Prikaži potpunu verziju : Pojavila mi se horizontalna linija na monituru:
rocknrolla
11.8.2017, 16:54
Pojavila mi se horizontalna linija na monituru, ovo mi se vec desavolo i prije. Ali nakon nekoliko dana nestane. Servis nije htjeo da mi uvazi pravo na garanciju zbog ovoga i ako se bavim video montazom i dizajnom te mi stoga mnogo smeta.
Monitor je: Dell P2414H 23.8" LED IPS
Mogu li mu sto pomoci ?
water wizard
11.8.2017, 17:10
probaj da ugasiš iz struje na par minuta
Ако ти је монитор у гаранцији, продавац МОРА да ти уважи примедбу. Нема ту "неће да ми уваже".
rocknrolla
11.8.2017, 17:41
Vjerovao ili ne, nece. Upravo mi je izasao iz garancije a ovo mi se vec godinu ipo dana pojavljuje.
Jednom sam ga ponio u servis, ali je tad nestalo i rekli su mi da ne mogu da ga zamijene ili su oni nesto cacnuli da to nestane. Medjutim opet mi se pojavljuje periodicno.
rocknrolla
11.8.2017, 17:42
probaj da ugasiš iz struje na par minuta
Mislis da to moze pomoci ?
Pousacu
water wizard
11.8.2017, 17:43
pa ono možda je i loša struja..
rocknrolla
11.8.2017, 17:46
Ne vjerujem. Imam cak kvalitetan UPS zbog racunara, a i struja je ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ne može zbog struje da ne radi jedna linija, nema to veze sa strujom. Dešava se tako ponekad da se pokvari cela vertikalna ili horizontalna linija, kvar je nažalost na samom panelu i mislim da nema drugog rešenja sem zamene panela, a to iako imaju nije jeftino.
Vjerovao ili ne, nece. Upravo mi je izasao iz garancije a ovo mi se vec godinu ipo dana pojavljuje.
Jednom sam ga ponio u servis, ali je tad nestalo i rekli su mi da ne mogu da ga zamijene ili su oni nesto cacnuli da to nestane. Medjutim opet mi se pojavljuje periodicno.
E pa tu si pogresio, ali dobro, da znas za sledeci put. U garantnom roku sve mora da radi kako treba.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.