Prikaži potpunu verziju : P10 lite ili nešto drugo u cenovnom rangu da pravi dobre fotke
Gledam neki telefon do oko +/- 30.000, važna mi je kamera zbog fotkanja predela i baterija da je solidna da isprati to sve.
U tom rangu se vrtim i dvoumim između Huawei P10 lite i Samsung A5 2017, bez razmišljanja bi uzeo čistokrvni P10 ali je preskup..
gledam neki telefon do oko +/- 30.000, važna mi je kamera zbog fotkanja predela i baterija da je solidna da isprati to sve.
U tom rangu se vrtim i dvoumim između huawei p10 lite i samsung a5 2017, bez razmišljanja bi uzeo čistokrvni p10 ali je preskup..
2018. је година.. Сачекај још мало, стижу нови модели, за мање-више исте паре.
Imas j7 2017 sa odprilike taj novac a kamera i baterija su daleko bolji
Ako ne zuris, sacekaj da kod nas stigne xiaomi redmi note 5 pro...zadnja kamera najnoviji sony imx486 sonzor, prednja takodje sony senzor i 20mpx...odlican procesor, 18:9 ekran...itd...bice best buy, samo da stigne kod nas... :)
Uzeh ocuvan Galaxy S7 u garanciji za taj novac... bolje nego nov J5/J7.
Sacekaj nove Xiaomi modele ili potrazi nesto jace polovno (ocuvano u garanciji).
Treba da obnovim Box paket u Mts-u pa gledam najpre šta mi je kod njih najpristupačnije i dostupno od modela..
Iskreno Samsung nekako ne volim jer ga svi imaju i upečatljiv je njihov dizajn iako ima odlične performanse, volim nešto drugačije od ostalih pa mi je zato upao u oko P10 lite.
Imam trenutno LG Zero, koji je solidnih karakteristika i kamere, baterija mi jedino iscuri nekad vrtoglavo brzo na preskok iako ga ne forsiram.
Biću strpljiv.. :)
P10 lite je neverovatno dobar sa baterijom.
Pored toga što traje dugo, puni se jako brzo. Od 20% do 50% je za petnaestak minuta (možda i manje).
A kamera je prosek. Na svetlu ok, u mraku ništa spec. Ima dosta opcija, generalno dobar softver za kameru.
Sve ostalo radi fenomenalno.
P10 lite je neverovatno dobar sa baterijom.
Pored toga što traje dugo, puni se jako brzo. Od 20% do 50% je za petnaestak minuta (možda i manje).
A kamera je prosek. Na svetlu ok, u mraku ništa spec. Ima dosta opcija, generalno dobar softver za kameru.
Sve ostalo radi fenomenalno.
u MTSu je iphone se sa 32 gb memorije nabavljiv na rate i za nekih 30ak hiljada. odlicne fotke pravi.
Poslato sa sokocala mobilnoga
Imam P10 Lite i dobar je zaista,ali savetovao bih ti da sačekaš da dođe neki od novijih Huawei/Honor modela tipa Honor 7 X ili P Smart.Trebalo bi uskoro da stignu.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
DArthShone
18.3.2018, 13:37
Gledam neki telefon do oko +/- 30.000, važna mi je kamera zbog fotkanja predela i baterija da je solidna da isprati to sve.
U tom rangu se vrtim i dvoumim između Huawei P10 lite i Samsung A5 2017, bez razmišljanja bi uzeo čistokrvni P10 ali je preskup..
Kako uzimaš telefon? Na ugovor kod "provajdera" ili sim free, unlocked u prodavnici? Ako je ovo prvo, A5 ćeš veoma teško naći. Ako baš hoćeš Huawei, probaj da potražiš Honor 9 lite, ili Mate 10 lite. Gde ovaj poslednji ima dva puta po dve kamere (dve spreda, dve otpozati), FHD+displej 18:9 od skoro 6 inča, 4 giga rama, 64 giga memorijskog prostora, i radi barem koliko sam ga ja isprobavao, veoma dobro. Takođe za razliku od Honora 9 lite, ima alu kućište, a ne stakleno. Mane su mu da za razliku od P10lite, nema NFC. Niti gorilla glass zaštitu, koju nema ni P10 lite.
Možeš da sačekaš i da kupiš, kada se pojavi, i ako se pojavi na ugovor i P20 lite koji će imati sve što i Mate 10 lite, plus NFC, ali i zub, tj notch, kao kopiju appleovog iživljavanja, koju je eto i google privatio i stavio u Android P.
Nema ni brzo punjenje,koje je jako korisno,bar meni.Mislim da više ne bi uzimao telefon bez toga.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Kako uzimaš telefon? Na ugovor kod "provajdera" ili sim free, unlocked u prodavnici? Ako je ovo prvo, A5 ćeš veoma teško naći. Ako baš hoćeš Huawei, probaj da potražiš Honor 9 lite, ili Mate 10 lite. Gde ovaj poslednji ima dva puta po dve kamere (dve spreda, dve otpozati), FHD+displej 18:9 od skoro 6 inča, 4 giga rama, 64 giga memorijskog prostora, i radi barem koliko sam ga ja isprobavao, veoma dobro. Takođe za razliku od Honora 9 lite, ima alu kućište, a ne stakleno. Mane su mu da za razliku od P10lite, nema NFC. Niti gorilla glass zaštitu, koju nema ni P10 lite.
Možeš da sačekaš i da kupiš, kada se pojavi, i ako se pojavi na ugovor i P20 lite koji će imati sve što i Mate 10 lite, plus NFC, ali i zub, tj notch, kao kopiju appleovog iživljavanja, koju je eto i google privatio i stavio u Android P.
Kupujem kod provajdera na ugovor.
Imaju i A5 i i J7 (svi 2017), takođe imaju i Mate 10 Lite i P10 Lite.
I sad sam malo u konfuziji. Mada se vrtim u glavi oko ova dve Huawei-a. Mate 10 bi me izašao 29.400 a P10 lite 17.400 :confused:
A od ovih ostalih Samsung A5 (2017) 40.000, Samsung J7 (2017) 26.400
u MTSu je iphone se sa 32 gb memorije nabavljiv na rate i za nekih 30ak hiljada. odlicne fotke pravi.
Jeste, das 30 000 odmah i 3 godine placas po 2500. Nisu normalni i to se vec granici sa bezobrazlukom. Preko operatera ko kupi telefon neka zna da su ga osisali.
Jeste, das 30 000 odmah i 3 godine placas po 2500. Nisu normalni i to se vec granici sa bezobrazlukom. Preko operatera ko kupi telefon neka zna da su ga osisali.
Zavisi. Stavi na papir. Cena paketa bez da uzmes telefon. I cena istog paketa plus rate za telefon. Uporedis razliku sa cenom u radnji.
Nisi dobro izracunao.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.