PDA

Prikaži potpunu verziju : Pomoc - Leadtek WinFast 2000XP RM Edition


coda032
16.4.2017, 0:42
Novi sam na forumu,prvenstveno zbog toga jer mi je potrebna pomoc sa gorenavedenom tv karticom,ali nadam se da cu i ja biti u prilici da pomognem nekome :)
Pazario sam ovu TV karticu,ali ne mogu nikako da je pokrenem da radi.
Posle dosta muka,uspeo sam da instaliram WinFast PVR (kontam da je to program za kanale i podesavanja) ali ne mogu nikako da instaliram drajvere,iako imam originalni CD.
Koristim Windows 7 64-bita,i prilikom pokusaja da pokrenem setup ili da instaliram drajvere,izbacuje mi da nije podrzano.
Takodje,iako sam 'umetnuo' karticu u slot,pri pokretanju racunara ne uspeva da pronadje drajvere.
Guglao sam koliko sam mogao,ali nista konkrentno nisam uspeo da nadjem.
Ako neko ima slicno iskustvo ili nekakvo resenje,bio bih mu jako zahvalan :)
Zaboravio sam da napomenem,iz TV kartice ima jedan onaj kablic,ali nemam ideju gde treba da ga prikljucim (ako uopste treba da ga prikljucim),kontam da je to za zvuk,ali nisam siguran. :)

Izvinjavam se ako vec ima slicnih tema,onda prebacite post/brisite ako je neophodno.
Hvala! :)

toxic
16.4.2017, 10:44
Ta karta nije podržana na novijim x64 sistemima. Postoje neke modifikacije starih drajvera koje možeš da probaš, nekima radi, nekima ne.

http://btwincap.sourceforge.net/

Prelistaj i ovu temu (https://www.sevenforums.com/drivers/31303-leadtek-winfast-tv2000xp-rm-drivers-3.html), diskutovalo se svašta, ako ovo prvo ne uspe.

ETR1
16.4.2017, 11:31
Kod mene je bio problem sa philips 7130, možda je ta još starija. Idi na device manager i ako tamo imaš pci controller tv card, tako nešto, a da ima žuti uzvičnik, idi tu desni klik i uninstall i restartuj komp. Kada se komp ponovo upali, windows će sam pronaći drajvere na netu, tako je kod mene proradilo. Tako da, sve je to kompatibilno, nemaš frke, nema nikakve modifikacije drajvera. A taj kablić ako je za zvuk, treba da je uključen u zvučnu iz zelenog izlaza i ide u zvučnu u plavi ulaz.

toxic
16.4.2017, 12:31
U pitanju je BT878 ili 848 čip za koji nema drajvera. RM verzija se razlikuje od Global i Expert verzije skroz. To što je kod tebe brljavio drajver na drugoj TV karti ne znači ništa.

sale94
16.4.2017, 13:26
Ne mogu da tvrdim ali nekad davno dok sam imao random easy tv capture sa nekim philips cipom nije htela ni sliku baca kad sam presao sa xp na win 7.

Drajvera je bilo ali nigde nije bilo zvanicnih a ni programa, ali radila je na Dskaler programu uz malo papazjanije oko samog source podesavanja na samom programu i to bez prethodno instaliranih drajvera cak posto je program u sebi posedovao neke generic koji su funkcionisali

coda032
17.4.2017, 0:53
Listao sam sve moguce teme,i ovu sto je ostavljen link,mucio sam se jedno 2 dana sa tim,ali bezuspesno,ni DScaler nije pomogao. Probacu opet jovo nanovo polako kad budem imao vremena,zao mi da mi propadne kad vec trenutno nemam tv a imam prikljucak za kablovsku. :mad:

toxic
17.4.2017, 1:56
Napravi dual boot sa XP-om ako ništa ne pomogne.