Prikaži potpunu verziju : MSI Afterburner problem
Imam problem sa MSI Afterburnerom i AMD grafikama. Naime i sa prošlom RX 560, kao i sa sadašnjom R9 280x imam problema da su sve funkcije u MSI Afterburneru u potpunosti neupotrebljive, znači ništa ne mogu da kontrolišem, ni brzinu ventilatora, voltažu, overklokovanje,...ma ništa. Niti mi se na interfejsu prikazuju klokovi i temperature.
Da li je moguće da ovaj MSI Afterburner neće da radi i da je u konfliktu sa AMD drajverima?
water wizard
12.2.2019, 16:37
najnoviji drajveri i afternurner?
najnoviji drajveri i afternurner?
Znači, to ne ide? Moram da se rolujem na neke stare AMD drajvere?
water wizard
12.2.2019, 17:00
pitam, ako su najnoviji probaj prvo stariji afterburner..
Ni meni ne radi fan profil u AB sa poslednja 2 drajvera sa RX probao sam sa i bez AMD settings I sa zvaničnom i sa beta verzijom Ab-a i neće, poslednji koji rade su 18.11.nešto.
Vecinu toga imate u AMD overdrive koji u glavnom ima u sklopu Catalyst-a. Probajte odatle, nema sve mogucnosti kao afterburner, ali ako vam treba overclock, ne treba vam MSI afterburner.
pitam, ako su najnoviji probaj prvo stariji afterburner..
Probao sam nekoliko različitih verzija afterburnera unazad i ni sa jednim neće da radi.
Vecinu toga imate u AMD overdrive koji u glavnom ima u sklopu Catalyst-a. Probajte odatle, nema sve mogucnosti kao afterburner, ali ako vam treba overclock, ne treba vam MSI afterburner.
AMD overdrive ima mogućnost samo fiksne kontrole ventilatora (50%, 60%,70%,...) bez obzira na temperaturu, a u afterburneru mogu brzinu obrtaja da vežem uz temperaturu i da mi sa porastom temperature raste i broj obrtaja.
Ok, ovo može i sa AMD Wattmanom, ali wattman ne podržava moju karticu (r9 280x):(
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.