da su iz watch dogsa... :kreza:
I zvanicno
https://twitter.com/watchdogsgame/status/1136057718471516160?s=19
Znaci moram drugi deo odigrati....Iako mi delovao mlako kada sam probao...
Roronoa Zoro
5.6.2019, 15:49
valjda će u trećem delu konačno da poprave vožnju
Znaci moram drugi deo odigrati....Iako mi delovao mlako kada sam probao...
Treba malo vremena da te zainteresuje...Barem je tako meni bilo. Meni je isto u pocetku bila mlaka (jos me je nervirao pad FPS-a nakon par minuta igre, srecom sredio sam) ali nakon par sati mi je postalo zabavno, doduse nije za konstantno igranje. U prekidima, polako da se degustira.
Ima svojih mana ali je vrlo dobra igra.
MitraljezaC
10.6.2019, 22:22
NLxBrvE3tqs
MitraljezaC
12.6.2019, 9:19
4pTkSxpGQLM
code master
15.6.2019, 15:54
In Watch Dogs Legion you can play as everyone!
How do you mean everyone?
EVERYONEEEEEE:D.
Datum izlaska pomjeren, jos se ne zna novi datum.
Izgleda da odlozili oni sve igre
https://i.imgur.com/McOHhGV.jpg
Marko Radonjic
25.10.2019, 17:14
Možda zbog izlaska novih konzola
Ma jok bre svi su pobegli sto dalje zbog RDR2.
Ne nego zato sto su i Division 2 i Ghost Recon Breakpoint podbacili sa prodajom debelo. WD LEgion je ocigledno bio na isti kalup pa su odlucili da promjene sta se da promjeniti dok jos mogu.
pentraksil
25.10.2019, 22:52
Ne nego zato sto su i Division 2 i Ghost Recon Breakpoint podbacili sa prodajom debelo. WD LEgion je ocigledno bio na isti kalup pa su odlucili da promjene sta se da promjeniti dok jos mogu.
Breakpoint je svakako podbacio, ali da li si siguran za Division 2?
Bio im je najprodavaniji naslov u 2019 i to uz jako dobre kritike. Jedino sto jeste podbacilo je prodaja kutija u odnosu na prvi Div....Sto ipak ne iznenadjuje jer ogromna vecina ljudi kupuje digitalno u danasnje vreme.
Jeste podbacio i Division 2. Ubisoft smatra obe igre komercijalnim neuspjehom. Sta mislis zasto je Division na 65% popusta ovih dana (70% za Gold izdanje)?
pentraksil
25.10.2019, 23:42
Jeste podbacio i Division 2. Ubisoft smatra obe igre komercijalnim neuspjehom. Sta mislis zasto je Division na 65% popusta ovih dana (70% za Gold izdanje)?
Imas li izvor mozda? Verujem ti nego bih voleo i ja da procitam tekst ako ga ima.
Krivo mi je malo za Div 2. Iako Ubi jesu teska go*na ponekad, Div 2 je za klasu iznad prethodnika.
https://twitter.com/Nibellion/status/1187405015931146240?s=19
Vreme je i bilo da im se obiju o glavu svi ti losi potezi koje povlace vec duze vreme, Dex je u pravu nema sumnje da je i WDL na isti kalup kao i GS a verujem i druge igre koje dolaze tipa BGE2 i taj AC: Kingdom....a posto su dozivili debakl ove godine sto se tice $$$ verovatno su se glavesine kompanije uzbunile i sada odlazi i popravljaj sta mozes. Ako fudamentalno ne promene svoje poslovanje i nacnin na koji prave igre...i sledece godine ce im biti teske.
Imas li izvor mozda? Verujem ti nego bih voleo i ja da procitam tekst ako ga ima.
Krivo mi je malo za Div 2. Iako Ubi jesu teska go*na ponekad, Div 2 je za klasu iznad prethodnika.
Teško da je za klasu bolji. Igra deluje odlično dok se leveluješ, ali kad krene endgame, e onda problemi izlaze na videlo. 99% loota je smeće, RNG je nesnosan, za pravljenje builda ti treba uključen telefon i sveska u olovka pride da bi znao šta ti treba i šta da tražiš, jer po misiji dobiješ po 30-ak (ne zezam se) itema koje treba da pregledaš i sortiraš pa odlučiš vredi li ih čuvati ili ne. Bukvalno su ljudi (i ja tu spadam) nedeljama pa i mesecima grindali da pronađu item koji je za 2% bolji, ako i toliko. Elem, 7 meseci im je trebalo da izbace update kojim uvode targeted loot sistem, koji je malo popravio stvari, ali jbg, to little, to late jer ja već tdva meseca igru ne palim.
Umesto da nastave gde su stali sa Division, oni su hteli da izmišljaju toplu vodu.
Sorry za off.
Prema onome sto su pokayali WD Legion je takodje krenuo slicnim putem. Fokus je na sredjivanju lika i na tome da prakticno svaki NPC je glavni lik sto je opet na neki nacin loot. To bi iskoristili za guranje kozmetickih MTX. Ponovo price nema ni u ljeljama nego samo neki opsti lore i neki opsti ciljevi kako bi mogli da izbacuju update konstantno i produzavaju igru godinu dana. Jednostavno igra dizajnirana do detalaj ko GaaS koja bi trajala godinu ili dvije izvlaceci lovu putem MTX-a.
pentraksil
26.10.2019, 15:31
Teško da je za klasu bolji. Igra deluje odlično dok se leveluješ, ali kad krene endgame, e onda problemi izlaze na videlo. 99% loota je smeće, RNG je nesnosan, za pravljenje builda ti treba uključen telefon i sveska u olovka pride da bi znao šta ti treba i šta da tražiš, jer po misiji dobiješ po 30-ak (ne zezam se) itema koje treba da pregledaš i sortiraš pa odlučiš vredi li ih čuvati ili ne. Bukvalno su ljudi (i ja tu spadam) nedeljama pa i mesecima grindali da pronađu item koji je za 2% bolji, ako i toliko. Elem, 7 meseci im je trebalo da izbace update kojim uvode targeted loot sistem, koji je malo popravio stvari, ali jbg, to little, to late jer ja već tdva meseca igru ne palim.
Umesto da nastave gde su stali sa Division, oni su hteli da izmišljaju toplu vodu.
Sorry za off.
Nisam ni rekao da je sve u igri odlicno, ali je skoro svaki segment bolje odradjen u odnosu na prvi Div....Ima problema ali je po meni za klasu bolji od prvog Div koji nije ni imao dobro definisan end-game. Da ne pricam o buildovima, opremi koja je jos gora bila za uporedjivanje itd. I ipak nisu napustil igru, kasno ili ne.
Sa druge strane, igra je po izlasku bila u neuporedivo boljem stanju od ovog krsa od GRB....
Sve u svemu, jedna od boljih Ubi igara u poslednje vreme, bez preterane i smorne monetizacije sa boostovima i ostalim.....i eto kako je prosla....
Nisam ni rekao da je sve u igri odlicno, ali je skoro svaki segment bolje odradjen u odnosu na prvi Div....Ima problema ali je po meni za klasu bolji od prvog Div koji nije ni imao dobro definisan end-game. Da ne pricam o buildovima, opremi koja je jos gora bila za uporedjivanje itd. I ipak nisu napustil igru, kasno ili ne.
Sa druge strane, igra je po izlasku bila u neuporedivo boljem stanju od ovog krsa od GRB....
Sve u svemu, jedna od boljih Ubi igara u poslednje vreme, bez preterane i smorne monetizacije sa boostovima i ostalim.....i eto kako je prosla....
Uff, ja ne znam kad si i koliko igrao prvi Division. Ja sam igrao prošle godine, posle 1.8 patcha, imam skoro 700 sati. Buildovi, D3, Reclaimer, Lone Star, Striker, Nomad, Sentry Call, Tactician, koliko hoces ih je bilo. Moj ortak, s kojim sam igrao, imao je 38 različitih buildova na 4 karaktera, bilo je tu raznih eksperimentalnih kombinacija. Naspram toga, D2 je smešan. Svaki build svodi se na čist DPS i to je to. Healera nema, jer su oni tako rešili, shieldova isto tako, jer mogu da izdrže 5 sekundi protivnicke vatre. I drugi deo sam igrao oko 600 sati. Don't get me wrong, ja nemam problem sa investicijom, ne žalim zbog kupovine. Ja sam samo razočaran sta su oni od ovog napravili. Ok, ogradjujem se ja, ako srede stvari, verovatno cu se vratiti, ali za sada, nema nista od toga.
Dakle, ima stvari koje su bolje, ali problema koliko hoces.
pentraksil
26.10.2019, 18:13
Uff, ja ne znam kad si i koliko igrao prvi Division. Ja sam igrao prošle godine, posle 1.8 patcha, imam skoro 700 sati. Buildovi, D3, Reclaimer, Lone Star, Striker, Nomad, Sentry Call, Tactician, koliko hoces ih je bilo. Moj ortak, s kojim sam igrao, imao je 38 različitih buildova na 4 karaktera, bilo je tu raznih eksperimentalnih kombinacija. Naspram toga, D2 je smešan. Svaki build svodi se na čist DPS i to je to. Healera nema, jer su oni tako rešili, shieldova isto tako, jer mogu da izdrže 5 sekundi protivnicke vatre. I drugi deo sam igrao oko 600 sati. Don't get me wrong, ja nemam problem sa investicijom, ne žalim zbog kupovine. Ja sam samo razočaran sta su oni od ovog napravili. Ok, ogradjujem se ja, ako srede stvari, verovatno cu se vratiti, ali za sada, nema nista od toga.
Dakle, ima stvari koje su bolje, ali problema koliko hoces.
Igrao sam prvi deo od kada je izasao :kreza:
Dok su oni sredili stvari proslo je jako puno vremena...Tek je taj 1.8 uspeo nesto da napravi (1.5 isto pomalo).
Ne znam, meni je prvi deo bio super, ali taj end-game mi je bio nedefinisan i ocajan. Isto mi se sve svodilo na cist DPS ali bez ovih sitnica oko specijalizacija itd. Vise sam uzivao u okolini nego u samom napucavanju. Nekako mi je D2 bolje legao iako sam kec obozavao.
Nego da ne idemo mnogo u off, ipak je ovo WD legion :D
Meni se licno ne dopada bas ta ideja oko igranja sa kim god hoces, nekako mi se cini da ce sve to razvodniti do besvesti, ponovo neki OW buckuris.
Mozda i bolje da ga odloze.
Igrao sam prvi deo od kada je izasao :kreza:
Dok su oni sredili stvari proslo je jako puno vremena...Tek je taj 1.8 uspeo nesto da napravi (1.5 isto pomalo).
Ne znam, meni je prvi deo bio super, ali taj end-game mi je bio nedefinisan i ocajan. Isto mi se sve svodilo na cist DPS ali bez ovih sitnica oko specijalizacija itd. Vise sam uzivao u okolini nego u samom napucavanju. Nekako mi je D2 bolje legao iako sam kec obozavao.
Nego da ne idemo mnogo u off, ipak je ovo WD legion :D
Meni se licno ne dopada bas ta ideja oko igranja sa kim god hoces, nekako mi se cini da ce sve to razvodniti do besvesti, ponovo neki OW buckuris.
Mozda i bolje da ga odloze.
Još ovo I stajemo. :)
Po pitanju grafike i atmosfere, kec je miljama ispred. Na kraju krajeva odeća je smehotresan u ovom nastavku koliko god to zvučalo nevažno. Grafički je igra dobra, ali me nikada nije kupila kao kec. Kao što rekoh, mnogo su stvari sredili posle 1.4 patcha, a sa 1.8 igra je bila dobra i svi su je hvalili, govorim o prvom delu. I vodjeni tim iskustvom, svi smo potrcali I i kupili dvojku, ali... Da se ne ponavljam.
Kazem, igra je ok, ali nije to TO.
A ova Legija, garantujem da bi bila na isti kalup kao i sve druge novije igre koje su izbacili. Oni su jednostavno nenormalni po tom pitanju, sve su igre pretvorili u OW loot menadžment naslove. Pa se posle čude što je Breakpoint prošao ovako.
pentraksil
26.10.2019, 23:35
Još ovo I stajemo. :)
Po pitanju grafike i atmosfere, kec je miljama ispred. Na kraju krajeva odeća je smehotresan u ovom nastavku koliko god to zvučalo nevažno. Grafički je igra dobra, ali me nikada nije kupila kao kec. Kao što rekoh, mnogo su stvari sredili posle 1.4 patcha, a sa 1.8 igra je bila dobra i svi su je hvalili, govorim o prvom delu. I vodjeni tim iskustvom, svi smo potrcali I i kupili dvojku, ali... Da se ne ponavljam.
Kazem, igra je ok, ali nije to TO.
A ova Legija, garantujem da bi bila na isti kalup kao i sve druge novije igre koje su izbacili. Oni su jednostavno nenormalni po tom pitanju, sve su igre pretvorili u OW loot menadžment naslove. Pa se posle čude što je Breakpoint prošao ovako.
Definitivno se slazem za kec i atmosferu. Mislim da je tu sneg i atmosfera epidemije i potpunog kolapsa ucinio svoje i da je ipak bolja od dvojke. Daleko od toga da je dvojka losa u tom segmentu, mislim da bi bilo malo glupo imati opet sneg itd. Ali je atmosfera New Yorka definitivno nezamenjiva :)
Watch Dogs 2 je bio OK, ali nesto mi se ne dopada ovo sto vidim u Legion....Taman su malo spustili loptu sa tim OW buckurisima u AC Origins....i onda opet krenuli da divljaju kao nenormalni sa Odyssey i ostalima....Da ne pominjem transakcije......
Naguraše i dve velike igre u jedva 20 dana razmaka koliko je pametno videćemo
pentraksil
12.7.2020, 22:23
Moram da priznam da su mi ovi noviji trejleri malo izmenili misljenje. Ne izgleda ovo uopste toliko lose.....
I dalje me malo brine da ce ovo biti najobicniji procedualni buckuris svega i svacega (pogotovo sa likovima) ali izgleda da nije sve bas tako jednostavno.
Igra je definitivno ponovo na radaru, videcemo :D
Y_eRSwpJ4_U
zapravo i meni izgleda kao buckuris svega i svacega, i prilicno je soulless
nexexcalibur
16.7.2020, 13:06
Watch Dogs: Legion on GeForce RTX 2080 Ti: 1080p can barely hit 30FPS
Read more: https://www.tweaktown.com/news/73747/watch-dogs-legion-on-geforce-rtx-2080-ti-1080p-can-barely-hit-30fps/index.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2QRneRsFfXp_pF9Zy2ZFRmOzwMmZnDvOlGK7joL DtaUHJI3Je6LiQueYk
zapravo i meni izgleda kao buckuris svega i svacega, i prilicno je soulless
Taman tako, gledam samo ovu kao mini igru oko puske koja je postavljena kao zamka. Covece, koji mehanizam i tehnologija. Kakva papazjanija, pejsing uzasan, gameplay iseckan na sve strane, te katscena za ovo, te kat scena ono, pa onda malo pucas, pa hakujes... nekoherentno mi sve deluje. Bezveze.
Изашла игра пре неки дан, интересовање за Догсе никад мање.
Јел играо неко, јел боље од двојке? Размишљам да узмем share, али видим да су ђубретари опет зезнули оптимизацију.
qxkM9ddLkl8
Roronoa Zoro
1.11.2020, 13:37
ni jedan WD nije bio day1 igriv na PC-u, a naravno baciti 60E na ovo je kao zapaliti te iste novce. a i ovako eto nje za dž kao i prva dva dela
Слажем се, а share је десетоструко мање од 60 евра.
Naleteo malopre na ovo poređenje One X i Series X verzije (https://www.youtube.com/watch?v=kTjMZqXAJlM). U nekim trenucima ne deluje da je velika razlika a u nekim se itekako primeti, npr. na samom kraju videa ona ulica noću na Series X izgleda mnogo moćnije.
Series X верзија има реј трејсинг ефекте, то је суштинска разлика.
https://www.youtube.com/watch?v=jpKMzeOjXkk
Da, ali pored toga u određenim trenucima je jasna i znatno veća gustina detalja i LOD. Nije da je sad nešto super revolucionarno, ali dovoljno da ima razloga da se raduje ko planira next-gen verziju da igra.
https://snipboard.io/bWFiIG.jpg
https://snipboard.io/hXzpYL.jpg
https://snipboard.io/bJz8uD.jpg
Igrao sam ja malo. Ukratko DX12 0 bambija, CPU na 30% i GPU na 75-80% inekih 40FPS-a dok sa istim podesavanjima u DX11 GPU stoji na 90-95% imam 50FPS. Takodje vise loading screen-ova u open world igri nisam vidio odavno. Sto se gameplay-a ostalog vezano za igru tice tu nemam sta da kazem jer sam jos u tutorial fazi. Jedino sto mogu reci je da je lipsync uzasan kao i glasovna gluma.
Roronoa Zoro
1.11.2020, 16:42
WD igre su bile sa jednom nogom u grobu od prve igre, no dobro ubisoft ima para na bacenje čim ulažu u ovo
WD igre su bile sa jednom nogom u grobu od prve igre, no dobro ubisoft ima para na bacenje čim ulažu u ovo
WD1 i WD2 su se prodale u 10M primjeraka svaka.
Nije los serijal, presao sam oba dela, moze da se igra, iako jeste osrednja, ni tamo ni vamo...
Cracked But Whole
1.11.2020, 18:17
Sve Ubisoft igre su "nit' smrdi nit' miriše"... osim kad ne zaseru debelo :D
Sad baš pokušavam po treći put da igram AC Sindikat...
Ogroman problem kod AAA igara je kad postoji velika razlika u odnosu kvaliteta različitih segmenata igre - London izgleda neverovatno živo, dosta odličnih detalja, pedestrians koji imaju svoje taskove, sve deluje poprilično uverljivo.
Ali onda užasna priča, umobolno dosadan gameplay unište sve to.
Isti problem imaju SVE igre. I Far Cry 5 bi mi bio odličan da priča nije toliko loša, da ona kidnapovanja nisu toliko učestala da mi remete tok igre - pustite me da igram svojim tempom majku vam... i još par stvari koji su mi tu uništile doživljaj (khm kraj koji obesmišljava sve što ste radili).
Roronoa Zoro
1.11.2020, 18:53
WD1 i WD2 su se prodale u 10M primjeraka svaka.
mogu oni da prodaju i milijarde, ali kada se masa loži na našminkane trejlere i mora da se ima day1
tako dok je ovaca, za ubisoft nema zime.
pentraksil
2.11.2020, 16:23
Po recenzijama cini se da je igra sasvim OK....I to je to :D
Kazu da je gameplay zaista zanimljiv i raznovrstan ali sama prica i karakterizacija pati zbog toga poprilicno.
Kao sto sam i pretpostavio, mogucnost regrutovanja svakog lika sa ulice onemogucava bilo kakvu smislenu naraciju ili likove. Najobicniji buckuris sto se tice price. Na srecu, izgleda da nisam bio u pravu sto se tice samog gameplaya (ako je verovati recenzijama)
Licno nisam igrao, stvarno mi se ne daje 60 dolara na ovo, pogotovu znajuci Ubi optimizaciju.
Meni se svidja sto je perma death u igri, pa kad vam umre lik kojeg vodite, on je zauvek izgubljen, to mi dodaje posebnu notu zanimljivosti, jer danas nema puno takvih igara, a ovo je mozda i prva sa takvim sistemom da posle toga skeniras ceo grad i mozes bukvalno bilo kog lika sa ulice da izaberes da bude tvoj naredni playable karakter.
Btw, gledam klip i stvarno dobro izgleda sa RT-om, bas daje utisak dubine i kontrasta, realnosti.
Optimizacija je nikad gora, ovo je katastrofa
Igra je dobra (nista vise), mesavina turbo GTA i filma Matrix... Odlicno radi, ko hoce da proba moze da igra ceo dan danas do 4AM sutra (trial)
Ja poceo danas da je igram.Meni za sada ne izgelda ubedljivo,ali dacu joj sansu..Optimizacija krs...Bez rt detalja radi okej,izvlaci mi konfa 75fps sasvim pristojno,ali sa rtx refleksijama,igra je jako lose optimizovana...
Edit:Pao uninstal...Ne gubi mi se vreme na ovo djubre.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.