Prikaži potpunu verziju : Walker
Evo i od mene nesto...
Ponovo se radi vise o experimentu gameplay-a nego o ozbiljnoj igrici. Pravila su krajenje jednostavna: misem vodite robota i gazite tenkice koji pucaju na vas. Fora je sto treba dobro naciljati nogama tenkic u cemu pomaze takoreci "nisan" koji pokazuje smer robota, kao i koja noga je na redu. Cilj mi je bio da zavrsim igru ispod 5 dana, al eto.. ispalo je 10... eh taj fax...
Sve sam reko samo link nisam postavio :boodala:
Evo ga: http://d.turboupload.com/d/1323211/Walker.zip.html
Veoma zanimljiva igra. Mogao bi da stavis da se pojavljuju roboti koji pored toga sto pucaju ostavljaju mine, pa ako nagazis da ti se skine pozamasan broj helti ili da ostanes bez noge.
Svidaj mi se kako si osmislio kretanje glavnog lika zaista originalno. Mogao bi da ubacis pozadinsku muziku da dube napeto,i veci broj oponenta!
Jednom recju fenomenalno! Svaka cast za ideju kretanja :)
Od ovoga bi moglo da se napravi solidna low-cost igra.
phoenix[illusion]
16.12.2006, 13:02
Jako zanimljiva igrica. Ideja je odlicna, samo poradi malo vise na tenkicicma, i usavrsi je. Svaka cast, mogao bi da napravis da se moze igrati u dva igraca
Igrica ti je odlična samo tako nastavi.
Malo podseca na istoimeni veliki hit sa Amige...
Svaka cast... Keep them coming...:aplauz:
Cini mi se da je ti lose odradjena detekcija kolizije robotove noge sa tenkovima...
Igra je super!Samo tenkici umeju da budu "ku*ve" tj. beze po coskovima i pojavljuju se po drugim krajevima.I ima par bagova.Nekad se robot zbuni i nezna sta ce dalje a nekad mu noga bude pola metra.
Probacu da popravim vecinu bagova cim budem imao vremena... danas sam puko kolokvijum iz struktura podataka, tako da je vreme malo i da ucim... kako god, ne planiram da uvodim previse novih stvari... mrzim da budzim koncept za koji sam panirao da bude jednostavan, ali mozda se mozda jednog dana vratim na ovaj projekat i namestim remake (bigger, stronger, faster :D), ali zasad cu ostati kod popravljanja bagova.
U svakom slucaju, hvala na kritikama.
E samo da kazem da sam ovakav koncept video kod druga(imena igre se ne secam).Znaci isto gledanje, kretanje itd. samo sto imaju leveli, dosta je razovrsnije, imaju pop-upovi itd. Inace ako imas tu igru ili je nadjes mogao bi da uzmes neki fazon odatle(ako vec nisi) ;)
U sustini, inspirisala me je neka Flash igra: Adrian's Battle Bots (or something like that). Po izgledu lici na ovo moje, samo tamo nema "gazenja" nego samo "pucanja" :D. Ajd ako se setis imena ove tvoje igre pa da dowlnoadujem... zivo me zanima kako izgleda :D
Ja mislim da je vamo bilo oboje mada davno sam ja to igrao.Pitacu druga kako se zove.
Ceprkao sam malo danas po HDD-u i nasao neke igre koje sam radio pre par godina... pa reko da postavim i njih (ne moze da skodi):
http://d.turboupload.com/d/1471659/WAR.ZIP.html
http://d.turboupload.com/d/1471670/High_Explosive_1.08.zip.html
Prva je klasican 2D deathmatch "pick up your weapons and fight" pucacina za 2 igraca. Postavio sam i editor mapa, mada ne preporucujem njegovo koriscenje jer se nisam bas potrudio da ga odradim kako treba, tako da je njegovo koriscenje dosta komplikovano. Ali ako neko ima vremena moze slobodno da proba da ga provali (pritiskom na F1 se dobija kratka pomoc oko koriscenja). Inace igra je radjena u BlitzBasic-u.
Druga igra je jos starija i radjena je u GameMaker-u. Nalazite se u prostoriji sa bombom i raznim preprekama. Cilj je dovesti bombu do vrata pre isteka vremena. To cete postici odbijanjem (tzv. "pimpovanjem") bombe pomocu misa. U zavisnosti gde ste kliknuli na bombu, ona ce se odbiti u suprotnom pravcu. Iako sam je presao par puta, cini mi se da je dosta teska igra. Ljudi uglavnom imaju problema vec sa 1. novoom, a potreban je i dosta precizan mis jer je cesto potrebno pogoditi bombu dok je u visu i odbiti je u dobrom pravcu... U sustini: Ko predje svaka mu cast :dzavo:
Nash Knight
29.1.2007, 18:05
ne radi ti link za Walkera, ajd' ga uploaduj ponovo plz
btw. High Explosives ti je super igra! Jeste teska dosta, ali je originalna, zabavna i ne izgleda uopste amaterski
Evo ga Walker ponovo:
http://d.turboupload.com/d/1477115/Walker.zip.html
Fora je sto se fajl skida sa servera ako se ne downloaduje duze vreme... zato: Downloadujte :kreza:
Igre su ti super!!!Svaka cast!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.