PDA

Prikaži potpunu verziju : Data verification


alendin
8.12.2006, 23:09
da li neko moze da mi kaze sta znaci data verification posto cesto rezem cdove na neri a ne znam mu svrhu.

Master Neo
8.12.2006, 23:29
da li neko moze da mi kaze sta znaci data verification posto cesto rezem cdove na neri a ne znam mu svrhu.
Data verification, sluzi da proveris narezane podatke na cd/dvd-u. Nero ce ici file po file i pregledati, da li je sve dobro narezano, i da li je uopste narezano.

holodoc
8.12.2006, 23:30
"Data verification" znači da će nakon rezanja sadržaj narezanog diska biti upoređen sa materijalom koji se narezuje na njega tj. izvornim fajlovima. Drugim rečima, ako narezuješ različite fajlove na disk (primera radi radiš backup svog harda) posle rezanja diska "Nero" će pročitati fajlove koji su narezani na disk i uporediti ih sa originalima na tvom hardu.

Generalno iako zvuči kao da je važna opcija lično ne verujem da sam je u životu uključio više od jedanput ili dvaput. A u pitanju su bile slučajne greške ;)

Master Neo
8.12.2006, 23:32
"Data verification" znači da će nakon rezanja diska sadržaj narezanog diska biti upoređen sa materijalom koji se narezuje na njega. Drugim rečima, ako narezuješ različite fajlove na disk (primera radi radiš backup svog harda) posle rezanja diska "Nero" će pročitati fajlove koji su narezani na disk i uporediti ih sa originalima na tvom hardu.

Generalno iako zvuči da je važna lično ne verujem da sam je u životu uključio jednom ili dvaput. A u pitanju su bile slučajne greške ;)
Upravo to, samo zaboravih da kazem da ih uporedjuje sa podacima sa hd-a ili drugog cd/dvd-a ukoliko je on the fly mod.

alendin
8.12.2006, 23:48
razumio hvala. brisite temu