PDA

Prikaži potpunu verziju : Predlog za mehaničku tastaturu do 100 evra?

bracaja
4.4.2017, 19:46
Drugar planira da kupi mehaničku tastaturu, sa cenom do 100 evra max, nebitnno da li je sa kablom ili bežična. Predlozi?

Takođe, u istom cenovnom rangu, šta predlažete kao kombo tastatura + miš?

makiem
5.4.2017, 0:53
Drugar planira da kupi mehaničku tastaturu, sa cenom do 100 evra max, nebitnno da li je sa kablom ili bežična. Predlozi?

Takođe, u istom cenovnom rangu, šta predlažete kao kombo tastatura + miš?

Pa bežečne mehaničke baš nisam nešzo viđao. Što se tiče žičnih, je l zna možda koje switcheve bi hteo (da li bi hteo Cherry i koje boje, ili bi hteo da okuša sreću sa Cherry klonovima koji su jeftiniji)? Ja bih definitvno išao na Cherry tastere, ali opet mora da vidi koju boju (linearne-crveni ili sa taktilnim feedbackom-braon, plavi). Ako nije u mogućnosti da proba tastere pre kupovine, ja bih išao na braon, to su dobri all around tasteri kako za gaming tako i za kucanje.

Za sto evra ima sasvim solidan izbor. Ima u jednoj našoj firmi HyperX Alloy, sa palvim tasterima i koliko mi se čini sasvim solidnom aluminijumskom šasijom, za nešto manje od 100 eur. Ako mu nije bitno pozadinsko osvetljenje, ima Cooler Master više modela u tom rangu. Ako nije gadljiv na polovne stvari, često se zadese mehničke tastature na KP, za 8000-10000 din sa pozadinskim osvetljenjem (skoro sam video Asus Strix Tactic Pro za 9000 ).

Ipak on mora da odluči koji mu se model najviše sviđa, jer ako uzima Cherrz prekidače, uglavnom razlika između tastatura je u izgledu i eventualno dodatnim opcijama (macro mogućnosti, osvetljenje i slično).

Strider
5.4.2017, 0:55
Motospeed Inflictor CK-104. 40 eur, sa Gearbest-a. Drugar je uzeo skoro i ne zali se, a slicno misljenje deli i poprilican broj ljudi na netu.

newb
10.4.2017, 23:29
redragon kumara
redragon kala
Rapoo V500

pogledaj ove