Prikaži potpunu verziju : telekomovih mesec dana dial up free...?!
polarnimeda
12.12.2006, 16:32
Kao, kada kupis colicev disk dobijes i mesec dana dial-up pristupa free!! *****!! Nekome ga sigurno i puste, ali ja sam:
1) prvu karticu grebao nezno da vidim sifru koju moram da ukucam, i ogulio i brojeve i foliju!
2) drugu karticu nekako izgulio tako da prepoznam brojeve, uradio na sajtu sve sto treba da aktiviram novi nalog, dobio potvrdu da je sve u redu... jedino sto "ne postojim" u njihovoj bazi korisnika i ne mogu da se nakacim na internet!!!
Imam komp 10 godina i skoro toliko koristim i NET, tako da cisto sumnjam da je greska do mene! jedino je moguce da mora duuugooo da se ceka da ono sto kazu da je vec aktivirano, takvo i postane.... Ali to se nije desavalo ni najbednijim provajderima na kojima sam bio....
Mogu da zamislim i kako ce stvarno do kraja februara da mi uvedu ADSL, kao sto su mi i rekli kada sam se prosli mesec prijavio!
nighthawk
15.12.2006, 0:56
:icon_scra :icon_scra Sta si ocekivao od telekoma
marko1986
18.12.2006, 4:26
A pa nije bas tako, meni je ortak dao karticu (kupio 5-6) pa nece imati vremena da ih iskoristi pre nego sto isteknu.:) Ja sam se registrovao i dobio odgovor da ce za 24h biti aktivirano sto je i ucinjeno. Znaci radi normalno cak i veza ne puca, ali je malo problem da se uspostavi veza u udarnom vecernjem terminu sve ostalo je OK. Meni je protok konstantan pri svakoj konekciji 37.2 kbps.
Kao, kada kupis colicev disk dobijes i mesec dana dial-up pristupa free!! *****!!
Možda je to Božija kazna zato što si uopšte i kupovao Čolića! :qliranje: :boodala:
visokoletac
18.12.2006, 13:38
sta reci ?
Pola dana ne mogu da se logujem, kaze linija je zauzeta, a drugu polovinu dana
psujem, posto je sporo bruka...
A tek da igras pool na yahoo-u...
Možda je to Božija kazna zato što si uopšte i kupovao Čolića! :qliranje: :boodala:
Zensko a ne voli Čolića?! Sta to treba da znaci?
I ja sam kupio i poklonio disk ujni jer Colica ne mogu da smislim (Iris - takvo zensko volim :)...
1no pitanje - ovaj broj 042/121212 je SMIN broj (cena lokalnog poziva) ili ne? :S
Ako ne prevara je zestoka.
marko1986
20.12.2006, 0:32
1no pitanje - ovaj broj 042/****** je SMIN broj (cena lokalnog poziva) ili ne? :S
Ako ne prevara je zestoka.
Svi brojevi koji pocinju 0421***** su SMIN i tarifiraju se kao lokalni poziv tj.oko 10 din u slabom i 20 din u jakom saobracaju za 1h.Nisam siguran ali mislim da brojevi koji pocinju 0422***** nemaju skupu i jeftinu tarifu i da sat kosta ok 40 din,naravno u tu cenu je ukljuceno i internet vreme.A skupi su oni brojevi 0425*****
nighthawk
20.12.2006, 2:30
U stvari posle zadnjeg poskupljenja 0421... brojevi su jefnitiji nego lokalni pozivi, cena je ostala ista.
marko1986
20.12.2006, 23:29
Pa super,to nisam znao
Provajder je fin, lep je propusni opseg (naravno; ciji li su linkovi, veratovi? :D) i stabilna je konekcija.
sta jos reci...
Ja sam se registrovao, sve je proslo OK, ikad ocu da se zakacim sve ide uredu do trenutka kad proveri sifru, i tad vise nista ne ide :kreza: jednostavno mi veza pukne ?:mad:
Da li ima neke veze sto se kacim sa malo bajate centrale 50... ?
pozdrav Fairfax
Ljudi, kako ste vi uopste aktivirali Telekomove sate? Jja sam bio na sajtu na dlanu.com i ne mogu da nadjem gde se to aktivira. Ili ja to ne vidim, ili to vise ne postoji. Idu mi na zivce!:mad:
Ljudi, kako ste vi uopste aktivirali Telekomove sate? Jja sam bio na sajtu na dlanu.com i ne mogu da nadjem gde se to aktivira. Ili ja to ne vidim, ili to vise ne postoji. Idu mi na zivce!:mad:
Evo direktnog linka:
http://www.telekom.nadlanu.com/akcije/prijava_colic.aspx
Meni je komšija dao karticu; taman sam se zaradovao kao ono neće! Uradio sam sve što je traženo, a sad ne mogu da se konektujem preko njih. :n-cc2: Prokleti modem zuji i bruji i na kraju pukne i izbaci poruku da ne može da me nadje u bazi korisnika... :( Prvo sam pomislio da sam negde pogrešio, možda kod kucanja korisničnog imena, ali danas čujem da je i drugar imao istih problema sa dve kartice.
Lopovi!!!:icon_evil
Meni je komšija dao karticu; taman sam se zaradovao kao ono neće! Uradio sam sve što je traženo, a sad ne mogu da se konektujem preko njih. :n-cc2: Prokleti modem zuji i bruji i na kraju pukne i izbaci poruku da ne može da me nadje u bazi korisnika... :( Prvo sam pomislio da sam negde pogrešio, možda kod kucanja korisničnog imena, ali danas čujem da je i drugar imao istih problema sa dve kartice.
Lopovi!!!:icon_evil
Mora da prodje 1-2 dana dok se aktivira..Tako je i meni bilo pa je posle radilo!
Imam jedan veoma dobar predlog, zašto lepo pre postovanja i otvaranja ove teme niste lepo kontaktirali Telekom i objasnili im problem?
Highlander
8.1.2007, 14:03
Mora da prodje 1-2 dana dok se aktivira..Tako je i meni bilo pa je posle radilo!
Pa prošlo je već skoro nedelju dana a još uvek ne radi. :confused:
'ajde mi sad lepo recite da li da uzimam taj CD za 200 dinara ili je pametnije da za te pare kupim prazne diskove? :)
I da li je neko pokusao da kontaktira Telekom da vidi sta se to desava, da ne ispadne da je tih mesec dana besplatno tu samo da bi se ljudima zamazale oci i pospesila prodaja diskova? :kreza:
Hmmm,
pa meni radi, izuzev sto u spicu (17-19 i 22-00.30 h) se desava da nece da primi sifru. Van spica radi sasvim ocekivajuce kao i ostali dial up provajderi.
Carl Jonson CJ
9.1.2007, 12:16
Мени ради ево већ две недеље :) Једино негде око 22:00-23:00 иде спорије. Задовољан сам :)
da i mene radi super .;)) samo se pitam dali ce nas telekom priklati sa telefonskim racunom , jer mi nesto smrdi opasno kod njih 30 dana free Dial Up ne t;))
+ CD + SIM Broj :-)) pa to nema nigde stvarno :D
3 dana im je trebalo da mi aktiviraju nalog iako na sajtu pise da treba 1. Koristio sam nekih 10 dana i sada nema sanse da se konektujem
Crusader88
17.1.2007, 21:11
trebalo je 3 dana da aktiviraju, poloodeo sam
ali konacno mogu da ga koristim, i nije toliko lose
samo sto neki put nece da se konektuje.:icon_scra
nikolafox
25.1.2007, 21:16
Mislim da sat kosta 20 din:a_whistli
Crusader88
25.1.2007, 22:16
Mislim da sat kosta 20 din:a_whistli
nije bas sam gledao na moj racun, isto skida kao lokalni saobracaj.To je i logicno jer je broj 042121212, kada pocinje sa 1 znaci 1imluls,2 duplo, a tek 5 :paranoia:
YellowDog
27.1.2007, 14:10
Meni je ovo nesto čudno...Mesec dana od kako je aktivirano je prošlo pre nedelju dana a ovo čudo još uvek radi!:to_care:
Telekom+nesto "dzaba"=povratak lopova....
Sve sama prevara....uvjericete se kasnije....samo vas navlace...
Jeftinim marketinskim trikovima navlace korisnike,a poslije ce sve to duplo da vam naplate...Provjeren fazon,Americki...:dedica::kreza:
Meni radi na 128k ISDN. Nije lose.. he.. he
Takodje i meni radi nekih 5-6 dana i veza je super u odnosu na druge provajdere koje sam koristio!!!
pa i meni super radi....na 52kb.
I ja koristim ovo i mislim da je isteklo mesec dana a jos uvek radi. Samo da mi ne stigne racun od 100 000 !!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.