PDA

Prikaži potpunu verziju : Audigy 2 zs se cuje veoma tiho, windows 7

srksi
8.3.2019, 22:54
Prokletinja mi je dusu pojela! Zamalo da sahranim kompjuter zbog nje, na kraju sam naterao da radi, sve lepo, samo ostao jedan problemcic:
Cuje se veoma tiho! Jedva!

Sad, guglao sam sve, upotrebio celo moje iskustvo, instalirani alternativni drajveri, izlaz dvd kvalitet, sve , sve je nasvirano do kraja, ali nema pomoci, jedva da je zvuk malo jaci od prosecnog telefona :(
Dali ne jos neko imao ovaj problem mozda? Sta da radim, vise nemam ideje!

polarnimeda
9.3.2019, 2:57
i nije neka ideja, ali... probaj je na drugom kompu.

Rockstar
9.3.2019, 15:00
Moguće da je i neispravna, nažalost. Moj ZS2 je duplo glasniji od integrisane

srksi
9.3.2019, 19:29
Evo upravo je testirana na starom dobrom XP-u. Zbog tehnickih problema, nisam mogao da upotrebim zvucnike, samo slusalice. Sad, dok se na zvucnicima na sedmici jedva cuje, na slusalicama u XPu je jacina normalna, za nijansu jace od stare integrisane. Smrdi na gremline, a sto je najgore sad nemam moralno opravdanje da trazim pare nazad :(

DiNDiNBrE
12.3.2019, 13:41
Tako je to sa starijim hardverom. Ja sam svoju X-Fi Titanium jedva naterao da radi kako valja, kosu sam cupao ceo dan, instalirao vise razlicitih drajvera, na kraju se iznervirao i odradio sistem od nule, instalirao neke custom drajvere i ona magicno proradila i cuje se odlicno...

srksi
12.3.2019, 15:16
Tako je to sa starijim hardverom. Ja sam svoju X-Fi Titanium jedva naterao da radi kako valja, kosu sam cupao ceo dan, instalirao vise razlicitih drajvera, na kraju se iznervirao i odradio sistem od nule, instalirao neke custom drajvere i ona magicno proradila i cuje se odlicno...
Ni reinstall ne pomaze :(

torivoje
12.3.2019, 22:58
Ni reinstall ne pomaze :(

Jesi li već isprobao Kavakamijeve drajvere ? Drži ih na svom blogu.

srksi
12.3.2019, 23:47
Naravno da da! Nista nije pomoglo do...
Malpre je stavim i u treci kompjuter, radi super, a ja vec totalno izgubio nadu, vracajuci je nazad u mainfrejm dunem cisto u konektore za srecu, i odjednom proradila! :alealeee: Sta li se desilo nista mi vise nije jasno

torivoje
13.3.2019, 0:12
Super.