Prikaži potpunu verziju : Flotsam
pentraksil
3.1.2019, 17:41
U pitanju je simulacija gradica na vodi. Zanimljiva ideja, posle velikog potopa ljudi prezivljavaju na vodi, sakupljajuci plastiku, krhotine i ostalo smece unistene civilizacije. Mene malo podseca na Frostpunk, ali su atmosfera i graficki stil ipak dosta drugaciji. Deluje zanimljivo, jos se ne zna tacan datum, bice Early-Access
https://store.steampowered.com/app/821250/Flotsam/
4z6p1lX4P8Q
COV2KH3d9Kc
NWXYA4mByuY
perablenta
4.1.2019, 11:52
Vrlo interesantna ideja! Jedva čekam!
perablenta
23.9.2019, 18:36
Stigla u inbox na probu.
Vrlo "sitna" igra, ni gigabajt. Koštaće oko 23e i izlazi 26.09.
Kačim kratak pregled gameplay-a i kratak uvod u igru:
dp0Qxoym-Ho
Malik Tintilinic
24.9.2019, 9:24
Ovo je slicno igri Buoyancy, koju sam nedavno probao na slabijoj masini, ali definitivno cu joj se vratiti kad se docepam jace.
Ut0R2dNoy68
pentraksil
24.9.2019, 15:48
Negde procitah da je nesto zahtevnija igra (imajuci u vidu sam izgled)
perablenta
24.9.2019, 16:34
Negde procitah da je nesto zahtevnija igra (imajuci u vidu sam izgled)
Da, pogotovo kad zumiram. Padne FPS za po 30 frejmova. Nemam pojma šta je to toliko zahtevno.
Malik Tintilinic
24.9.2019, 17:50
@pero
Bas sam malopre odgledao tvoj video za Transport services, posto sam je prethodno malo probao. Tebi fino klizi, a kod mene se vukla, morao sam da igram na low podesavanjima, iako moja masina vozi Crysis :D
A fino ti se rasporedili gradovi, onako, u liniji. Kod mene bili razbacani. Inace, ja sam ih prvo povezao zeleznicom :D Mrzelo me da se bakcem busevima.
TS mi nije nesto u odnosu na poznatije transport tycoon igre, brzo sam se smorio.
perablenta
24.9.2019, 22:12
Zabavna igra, ali mora pravilno da se krene prva mapa inače ne može da se odigra dalje. A s obzirom da ne postoji tutorial, već samo pisana uputstva, lako se može dogoditi da se prva mapa ponavlja više puta.
Ali, neka tako i treba, nema bolje škole.
@Malik Tintilinic, štucala je i meni malo, ali je sledeći patch odmah sredio. Dev tim je baš, baš aktivan. Vidi se neiskustvo ali i želja da se napravi dobra igra. Nema baš toliko sadržaja ali zato je i cena takva.
simpatična igra, interesantna ideja, lepo izgleda
perablenta
29.9.2019, 21:05
Za sve koji se odluče da počnu da igraju jedan kratak uvodni video za perfektan start sa minimum potrošenog vremena i resursa.
Ako krenete pogrešno nestaće vam resursa, a ako vam nestane resursa nestaće vam i vode a onda će vam stanovnici umredi od žeđi.
VwaCtV71yEk
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.