Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : MSI Afterburner problem

DaniloNS
12.2.2019, 16:30
Imam problem sa MSI Afterburnerom i AMD grafikama. Naime i sa prošlom RX 560, kao i sa sadašnjom R9 280x imam problema da su sve funkcije u MSI Afterburneru u potpunosti neupotrebljive, znači ništa ne mogu da kontrolišem, ni brzinu ventilatora, voltažu, overklokovanje,...ma ništa. Niti mi se na interfejsu prikazuju klokovi i temperature.

Da li je moguće da ovaj MSI Afterburner neće da radi i da je u konfliktu sa AMD drajverima?

water wizard
12.2.2019, 16:37
najnoviji drajveri i afternurner?

DaniloNS
12.2.2019, 16:50
najnoviji drajveri i afternurner?

Znači, to ne ide? Moram da se rolujem na neke stare AMD drajvere?

water wizard
12.2.2019, 17:00
pitam, ako su najnoviji probaj prvo stariji afterburner..

Milan990
12.2.2019, 17:20
Ni meni ne radi fan profil u AB sa poslednja 2 drajvera sa RX probao sam sa i bez AMD settings I sa zvaničnom i sa beta verzijom Ab-a i neće, poslednji koji rade su 18.11.nešto.

Bujosh
12.2.2019, 17:27
Vecinu toga imate u AMD overdrive koji u glavnom ima u sklopu Catalyst-a. Probajte odatle, nema sve mogucnosti kao afterburner, ali ako vam treba overclock, ne treba vam MSI afterburner.

DaniloNS
12.2.2019, 18:41
pitam, ako su najnoviji probaj prvo stariji afterburner..

Probao sam nekoliko različitih verzija afterburnera unazad i ni sa jednim neće da radi.

DaniloNS
12.2.2019, 18:46
Vecinu toga imate u AMD overdrive koji u glavnom ima u sklopu Catalyst-a. Probajte odatle, nema sve mogucnosti kao afterburner, ali ako vam treba overclock, ne treba vam MSI afterburner.

AMD overdrive ima mogućnost samo fiksne kontrole ventilatora (50%, 60%,70%,...) bez obzira na temperaturu, a u afterburneru mogu brzinu obrtaja da vežem uz temperaturu i da mi sa porastom temperature raste i broj obrtaja.

Ok, ovo može i sa AMD Wattmanom, ali wattman ne podržava moju karticu (r9 280x):(