PDA

Prikaži potpunu verziju : Xbox Game Pass za PC

mare037
30.5.2019, 17:19
Xbox Game Pass servis dolazi na PC:

Two years ago, we launched Xbox Game Pass on Xbox One, and since then we’ve seen how valuable a curated library of high-quality games can be for players and game developers alike. It offers a great way to discover and play your next favorite game. We researched whether a similar opportunity exists for PC players and PC game developers, and we believe that it does. We also considered the importance of bringing something new and additive to the PC gaming ecosystem, and we believe that we can. So, we designed a service specifically for the needs of PC gamers and PC game developers. It’s called Xbox Game Pass, just like the original, but it’s a new experience that we are building together with the PC community.

Xbox Game Pass for PC will give players unlimited access to a curated library of over 100 high-quality PC games on Windows 10, from well-known PC game developers and publishers such as Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive, SEGA, and more. And just as we committed on the console, it is our intent to include new games from Xbox Game Studios in Xbox Game Pass for PC the same day as their global release, including titles from newly acquired studios like Obsidian and inXile. We’re working with over 75 developers and publishers to bring PC content to the service and we’ll ensure the library remains curated and full of great PC titles across a variety of genres, with new games added every month.

Xbox Game Pass for PC members will also receive discounts in the Microsoft Store on Windows of up to 20% on games currently in the library and*up to 10% off related game DLC*and*add-ons.

We look forward to sharing more at E3, including the great games coming to the library, as well as more details on when and how you’ll experience the new Xbox Game Pass service for PC gamers.

MARE GSX R
30.5.2019, 17:46
Zar nije to vec imalo na win 10 u store-u.? Kupis x box pass i neke igre su besplatne..?

Sent from my SAMSUNG-SM-G928A using Tapatalk

Roronoa Zoro
30.5.2019, 17:47
za PC si mogao samo MS igre da igraš sa pass-om, sada možeš sve koje su u ponudi

dex3108
9.6.2019, 17:23
Dostupno za PC, 4 eura mjesecno

https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-game-pass-pc-games/cfq7ttc0kgq8?activetab=pivot%3aoverviewtab

DeCoy
9.6.2019, 17:46
Meni stoji promo 1$ za prvi mesec.

dex3108
9.6.2019, 17:58
To je promo 1e/$ za prvi mjesec. Zvanicna cijena je 4e/5$ zavisi od regiona u kojem je nalog.

mare037
9.6.2019, 17:58
Lista trenutno dostupnih igara za PC:

ABZU

ACA NEOGEO METAL SLUG X

Antiquia Lost

ARK: Survival Evolved

Astroneer

Battle Chasers: Night War

Battle Chef Brigade Deluxe

Battlefleet Gothic: Armada

Bomber Crew

Bridge Constructor Portal

Broforce

Brothers: a Tale of Two Sons

Book of Demons

Clustertruck

Crackdown 3

Crosscode

Die for Valhalla!

Disneyland Adventures

Everspace

Fez

Football Manager 2019

Full Metal Furies

Gears of War: Ultimate Edition dla Windows 10

Gears of War 4

Gears 5

Guacamelee 2

Halo: Spartan Assault

Halo: Spartan Strike

Halo Wars: Definitive Edition

Halo Wars 2: Standard Edition

Hatoful Boyfriend

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Hello Neighbor

Hollow Knight

Hotline Miami

Imperator: Rome

Into The Breach

Lichtspeer: Double Speer Edition

Forza Horizon 4 standard Edition

Marvel vs. Capcom: Infinite

Momodora: Reverie Under the Moonlight

Metro Exodus

Mindzone

Moonlighter

MudRunner

Mutant Year Zero: Road to Eden

Neon Chrome

Old Man’s Journey

Operencia: The Stolen Sun

Opus Mangum

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Orwell: Keeping an Eye on You

Oxenfree

Pony Island (Daniel Mullins Games)

ReCore

RiMe: Windows Edition

Riptide GP: Renegade

Rise of Nations: Extended Edition

Rise of the Tomb Raider

Rush: A Disney-Pixar Adventure

Ruiner

Samorost 3

Sea of Thieves: Anniversary Edition

Shenmue I & II

Silence - The Whispered World 2

Sinner for Windows 10

Slay The Spire

Shoot n Merge 2048

Smoke and Sacrifice

Snake Pass

State of Decay 2

Stealth Inc 2

SteamWorld Dig 2

Sunset Overdrive

Super Lucky’s Tale

Superhot

Supermarket Shriek

Surviving Mars - First Colony Edition

Riverbond

Tacoma

Titan Quest Anniversary Edition

The Banner Saga

The Banner Saga 2

The Banner Saga 3

The Flame In The Flood

The Gardens Between

The Last Door: Season 2 Collector’s Edition

The Messenger

The Stillness of the Wind

The Surge

The Turing Test

Thimbleweed Park

Thumper

Tyranny Gold Edition

Valkyria Chronicles

Vampyr

Void Bastards

Wandersong

Wargroove

Wasteland 2: Director’s Cut

West Of Loathing

Wolfenstein II: The New Colossus

We Happy Few

Wizard of Legend

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

M.C.
9.6.2019, 18:17
Premium lista.

Roronoa Zoro
9.6.2019, 19:34
el probao neko da pazari?

ogisha
9.6.2019, 20:49
Ova godina je najbolja za gejming što se tiče budžeta. Prvo Origin sa svojom promocijom za Vault za 1e na početku godine, pa Epic sa popustom od 10$, onda ovaj Xbox gde mogu sigurno odigrati par igara sa Steam wishliste za 1$... da ne govorim o rasprodajama na Steamu i silnim bundle paketima... milina.

real022
9.6.2019, 23:36
Ja pokušavam, stavio neku američku adresu, neće da prihvati uplatu...

Ali javlja da je skinuo 1e.

edit>storno.

Ne prolazi uplata.

Marko Radonjic
10.6.2019, 8:51
Jeli ovo US only? Ne mogu da menjam državu

DeCoy
10.6.2019, 18:54
Ahem...

Xbox Game Pass is currently available in the following markets:
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Canada
Chile
Colombia
Czech Rep
Denmark
Finland
France
Germany
Greece
Hong Kong
Hungary
India
Ireland
Israel
Italy
Korea
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Russia
Saudi Arabia
Singapore
Slovakia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan

mvasic
10.6.2019, 19:34
Games Pass radi u US.

DeCoy
10.6.2019, 19:46
US i UK se podrazumevaju...

mvasic
10.6.2019, 20:47
:)

Reko', da se ne zbuni

Elem, odradio $1 upgrade na Game Pass Ultimate, i trajace mi do oktobra 2020.

real022
11.6.2019, 9:53
ee jbg. Ja taman mislio Forzu da odvozam za male pare :(
Valjda će uskoro global da krene...

AbovEviL
11.6.2019, 21:16
Radi kod nas, samo je procedura malo komplikovana.

Prvo promenite region na US, zatim restartujete PC. Na Amazonu se mogu uzeti gift codes za Microsoft store, najjeftinija je $10. Zatim se preko neta prijavi za game pass, unese se kod sa kartice kao payment i to je to. Da, mora da se uzme $10 (mada mislim da neki sajtovi prodaju i $5 kodove) kod al jbg, to je trenutno jedini način.

E da, i najnovija verzija windows 10-ke je obavezna (Novi Xbox App preko koga radi games pass zahteva latest update).

Ja skinuo gomilu igara, trenutno se igra Metro Exodus i Hollow knight (jedna od onih igara koja mi se kao svidela, al nedovoljno da dam vise od $5-10 za nju, a takvih igara je prepun games pass sto je odlicno).

Shonkas
11.6.2019, 21:55

Prvo promenite region na US, zatim restartujete PC. Na Amazonu se mogu uzeti gift codes za Microsoft store, najjeftinija je $10. Zatim se preko neta prijavi za game pass, unese se kod sa kartice kao payment i to je to. Da, mora da se uzme $10 (mada mislim da neki sajtovi prodaju i $5 kodove) kod al jbg, to je trenutno jedini način.

E da, i najnovija verzija windows 10-ke je obavezna (Novi Xbox App preko koga radi games pass zahteva latest update).

Ja skinuo gomilu igara, trenutno se igra Metro Exodus i Hollow knight (jedna od onih igara koja mi se kao svidela, al nedovoljno da dam vise od $5-10 za nju, a takvih igara je prepun games pass sto je odlicno).

Da li sam dobro razumeo, ti skines igru i ostanes online preko xbox servisa i picis 'njihove' igre? Kako to funkcionise...nije pravljeno za PC odredjena igra, jacina mog racunara utice.. i sl.?! (jbg nov sam u ovom - u moje kameno doba ovo je moglo da se sanja sa DIAL - UP vezom) :a_whistli P.S. I da, zasto nisi igrao Metro Exodus i Hollow knight na PC ju? :)

DeCoy
11.6.2019, 22:03
Pa neće čovek da igra pirata...

Što se igranja tiče, isto je kao i Steam recimo, nije to streaming, igru instaliraš i igraš na svom računaru.

real022
11.6.2019, 22:06

Prvo promenite region na US, zatim restartujete PC. Na Amazonu se mogu uzeti gift codes za Microsoft store, najjeftinija je $10. Zatim se preko neta prijavi za game pass, unese se kod sa kartice kao payment i to je to.

1. Gde se menja region? Microsoft store, xbox live, windows?

2. Gift code - je ovaj zeleni Xbox pass $10 Xbox Gift Card [Digital Code] xbox one (njime platim 1$ sad i posle mesec dana 5$ na primer)?

https://www.dodaj.rs/images/Untitled-1-copyedd119a0bf776ac6.jpg

mare037
11.6.2019, 23:04
1. Možeš da promeniš region u prodavnici, a ne bi bilo loše da to uradiš i u samom Windows-u.

2. Tako je. Dobiješ kod na e-mail adresi, uradiš reedem na nalogu i dobićeš taj iznos u wallet-u.

AbovEviL
11.6.2019, 23:31
1. Gde se menja region? Microsoft store, xbox live, windows?

2. Gift code - je ovaj zeleni Xbox pass $10 Xbox Gift Card [Digital Code] xbox one (njime platim 1$ sad i posle mesec dana 5$ na primer)?

https://www.dodaj.rs/images/Untitled-1-copyedd119a0bf776ac6.jpg

Ja sam menjao u Windowsu, Microsoft Store mi se zapucao (nije nista loadovao kad udjem) kad sam menjao samo u njemu.

Da, US Xbox Game Card.

I da, iznad je sve objasnjeno. Radi kao Steam, u Xbox App-u je lista Game Pass igara, skines koju hoces, instaliras i igras. Cak podrzava i offline mod (ukljucuje se preko Microsoft Store-a).

Inace, meni je vrednost ove ponude nenormalna. Za $5 ($10 kad prodje beta) mesecno tu je vise od 100 igara, nove ce dolaziti redovno na Game Pass, i sve buduce Microsoft first party igre ce biti igrive day one preko game pass-a (sto ce za par godina biti gomila kvalitetnih igara s obzirom da su se nakupovali studija dovoljno za sledece dve generacije konzola).

A i gomila novih igara ce biti igrivo day one na PC-u. The Outer Worlds i Phoenix Point (obe Epic eksluzive, za drugu je potvrdjeno da dolazi na PC Game Pass day one, za Outer Worlds nije za PC al s obzirom da Microsoft drzi Obsidian ne vidim razlog da ne dodje, ima MS kesa da plati za eventualni breach of contract Sweneey-u i Take Two) i jedno desetak indie igara je potvrdjeno za 2019. Jos i Gears 5 i Halo: MCC, puna kapa za $10 mesecno.

real022
12.6.2019, 1:00
E jbg neće.

Izbaci 1. "kako ćeš platiti prvo" - stavim 10$ sa Microsoft stora što sam dodao preko gift carda.

A onda "kako ćeš platiti ostalo" - stoji kartica (ili paypal) što naravno ne prihvata kao ni do sada.

Sad imam jbnih 10$ na glupom microsoft storu :)

AbovEviL
12.6.2019, 1:43
E jbg neće.

Izbaci 1. "kako ćeš platiti prvo" - stavim 10$ sa Microsoft stora što sam dodao preko gift carda.

A onda "kako ćeš platiti ostalo" - stoji kartica (ili paypal) što naravno ne prihvata kao ni do sada.

Sad imam jbnih 10$ na glupom microsoft storu :)

Meni nije trazio dva puta da platim. Samo sam uneo kod, skinuo Xbox App i to je to. Sad sam proverio, sledeceg meseca ce mi skinuti sa MS accounta jer imam jos devet dolara tamo.

https://imgur.com/F2KIRSu

real022
12.6.2019, 1:51
Najzad sam uspeo..kad letim ne čitam...

Piše "back up payment method (optional)", a pošto sam ja ranije podesio karticu i paypal, to mi automatski stoji da se ubaci, iako je opciono.

Dakle, otišao na microsoft account, uklonio sve načine plaćanja, sem 10$ od gift carda i sve kul.

Ovo je stvarno odlična ponuda čak i za 10$ mesečno.

mare037
12.6.2019, 2:33
Baš tako. Ne treba platna kartica kada vršiš kupovinu dopunom iz wallet-a.

legionar012
12.6.2019, 10:54
Ljudi gde ste uzeli xbox gift karticu, posto na amazonu stoji da nije dostupna. Da li mora preko vpn?

real022
12.6.2019, 12:32
Ne mora vpn. Ja sam na Amazonu kupio.

Samo treba kada kreiraš account na Amazonu da staviš neku stvarnu američku adresu.

Kucaj u pretrazi na Amazonu Xbox gift card 10.
Može da se kupi normalno.

Shonkas
12.6.2019, 12:58
Valjda ce biti normalno placanje za sve zemlje... Ovako me smara za sada

real022
12.6.2019, 13:27
Ma da, malo je bez veze. Planirao sam da za 1$ igram Forzu mesec dana, a u stvari platio sam sve skupa skoro 12 evra :) Trebao sam lepo kupiti za 30$ onda i gotovo.

Ali ok, ima još igara, isplati se ovo svakako...Samo i na steamu imam barem 200 igara što ne da nisam odigrao, nego ne znam ni da li ću upaliti ikad.

m1aden
10.12.2019, 11:51
Ima li ovde nekih izmena u medjuvremenu? Moze li se uzeti taj pass za euro ili 10?

Verovatno glupo pitanje ali, to moze samo na legitimnom windowsu?

Telepatic
18.1.2021, 4:18
Nadam se da ce biti dostupno i kod nas, sa ultimate je dostupan i ea play, dobra je ponuda, nema sta.

wario
18.1.2021, 12:04
gde se moze pogledati ponuda?

PinociO
18.1.2021, 12:07
Kako to sve funkcionise sada... vidim da i android tableti sad mogu da koriste xbox pass... jel komplikovano sve to?

DeCoy
18.1.2021, 13:26
Radi tako što staviš US region, kupiš negde online gift karticu, reedemuješ je na svom nalogu i od tog novca kupiš Game Pass.

gde se moze pogledati ponuda?

https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games

DBrave
18.1.2021, 14:58
EA Play je dosao na XBOX game pass ali samo za konzole.

Zna li se datum kada stize i za PC ?

DeCoy
18.1.2021, 15:27
Soon™

EA Play dolazi uz Ultimate paket od 15$. Po meni se više isplati uzeti godišnju pretplatu na Originu ili Steamu za 25€.

DBrave
18.1.2021, 16:13
Slazem se, nego sam dobio neki XBOX Ultimate trial od 14 dana (uz XBOX kontroler) pa da se isplaniram..

U principu, jedino sto bih odigrao sa EA je A Way Out (co-op).
Sve ostalo sam ili vec presao ili me ne zanima ni mrvicu..

A i na XBOX-u je slicno.
Evo zavrsavam ovaj DLC za Gears 5 (Hivebusters), onda krecem Hellblade - Senua i to je to, nista vise da me zanima..

Koliko god da su povoljne te pretplate, dzaba kad je ponuda igara mrsava..
Isplati se za nekoga ko nije nista igrao duze vreme, pa uplati i predje sta ga zanima za par meseci i to je to..

Telepatic
18.1.2021, 17:58
Koliko god da su povoljne te pretplate, dzaba kad je ponuda igara mrsava..
Isplati se za nekoga ko nije nista igrao duze vreme, pa uplati i predje sta ga zanima za par meseci i to je to..

Pa ono, za te pare se stvarno isplati, iako je ovo pretplata namenjena za nesto vise casual igrace.

Meni se svidja sto izbacuju i neke nove igre kad izadju, recimo sad 28-og izlazi horor igra Medium koja me zanima, na Steam-u kosta citavih 45 evra a na Xbox game pass-u, ako si nov clan igras za dzabe a posle za 10 ili 15 dolara po mesecu..ali tek sam juce izvalio da nije dostupno kod nas a ne bi da isprobavam te neke zaboliazne varijante da ne razmisljam da li ce da mi ukinu..

DeCoy
18.1.2021, 18:10
Neće niko ništa da ti ukine, šta misliš kako vlasnici konzola u Srbiji već godinama kupuju na PS i XBox Store?

DBrave
18.1.2021, 18:23
Pa ono, za te pare se stvarno isplati, iako je ovo pretplata namenjena za nesto vise casual igrace.

Meni se svidja sto izbacuju i neke nove igre kad izadju, recimo sad 28-og izlazi horor igra Medium koja me zanima, na Steam-u kosta citavih 45 evra a na Xbox game pass-u, ako si nov clan igras za dzabe a posle za 10 ili 15 dolara po mesecu..ali tek sam juce izvalio da nije dostupno kod nas a ne bi da isprobavam te neke zaboliazne varijante da ne razmisljam da li ce da mi ukinu..

Kupi za 2e onaj XBOX trial od 14 dana i predji igru kad izadje.

ogisha
28.2.2023, 14:14
Bacih pogled na katalog s obzirom da ovo dolazi kod nas... Ako sam dobro shvatio:
Npr 2 meseca pretplate: 1 + 10$, mogao bih da odigram nešto tipa: Atomic Heart, A Plague Tale: Requiem, Return to Monkey Island, Forza Horizon 5, Deathloop, Citizen Sleeper, Pentiment, Scorn...
Pa ovo je no brainer jbt...

Cracked But Whole
28.2.2023, 14:21
Dodaj na to i Hi-Fi Rush jer igra kida!

nexexcalibur
28.2.2023, 17:16
Kad dolazi kod nas?

Andross
28.2.2023, 17:48
Danas
EDIT: Za insajdere je od danas mea culpa

DeCoy
28.2.2023, 19:30
q27pnVj5TKk

nexexcalibur
28.2.2023, 19:53
Iskreno big deal, jednom sam se dovijao, lerao support da ortaku aktiviraju game pass preko kredita i namucio sam se, ovo je svakako dobro doslo

Zuti Bar
1.3.2023, 14:50
Evo jedno nepopularno mišljenje.

Nikada nisam volio pretplate kao ni ranija iznajmljivanja igara i konzola po principu da ih jednom "obrneš" pa da vratiš, tako što ćeš igrati čitav dan da ti ne propadne novac. Kao neki ludi klinac da se izigraš.

Ono što zaista vrijedi treba kupiti, prosjek iskulirati i formirati svoju kolekciju za pusto ostrvo. Mnogo je bolje kupiti igru, pa bar ona bila 50$, nego plaćati 5 mjeseci po 10$. Ako zaista volite igru igraćete je mjesecima, možda i godinama. Isto i u slučaju da paralelno studirate, radite, čitate romane i da zaista nemate vremena da igrate. U mom konkretnom slučaju od početka ove godine nisam igrao više od 10 minuta igre. Po računici pretplate već bi spržio 30$. Zašto bi, i na šta pobogu?

Microsoft dobije stabilan i siguran izvor prihoda (ne moraju da rizikuju oko igara jer eto šta god izbace prodaće se, nije važan KVALITET, nego KVANTITET) tako što vas ubjede da vam treba nešto što vam stvarno ne treba i što ne želite. Ili ćete igrati loše i niskokalorične igre samo zato što su vas ubjedili da su jeftine ili ćete za prave vrhunske naslove Microsoftu plaćati pretplatu umjesto da sav novac ide ljudima koji su to zaista i zaslužili.

Cracked But Whole
1.3.2023, 15:23
Pitanje je - koliko često se vraćaš igrama koje si kupio?
Ok ako su u pitanju online igre, no svakako - njih ni ne možeš igrati drugačije nego kupovinom :D
Za singl plejer igre zašto dati 60e kad možeš da mnoge naslove već pri izlasku odigraš preko nekog Game pass-a, a ako baš želiš da je poseduješ, kupiš posle godinu-dve na velikom popustu, sa svim ekspanzijama. Win win situacija.

DeCoy
1.3.2023, 15:48
Mnogo je bolje kupiti igru, pa bar ona bila 50$, nego plaćati 5 mjeseci po 10$. Ako zaista volite igru igraćete je mjesecima, možda i godinama. Isto i u slučaju da paralelno studirate, radite, čitate romane i da zaista nemate vremena da igrate. U mom konkretnom slučaju od početka ove godine nisam igrao više od 10 minuta igre. Po računici pretplate već bi spržio 30$. Zašto bi, i na šta pobogu?

Kupiš jednu igru za 50€ koju sigurno nećeš igrati čitavih 5 meseci, a ovako možeš da igraš 200+ igara za 50€.

Naravno, pretplata nije ni predviđena za ljude koji sednu da igraju jednom u mesec dana.

galebns
1.3.2023, 20:36
Ni auto ne kupujes ako ces ga voziti jednom godisnje, isto i sa ovim servisima.
Isto tako uvek mozes cekati neki veliki popust posle pola godine-godinu da je kupis ako ti se bas svidi, a ako si nestrpljiv varijanta od mesec (pa i dva) pretplate je dovoljna da je predjes.

Sad vidim da je Cracked to isto napisao :)

Exia
2.3.2023, 15:33
Game pass je dobar za probu tj da se isprobaju igre koje ti se svide, uvek moze posle da se kupe, e sada u zadnje vreme ne izlazi nesto mnogo kvalitetnih aaa naslova (niti ce vise biti kao nekad gde si imao u mesecu po nekoliko omg naslova) tako da je vrednost game pass-a prilicno velika.

Ja sam nesto slicno radio sa Origin Acessom tako da to planiram i sa ovim Xbox-ovim cudom. "Try the game if you like it then buy it"

DBrave
2.3.2023, 17:23
Nije samo za probu vec za sve single player igre koje odigras jednom i obrises.
Evo u poslednje vreme sam obrnuo Skorn, Plague Tale novi, Ascent, krenuo Marvel Guardiane itd..
Ne zanimaju me te igre da ih skupljam kao devojcice salvete, predjem, uninstall i kraj.
Game Pass je kao stvoren za to.

simke85
2.3.2023, 18:21
Odigrao preko pretplate ili kupio preko nekog online servisa uključujući i Steam, opet se svodi na isto jer čak i u TOS-u svih servisa gde kao kupujemo igre piše da se samo subscribe-mo, odnosno pretplaćujemo na njih, samo što je kod Steama i ostalih sličnih servisa plaćamo jednom za određenu igru ali pravno gledano nismo vlasnici te igre, možemo je igrati preko tog servisa a kada ugase servis ode i cela biblioteka. Nažalost, davno je prošlo vreme kada smo kupovali igru fizički i bili njeni stvarni vlasnici.

Sa druge strane ovaj Game Pass i slični servisi su samo nov izvor prihoda za njihove tvorce, i način na koji za sada uspešno muljaju investitore, ali kao i Netflix i slični servisi za filmove i serije u dugom roku i kada veliki broj korisnika pređe na ti je neodrživ, jer je iznos pretplate za ono što ti servisi nude previše mali.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

ogisha
13.3.2023, 10:56
Npr 2 meseca pretplate: 1 + 10$

Ispade još bolje: 11 + 800 din :D

DeCoy
27.3.2023, 12:55
Ukinuta promo 1$ pretplata za prvi mesec...

The promotion, which allowed first-time subscribers to enjoy the benefits of the service for a far-reduced price, has been removed in place of alternative options for future folks curious about Game Pass. We have yet to see what these will be at this time.

https://www.vg247.com/microsoft-scraps-the-1-intro-game-pass-subscription-and-looks-at-different-marketing-promotions

buraz
27.3.2023, 23:37
Kad ovo “legalno” stize u Srbiju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

DeCoy
28.3.2023, 0:34
Pa stiglo je, samo treba da se prijaviš za insider nalog.

DeCoy
12.4.2023, 9:19
Mislim da je od danas dostupno i bez insajdera...

evil_geko
12.4.2023, 12:40
Vidim pominje se neka ponuda od 3 meseca za $1, ja to nigde ne vidim kada idem na Game Pass?!

EDIR: Nevermind, našao, zaboo mi bio njihov website nešto dok nisam cookies obrisao.

SportsGamer
12.4.2023, 18:12
Trenutno imam neke igre koje igram al nisu vezane za gamepass,a zeleo bi znati do kad vazi ova ponuda od tri meseca za 1 evro dal je kasno ako aktiviram u maju ili ima neki datum do kad moze to se iskoristiti ili vazi mozda za sve pretplatnike nove nije bitno kad ga aktiviram ?

Geralt
12.4.2023, 19:43
Ja sam danas aktivirao. Koliko vidim zaduzio mi je racun za jedan dolar. Fina kolekcija igara, definitivno se isplati.

SportsGamer
15.4.2023, 12:36
Aktivirao.. ima ovde finih stvari pogotovo za coop igranje,a kad mi istekne ova 3 meseca ponuda ,dal bi mogao napraviti novi nalog i koristiti neku drugu visa card i opet aktivrati ovu ponudu ukoliko bude vazila i dalje ?

Roronoa Zoro
15.4.2023, 13:20
te ponude se vrte, nema veze sa novim nalogom isl. to više važi kada ima neka promocija a da nije M$ ili sa sivih sajtova, onda one važe za nove

m1aden
16.4.2023, 16:20
Ima li veze legalnost windowsa za aktivaciju ovoga? :D

DeCoy
16.4.2023, 16:28
Ne.

5char

m1aden
17.4.2023, 12:54
https://www.xbox.com/sr-latn-rs/games/store/pc-game-pass/cfq7ttc0kgq8?icid=mscom_marcom_H1a_PCGamePassOffer

ogisha
8.7.2023, 14:39
Naigrao sam se za ova 4 meseca. Odličan katalog, posebno mi je pomogao za igre za koje nisam bio siguran da li da ih kupim na Steamu, a da ne govorim o rasterećenju wishliste. U svakom slučaju kvalitetna konkurencija sa kojom može fino da se uštedi.

Vladimirus86
9.7.2023, 18:34
A ja upravo suprotno, jedva da sam pipnuo nešto za ova 3 meseca, ali to je do mene jer sam ranije odigrao sve što me je interesovalo. Ponuda svakako nije loša i mislim da vredi za tu pretplatu koju traže.

Pipboy
27.10.2023, 19:55
Da li se nekome pojavljuje Dead Space (Remake) na game passu, s obzirom da je najavljen da će biti dostupan od 26. oktobra? Kod mene ga nema, sve ostale igre koje su najavili su stizale na datume kada su i planirane, samo ovo ne.

ogisha
27.10.2023, 20:18
Trenutno nemam aktivan Game Pass ali vidim Dead Space u katalogu i da ga je moguće igrati.

galebns
27.10.2023, 20:46
Pojavio se i kod mene.

Pipboy
27.10.2023, 20:56
Ništa ne razumem, nema ga u katalogu, a kad ukucam u search baru, izađe sve i svašta, od Preya, preko Resident Evila, Evil Withina, Outlasta i svega drugog...

ogisha
28.10.2023, 12:09
Možda ne stiže svima u isto vreme? Ovakvo je trenutno stanje u mom Recently added katalogu

https://i.imgur.com/KuVUAtA.png

Pipboy
28.10.2023, 13:16
Kako dobiješ taj recently added, koju aplikaciju zapravo treba koristiti (ja koristim Microsoft Store, to je valjda to, na njemu je aktiviran pass)?

Pretpostavljam da verovatno ima neke veze sa time što je ovo EA igra, ni ostale njihove igre koje treba da su u katalogu nisu tu (Lost in Random, Fe, Sea of Solitude...), ali čudno da ih nema uopšte ni kao opcija da se uplati i Ea Play, pa da budu dostupne.

evil_geko
28.10.2023, 13:30
I meni se pojavio pre neki dan Dead Space remake. Možda opet ima veze sa regijom nešto, ja sam morao na Windows da stavim United States regiju da bi mi video Gotham Knights recimo, sa našom regijom nije hteo.

Sad videh da si pomenuo Microsoft Store, nije to app za Game Pass, Xbox se zove app za GP.

Pipboy
28.10.2023, 13:36
Da, sad sam je instalirao i linkovao sa EA, mada sam ja taj isti pass aktivirao u storeu, sve živo je bilo dostupno (Starfield, Cities Skylines 2, Lies of P...). Čak je odmah i prepoznao pass u ovoj Xbox aplikaciji, i sad može da se kroz nju bira Dead Space...