PDA

Prikaži potpunu verziju : Kuciste - za lako menjanje HDD-ova

Mare13
19.9.2017, 15:33
Pozdrav,

da li neko mozda ima predlog za kuciste ( nebitan izgled / marka, ne treba mi nista preskupo ) u kojem moze sto lakse da se menja HDD?

Imam 5 SATA-3 hard diskova od kojih mi uvek rade samo 2 ali svi mi trebaju. I kad hocu da ih zamenim stalno moram da odsrafljujem, vadim graficku itd, jer mi je bas skuceno kuciste.

Ili ako neko ima drugi predlog kako bih ovo mogao da resim, da sto lakse mogu da ih menjam kad mi treba

water wizard
19.9.2017, 15:41
možeš usb 3 docking station

DaniloNS
19.9.2017, 15:45
Pozdrav,

da li neko mozda ima predlog za kuciste ( nebitan izgled / marka, ne treba mi nista preskupo ) u kojem moze sto lakse da se menja HDD?

Imam 5 SATA-3 hard diskova od kojih mi uvek rade samo 2 ali svi mi trebaju. I kad hocu da ih zamenim stalno moram da odsrafljujem, vadim graficku itd, jer mi je bas skuceno kuciste.

Ili ako neko ima drugi predlog kako bih ovo mogao da resim, da sto lakse mogu da ih menjam kad mi treba

Thermaltake Commander G42 ima te fiokice za HDD gde ne moraš da odšrafljuješ HDD već mu samo iskopčaš sata kablove i vadiš fiokicu iz kućišta. Ima 6 komada fiokica ukupno. Košta malo više od 60 eur u domaćoj radnji na ''E''. Možda ima i jeftinijih modela, pa ako neko zna neka da predlog.

ognjen_ogi
19.9.2017, 15:54
LC Power 978BG Tank Buster.Otvoris samo leva vratanca,stavis hdd na nosac,i on se sam nabode na konektore.Ne izgleda fensi,ali je jako kvalitetno.Misljenja sam da je ovo jedno od anjkvalitetnijih kucista.Mozes i LC Power fortress_x,sasvim je ok.

DaniloNS
19.9.2017, 16:09
LC Power 978BG Tank Buster.Otvoris samo leva vratanca,stavis hdd na nosac,i on se sam nabode na konektore.Ne izgleda fensi,ali je jako kvalitetno.Misljenja sam da je ovo jedno od anjkvalitetnijih kucista.Mozes i LC Power fortress_x,sasvim je ok.

Da odličan je, ali taj LC Power 978BG košta skoro duplo više od Thermaltake Commander kućišta (100 naspram 60 eur). Teško da će ispod 50 eur naći kućište sa takvim naprednim opcijama

Mare13
20.9.2017, 10:01
Hvala ljudi na predlozima, pogledacu sve opcije.