Prikaži potpunu verziju : USB Flash od 1GB (ne znam koji da uzmem)
U jednoj radnji u Balkanskoj sam video neki USB 2.0 Flash od 1600 i kusur kinti (neko ime na C, Cavius ili slicno ne secam se) a ima i USB 2.0 Kingston koji je 2200 kinti. E sad zanima me koji bi mi preporucio neko ko vec ima iskustva sa istima. Zbog cene mi je bolji ovaj od 1600 ali posto mi je bitna pouzdanost Kingston mi se cini kao bolji izbor. Pomagajte da resim dilemu. Samo da dodam da mi je 2200 najvise sto bih mogao da u ovom trenutku izdvojim. Ako neko zna i neki bolji buy nek mi kaze gde sta i kako. Hvala unapred svima, molim samo za ozbiljne odgovore.
Licno,gledaj da prodjes sto jeftinije,a da budes zadovoljan dobijenim.Naravno,ne znaci da treba da uzmes neki kineski bezimeni shit koji ce da ti crkne posle 2 mjeseca,ali poenta je da ne bacas pare za neku extra marku kad za upola manje imas to isto od nekog anonimnijeg.Corsair,Kingston,Transcend,Verbatim,Ta ke MS,evo valjda nisam zaboravio jos nekog...To su ok marke,uglavnom dosta jeftine(osim paklenog Corsaira) i savrsen izbor za razumnu cijenu.Ja dugo imam Transcend 256MB i nemam problema.
Kad si vec pitao,Kingston je sasvim ok marka.
Znam za Kingstona sve to i nisam ni sumnjao ja u njega, nego sam hteo da cujem ako je neko drugi imao iskustva sa ovim drugim. Naravno da ni u snu ne bih kupio neki kineski shit(ko zna one od 64Mb sto su se delili uz kent zna na sta mislim) samo zato sto je duplo jeftiniji, i napisao sam da mi je bitnije da je stvar pouzdana nego da je npr. 5 evra jeftinija.
Kingston Data Traveler (II) je sasvim solidan flešić. Nije šampion brzine, ali nije ni spor. Pouzdan je i lepo izgleda. Corsair Voyager serija je dosta brža, ali je i skuplja (ne pitaj koliko, nisam pratio cene skorije). Šta god uzmeš, nećeš pogrešiti.
Nije Cavius nego Apacer za 1680...znao sam da ima neko c u imenu. Nasao sam i extrememory u3 smart usb drive za 1999 1gb,mislim da cu taj da uznem kad vidim kakve mogucnosti ima i koja je cena.
Mario Pavićević
2.12.2006, 13:22
Ja imam veoma lepa iskustva sa San Disk-om.
Moj glas za Kingston Data Traveler II. Koristio sam ih raznih kapaciteta i NIKADA nisam imao problema(Svakodnevno ga koristim, pošto servisiram). Nećeš se pokajati.Nije nešto preterano brz, ali USB se većinom koriste za manje fajlove, bekap dokumenata i sl. a zato vrši posao.
Moj glas ide za Transcend koji ima svakavkih modela (svih boja, materijala kucista, cak i fancy flashica sa citacem otiska prstiju).
Cena im ne odskace puno od konkurencije, ali sve yaisi koji model uyimas.
Daju 2 godine garancije za vecinu modela.
Ja imam GeiL od 1 GB, najbrzi flash na svetu (20 MB/s upis, 30 MB/s chitanje)... sasvim sam zadovoljan.
Doduse, on je preko 3000 ako ga nadjes...
Hvala svima na odgovorima i pomoci. Uzeo sam extrememory usb 2.0 1GB 1999 din. sa U3 smart tehnologijom (ima password zastitu i jos neke dodatne mogucnosti). Koga interesuje nesto vise http://www.extremememory.com ili nek proseta Balkanskom ulicom malo.
Sa cijenom si odlicno prosao,sumnjam da se kod nas 1GB u NK/PG moze naci ispod 40 evra...
Kostarum Rex Persia
3.12.2006, 5:13
Ja preporučujem ili Corsair Voyager ili Geil.
mad_skillz
3.12.2006, 15:37
Patriot USB Flash Drive 2GB - otporan na udarce, vodu, prasinu - 3990 din.
vredi li dati novac na ovo?
Patriot USB Flash Drive 2GB - otporan na udarce, vodu, prasinu - 3990 din.
vredi li dati novac na ovo?
Apsolutno.
mad_skillz
3.12.2006, 16:30
Apsolutno.
tnx;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.