PDA

Prikaži potpunu verziju : Samsung j3 2017 nereaguje

dekilio
30.12.2018, 10:57
Svastiki neće da upali telefon, crn ekran nereaguje. Gledao malo klipove, predložih joj hard reset da probam. Ali njoj nikako neodgovara da izgubi podatke.

Ako eventualno uđem u podešavanja za android recovery da li bi trebao pritisnuti prvi izbor"reboot sistem now", tj tu samo ulazi u sistem i nebriše podatke ili servis kako je drugi savetuju. Zahvaljujem i izvinjavam na početničkim pitanjima.

JohnnyNT
30.12.2018, 21:54
Reboot će samo ugasiti telefon i pokušati ponovo da ga pokrene, i najverovatnije neće uspeti da ga uključi ponovo, tu ne bi trebalo da bude gubljenja podataka.

dekilio
30.12.2018, 23:22
Neće ni rebot da uključi, nek odnese u servis. Telefon je relativno nov svastika dobila od poslodavaca.

C64freak
9.1.2019, 21:15
Do sad je mogla da odnese u servis i sredi problem posto osim ako nije polovnjak,kraden i slicno on i dalje ima garanciju

dekilio
11.1.2019, 10:40
Telefon je kupljen u Grčkoj tako da joj garancija nevredi mnogo. Odnela je sledeći dan u servisu, naplatili joj 1500 din, vrlo malo su oštetili prilikom otvaranja mada je bila upozorena na to i prihvatila rizik. Uglavnom sada joj radi

C64freak
11.1.2019, 23:18
E pa kul, nije mnogo ispalo :)
Mada mislim da je mogla da iskoristi garanciju u promobi il nekom drugom ovlascenom servisu

dekilio
12.1.2019, 11:20
Ova ekspanzija mobilne tehnologije još malo imaće i vatromet u sebi ali će biti za jednokratnu upotrebu.
Da zabaguje skuplji telefon vrlo je lako prilikom otvaranja polomiti ekran i oštetiti telefon.
Bez garancije baš je rizično uzimati tel, mada ni sa garancijom nije bolja situacija cvetaju servisi sa zamenom polomljenih ekrana.

C64freak
13.1.2019, 20:54
Sve zavisi od korisnika, ja recimo nisam ni jedan jedini telefon polomio dok imas ljude tipa moj burazer koji bi tenk polomili :kreza: