Prikaži potpunu verziju : Adsl ogranicenja
Cheguevara
9.12.2006, 20:04
Upravo sam se prijavio za neobee ADSl i zanima me koje programe (download manager-e, p2p klijente ...) necu moci da koristim, tj. da li cu moci npr. da skidam filmove sa limewire itd.
To bi trebalo da pitaš tehničku podršku, zar ne? Zapravo, to si trebao da pitaš pre nego što si se prijavio.
Upravo sam se prijavio za neobee ADSl i zanima me koje programe (download manager-e, p2p klijente ...) necu moci da koristim, tj. da li cu moci npr. da skidam filmove sa limewire itd.
Glupo pitanje, ideš na njihov sajt i informišeš se o svemu. Ne znam kakve flat pakete nudi NeoBee, ali ukoliko uzmeš light flat paket znaj da nećeš moći da koristiš P2P programe :)
Upravo sam se prijavio za neobee ADSl i zanima me koje programe (download manager-e, p2p klijente ...) necu moci da koristim, tj. da li cu moci npr. da skidam filmove sa limewire itd.Meni kod njih radi sve. Jedino što ćeš morati da radiš port forwarding ako si na ISDN-u, pa dobiješ ruter umesto modema.
Ako uzmeš FLAT (od 1500+ dinara za 256/64+ kbs) radi sve normalno... ;)
A jel ima bre neko da koristi Telekomov ADSL. Bas me interesuje kakav je on :icon_scra ???
3*.v1ru5
13.12.2006, 21:52
Ako je iste klase kao dial up, bolje da ne znas :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.