PDA

Prikaži potpunu verziju : Hamachi

NikolaT
5.12.2006, 0:32
Hajde da se dogovorimo i da igramo company of heroes preko hamachi, a mogu i druge igre. Moja hamachi mreza je tnikola, sifra nikola. Mail je nikolat@telrad.net, pa javite se.

Shlaymara
5.12.2006, 0:34
Ja sam za W:ET preko Hamacjija:)

Master Neo
5.12.2006, 1:04
Ja sam za DotA-u.

B@NE
5.12.2006, 9:09
Ako neko slucajno misli da zna Fifu neka se obrati meni!

NikolaT
5.12.2006, 15:36
Moze i dota. Dogovoricemo se. Bas da skupimo finu ekipu ljudi. Aj javite se.

Lucic Nemanja
5.12.2006, 18:26
Jel moze NFS carbon preko hamachija?:confused:
Ako moze aj da odigramo koju zjedno:) .

B@NE
6.12.2006, 9:08
Da, naravno da moze i NFS Carbon.

Samo treba kreirati hamachi mreze za SK da bi se svi lepo mogli datmo okupiti i raspaliti nesto!

marko3581
6.12.2006, 13:55
@-B@NE
Ajd ja imam fifu 2007,pa ako si raspolozen reci.

Lucic Nemanja
6.12.2006, 14:23
Recite kad hocete Crabon i napravicu mrezu.

hacker_aca
6.12.2006, 18:06
Hmm.... I ja uvek budem kontast..... Ne igram Company of Heroes, WC3, Fifu, Carbon još ne...... Ajd ako neko hoće Generals neka se javne, svejedno je da li je prvi ili drugi dio. Imam i Most Wanted, FaltOut i one male Yahoo igrice. :D

MONTENEGRO
6.12.2006, 20:12
Hmm.... I ja uvek budem kontast..... Ne igram Company of Heroes, WC3, Fifu, Carbon još ne...... Ajd ako neko hoće Generals neka se javne, svejedno je da li je prvi ili drugi dio. Imam i Most Wanted, FaltOut i one male Yahoo igrice. :D

može mala pomoć?
kad sam vidio ovu temu, skinuo sam hamachi(instalirao ga, napravio svoj network, pročitao turtorial) ali ne uspijevam da shvatim zašta on služi!:n-cc2:

-ako možete ukratko mi napišite funkcije ovog programa!

Master Neo
6.12.2006, 20:27
može mala pomoć?
kad sam vidio ovu temu, skinuo sam hamachi(instalirao ga, napravio svoj network, pročitao turtorial) ali ne uspijevam da shvatim zašta on služi!:n-cc2:

-ako možete ukratko mi napišite funkcije ovog programa!
Program Hamachi namenjen je kreiranju virtuelne LAN mreze. Znaci po definiciji, sve sto bi mogao da radis preko prave LAN mreze, mogao bi i preko Hamachija. To znaci da mozes da igras igrice, da prenosis podatke, i tako to. Ali u praksi je to malo drugacije,jedino sto mozes da radis a da je normalno, jeste igranje igrica. Prenos podataka zaboravi, jer funkcionise vrlo slabo, probali smo Hacker Aca i ja. :) Za Carbon nisam siguran da moze, ali vredi probati, probajte vi koji imate instaliran, pa javite rezultate. Za DotA-u znam da moze, igrao sam vec preko Hamachija.

MONTENEGRO
6.12.2006, 20:29
Program Hamachi namenjen je kreiranju virtuelne LAN mreze. Znaci po definiciji, sve sto bi mogao da radis preko prave LAN mreze, mogao bi i preko Hamachija. To znaci da mozes da igras igrice, da prenosis podatke, i tako to. Ali u praksi je to malo drugacije,jedino sto mozes da radis a da je normalno, jeste igranje igrica. Prenos podataka zaboravi, jer funkcionise vrlo slabo, probali smo Hacker Aca i ja. :) Za Carbon nisam siguran da moze, ali vredi probati, probajte vi koji imate instaliran, pa javite rezultate. Za DotA-u znam da moze, igrao sam vec preko Hamachija.

Npr. ja imam instaliran Generals.Kako da ga igram preko neta sa nekim?:icon_stud

Master Neo
6.12.2006, 20:54
Npr. ja imam instaliran Generals.Kako da ga igram preko neta sa nekim?:icon_stud
Dovoljno je da napravis mrezu, na koju ce on da udje. Potom proveri ping, za svaki slucaj(desni klik na tog lika sa kim igras, pa ping, otvorice ti se dos, i ispisivace ti se odziv ka njegovom kompu u milisekundama, sve iznad 100 po meni ne valja, ispod 100 je podnosljivo). Sto se tice hamachija, to je to. Sad udjes u Generals i ides na LAN, tu napravis igru, i on udje, i to bi bilo to, u kratkim crtama.

MONTENEGRO
6.12.2006, 23:42

oću ja!:alealeee:

MONTENEGRO
6.12.2006, 23:42
oću ja!:alealeee:

.....prvi dijo!:Freddy:

kad ti odgovara?

B@NE
7.12.2006, 9:37
Ljudi ocemo li da kreiramo mreze za svaku igru i da postavimo ovde na SK-u da ima vishe igrace,verujem da ce biti vrlo popularno.

MONTENEGRO
7.12.2006, 16:08
Ljudi ocemo li da kreiramo mreze za svaku igru i da postavimo ovde na SK-u da ima vishe igrace,verujem da ce biti vrlo popularno.

Strava ideja!:aplauz: :qliranje:

NikolaT
9.12.2006, 22:25

Слажем се. Хајде да се договоримо па да некако кренемо са пројектом. Може например неко ко прави сервер да постави да то објави на овој теми и онда ко хоће дође па да играмо.

Ево ја имам инсталиран Company of heroes, Warcraft и када поставим сервер јавићу вам па да играмо.

Значи ко планира да игра нешто псотави сервер, објави на страници и чека да људи дођу.

Renee
9.12.2006, 22:31
A jel bi neko hteo Quake 3? :)

Patton
9.4.2007, 14:47
Posto tema vec postoji ovde:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=10667

Ovu mozemo zakljucati.