Prikaži potpunu verziju : Kako UBITI Radeon 7000
Dakle situacija sledeca, crkla mi je graficka, svima poznata, MX440 i rekoh TOOOO, sada ima da kupim nesto kao covek, medjutim moj brat od ortaka dobije prokleti Radeon 7000 BEDA na kojem se mucim oko godinu dana. Pitanje je sledece kako da unistim karticu a da buraz ne provali da sam ja nesto cackao?
Pokusao sam da je overclock-ujem pomocu ATi Tool-a a ona i dalje drzi sa pasivnim haldnjakom na maximumu!? Moze li neko da mi pomogne?
Hvala :ciao:
Dakle situacija sledeca, crkla mi je graficka, svima poznata, MX440 i rekoh TOOOO, sada ima da kupim nesto kao covek, medjutim moj brat od ortaka dobije prokleti Radeon 7000 BEDA na kojem se mucim oko godinu dana. Pitanje je sledece kako da unistim karticu a da buraz ne provali da sam ja nesto cackao?
Pokusao sam da je overclock-ujem pomocu ATi Tool-a a ona i dalje drzi sa pasivnim haldnjakom na maximumu!? Moze li neko da mi pomogne?
Hvala :ciao:Ti bre nisi normalan!
Hoćeš da ti mi kažemo kako da uništiš burazeru karticu?! Zar želiš da nas posle neko tuži i da navučemo sebi bedu na vrat? I još šalješ ovo na javni forum... misliš da tvoj brat ne može ovo da pročita?!
Ako ti se igraju složenije igre, a ti se zaposli i štedi pare pa kupi sopstveni kompjuter i onda radi s njim šta hoćeš. Ionako ne možeš bogzakavu besnu karticu da staviš na računar na kome je bila MX440.
Zaključano.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.