Prikaži potpunu verziju : Samsung j3 2017 nereaguje
Svastiki neće da upali telefon, crn ekran nereaguje. Gledao malo klipove, predložih joj hard reset da probam. Ali njoj nikako neodgovara da izgubi podatke.
Ako eventualno uđem u podešavanja za android recovery da li bi trebao pritisnuti prvi izbor"reboot sistem now", tj tu samo ulazi u sistem i nebriše podatke ili servis kako je drugi savetuju. Zahvaljujem i izvinjavam na početničkim pitanjima.
JohnnyNT
30.12.2018, 21:54
Reboot će samo ugasiti telefon i pokušati ponovo da ga pokrene, i najverovatnije neće uspeti da ga uključi ponovo, tu ne bi trebalo da bude gubljenja podataka.
Neće ni rebot da uključi, nek odnese u servis. Telefon je relativno nov svastika dobila od poslodavaca.
Do sad je mogla da odnese u servis i sredi problem posto osim ako nije polovnjak,kraden i slicno on i dalje ima garanciju
Telefon je kupljen u Grčkoj tako da joj garancija nevredi mnogo. Odnela je sledeći dan u servisu, naplatili joj 1500 din, vrlo malo su oštetili prilikom otvaranja mada je bila upozorena na to i prihvatila rizik. Uglavnom sada joj radi
E pa kul, nije mnogo ispalo :)
Mada mislim da je mogla da iskoristi garanciju u promobi il nekom drugom ovlascenom servisu
Ova ekspanzija mobilne tehnologije još malo imaće i vatromet u sebi ali će biti za jednokratnu upotrebu.
Da zabaguje skuplji telefon vrlo je lako prilikom otvaranja polomiti ekran i oštetiti telefon.
Bez garancije baš je rizično uzimati tel, mada ni sa garancijom nije bolja situacija cvetaju servisi sa zamenom polomljenih ekrana.
Sve zavisi od korisnika, ja recimo nisam ni jedan jedini telefon polomio dok imas ljude tipa moj burazer koji bi tenk polomili :kreza:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.