PDA

Prikaži potpunu verziju : Western Union pitanje

petar97
22.5.2017, 19:52
Stvarno nisam nasao pogodnu temu, a ako sam ne može ova tema neka se barem moj post prebaci negde jer mi stvarno treba pomoc.

Nekom klijentu sam odradio neki sajt, pokazao mu kako to izgleda i on je zadovoljan. A kada treba da plati kaze da ce mi poslati pare preko Westerna ali nece da mi da mtcn code pre nego sto bude online. Ja za taj sajt treba da platim domain i da postavim. Ali on kaze da cu dobiti sliku celog dokumenta na kome se vidi da je on poslao pare meni a mtcn posle moga postavljanja sajta online.
I sad da li ja mogu da podignem pare bez tog mtcn koda? Mislim imacu sve informacije ko salje koliko odakle i ostalo sem tog koda.
Plašim se da mi posle ne zapali pa da ga nikad ne cujem.
Ili ako neko da radi u menjačnici sa westernom da mi pomogne (U Nisu) bio bi veoma zahvalan pa i castio nesto jer pare i nisu tako sitne kao i rad koji smo( moj kolega i ja) uložili u to.
:ziveli2:

Sent from my HUAWEI Y330-U01 using Tapatalk

A M G
5.6.2017, 22:35
Mozda nije lose da odes negde gde rade WU transfer i da njih pitas?

Picard
6.6.2017, 8:04
Mislim da nema teoretske šanse da vidiš pare bez koda.

petar97
7.6.2017, 19:01
Cisto da obavestim ljude, ne moze da se podigne nikako bez mtcn koda.
Znaci imao sam sve ostale podatke ali nisam mogao bez koda, niti sam mogao da saznam kod preko tracking opcije na sajtu Westerna.

A M G
7.6.2017, 22:05
Cekaj, je li to znaci da te je taj zavrnuo?! :eek:

petar97
9.6.2017, 13:22
Pa pokusao je, ja sam sa podacima koje sam imao pokusao da podignem bez koda (mislim dao bih mu sifre posle) ali kako nisam uspeo da dignem pare on nije dobio sifre a samim tim ni ja mtcn kod.
Inace upitanju je građanin Kenije te nikako nismo mogli to uzivo da obavimo pa je zato doslo i do ovakvih problema.

A M G
9.6.2017, 14:57
Neverovatno! Ako nista drugo, pokvarenjak nema pristup sajtu. A jesi li ga kontaktirao da mu kazes da je obican prevarant i ljiga?!

Juraj
9.6.2017, 15:12
Koliko ste vremena i truda izgubili ovdje:mad:?

water wizard
9.6.2017, 20:26
rekao sam mu ja u drugoj temi da traži jedan deo unapred, puno je takvih koji se posle predomisle a ti radio kao vredni mrav..

petar97
10.6.2017, 15:30
Pa cifra je bila dobra 300e. Od toga moj deo je bio negde oko 100+ e. Dva meseca nas troje radilo, ali nam to nije bio jedini projekat. Plus uz sve to faks i obaveze sto idu sa njim.
Ako nista iskustvo za sledeci put